abcdefg

vilken jävla kväll. jag har haft hur trevligt som helst. mycket trevligt hemma hos marina och jonas, ännu trevligare i krillehöla. när jag var påväg för en kisspaus  i öltältet träffade jag på Josse, fan va glad jag blev. vad jag har saknat henne! shit! ja  blev så lycklig verkligen :)  hon och matthi fortfarande, satan va kul! annat mot mig det :p nu ska jag nog sova. N kommerväl snart...hoppas jag.

har haft en för jävla rolig kväll, tack alla. du kan dra nån stans!
natttiiii.

thaikäk

jag och marina åkte som sagt till khamn för att käka thai, mötte upp jonas & eric som hade golfat lite. det smakade mumma! det blev en liten sväng på stan medans vi väntade på henk som stekte lite i solariet :) skulle behövas här med känner jag, kanske blir en tur i morgon. snart blir det käk med mami, papi och älsk ♥ min mage börjar skirka efter mat. älsk är iväg och tränar, igen, suck. tränar han inte klagar ja för det, tränar han klagar ja också, du har så rätt älsk! :p

i morgon blir det utgång! ser jag mkt fram emot !


tidig fredag

06.25 vaknar jag av att älsk klappa mig på kinden och pussar på mig, finns det nåt bättre sätt att vakna på? fast när ja kolla på klockan var jag inte lika glad sen, kan du inte försöka sova lite längre älsk? efter tjat från mig att han skulle stanna i sängen, och tjat från han att jag skulle följa med upp kliver vi upp vid 8. hugo vaknar också och vi alla tre äter lite frukost. nu har vi vart ute på en långpromenad jag, hugo och nicke runt hela storfors.  N sprang iväg till bollhallen för ett pass på gymmet, H kröp ner i sängen igen och kollar barnprogram och jag hamnda här, otippat.

lite senare blir det thaibuffé i khamn med marina å co! mumma! ska ta och göra mig en fruktsallad snart tänkte jag, nu är det nån som ropar ninni! hugoälsk vill mig nåt!

haircut

har fasat för det där sen jag börja få hostan, att få en sån där hostattack så man spyr. det var nära :p förkylningen verkar trivas hos mig, jag trivs dessvärre inte med den, vi börjar bli smått ovänner.

idag är en mycket bra dag :) vaknade super pigg och glad! har börjat packa lite kläder inför nästa vecka, shit vad kläder det kommer gå ut, nu måste man ju se anständig ut varje dag, lite små jobbigt faktiskt. ska snart bege mig mot krillehöla! dags för färgning och klippning, i sara nya salong! :) ska bli kul å se hur hon har det! får se om jag hälsar på hos mormor lite om hon är hemma. i eftermiddag blir det sex and the city filmen, såg att den precis var klar. sen kommer älsk hem! jaaaaaaaaaaaa!  som jag har längtat :)

18:17

då har jag varit på en tripp till kga idag med då... gick på 5 min hos hsb. en jävla massa underskrifter och 200 spänn skulle dom ha, 700 fick dom ju förra året. onödigheter! ska åka ner till konsum och hyra mig en film nu. innan filmen blir det en liten promenad med carro, i luugn takt ;p så jag orkar med :p

kom hem nu älsk!! ♥


sluta!

ge dig nu förkylningshelvetet! örker inge mer :p ska snart bege mig på en snabbvisit till kga, måste till hsb och skriva på lite papper. nikals mams har bilen så jag måste åka buss, buhu! men snälla bror kommer och hämtar mig.

jag vill börja skolan nu nu nu! och jag vill flytta med älsk nu nu nu!! men det går ju inte :) men jag viiiiiilll!!!


sovmöra

Go morgon! sovit alldeles för länge idag... men vad ska man göra i detta skitväder. förkylningen har gått åt rätt håll inatt  iaf. va ska man hitta på idag då?

vart bor jag nu?

