hopplöst

bara för att man bestämde sig för något, tog tag i det och hoppas och trodde att det här kan bli riktigt bra...så gick det inte. blir nog ingen skola för mig i sunne, det känns så jävla surt! jag ville verkligen.. men, varför skulle det gå bra för? FUCK.

känner verkligen stödet... det värmer så ja blir illamående.

ikväll blir det myskväll med tjerna. alla ni är guld värda!

superpowerwalk :)

gött med en walk! den vanliga rundan runt förs.. mötte mystiske mannen, mörkare än mörkast med svart hatt. höll på å höppa i ån! annars samma människor som man alltid möter. i morgon blir det kd med virre, mysigt! sedan kanske karlskogafesten med efterfest på statt? vi fårlase!

tjo!

mörn!

börjar bli lite smått rastlös av att inte jobba, ska bli ganska skönt att dra igång på måndag. jobbade iofs inatt, men natten blev inte värst lång. vid 1 tiden hade de inte så mkt mer att göra förns på morgonsidan så ja fick gå hem. det var inga fel och ta bilen hem och lägga sig med älsk. jahaja, onsdag idag, vädret ser ganska skapligt ut. ´vettja om man ska ta sig en dusch, käka lite och åka ner till konsum och hyra sig en till film. va annars ska man göra i förshålan?

ääälsk kom hem!

biltvätt javisst

fort klockan gick när man blev sysselsatt. snart kommer älsk hem också! martin och jag har tvättat hans bil, såhär ren har den inte vart sen han köpte den kan ja lova! i två timmar har vi svettats båda två. är han inte nöjd så skjuter ja honom! nej nu ska ja ta mig lite käk och sen blir det walk me marina!


du du du !

god morgon vänner!

jahaja, vad händer idag då? inte så värst mycket, sov till 10, å nu sitter jag här. får väl ta mig en walk och kanske hyra mig en film så jag har något att sysselsätta mig med idag. ska jobba min första natt inatt, får se hur det går då! marina e du vaken ? 


goodie :)

ifall det härgår vägen, dit jag vil att det ska gå, blir jag nog väldens lyckligaste. äntligen händer det någon ting, fan va underbart det skulle vara.

har varit hemma i kga, satan va ja saknar min lägenhet. det suger att bo här hemma! det förstår ni va? åkte till lidl och köpte sån där god färdig pastarätt, gorgonzola. mumma! sen blev det en sväng till virre. köpte även 10 st biljetter till BJÖRTA! fan va ja längtar :)

I tried to be chill but your so hot that I melted !

inge alls

det var inge kul att vakna idag, det kändes bara tungt att komma upp. det spöregnar, brorsan är på dåligt humör, niklas jobbar, jag jobbar inte.. ont i ryggen har jag också.

ikväll, kommer allting kännas bättre, eller så känna allt mer förjväligt...vi får se..

dangerous

gla' midsommar! vädret kan ju inte bli bättre, eller va säger ni? säger som emil sa igår, skulle köpt mig en hästens! attans!  men det är väl inge ovanligt med regn på midsommar. fest blir det iaf ikväll, ska snart dra mig till kga. får se vad kvällen bjuder på! hoppas det blir bra! har laddat en låda med lite grillat åt virre :) mami och ja tyckte hon kunde få lite käk :)

kommer sakna dig ikväll!

längtar hem

då var man hemma i storfors från hemmet karlskoga. vill bara vända igen när jag kommer hit, är så fruktansvärt trött på att vara här. vill vara i mitt eget hem! igårkväll lånade ja bilen och for in till kga, niklas skulle kolla foTbollen så då kom jag och tänka på kela som också hade en pokvän som skulle kolla :p så jag gjorde henne sällskap! det var skönt att komma dit. sov så jävla gött i miin säng! :)

i morgon var det midsommar ja.. vädret är ju katastrof. får bli att hänga lite med virre & co!


puh! en svettig tur runt förs! såg kyligt ut så ja drog på mej långärmat, men jävlar va varmt det blev.

