bös lördag

mitt lördags nöje denna helg är att sitta och plugga anatomi. oerhört roande må jag säga. funderar på att lägga ner den här skiten och göra nåt annat, mycket roligare. N va här och gjort mig ganska omotiverad faktiskt, tönt!

det suger i tarmen måste jag ju erkänna, skulle vara grymt kul att följa med kela&marina till kd i kväll och släppa loss lite. men ekonomin och läsandet sätter stopp för det :(

näe! fy vad tråkigt jag har !

dags kanske

jag försöker men hela tiden hamnar jag här eller någon annanstans. betyder kanske att det är dags att ge sig. kanske får ut mer av dagen om jag går och tränar lite på friskis. är riktigt sugen på det och så får det nog bli. sen blir det nog soffan tror jag. inte för att jag är så sugen på det efter att ha suttit här sen 10 i morse, men efter träningen kanske det lockar mer.

satan vad man blir sakni på en del saker när man lyssnar låtar... sista tiden i kga längtar jag tillbaka till oerhört just nu. min lägenhet!! nej dags att byta om och promenera bort till lamberget!

articularis cubiti just för tillfället

en och en halvtimmes tragglande. det går åt rätt håll iaf. känns bra när man har suttit en stund och märker att man faktiskt får in nåt i huvudet. N kom dessvärre hem och man tappar lätt koncentrationen.. finns då något mycket trevligare att dra sig till. fast ja ska inte släppa mitt enorma fokus jag har på anatomin än! :) ska försöka att stå ut i nån timme till, sen är det lunch. och att ta upp anatomin efter lunch kommer bli hard work work!! :p

torsdag

har stigit upp ifrån min sköna säng, ätit fil med russin och hårt bröd med leverpastej. har rint och fixat två veckor av min praktik, känns riktigt skönt! nu är det bara två resterande veckor som ska fixas, men det löser sig nog! får åka hemmåt Storfors och vara i khmn kanske.

nu är det dags att isolera sig ifrån omvärlden och ta sikte på anatomin.. helvetets kompendie. vill ni läsa något som aldrig tar slut? läs anatomi.

taktil

då var man färdig taktil massör då! känns härligt att ha det avklarat, och det gick riktigt bra! hade flödet med mig idag ;) efter uppmasseringen var det processhandledning. funderade lite efteråt och jag tror inte mina processvänner fattade särskilt mycket vad jag pratade om.. men ja orkade inte förklara ordagrant. jajja, fick ur mig en del iaf och det var skönt det.

när jag kom hem idag upptäckte jag att jag varit glömsk, igen. älsk skjutsade mig till tåget i morse så det var inte jag som låste, och fick därmed inte med mig mina nycklar. jag var utvulten och överlycklig att jag äntligen kommit hem, så när ja upptäckte att nyklarna var på insidan av dörren satte jag mig ner och bröla och ringde till älsk och tyckte synd om mig själv. men det kom jag ju inte så långt med, vad skulle han göra åt saken som slutade 6 ikväll. så jag hörde av mig till Cathrine och tog bussen dit. Jävla sura busschafför! hatar er! byt jobb om ni ska vara så jävla bittra, var glad att vi åker med er istället. väl framme hos Cathrine fick jag rostbiff och potatisgrattäng, riktigt gott. sen satte vi oss och pluggade, i tre hela timmar. tack darlo!

nu har jag precis kommit hem ifrån ett core pass, det var skönt och behövligt! i morgon får jag sooooova. goooodie :)

sluta genast

det går inte att sova när man är irriterad.

sluta genast

det går inte att sova när man är irriterad.

ta mig tillbaka

det var gott med lite panäng, eller det var SMASKENS! :D har suttit och läst Fannys blogg nu en stund, har helt missat att hon varit i Thailand, eller jag tror hon är påväg hem nu. Det ryser i mig när jag läser, skulle göra vad som helst för att få åka tillbaka snart. Hoppas att ni har haft en underbar resa vännen! Fan vad jag vill tillbaka, gaaaah. Jag tror jag ska fira med en månad i Thailand när jag gått klart skolan :)

Nej nu är det dags för en taktil massage på N!

Hejsvejs

today

Mitt huvud är slut för idag. får inte in nåt mer tror jag, läser och skriver men kommer inte ihåg ett skit. Det fattas nog lite mat också. Var hos Elin förut och fick mig en taktil massage, helt underbart, behövde verkligen det. Skulle behöva några i veckan nu men det finns det ju inte tid till...

älsk håller på att sätta ihop en byrå, det börjar likna nåt nu. Men det slinker ut en och annan svordom lite då och då så jag tror  inte han är värst road :p Snart så får han ge sig så vi kan åka och handla lite thaimat, är riktigt utsvulten. I morgon har jag taktil uppmassering, wish me luck! Men jag tror inte det ska bli nå större problem.

