hetta!

helvete va varmt det är! inte för att ja klagar men.. ja flöt bort på jobbet. värmebölja innanför skjortan. känner mej inte helt hundra heller, ont i halsen och seg i huvet. inte ska ja väl gå å bli sjuk inte, nääe! sånt orkar ja inte med. nu har jag tagit helga, ringer det i helgen så SOLAR jag och har INTE tid att jobba. bara så ni vet :)

snart kommer virre & zeke ♥ och sen nicke :) ikväll blir det några öl och grill, fan va gott!

javisst !

en bra dag på jobbet, en god sallad med malin, en skön promenad me marina.. min dag har varit bra :)

måndag

måndag idag! ledig är jag också, jobbhelgen äntlgen över.. har precis gått runt storfors med malin som sällskap  telefon :) nu ska jag snart kila ner till bussen och åka hem till kga. hänga med virre och kanske träffa kela, vore trevligt. i morgon blir det kd, inhandla lite sommarkläder och nåt fint till mammas 50års kalas och bröllopet vi ska på!

jävlar va ja vill ha helg och fest :)

hata helgjobb

är riktigt osugen på att knalla ner till jobbet om en timma... ja vill ha lördag som alla andra! niklas har åkt till khamn så nu har jag ännu tråkigare.. bara att invänta jobb. finns det nåt drygare? längtar till i morgon, kl 14.00 ! då ta jag helga?


cirkuus!

igår vart faster elin tvingad att gå på Cirkus Skratt med Hugobus. Kände mej inte speciellt motiverad att knalla ner dit själv och försöka få den livligaste ungen att sitta still på en cirkus. Men vi hade ju göör mysit :) clownerna skrämde mer eller mindre livet ur ungen men han lugna sej efter en stund och satt sen med klotrunda ögon i nästan 2 timmar. ÄÄST!! hästarna var favoriten ;p

idag har det varit en riktigt bra dag på jobbet, det flöt på galant hela dagen :) nu har vi precis käkat grillat som far styde upp. det slutade med, som det ofta blir på fredagar, att ja pappa och brorsan tjöt av skratt åt hugo. hans miner kan ja garva åt i timtal ibland :p äälskliiingimage22


tired

andra dagen av fem gjorda på jobbet... ska ta mej en liten lur innan jag gör femman på elljusspåret.. sov som en kratta inatt! fy, bara yrde runt en massa skit i huvet på mig hela jävlans natten.

dryga timmar...

det är ganska så skönt å jobba kvällen, men timmarna tills man börjar jobba är så jääävla dryga om man inte har nåt att göra. har iaf tagit mej en promenad runt storfors, det var skönt. nu blir det en dusch och sen slappa framför tvn innan det bär av ner till till jobbet..

mhmm!

sköönt med en promenad.. ja d var det! nu blir det kyckling, ris och curry! fan va gott!


västerås hos belli

det blev en natt i västerås, hos bella, i hennes lilla lya :)

å va gjorde vi då... inte mycke, men förjävla kul hade vi. vi garva nog konstant från att ja kom dit till ja åkte. det blev en hel del björn gustafsson den natten, lite öl, pizza och annat gött :) det ösregnade så gott som hela kvällen så vi gick inte ut i onödan.. OK, ICA å pizzan räckte för oss ;D

ja hade kul, du kan va kul! haha bella, ja kommer snart igen, tror ja. ;p

ge mig nåt å gö!

sluta va så jävla trött! ja är rastlös, i bött! har inte jobbat sen i tisdags, den känns.. ja har tråkigt, ja vet inte vad ja ska göra.. ut och gå?det är ju pissväder jue.. blir inte så motiverad. får väl väcka åbäket som ligger och halvsnarkar så han kommer iväg till träningen och jag ut på  min promenad. ikväll blir det god mat med mams & paps.

i morgon blir det västerås till bälla ! :) 

