krabi nästa

imorgon mina vänner åker jag till thailand. eller idag ser jag nu. börjar fatta nu. vet inte riktigt hur jag ska få ro att sova. men det löser sig. nu ska jag packa det sista och ta en lång skön dusch. fan va ja kommer sakna våran underbara dusch. ja trivs så med livet här hemma nu så ja kommer sakna allt så enormt. men jag kommer få det för jävla underbart :) snart ligger jag på stranden, ååååååååååå :)

kommer hem den 14:e igen.
God natt.

snart dax

4:e och sista dagen med massage i skolan för detta år. också min sista dag på länge i skolan. för imorgon är jag ledig och på lördag far vi :) det var lite jobbigt med massage idag, var stel i ryggen och framförallt i armar och händer. det
bästa på dagen var nog tågresan hem. hela kdgänget samlat, och när malin och anna sätter igång kan inte en tågresa bli tråkigt på något sätt :p det var ett konstant asgarv från sunne till karlstad tror ja :) fy fan va härligt ! malin kom iaf fram till att nästa månad blir en bra månad, och det kommer bli en bra månad. speciellt om några köper in sig i fysveckan, malin utlovar ett bra pris, jag själv kommer få betala 650 (sitter och skrattar högt för mig själv när ja skrive det:)

våran lärare skulle till thailand idag och träffa sina barn som har inte sett på några månader, men igår kväll hade han fått reda flyget var inställt. fy fan, märktes hur ledsen han var. fick riktigt ont i magen. hoppas han kommer iväg snart!

en bra dag

ännu mera knåd idag! fan va ja gillar dom här dagarna. idag har jag och kristina masserat varandra. brevid oss hade vi malin och anna, liite svårt att koncentrara sig ibland när man hör malins kommentarer :) förstår inte vart hon får allt i från, men för jävla härlig är du iaf! " känns dä som körvskinn här imälla elle?" hennes goa ekshärad dialekt gör det inte mindre roligare. och dom roligaste kommentarerna kommer mot slutat av dagen när man är rätt så trött och rätt flummig, då kan man tjuta av skratt.

vi har klämt på mycket ömma ställen och många triggepunkter idag så nu är jag ganska så slut. men ja tänkte mig försöka iväg på ett spinningpass. kanske gör garbriell sällskap på springbandet istället..

känns det bra när jag trycker här?
ja jag tror det känns bra... eller ja tror inte, det känns bra, tror jag.. men va fan det känns bra!
va skulle vi göra utan dig malin :)

knåd

jag är helt slut efter en del dags massage i skolan. man har både fått och gett en rejäl omgång med ryggmassage. men shit va kul det är! när man hittar de muskler man ska hitta, och känner att man får in greppen, det känns sjukt bra! men mina fingrar är stela nu, dom kommer få jobba hårt den här veckan.

idag när ja satt på tåger insåg ja vad mycket jag kommer sakna er när ja är borta. det känns som det nu iaf. sån här gemenskap i en så stor grupp har ja aldrig kännt. och mina underbara "KDvänner", ni är så jävla bra. vi har haft två riktigt bra dagar i skolan nu, hoppas det blir lika bra veckan ut. ingen jobbig fys eller nån jävlig anatomi, bara massa knådning på varandra, och vi gillert! :) att jag träffat så många härliga och sköna människor på en och samma gång är ganska ofattbart faktiskt...

nu känner jag mig lite småfisig mot mina "gamla" vänner, men ni vet att jag tycker om er minst lika mycket :) nu är det dags att skriva en uppsats om självkänsla, gaaaah. jag vill bara somna i soffan.


vännen

det var ett för jävla tråkigt pass vi hamna på kristina! instruktören till styrka/medel var sjuk så det blev ett enbart gympa pass med nån tråkig emil med usel musiksmak. på onsdag får det bli spinning så man får upp pulsen lite!

det gör mig så ont när du mår så här. vet inte hur jag ska hjälpa dig, jag är nog inte rätt person heller att försöka hjälpa dig. men det känns som att du måste på nåt sätt börja jobba med dig själv, med hjälp ifrån andra. kommer ta tid annars. tänker på dig ska du veta. den där härliga fredrik börjar tyna bort:/ du är sjukt bra så ge för fan inte upp nu! 

nu vill jag bara gå och lägga mig och dra täcker över huvudet. men min mage skriker.