f.r.o.m idag har jag ingen lägenhet längre. nu är det skrevet och klart! kändes skumt och lämna lägenheten och nycklarna till någon annan, men det är ju så det är! så nu har man flyttat hem igen, bor på rönninggatan 14 igen :) men det ska det bli ändring på snart hoppas jag! verkar ju inte vara det lättaste att få en hyreslägenhet i kd :( men på måndag bär det av! fick brev i från skolan idag, så kl 9 börjar jag, och 10 på tisdag, skönt! nu längtar jag :)

nu vette fan va ja ska göra.. kan inte ut och gå i det fina vädret men den här snoran och hostan.. så det blir väl till och ta det lungt... saknar fortfarande älsk lika mkt! d e jobbigt..

pösshej

host

nu är jag trött på den här förkylningen. och det blir bara värre och värre för varje dag känns det som. i morse hade jag ingen feber iaf. men fy fan vilken hosta jag haft inatt. yäka!

det var inte alls kul att älsk åkte i morse, vill ha han hemma den här veckan jue :´( men det går ju inte. har haft en bra helg ihop iaf! har inte orkat gjort mkt eftersom jag är sjuk men älsk har vart snäll och stått ut med mig. snart ska jag bege mig till kga. ska besikta lägenheten och skriva över den. nu ska jag ta mig en dusch och något att äta och en stor kopp te!



saknar dig redan älskii

chaffis

då har jag kört på lite folk. niklas till brorsin och sen till ulla, koffan, jani & joni ut i skogen, och hämtat mami&papi i kga! om en stund ska jag hämta älsk och inatt får jag säkert nåt telesamtal från jani och koffan. snörvligare och hostigare kan jag nog inte bli, febern börjar sätta fart igen. dags för en dos ipren! 

natti.

so do you

minuten/sekunden 02.33 i låten so do you med Hoffmaestro & Chraa, så jävla bra!! nu har jag gjort en kycklingpaj. den såg riktigt go ut :) ska hämta älsk snart!

lördag?

jahaja.. då var klockan 5 på denna lördagkväll/eftermiddag. jag har inte gjort ett skit idag, bäddat rent och hängt tvätt iofs. tittat på älsk när han tvättat bilen, sorry att jag inte hjälpte till, men orkade dock inte. ska hämta mor&far i kga vid 11 ikväll, planet blev några timmar försenat. sånt är alltid segt! nej nu ska jag åka till konsum och handla lite, förbi marina en sväng och sen göra en kyckling paj, hämta hem älsk ifrån marcus och hugga in!

byebye!

schnyld

kikhosta och lunginflammation tror jag bestämt att jag har fått :p blir anfådd bara av att sitta framför datorn jue. febern är borta iaf, så gott som. har suttit på altan faktiskt och ätit frukost med älsk, ost och äggmacka! smakade bra med frulle idag. nu står han framför spegeln och rakar av sig allt hår, fy fan! har lyckats hindra honom i ett  halvår nu, men icke idag. va har hänt? :p jaja, det växer väl ut ganska så fort.. solen skiner idag! fast mig hade det nästan kvittat..tror jag. man kanske iofs blir lite piggare men jag hade inte tänkt ta många steg utanför dörren ändå idag.

igår blev det käk och film hela kvällen, Kung fu panda och Hangcock. Dom var riktigt bra dom!


feberfrossa

igår tog jag det sista i lägenheten, frosta ur frysen. känns riktigt jävla skönt. men flytten tog kol på mig, nu sitter jag här och är sjuk :( haft frossa hela natten, och nu kommer värmevallningarna. hoppas älsk stannar hemma och tar hand mig idag, annars blir ja så ensam! så jävla typiskt och bli sjuk på min enda lediga vecka, men det kanske går över snart...

kära dagbok

jag har ont i nacken, ryggen och orkar inte ta ett steg till idag. nån som kommer och bär mig i säng? nu är jag nästan klar med städen.. har bara golv och frys kvar, som jag får hjälp med av marina i morgon, så det går fort!

