helglängtan...

du är min största skatt, du gör mitt hjärta glatt, å när vi kramas är jag din, din kramis din kanin :) haha så söt låt.

igår blev det labsand med kela & patrik nästan hela dagen, riktigt jävla skönt! finns det nån som älskar solen mer än vi två ? ;) efteråt blev det riktigt jävla god pizza också, på katrinedal, mumma! sen blev det en tripp till virre, han även träffa fanny en snabbis. idag trodde jag att ja skulle få sola och bada med hugo hela dagen men solen har inte orkat sig fram ´riktigt. så det blev en walk i morse, lite härj med hugo sen kom älsk äntligen hem! vi åkte til hettälven för ett dopp med patrik, som för övrigt fyller 20 idag, GRATTIS! :) ikväll kommer Nickes kompisar från södertälje hit, vilket suger för då får inte jag sova med honom i natt heller! :p men kul för han :)

i helga blir det fest! yippi!

jobbhelga övver!

solen håller i sig! fan va underbart. helgen har passerat, jag har jobbat. har fått ut en del av helgen ändå måste jag säga. mastis en sväng i fredags med älsk, marina o co, bad i lungsund både lördag och söndag. idag jobbade jag till halv två, for sedan ut till lungsund för världens skönaste dopp. det är helt sjukt varm att jobba, det är så man blir tjutfärdig av utmattning. nu har vi skjutsat jonas till khamn för en tripp till sthlm, tåget var dessvärre förenat 2 timmar, surt för han!

älsk mi är i gbg och jobbar, själv är jag ledig i morgon. UNDERBART. då jävlar om inte är fint väder, heldag i labsand med kela & patrik. hoppas virre dyker efter jobbet! nu blir det walk.


öret ikväll!

stekt fläsk, sås och potatis, fan va gott det är ! :) tryckte i mig en hel låda på jobbet. nu är jag äntligen hemma, det är tugnt att jobba när solen skiner så! men snart ska vi bege oss till kga, hem till kela & patrik, som ja inte sett på hundra år känns det som :( rix fm ikväll i öret, ska bli riktigt mysigt!

i morgon är jag leeeedig, älsk med! :) och sol ska det bli, underbart!

ser jag solen?

nämen se på fan! solen skiner.. inge surt och dra sig iväg till jobbet snart för det. nej nej! jobba kväll när solen skiner som mest är ju riktigt härligt! fyfan. har precis tagit en walk med marina, nu blir det käk, dusch och sen dra igång med arbetet.. 

jag tror jag har lyckats. 

ken leee!

killar killa killar.. gillar gillar gillar... dålig MAT MAT MAT.

en riktigt rolig kväll på statt hade jag igår ! var länge sen jag stannade till slutet och hade kul. jag var kung på sumobrottning, eller va säger ni bälla och carro? har en liten mindre fläskläpp idag, du råka slå mig på käften bälla tror jag? minns inte riktigt :) sen kom den största idioten och förstörde allting och lite till.. irriterad, besviken, ledsen, förbannad..

nej nu blir det PIZZA HOUSE! fan gött.

tack för dina tappra försök att prata vett i klubbträt marina. ♥

ÖJ

hallå hej!

lördag idag, fan va skönt! man får njuta riktigt ordentligt nu när ja jobbar så mkt helger... igår vart det mys hos marina & jonas. potatisgratäng och lövbiff, mumma! några öl, lite vin med trevligt sällskap! vi kom in längre än så.. men mysigt var det! ikväll blir det utgång i kga, är inte speciellt taggad, huvudvärk och trött, men det går nog att ändra på! hoppas mitt saknade hjärta följer med också! ♥ tror hon har gått och bleve kär :)

niiklas älsk! ♥ kom nu :)

natta gjord

då tar vi helga om 20 minuter. fan va sköönt! är riktigt trött.. det var länge sen ja längta så mycket efter min säng! hem och sova några timmar sen ska jag iväg till khamn och klippa mig hos sara klockan 1. ikväll hoppas ja på film med älsk, i morgon är det förhoppningsvis lite fest!

god morgon!

kräfta!

då var det onsdag, mitt i veckan. ligger faktiskt ute i solen, det blåser rätt mkt men det är ganska så skönt. bara för att ja behövde sova i morse för att ja ska jobba natt i natt, vaknade jag klockan 8, klarvaken och utsvluten. igår fick ja tvinga mig upp halv 10.. igår fira vi min far på födelsedagen men kräftor, sjukt gott! vi åt nästan upp ett helt kräftpaket var :)

idag blir det en lugn dag.. ska göra matlåda till älsk snart. sen blir det hemmagjord pizza när han kommer hem från jobbet, mumma!


tipp topp

Goddagens! nyss hemkommen ifrån jobbet. mina fötter luktar skit känner jag.. dom lär duschas!

min helg har varit riktigt bra, fast det har varit en jobb helg har jag hunnit med lite nöje också! fredagen... jobbade till kl 9. traskade hemmåt, böt om och gick ner till jani där de satt och drack. var tänkt att ja skulle komma ner på en cigg, slutade med att jag följde med på statt. inte riktigt vad ja planerat eftersom ja började 7 på lördag morgon, men kul hade jag :D

lördagen... var elin rätt sleten. yrde ner till jobbet vid halv 7, kände att  ja behöver mig en promenad, hade nog behövt gått runt baggtjärn en eller två gånger. tyckte det inte ens var någon idé att försöka blåsa igång bilen så det fick bli cykeln =) klockan 3 var jag lycklig när jag äntligen fick sluta. En kopp te hemma hos janni med marina, sen blev det mys med film och käk med  älsk ♥

söndagen..
sov till halv 12, började jobbet halv 2, slutade 9, åkte till niklas la mig i soffan, sen hem till oss för natta! en ganska ovärd dag men slapp och skön :)

RIX fm 104,4

jag skulle säkert kunnat sova nån timme till men tvingade mig upp ur den enoormt sköna sängen. ja kan ju för fan inte sova bort hela min lediga dag. igår vart det en tur till karlstad på RIX fm festivalen. jag, marina, perra, jani och hans lilla charmtroll markus. en helt okej kväll! men vi missade ju arash, vilket vi tar igen i örebro :) påvägen hem vart det donken i khamn. sen blev det hem och byta om till myskläder, ner till jani på en kaffe och sen vidare till kd igen för att hämta hem jonas ! SEN sov jag så jäävla skönt :) älsk låg där och sov så gött !

jahaja, hade tänkt att fara in till kga idag en sväng, men vette tusan om det blir någe med det. vid 6 tiden kommer kusin Lina och hälsar på med lilla Elsa. Då blir det grill och mys!


jag ber..

hoppas på en vändning.. kändes lite som det idag fast det blev som det blev

ingen ork

fyy fan. det är det enda ja har att säga idag tror jag. allt känns så fuktansvärt jävla jobbigt. om jag kunde skulle ja sova hela dagen. slippa vara uppe och bara må dåligt.

vill att älsk ska vara hemma nu. palla och gå till jobbet en dag som denna.. men ja måste jue.

ge mig nåt bra!

RSS 2.0