aaaaaaaaaaa

å herre gud. nu känns det riktigt mycket att ja går i skolan :p usch, är helt slut i huvet efter två dagars korvstoppning. vet inte riktigt hur ja ska orkar två dagar till. men det går väl. orkar inte plugga mera nu, det går inte in känner jag. det är så mörkt i lägenheten också :p måste köpa mera lampor älsk! kom hem nu, jag behöver pussar och mycket mer ifrån dig.

go natt

helgen min

nu ligger jag i mitt lilla krypin, som gabriel sa, det var skönt att krypa in hit och lägga sig :) är slut i hela kroppen, efter en heldag i skolan med anatomi, och efter ett spinningpass på friskis. nu börjar det riktigt kännas att jag går i skolan, har suttit vid skolbänken hela dagen och tryckt in info, pjuh...

ha haft en bra helg, som vanligt :) i fredags var jag, N och jonas, en kompis till älsk här i kd, ute och käka mat och tog nån öl. det var mycket gott och trevligt! vi var ganska trötta efter allt handlande och fixande till lägenheten så vi slockna rätt tidigt efter den middagen. lördag, på stan och till bergvik, IGEN, började bli trött påt.. på kvällen kom några nära och kära, som jag verkligen vill tacka för att ni kom. vi hade lite fest och kvällen slutade på nöjes, mycket trevligt!

söndagen var det skönaste dagen på länge.. älsk och jag bara njöt av att få vara med varandra och kollade på massa film och mös som aldrig förr :) häärligt. det behövde vi verkligen.

nu ska jag sussa. är tomt utan dig. go natt ♥

pjuh!

tre dagar på stan.. jag är helt slut. det är inte det lättaste att hålla sams med sin käraste en dag på stan.. hungriga, trötta. usch, nu är jag trött påt! hemma dag i morgon får det absolut bli! virre skulle komma hit ikväll men hade ingen hundvakt, kela är sjuk och marina vet ja inte. ingen av dom kan komma, buhu! :( nu måste jag städa lite, har fått jätte fina gardiner iaf :)


snabbis :)

usch va fort det går, redan lördag. har fixat gardiner nu, snart blir det en sväng på stan. fick fel storlek när ja köpte stövlar igår :( fan. hoppas det finns kvar i min storlek! återkommer senare :) pusshej!

yberskönt

vet att jag tjatar lite, men fan va ja har det bra här :)

det var ett riktigt skönt spinningpass! trodde det skulle vara tusen gånger jobbigare eftersom jag inte tränat på ett bra tag, men det gick riktigt bra. älsk kom med ett riktigt härligt sms nyss, han kommer hem ikväll :) ska försöka hålla mig vaken så ja kan överösa honom med pussar :)

i morgon ska jag till thomas och hämta mina grejer jag har kvar där, sen blir det stan med älsk hoppas jag! inhandla ett par nya skor på teamsportia, 15 % ! yeey. hoppas csn kommer in i morgon? :p nu ska jag mysa ner mig i soffan :)

bänkångest

hemma igen, efter en seeg dag i skolan. slutade vid 11, en trög jävla datalektion som jag fick ut noll av, fick vänta till kl 1 då ledningsgruppen för våran utbildning skulle ha lite uppvisning. gav ungefär lika mycket som förmiddagens datalektion... men vi fick fram en hel del information om bänkar där emellan, tack vare gabriell, han låg i hårt. jag, elin cathrine och gabriell har läst och läst, och ringt och ringt, eller gabriell har ringt :) men ja vette fan om vi är så mycket klockare ändå? ska sova på saken och vänta på ett telesamtal från ett företag i morgon förmiddag.

nu ska jag iväg med kristina till friskis, får se om jag får någon plats, har glömt att boka! annars får det bli en powerwalk. ikväll blir det kyckling, ris och currysås, mumma! känns som ja skulle vilja hitta på någontin med någon eftersom vi är lediga i morgon, men det kanske är skönt och bara vara också... skulle gärna haft älsk här :)

hääärligt härligt :)

lullar runt här hemma i lägenheten och bara njuter :) i lööve it :) har varit hos Kristina nu och gjort en helkropps taktilmassage. tog en och en halv timma, som äwa våran lärare sa att det kommer nog ta det första gången. förstår inte hur man ska få ner det till 50 min.. men det går väl :p pratade med älsk nyss, skönt å stri av sig lite om allt som händer i skolan.

nu ska jag sussa, i världens skönaste säng med världens skönaste täcke och kudde, älsk är bra på det där med bäddar ;p bara han själv som fattas! natti natti.

problemlösning pjuh!