är fruktansvärt sakni på älsk nu... som tur är kommer han hem i morgon kväll ♥ nu blire natta snart, upp kl 9 i morgon igen! ska även jobba 16-21. inte alls sugen, men näst sista dagen får jag stå ut! haha fick bilder av marina förut från helgen, fan va ja garva. alltid roligt med lite fyllebilder:D

jävla rubrik

fan då var helgen nästan slut igen då. gick lika fort som vanligt. men ska jag klaga, är ledig mån och tis :)

gårdagen gick i ett! en sväng ner på rönningen och kollade när jonas spelade, sen vart det käk hemma hos marina och jonas, fläskfilé med klyftpotatis, alltid lika jävla gott ! :) bestämde oss för utgång i kga efter många om och men och påväg till självmordsförsök ifrån marinas balkong. efter lite slapp i soffan åkte jag hem, tog en dusch och återvände till marina. väl framme i kga hos kela och patrik hade vi riktigt kul där på balkongen. alltid garvsäkert när bejkon är med :) statt var helt okej med mycke dans ! sen blev det en yber god pizza på viking.

idag blir det mys i söffa hela dan! N är iväg och hyr en film, blir ev en pizza med marina & jonas :)


mys

gooood morgon! ligger i sängen och segar, gött dä! var uppe och drack lite varm oboy med älsk men sängen var inte färdig legad idag kände jag! Niklas åkte och träna för en stund sen så jag ska väl försöka dra mig upp tills han kommer tillbaka, då blir det walk!

igår var vi och mös hos anders & kicki :) jag och hugo somnade nästan en sväng där när alla spelade wii, nåt som underhöll hugo iaf :) sen for vi hem till byn, då skulle det mysas tyckte hugo så jag fick lägga mig i hans säng tills han somnade, hjärtat!

utgång ikväll mina vänner! nu sitter mami och papi på planet till grekland. inte avis inte, huset för oss själv ett tag, det blir bra det.

happy

det flyter på riktigt bra nu :) ska inte säga för mkt för då kanske helvetet brakar lös av nån jävla andledning... men det känns bra :) kom in på skolan, fick lägenheten såld för bra pris, fick mig en dator.. livet känns jävligt skönt med andra ord. nu är det bara flytt till kd som saknas, men det kommer. ska ev. kolla på en lägenhet till veckan. hooppas :) 

nästa vecka är det flytt som gäller, ut ur lägenheten. den ska ju inte vara ur förns 1 sep, men det skulle kännas skönt om jag kom  ur nästa vecka så allting är avklarat. ikväll ska vi till kusinerna i krillehöla på middag. det ska bli mysigt. Jag, älsk, hugo, mimmi, rille, lena och peter åker neråt vid halv 7. ska försöka orka mig ut på en promenad innan, men jag sitter jävligt skönt här nere :)

 hugo mitt hjärta! papi skulle till fredrik och käka kräftor men ville ha med han till stan så han får följa med ikväll ♥


såld!

Gööööött!! lägenhetssäljandet kunde ju inte gå bättre, fick den sålt för dtj dubbla jag köpte den för, bra va?:D två stycken som var lika heta på lägenheten budade upp den till 60... nu är det påskrifter på papper fort som fan:)

brak

onsdag idag.,jobbat till halv tre. dagen gick supderduper fort. jävlar vilka braksmällar det var i morse, jag vart lite rädd faktiskt. sitter hemma i lägenheten och väntar på pöjkera som ska titta på lägenheten. måste gå ner i källaren och kolla vart jag har mitt förråd.. kanske är bra å veta. jag är hungrig som fän! glömde plånboken hemma, smartass!
 
wish me luck.

känns bra :)

heldagen i kd med mamma och pappa vart riktigt lyckad! efter överraskningen att ja fick datorn av mami & papi kände jag plötsligt att jag hade råd med lite kläder och annat :p blev ett par kassar, som behövdes! treeevligt :)

i morgon blir det visning på lägenheten, fan ta er om ingen köper den!!! :p sen kommer älsk hem på kvällen, GÖTT!

ny!

yeeey! nu har jag min nya dator :) en fin liten HP. det var den sista som fanns kvar i butiken så jag fick visnings exet.. så virusprogram och en väska fick jag på köpten, inte dåligt! kaaap :) nu blir det walk med marina sen hem och pilla på datorn :D


:)

go möra mina vänner! visste att morsan inte skulle bli klar till nio som vi sa.. men snart bär det iväg till kd. haaandla ! jag ska köpa mig en dator, mor viska lite om att jag skulle få nåt, yeey :) ska även in på IKEA en sväng, behöver lite små saker. sen blir det shöpping på stan, inget jag direkt har råd med men jag tänker ta mig råd. det är ju skolstart snart för fan :p

nej nu ska ja pöppe litte innan vi drar!
älskälskälskälskälskälskälskälsk :) miss you!

mcidooni

donken, JAAAAAAAAAAAA! fan va gott. när ska jag bli nyttig? i mörn tar vi d...

gött dä!

hoffmaestro gör mig lycklig :D tack kela!