provmassagesnödukoralfriskis

nu vart det riktigt mysigt med snö! det var ett jävla väder när vi gick till skolan i morse men nu var det härligt värre! jag har precis kommit hem ifrån skolan. är fasligt irriterad på storfors vårdcentral för att ja inte fått mitt vaccination i tid som dom lovat. men men, nu ska det drickas dukoral. idag är även provet avklarat, har ni märkt att ja inte vart så stressad? det gick inte alls lika bra som förra gången men ja har gjort mitt bästa. det var ett ganska så svårt prov med mycke ord att komma ihåg. på eftermiddagen började vi massera, har dragit igång med den klassiska massagen nu. ska bli sjukt kul! :) och skööönt!

nu ska jag dricka lite provivia och sen kila upp till kristina, dags för ett medel/styrka pass på friskis! ser jag myycket fram emot :) ja tror ja börjar på lite resfeeber!

underbart :)


ni är precis lika härliga som ni ser ut :)
när jag kommer hem får vi ta en repris.






burr

jävlar va ofta det är söndag. och jag kom på idag att jag och N har varit i storfors varje söndag utan en sen vi flytta till kd. vi kan inte riiktigt klara oss utan förs!

min söndag denna vecka

♥ promenad med älsk i 10 MINUS grader! kallt var det!
♦ plugga anatomi tills ja spyr
♣ packa ihop mina sommarkläder och lite tjöffs
♥ äta mammas goda fiskgrattäng
♦ åka hem till KD igen, handla, göra matlådor
♥ ligga i soffan och söndagsmysa med älsk

öppet hus today!

idag har det varit öppet hus på brobygrafiska. vårat klassrum blev mysavdelningen på skolan :) vi gav handmassage, vilket var väldigt populärt, "vi kommer hit varje år för att få lite handmassage och gratis julpapper som delas ut", fick man höra av många sunnebor :) mami, broder och hugo kom och hälsade på, hörde ett litet ninni rop när ja satt och masserade, då blev ninni glad :) har varit en gör mysig dag i skolan! tack mina vänner!

ikväll har jag masserat brorsan, var behövligt för honom. taktil massage är SUPER! i morgon blir det till att ta fram resväskan och mina sommarkläder jag har undanpackade här hemma i storfors (om en vecka är jag i luften). sen hem till kd igen. nu kommer älsk snart, då blir det bingen. är inte många minuter ifrån sömn nu.

natti natti!

smaskens

finns det någon godare kaka än morotskaka? inte vad jag har ätit iaf.
ska snart ge mig med pluggandet och göra iordning lite kvällsmat !
sen blir det tvmys med cathrine och gabriel. får se om älsk följer med.
i morgon är det öppet hus på skolan i sunne, ser jag faktiskt fram emot.
mamma, pappa och hugo kommer och hälsar på, mysigt! ♥

äntligen köttbullar!

shit va snö det kom! N och jag tyckte det var så fint väder i morse när vi vakna så vi tog oss ut vid halv 12 på en långpromenad. så blev det snöstorm!! det var inge vidare mysigt väder att vara ute och gå i. nu är vi äntligen hemma. har varit och handlat köttbullar som jag vart sugen på hela veckan, det ska bli MUMMA!

får bli ett tag med anatomin sen, ska nog belöna mig med lite morotskaka :) ikväll blir det mys med Cathrine, ser jag fram emot!! :)

kaos

å hej å hå. vilken jävla dag, och den är inte slut än:p dagen i skolan gick visserligen väldigt fort. mentalträning på schemat, eller stressfysiologi. började dagen med lite massage, vilket var underbart! sen vet ja inte vad vi gjorde riktigt, dagen flöt bara på. det gick lite för fort tycker jag, det drog upp en massa i skallen som man inte riktigt vet vart man ska göra av.

tack elin för allt ditt stöd. du är grym.

å dig hoppas ja aldrig mer behöver ha någonting att göra med, helst aldrig mer se dig. förstår inte hur man göra så mot en människa. men det här kanske får min bror att inse att han aldrig mer kommer ha någonting med dig att göra, vilket jag är jävligt glad över. du kan inte ha det lätt.

det ska bli sjukt sjönt att träna nu, och kristina ska med också :) härligt! dags för dagens avslappning!


25 år idag!

måndagar suger. i morse var jag på riktigt pissigt humör i skolan. allt var fel och jag hade verkligen inte lust att vara kvar i skolan. känns forfarande ganska surt allting nu faktiskt, men måndagen är ju inte över än :p ska nog hoppa in i duschen och stå och njuta en bra stund. sen kommer älsk.

ett fantastiskt intressant inlägg må jag säga.