nämen! tisdagen har redan gått i skolan :) fast det var änna litte segt idag :p jävlar va trött jag var på förmiddagen. en jäkla massa tjat om grupppsykologi som min hjärna inte orka ta in just då. nu har jag fått i mig lite käk och ska snart bege mig till Kristina och öva lite massage :) behöver verkligen det. kommer glömma annars :/ vill ha bänk nuu!

efter lunch gjorde vi en övning, vilket var mycket roligare, fast himla jobbigt det också.alla fick ett varsitt papper med en problemlösning, alla fick samma fråga. när vi var klara fick vi lämna in papperet så delade läraren in oss i olika grupper eftersom vi svarat. 4 i klassen hade rätt svar, en av dom var jag, wuhu! fast det var inte så jävla kul. jag satt med 7 andra som hade samma fel svar, det var inte så jävla lätt att stå på sig och försöka övertyga dom! ja lyckades inte kan ja säga... :p

här har ni något att klura på...
En man står med ett fotografi i handen. En annan man frågar honom "Vem är mannen på fotografiet?". 
Svaret lyder:  "jag har varken bror eller syster, men den mannens far är min fars son".
Vem föreställer fotografiet?

nog

nu ligger jag gött i min soffa.. har saknat den så enormt. den e nog glad nu när den slipper få stå i garaget i mörkret =) känns skönt att måndagen är avklarad, bara en och en halv dag kvar :D sen är det helga, igen:D och jag får ännu längre helg med älsk denna vecka när vi kan träffas redan på onsdag:) yeey! på torsdag ska det inhandlas lampor och mattor, och blommor förstås! nu är det duschen och sedan CSI som gäller.

tack M, du är bra du!

flyttad och klar

då har vi flyttat in i älsklingen lya :) kom hit för en stund sen, nu älsk och lagar mat, det ska bli såå gott! önska att klockan var lite mindre så vi han mysa lite mer, men tiden gick väldigt fort idag. åååh nu får ja sova med älsk redan på onsdag!! fan va härligt!! :)

värk här och där

God morgon! lördag idag, va fort det går :( idag steg jag upp halv tio, var ett bra tag sen :) älsk åkte kl 7 i morse så ja hade ingen som drog upp mig. halsen är bättre, men ryggjävel bråkar med mig... och huvudet är tungt! får skippa walken idag med...

får se vad kvällen bjuder på, om jag pallar, hoppas det!

seg idag...

sådär, nu har vi fått iordning på det mesta i lägenheten. blev riktigt mysigt, fast inte riktigt som vi ville men det här blir nog bra det med. så svårt att möblera när det är så mycke snetak, men det är mysigt :) gick på stan en sväng och kollade på lite små grejer, men ja tror ingen av oss är direkt på hugget idag. jag kände mig febrig och N tänker bara på mat, vilket jag förstår eftersom han inte ätit på hela veckan typ! får se om han lyckas till den viktklassen han vill vara i morgon när han ska tävla. han sitter och pressar i bastun nu :p

haha vaxade niklas mage förut, kände smärtan där. det var lite små kul :p nu har han en fin och len mage ;p nu ska göra iordning lite mat åt mig och papi. mamma och brosan är borta hela helgen, och niklas kommer inte hem förns senare ikväll. i möra är det marken och dans, hoppas jag e frisk!

pirat pics


Lite fina pirater här :) Överst är det jag och elin. Nedanföt är det pirat paulina & frida :)
galen kväll och så sjukt kul hade vi ! säger du som paulina, skulle kunna betala för få
min "norska fylla" på film, haha!



 

:)

sådär ja! då har vi lämnat alla grejer, fan det var inte det lättaste att flytta in soffan, bror och älsk kämpade rejält där. tillslut kom grannen ut mittemot så vi fick låna hans hall lite, annars hade det inte gått :p känns skönt att allt är där nu, så i morgon ska vi göra det så mysigt! :) N är och tränar nu, längtar tills han kommer hem ikväll, då ska det mysas :)

broder, du är det bästa jag vet! du kommer klara av det här, det lovar jag. älskar dig!

tidsfördriv

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvänn var otrogen mot dig?

ja det är väl bra?
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
God morgon älsk! :)
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Skönt, jag är också sugen på mat!
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Hej elin, känner du för en promenad idag?
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Va gör du älsk?
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
enligt ditt önskemål är nu ditt 3friends plus avslutat
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
bra det, ja det är bara fint med mig!
8. Vad vill du höra mest av allt?
Nu är jag påväg hem! :)
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Vi kan äta det nån dag.
10. Din romantiska replik?
Sundsta tror jag :)
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
jag är sån dåligt människa, förlåt!