Jag la ut lägenheten för några timmar sen och två stycken har redan ringt! fan va bra ! visning på torsdag :) lär dit och städa lite i morgon. suget efter donken just nu har nog aldrig varit starkare, bäst ja botar detta snabbt med ett kycklinglår.

vardag

då var helgen över...

helgen ar gått fort men har ändå varit ganska lång. har faktiskt inte känt av att ja jobbat i helgen, det är ju ganska skönt? :) var ledig i fredags, kanske det som gjort det.. älsk kom hem redan i onsdags, kan också ha lite med att helgen känts lång och jobbfri :) i lördags var vi på bio och åt kina, så jävla gott! när vi klev in på nya Peking satt Lena & Peter där, trevligt ! så vi sällskapade med dom :) dom skulle också på bio, vi såg Batman och de såg Mamma mia. helgen har varit med andra ord jävligt skön!

nu är jag igång och jobbar igen, i morgon är jag dock ledig. då blir det stan med mami & papi, köpa dator! äntligen!

I kissed a girl and I liked it! tack älsk för en skön helg! ♥


jag kom in!

hej hej hej. fredag idag, känns som lördag mer tror jag. älsk och jag är ledig, hääärligt! gick upp i skaplig tid, åkte till kga med niklas mor, bror och flickvän. älsk köpte sig en ny fin mobil, jag var och tog kort på lägenheten, för nu är det till salu! ska lägga ut den i morgon. någon som vill köpa? den är jätte fin :) sen vart det film, elin somnade som en stock i niklas knä, finns nog inge skönare? :) nu ska jag iväg och köpa en för jävla god godispåse och en cola. ikväll blir det käk hos niklas mami! ska bli gott!

blivande Hälsoterapeut/instruktör, det är jag det :) spännande!

hjärtedag

sådär ja! dagarna går fort! nu är det bara två jobbdagar kvar innan en ledig dag! :) har tagit mig en dusch, bränt en skiva och ska bege mig iväg till mina hjärtan! ♥ adjö!

jävla nöt!

då va man hemma ifrån ett kvällspass på jobbet. känns som man ska dit snart igen :/ asså det finns folk på jobbet, vilka nötter säger jag bara! sjukanmälningarna bara trillar in, och vilka anledningar! det är ju så man garvar åt er, gå ut på fest i storfors när man sjukanmält sig är ju också rätt klyftigt! ni kanske kan tänka på att det är andra som får slita ihjäl sig för att vi får gå en kort eller de som ställer upp och går in extra jämt på sina lediga helger. usch! dålig ni är!

nu ska jag ta ett glas proviva, lägga mig i sängen och ringa älsk. natti!

alfie

då var det måndag igen och nya tag. helgen gick fort.. då har man en jobbhelg framför sig då :/ inge större äventyr i helgen. fredagen blev vi kvar i storfors hela kvällen, lördag var sjukt seg! försökte ta tag i mitt liv och kom tillslut in till kga med carro. vi satt hos kela och patrik hela kvällen och hade riktigt mysigt. när kela vinglade in på PIP åkte vi hem och sov. det var sjukt skönt!

förstår att ni tycker som ni gör, men när ni inte är själva i min situation så går det nog inte att förstå... det är inte så lätt.

thailand i januari låter bra det! nu ska ja lägga mig och kolla på Alfie och sakna älsk.

gy så gött

HEEEEEEEELG! göttgöttgött. det firades med en thaibuffé i khamn, en simtur till mariesta och snart blire käk och öl! gott! födelsedagskalas för patrik, sen får vi se vaad kvällen bjuder på :) nu är det dags!

RSS 2.0