GRATTIS broder på 25års dagen!

wiiie

åå ja fick ett lyckorus i kroppen :) jag har snart tragglat igenom hela bunten vi har prov på och det känns sjukt skönt. så i morgon kan jag börja om på nytt, och då går allt mycket lättare för då ha jag redan läst det en gång :) har precis varit ute och gått med kela, hur skönt som helst.

idag är älsk och tävlar i göteborg, hoppas det går bra för honom! ikväll blir det dundermyys ;) han har inte kunnat äta så mkt på några dagar nu så ikäll ska det ätas det mest onyttiga och goda man kan äta :)

tjosvej

kalajs

sådär ja, då ha vi ätit massa mackor, tårta och morotskaka. det var MUMS! släkta har farit hemöver :) sitter och väntar på att älsk ska komma hit. idag är jag lite mer sugen på han än vad ja var igår kväll :p sånt där lägger ju sig som tur är, eller hur pälsk? ;) nu ska jag käka lite japan mix och ta mig en öl trör jag. det är jag förtjänt! nu får hugo kvällsdamp så det är bäst att sätta i öronpropparna.

ha en bra kväll gott folk!

livsviktig kunskap

HLR:en gjord. gick mycket fortare i torsby än räknat, gött! så nu hann jag hem och ta en snabb dusch. ska bli gott och komma till storfors nu och få lite smörgåsar och morotskaka! hoppas kvällen blir kvar. min saknade virre kommer! ska bli kul och träffa henne. sen kommer puddingen hugo.. säger ju sig själv, kvällen är gjord.

nu far jag hem till byn!

skjut han!

visst är det härligt å vara så irriterad så man lätt kan sätta sig ner och tjuta.. just nu handlade det bara om en hylljävel som skulle upp, men det är alltid så. händer så fruktansvärt mycket när det är N som ska få saker gjorda. åååå! sitter och försöker lugna mina nerver med bra musik, går rätt hyfsat. irritationsobjektet har gått å lagt sig så jag slipper se honom och bli ännu mer irritarad. va man tycker om sina älskling ibland :)

har varit hemma hos mamma idag. var inte speciellt social kanske, satt i källaren och pluggade en hel del. men sen gjorde vi morotskaka och tacos, fy fan va gott.

imorgon ska jag upp till torsby, å då kan man ju undra va f*n jag ska göra i torsby :p jo jag ska lära mig att rädda liv! HLR. sen ska jag direkt hem till broders kalas som jag inte vill missa! den goda morotskakan, mammas goda smörgåsar och tårta och alla mina kära släktingar somjag inte träffat på jätte länge. sen tror jag bestämt att mina kga vänner dyker om jag förstått rätt?

ha en bra helg. nu e jag på bra humör igen =)

SÅbra

man är alltid lika lycklig efter man varit på det här passet :) blev ingen box idag så jag gick på jympa/station istället. det är så jävla kul och musiken är så jädrans bra så man märker inte av att man är trött, så när det sista låten slutat känner man hur jäkla trött man är, man kan knappt stå på bena. helt sjuk bra! instruktören är grym!

nu blir det äggmacka, mumma!!

vems fel

hallå där mina vänner. klockan är över 13 och jag varit riktigt flitig faktiskt med pluggandet. men ja börjar bli riktigt hungrig så då går inte värst mycket in i skallen. väntar på att N ska komma hem så vi kan slänga ihop nåt att käka, om vi nu har nåt att slänga ihop, det vetta fan. men mat måste ja få i mig iaf !

gick kl 6 i morse och åt gröt med älsk innan han for till jobbet. när ja la mig sen blev ja bara sådär hyperirriterad, som man kan bli ibland. låg och tänka på allt jag gör och ger.. känns som ja borde få mera tillbaks. ja vet inte, när man tänker sådär förstorar man upp lätt... men vi får väl se vad det blir av det här :)

nu blir ja bara mer och mer hungrig ju mer ja tänker på det. kom heeem!!!!!!!

fattig student blir lycklig

åh ja blir så lycklig! andra gången min tele räkning ligger runt 300 kr. ja fattar inte hur ja lyckas, men ja gjorde några ändringar med tillval för några månder sig och det visar ju sig verkligen. 500 mindre än vad jag brukar ha!

nu har jag pluggat i två en och halv timme, ligament hit och ligament dit. dags att ta sig en liten paus!

helga!