skratta är roligt

jävlar va kul vi hade igår :) var länge sen ja skratta så mycket, när elin satte igång och nögarva var det inte så svårt att hamna där själv, tårarna bara spruta!  nu ska vi flytta :) återkommer senare, paulina du får snabba dig med bilderna! ;)

sleten

satan va trött jag är. har inte satt mig ner förns nu.. har gått på stan en sväng, ute och gått, duschat, lagat mat och städat lite. nu får det vara nog. orkar inte ens läsa det vi skulle läsa, får göra det på tåget i morgon.

ont i ryggen har jag också :( måste kolla upp det tror jag... nu vill jag har älsk!

i morgon blir det piratfest!!:D å ja har glömt min kamera hemma :(


löööve

shit va snabb den här datorn var då, mot min :) eller internet är det väl som är lite snabbare :) älsk ville ha med sig min dator så ja lånar thomas lite granna. har precis varit ute på en power walk längs älva! det var skönt, halvvägs, sen vart jag akut hungrig och fick ont i magen. så nu blir det matlagning, en varm dusch sen soffan!

skönt att måndagen är avklarad, alltid lite måndags ångest över att älsk har åkt, men nu känns det redan bättre :) älsk var så snäll som gick upp med mig i morse och skjutsade mig till bussen. mmm va ja tycker om dig :)

miss my friends!

happy :)

helgen börjar närma sig sitt slut. har haft en underbar helg, igår blev det bio och käk igen i kd, mys. denna gång god thai mat och sen blev det get smart på bio. var sjukt trött, men det var riktigt mysigt. stannade i khamn påväg hem där mami, papi var på 60 års kalas. skulle köra dom hem!

ser verkligen fram emot den här veckan! mera massage, piratfest, flytt till kd, marknadsdansen och få träffa kela & marina igen! fan vilken härlig vecka! :D

hjälp

shit va grejer jag har.. kommer inte få plats med hälften! jag ska få ha med mig min soffa, yeey ! den tycker jag om :) har sorterat mina kläder, för andra gången. det blir alltid lite till man tar bort varje gång man sorterar, fast det är ju kanske bara en månad sen sist. fick ihop lite mer än en papperskasse som jag gav bort. känns bättre att ge det till någon man känner än bara slänga det i en "skänka kläder container".

har varit i kga en snabbis, kände för att lägga mig i solariet några minuter och så tog jag en snabbis på stan. nu tänker nog alla kgavänner, varför hälsade du inte på mig då för?! men ja hade inte tid :) skulle vara hemma till två för då skulle vi käka värmlands korv med farbror från sthlm! :) köpte mig lite fina piratprylar, det var 75 % på partaj. perfekt! fick ganska mycket små saker för 50 kr! köpte med lite till elin också, då blir hon nog glad! :) kanske inte har nämnt det men på onsdag har tvåorna ordnat fest för oss ettor, och det är pirattema. ska bli så jäävlans kul! älskar att klä ut mig :)

kommer vara lika snygg som jack sparrow ;)




flytt

jävlar i havet va fort denna vecka gick då, lördag helt plötsligt. det har varit en mycket bra vecka :) igår fick jag nacken och hårbotten masserad, sen var det dags att bege sig ut i skogen! våran lärare gjorde upp en eld så satt vi å snacka lite :) det var mysigt! när jag kom till kd var älsk där och väntade på mig, det blev lite snabbkäk och sen en bio! WALL · E :) den var riktigt söt! det var vi å barna ;) nu har N, karim och jag gått en långpromenad, jävligt gött väder! nu är det dags för lite städning.

älsk har bestämt sig för att behålla lägenheten.. vet inte riktigt vad som fick honom till det. men jag blev iaf glad :) även fast ja börjar bo in mig hos thomas nu, så ska det bli skönt med något eget. orka vänta tills han får den såld och vi hittat nåt nytt! nej, det ska bli fruktansvärt skönt. ska ner i källaren och se över alla mina lådor, vad jag får plats med i vårat lilla bo :) så om två veckor bor vi nog där :D

magen skriker

ja e sakni... och hungrig... och trött... ska bli skönt att sova sen mätt i magen. längtar så tills fredag. då kommer älsk till kd när jag slutat, då blir det käk och bio. mys med älsk är det bästa jag vet :)

trött

då har ännu en dag gått i veckan, satan va fort det gått. kom hem för en stund sen.. är ganska så sleten. orkar inte göra mycket, borde ta en walk men ja känner inte fört! ska damsuga här och ta mig en dusch. sen blir det thaimat, fan va gott.

i morgon får ja träffa älsk! yeeey!