åter till byn

då var man i byn igen då.. virre å co skulle ut ikväll och jag har ingen lust att följa med. så då fick det bli storfors.. för här händer det ju så mycket. var skönt att komma till virre ett tag :) och till lägenheten.. hur ska detta gå en hel sommar? tur att det finns några käraste här i storfors så man överlever :) nä nu blire en promenad och sen vette fan.. see you!

tur te khamn

då har man vart i khamn en svänga me systrarna karlsson ♥ ! en trevlig liten tripp... kela å ja satte oss på drop in och vart klippta, det var på tiden för min del! sen blev det pizza hut eller house eller va det heter, svin gott var det iaf. en svänga på stan och en glass i skärgården :) mumma! nu ska jag dra mej innåt kga till virre, är också på tiden.

va händer i helgen då kan man tro? verkar ju inte bli fint väder...

heej då mina vänner!

nää

haft en underbar helg. vädret, hugo och niklas har fått mej att må riktigt bra :)

nu är det tisdag.. inte riktigt lika skönt. är trött på mitt humör.. sluta tänka så jävla mycket. SLUTA DÅ!

sun lööve

fan va härligt med sol. ja njuter varenda sekunde ja får komma ut i värmen. ungefär två timmar kvar av min arbetsadag. nu ska vi ut i skogen en svänga sen är det nog slut för dagen! är inte speciellt sugen på att sätta mej på bussen hem till storfors, men dit ska jag ju! nu är mami & papi hemma igen.. hoppas på grill ikväll, senare blir det iväg till marina och jonas !


niklas, du är bra.


tråk

ibland önska man vissa saker vore annorlunda. ibland vore saker mycke enklare om man inte brydde sej så mycke om andra. fan ja ska inte klaga, ja vet.

varför då för

gött, fick gå hem 8 istället för 9 ikväll. det vart en skön dusch, ett ägg å en macka, grey's och en kortis med hunden. sen sängen, men ja kan inte sova. gick upp och satte mej här. ja har en orolig mage, varför har jag det? allt ska ju vara så bra nu. jaja, det går väl över.

i helgen får ja träffa hugo, mami & papi ♥ 
i morgon får ja träffa virre & kela ♥

mhmm!

ja blir galen, DU gör mej galen... du är bra.

så ärä...

jahaja, då var man mitt i veckan igen. ännu en helg gjord, långhelg dessutom! kändes inte som ja fick ut så mycket av den ändå va? fredagen vart det lite grill, lördag blev statt, riktigt tråkigt.. söndagen, bakis och en riktigt latdag.

jaha, onsdag? va hände idag? börjar jobbet halv 2, innan det blir det att städa lite här hemma i huset. mami & papi komer hem ifrån greekland i morgon kväll. slutar kl 9 ikväll, då hoppas ja min nicke väntar på mej där hemma ♥ :) 
i morgon blir det hem till kga! stackars min lägenhet, han måste känna sej ensam...

härligt fredda att du fått jobb, håller tummarna för dej att allt går bra nu!

Bacardi Grand Melón ;)

sitter och lyssnar på simple plan - when I'm gone, påminner så mycket om egypten så ja nästan mår illa. vill så jävla mycke tillbaka kela. nu är mami & papi på kreta och har det gött, VET att ja vart iväg nyss menja vill lika mycke åka igen för det! nu nu nu! sista minuten,  here we come! :)

va skönt det är att gå upp i tid på en lördag, har precis vart ute på en skön promenad, om en stund blir det käk sen bär det av till kga. ikväll ska vi shejka :)

ge mej sol

det var ett förjävla härligt väder vi har idag...fast ja är på sånt soffliggar humör så det blir nästan mysigt med regn då. kom precis hem ifrån kd, tog en tur dit. lämnade in min mobil, för andra gången, och käkade lite på stan.

igår var det lugna gatan heela dagen. kvällen slöade vi framför tvn och halvsov, tills marina kom och drog upp mej och fick en gnutta liv i mej, blev tom. en film hemma hos dom!

ikväll ska vi trotsa vädret och grilla, tur att papi har en så bra grill under tak ;) virre, sandra och frida kommer, härligt!

RSS 2.0