shit vilken lång helg jag får ! :) slutade klockan halv 12, är hemma nu två timmar senare och har heeelg! visserligen ska jag försöka plugga en hel del, men jag behöver inte kliva upp 05.40 och dra mig till skolan i morgon och på fredag. ska dock till torsby på lördag för HLR, men det är för att  jag missar det när jag är i thailand, och det är det väl värt va? tror det :)

nu ska jag ringa vårdcentralen och dukoralvaccin, plugga några timmar, gå på spinningen kl 18.00 sen blir det slappa i soffan!


möra

go morgon! känns som en riktigt bra morgon :) steg uppi tid med älsk idag, inge stress bara luugn. vet ni vad jag kom på, att jag ska til THAIIIILAND snart. tror jag har glömt bort det lite, men det är ju ta mej fan inte länge kvar. två veckor ungefär, sen draar vi!

halvdag  idag, yees! hem och plugga och sen träna. efter kl 19.00 ska jag inte göra ett skit! ikväll är det greys :) ska lägga in lite bilder från ellas kamera från förra veckan :)

nu far jag till the school! herra!!

va håller jag på med

från och med nu, ska jag döda all min stress. ni som försöker prata med mig i skolan om att ni är stressade, bli inte ledsna om jag igonerar er totalt :) för jag påverkas så lätt av er alla, mina kära!! visst det är mycket att göra nu, men jag kommer att klara av det. det är bara att acceptera att det är mycket att göra, och inte bli stressad över saker som jag måste göra, för jag kommer klara det utan att stressa ihjäl mig. nu har jag lagt undan mina anatomi papper och där får dom ligga tills i morgon. i morgon har vi halvdag, en mycket behövlig halvdag.

måste leva i nuet, ta en dag i taget. varför stressa upp sig för något som sker om två veckor? jag vet ju innerst inne att jag klarar det. nu tänker jag strunta i disken, den får jag ta när jag hinner någon annan dag. för nu ska jag göra en avslappning, sen hoppa in in duschen och duscha läääänge.

vi klarar det hörni! vi är ju skit bra allihopa!

tack M för att jag fick en rejäl påminnelse.

Sugarplum Fairy - The escapologisk

down

jag är sliten, jag är trött, har för närvarande väldigt ont i huvudet. jag har tappat focus helt och hållet på den mentala delen i skolan, känns inte alls bra. jag kör bara på, mår sådär halvbra, vill bara klara av proven. men det är för mycket för mig nu. alla är uppstressade i skolan och triggar upp varandra rätt bra, kommer hem, slänger i mig nåt att äta, pluggar pluggar pluggar, lagar matlåda, tränar, duschar, lägger mig. jag vill kunna åka hem, ta det lugnt, laga mig något gott, sätta mig i soffan, träffa kompisar, mysa med älsk och gå till träningen med riktigt motivation och inte dåligt samvete över att jag borde plugga.

jag är i en liten svacka som ni kanske förstår. det är NU jag ska göra allt det där jag väljer att inte göra för att ja tror att jag inte hinner. men hur ska jag få mig själv att göra det ?

usch ja mår illa.

lokamys

då var min helg nästan slut.

igår  var det en hel dag i sthlm med frida och cathrine, en riktigt mysigt dag! var på hälso mässan och strosade omkring :) tack tjejer för en härlig dag ! idag har hela famlijen varit på loka och myst. åt först smörgåsbord och sedan badade vi, bubblade en massa och satt i bastun en sväng. hugo var riktigt feg i vattnet, men han är min pudding ändå. 

nu blir det varma mackor och sen en film. i morgon har vi prov. sen slutar vi.. underbart. jag är lite småtrött på skolan fakiskt.. ser fram emot nya tag efter jullovet.  

min dag

god kväll mina vänner. har precis kommit hem ifrån bion med Niklas & Jonas, Saw 5, kan nog inte påstå att saw filmerna är direkt bra men jag vill ändå titta på dom.. har haft processhandledning i skolan idag, gick väl bra. sen luncha jag med cathrine, frida och kristina på stan. en mycket god lunch! hade inget för mig när ja kom hem så ja gick iväg tränade lite, tyckte inte jag hade tränat nog den här veckan? nej men det var skönt å springa bort lite träningsvärk... sen blev det en grillad kyckling, MUMMA.

i morgon ringer min klocka 04.30. ska med bussen till sthlm för att gå på hälsomässan! blir nog en riktigt bra dag! dags att sussa nu.

natti natti !