fan va sakni jag blev på dej virre! får bli en tur till kga i morn och hälsa på na på jobbet, om ja får låna bilen av älsk..måste hämta ut mitt hm paket också som blivit bortglömt. vad glömmer inte jag?! näe nu blire dusch!


mm :)

god dag ! är hemma på en liten rast, har slängt i mig lite käk och ska strax tillbaks ner. har en sån där liten utbildingsdag idag.. slappt och skönt :) slutar vid 3, då blir det hem och lägga sig i soffan och vänta på älsk. i fall inte nåt annat oväntat kul inträffar vilket ja inte tror!

niiiklas love! du är bra. ♥

sunne ?

helgen över, redan tisdag! har varit en lugn helg. i fredags jobbade jag kvällen, ett helt okej arbetspass. lördagen blev det arbete till klockan 2, sen bar det av emot åtorp i kväggen för att fira mimmi 20 år! jätte trevligt kalas :) jag var mästare på luftgevär! haha! kvällen gjorde jag marina sällskap när hon var chaffis åt tre små, eller ganska så stora, fyllon. kga - degerfors - björneborg.. in på varvet en sväng och hade skapligt kul åt allt fullt folk som dansa. hämta upp jonas som fick klämma sej ner i baksätet, hela vägen tillbaka hem för att dumpa av bosses husse henke i degerfors :p

söndagen var den lataste dagen i år. älsk och jag låg i soffan hos mor hans, fick frukost, mat och tittade på tre filmer.. GÖTT!

igår dåra. då var jag i sunne. lagomt nervös inför intervjun. kände som jag bara ville vända när jag kom fram. som tur var kom emma precis ut på skolgården när jag stod där som ett fån. hon hjläpte mig tillrätta. intervjun har jag ingen aning om hur den gick... en del frågor hade ja verkligen inget vettigt svar på. men vi får se.. skolan verkar hur bra som helst.programmet jag vill gå verkar ännu bättre. eleverna jag fick träffa var gör trevliga och hade inget ont att säga om det hela.. nu är det bara att vänta på svar!

nu ska jag in i duschen, sen till KELA! :D


tebaka

ja det var ett tag sen nu.

har vart lite mycket som snurrat där uppe så ja har bara inte orkat. har precis jobbat färdigt kvällen, köpt mej en godispåse som jag tänkte trycka framför tvn.. ska upp och jobba i morgon med. jaha, vad har jag gjort då? haft underbara dagar i solen med älsk och vänner, jobbat, promenader och det vanliga..

mami har haft ett rikigt lyckat 50års kalas! har vart mycke planering där, som gav resultat :) i morgon väntas ännu ett kalas med släkten, kusin mimmi ska ha 20års kalas! trevlans!

nu ska jag ta en funderare hur jag ska göra med min lägenhet...  natti natti!

härliga helg!

en förjävla skön helg har jag haft :)

fredagen.. jobbade till halvtvå. på kvällen blev det grill med famlijen, niklas och virre. en riktigt slökväll som slutade ganska tidigt i sängen :)

lördagen.. jädrar va varmt och skönt :) virre åkte iväg för att vara funktionär på hästtävling i khmn, niklas åkte ut på sjön med jeppe. kvar blev jag, brorsan åkte ner och hämtade hugo och det vart bad hela dagen nere i åkessons stuga. riktigt jävla härligt :) vid 7 tog jag bilen och for hem till virre, strax efter dök bella och lajnhöl :) kubb och öl tills vi hamnde på dansgovlet på statt! lyckad kväll!

idag söndag... vaknade hemma hos virre, ont i munnen, halsen och huvet.. lagomt skönt å va bakis i den här värmen. begav mej ganska snabbt hemmåt för att åka ner till åkesson och BAADA! fan va skönt det är att kyla ner bakisvärmeböljan man har i sej med ett dopp i det blå :) nu blire käk sen en tur med pappa och hojjen :)

virre, psst!


RSS 2.0