berörning

go kväll mina vänner! så har tisdagen också gått.. har varit en mycket bra dag! i skolan har vi börjat med taktil massage idag, beröringsmassage. så jävla skönt! har lärt oss handmassage :) i morgon ska vi gå vidare med rygg och baksida lår, kommer bli sååå skönt :) och kul :)

efter skolan kom min saknade vän virre och hälsade på, saknat henne nåt så otroligt! vi käkade god pasta med gorgonzola, mumma! pratade lite och kollade på jerry :p sedan var hon tvungen att åka hem till zekis! har tagit mig en walk nu, blev inte så jätte långt. början redan skymma och vill inte gå själv här då i kvarteren när ja knappt hittar :p

i morgon ska jag städa lite här, allt jävla hår måste damsugas upp så inte thomas får krupp på mig när han kommer hem :) nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen ringa älskling!


nu har älskade bror och hugobus åkt hem till storfors igen. sitter och tittar på min fina bukett blommor jag fick av dom :) nu ska jag hoppa i duschen, föna och platta håret. i morgon är det dags för skolkort, och start på massagen! gud va skönt.

fan va bra jag är. jag kanske inte ska säga hej, men fan va bra jag är :)
och jag har så enormt underbara vänner, tack allihopa!

♥ älsk, du är nästan lika bra som jag :) 

22 härliga år

jahaja, då var man 22 år idag då :) har varit i skolan en sväng, slutade redan 11. idag var man poppis att man hade bilen till skolan :p har också varit på stan och blivit bjuden på fika av Elin, tack så mycket! :) snart kommer bror och hugo ♥ vi ska käka lite mat och mysa lite. skönt att dom kommer hit!

hade så mysigt i morse med älsk, önska att vi kunde legat kvar en timme till i sängen. nu hoppas jag dagarna går fort så jag får träffa dig igen! e sakni som fän!

tack alla vänner för alla grattis jag fått idag!

kantarell

har varit en lång dag idag! när N vill gå upp kl 8 blir jag rätt grinig och vill att han ska stanna kvar i sängen, men jag följer oftast med upp tillslut ändå. när klockan sedan blir 10 är jag super glad över att han fick upp mig så tidigt! så skönt och känna att man hinner med lite av dagen..

nu är klockan över 8 och jag börjar bli ganska så trött. har ätit massa god mat och varit ute på en svamprunda i skogen med papi. gjort lite matlådor och myst med älsk. nu ska vi snart krypa ner och älski ska få klia mig på ryggen, det önskar jag mig i födelsedagspresent :)

ha en bra vecka mina vänner!

söndag......

söndag idag. SUCK! vill ha mera helg, mera tid med älsk och mera sovmorgon! men men, så är det. har varit ute på en långpromenad med älsk och karim nu. det var blött! men det regna inte iaf. snart blir det en sväng ut i skogen med papi, sen kommer hugo och mormor hit. det blir födelsedagsmiddag för mig! för i morgon fyller jag år!! :) inte för att jag har speciellt lust med det, sitta ensamen i kd på sin födelsedag? ingen höjdare tror jag. blir en fika med elin iaf :) slutar 11 i morgon! gyytt!!

om någon har lust att göra mig sällskap i morgonkväll blir jag inte ledsen :D

lördgasmys

jahaja, redan halva helgen gått. eller halva helgen kvar kanske man ska se det som :) var på marken i filippa i förmiddags med mami & papi. fick mig 13 par strumpor, ett par tofflor, lite kryddor och en t-shirt från thomas kläder!  :) och självklart lite marknadsgodis, mumma! har precis käkat lite falukorv och mos, väntar på att älsk ska komma tillbaka så ska vi ta en promenad i regnet och sen kolla den andra filmen. skööööönt. just det jävlar, köpte ju en elinmössa också, fiin :)

nu ska jag ta mig ett stort glas äppeljuice! :D

puh!

hej och hå. min hjärna har tagit helga, eller det gjorde den redan i förmiddags. är helt totalt jävla slut. denna vecka, har varit så fruuuktansvärt jobbig! inte bara att man börjat i en ny klass, i en ny stad, eller va sunne är.. så har vi haft en jävla massa psykologi. tänka tänka tänka. prata prata prata. imorse blev det lite för mycket för elin och mig, känslorna kom i överflöd..men det var skönt att få ur sig en del. tog oss en tupplur på lunchrasten, det var ännu skönare.

jag är fruktansvärt trött på att åka bil nu, har åkt ett antal mil dom här dagarna.

fan va underbart med helg

skolstart

jahaja! då har man gjort första skoldagen på Broby grafiska i Sunne. Jag kan ju inte säga att det inte gått bra, men det här med att börja en ny skola är inte min starka sida tyvärr. Har ont i magen och kännes mig ensamen, men jag vet ju att det kommer bli bättre..så det är bara att bita ihop. ska börja massera redan nästa vecka och det ska bli skönt. nu ska magnus ta hand om mig här i kd. vi ska åka och handla lite snart!

saknar dig Niklas, skulle kunna göra vad som helst för att få vara med dig nu.

adjö!

RSS 2.0