jag tror jag har tränat

torsdag, fan va underbart. känns som fredag, men icke :D helgen kommer nog gå väldans fort, har mkt att stå i! i natt vaknade jag av att ja knappt kunde röra mig, kändes det som iaf. inte utan att alla mina kroppsdelar skulle värka så innåt.. det här är det värsta jag  varit med om, i träningsvärks väg. kan inte vara bra å ha så här mycket? jag har minst åt hela karlstad. fast vi är ju ett par styckna nu som sitter med den här fruktansvärda pissiga träningsvärken, så vi räcker nog åt hela sverige. fy fan! det gäller att hela tiden hålla igång, har jag suttit ner i soffan en stund är det nästan så tårarna kommer när jag ska ta mig upp.

idag har jag städat, pluggat och lagat mat. om en liten stund kommer kela på besök ! :) gööör skööj :) vi ska ta en fika på stan sen ska hon få bli masserad av mig :) får se hur det går, har inte direkt någon kraft i mina armar :p 

i morgon blir det en sväng till skolan för processhandledning, på kvällen blir det bio med Jonas och N. på lördag blir det hälsomässan i sthlm. på söndag ska hela familjen till loka och äta gott, bubbla, bada & basta!

shit vilken bra helg!

we made it

tredje och sista dagen avslutad med våran fys i skolan för den här omgången. känns riktigt skönt, har aldrig haft så mkt träningsvärk tror jag, men det är det värt. fan va vi har kämpat, helt sjukt. var lite små grinig där på slutet men det var nog hungern som gjorde det också =)

tror inte ja har så mkt att säga er idag. är trött, har ont, känner att ja har mkt att tänka på.....nu skulle jag vilja ligga på playan i thailand, men det är inte länge kvar nu :)

fan va vi är braaa!!!

slutkörd?

andreas tar död på oss, eller kanske inte, men han kör rejält slut på oss. men vi är så jävla bra i våran klass! alla kämpar sjukt mycket och (nästan) ingen ger upp. ja orkade bara inte med någon komplicerad stretching på slutet så muppa ihop lite. har haft en heldags fys, riktigt jäkla roligt! hans pass är gör roliga, för det mesta iaf. i slutet var vi riktigt på G där och sjöng med och härja, så det ska va! skivstången var väl inget för mig, kanske för att ja är så jävla svag :p mina tricepts gav upp. å ja lyckades med mina åttor! fan va bra vi är cathrine, vi gjorde det! :D

nu sitter jag och pluggar, är faktiskt piggare idag är igår. kanske inte i kroppen men psykiskt iaf.. allting kändes bara för mkt igår. i morgon har vi halvdag fys, spinning bl.a. nu ska jag koka några ägg till älsk och göra iordning lite kvällskäk åt honom så han slipper pyssla med det när han kommer hem.

I'm happy!

lycklig kväll :)

min lördag blev en alldeles utmärkt lördag :) började med en vända på stan, vi kom ner jämt efter halv 11 och märke att affärerna inte öppnar förns 12. några skoaffärer var dock öppna. vi tog en fika på wayne's medans vi väntade. älsk köpte sig en jätte fin jacka när affärerna äntligen hade öppnat. efter stan blev det en sväng till friskis, tränade en stund och sen blev snabbsolning.

elin och cathrine ♥ kom hit vid 7 tiden, laddade med en massa gott. ost & kex, vin, frukt&godis, mumma! vi satt och åt och pratade, pratade och pratade :) älsk låg i soffan med hörlurarna på och kollade på film :p så jävla mysigt hade vi. kvällen slutade på nöjes, satan va vi dansade! helt galet! så jäkla roligt. tack för en underbar kväll! hoppas några bilder lyckas komma fram ;)

igår, söndag, tvättade vi, lagade mat och var i storfors hos mami och papi. fick jätte god mat, som vanligt. sen blev det att fara hemmåt till kd. slocknade rätt tidigt.

idag, måndag, har varit en sjukt jobbig dag! vi har börjat med fysiska träningsmetoder. svårt och vääldigt jobbigt. ska bli kul i morgon men ändå inte.. har lite ångest samtidigt som jag ser fram emot det. men jag är väl inte ensam om den känslan kanske. jag känner mig mer död en levande just nu. mår illa av tanken på allt jag har att göra, men orkar inte för att kroppen och hjärnan är för trött. att krypa ner med älsk kommer bli höjdpunkten på dagen. oj va negativ ja låter nu.. men det känns lite så..

nya tag i morgon.

hejdå / tröttaset människan på denna jord.

RSS 2.0