Nej nu lär vi iväg, måste göra matlåda tills i morgon också, fuck :(

borde var det ja..

vart får man motivation till att plugga anatomi? jag har inte hittat någon iaf. har nog aldrig legat efter såhär mycket i plugget till ett prov. lär sätta igång direkt när ja kommer hem från skolan men så blir det inte riktigt. i morgon är jag ledig, hoppas jag får mycket gjort då iaf.

nej nu vill jag att klockan ska bli halv tio. då har jag förhoppningsvis pluggat lite, varit iväg på boxpasset och älsk kommer hem! någon som får mig att må riktigt bra i dessa kämpiga tider är verkligen niklas, finns ingen så underbar som dig älsk! det är härligt :)

brahelgverkligen!





har haft två riktigt härliga dagar med Lena Lajnhöl Jansson :) igår när hon kom hit gjorde vi Bergvik på nån timme, sedan åkte vi hem hit och klippte. efter många om och men bestämde jag mig för en lugg, så nu har jag där en lugg i pannan :p tror dock att han inte kommer få stanna värst länge om jag känner min hand rätt, den vill gärna slänga bak luggen stup i kvarten. en klippet beställde vi sushi, himelskt gott och välbehövligt var det! lite senare kom elin, efter att ha fått stått ute o´ch ringt på mig för att få portkoden, men jag hade på ljudlös så hörde ju inte. stackare, men hon kom tillslut in med cathrines hjälp :)  vid tio kom även patrik, koffan och axel, då blev det alias för hela slanten med elin i täten tror jag ;) på nöjes skaka vi rumpa enda in till sista dansen ;D en galet kul kväll!!

idag har vi haft söndagsmys. vaknade tidigt i morse och kom på att lena fick ju inget täcke eller något när ja släppte in henne vid 5 i morse, kommer knappt ihåg att ja gick och öppnade. hade inte N väckt mig hade hon inte kommit in heller för den delen. tur att vi inte var två däckade stycken. halv tio gick N upp och hoppade in i duschen, hörs nåt mummel ifrån Lena där, men jag varnade för att jag bodde men en morgonpigg jävel :p vi har hängt i soffan, kollat bilder, filmklipp, varit på IKEA, käkat burgare och masserat. en riktigt skön söndag. nu har jag slängt in lite kyckling i ugnen och väntar ¨på att N ska komma hem så vi kan lägga upp våra ben i soffan och slå på en film.

                                          


bergvikklippamasserafixakäkaöla

ja det blev som jag anade.. har ägnat ungefär en halvtimme åt plugget och kanske 3 timmar åt datorn. men det är ju ändå lördag :) har även hunnit med lite husliga saker som städning och diskning :) nu börjar jag bli på g här, lena kommer om några minuter, då blir det en sväng ut på bergvik där systemet och en kvällens outfit för lena väntar, hoppas vi ! sen blir det hem och klippa, massera och lite thaimat kanske? bäst att ja hör med elin ifall hon också vill ha, en riktigt favorit hos henne :)

ååååh vilken myskväll det kommer bli! får se när ni andra dyker, om ni dyker! då blir det alias!

laddad

jahaja, då satt man här igen. datasladden varpå plats igen. men inte är jag lycklgare för det :p hehe. nej det var har vart riktigt skönt med en vecka utan dator, vilket jävla stressobjekt datorn är för mig ibland. vill så gärna hinna sitta där en stund så jag skyndar mig med nåt annat, eller så blir jag stressad över att N sätter sig där fort han kommer upp. får nog glömma laddaren lite oftare, för jag har inte sån självdiciplin på mig själv att jag kan låta bli den.

nu är det lördag, igen. går så sjukt fort! skönt det men helgerna går ju dessvärre lika fort. N är iväg och tävlar idag, han åkte före 5 i morse. så 20 över 4 i morse var jag uppe och gjorde lite mackor till han :) sen somnade jag om gott och vaknade för en liten stund sen. 

igår var vi i Storfors och hälsade på Milla, gaaah så söt :) hon sov och åt 99 % av tiden vi var där så vi hann inte klämma så mycket, men nästa gång :) nej nu är det dags att ta tag i dagens sysslor, för om en stund kommer Lena! :D 

datafri vecka

det får bli en data fri vecka. har glömt laddaren i Storfors. det kanske var meningen? Jag har länge varit stressad över detta ständiga datasittandet, speciellt när N gör det extremt mycket. så det kan nog bli ganska skönt. hej då på ett tag! :)

en liten Milla..

N har blivit morbror igen! Therese och Daniel fick en liten Milla igår eftermiddag, grattis till er! Gud så mysigt :)


lördag

har precis varit nere på stan med Cathrine. vi kikade runt lite på stan och inhandlade oss lite papper och block som behövs till skolan. det blev även några plagg :) i veckan blir det vatten och bröd. för nu har elin inte många ören kvar. det suger att vara fattig student. tänk vad skönt det var när man kunde spara undan en kosa varje månad, så kunde man köpa sig nåt trevligt för det sen. nu går jag minus varje månad istället. vi tog även en mysig fika, pratade av oss lite om diverse saker. man inser vissa saker ibland...

hoppas på en mysig kväll hemma i Storfors nu. Skulle vilja hitta på nåt kul, men vetta fasen vad.

fuckit

jag blir så jävla trött. man ska man göra när det känns som man bara ger och ger men inte alls får lika mycket tillbaks?

thai&bio

det vart lite thaifood och sen en bio med pöjkera denna fredag kväll. N klev tillslut upp ur sängen så vi kunde åka och hämta vårat käk. det smakade lika gott som vanligt! tack vettja denna lilla thaikiosk. wallander som vi var på tyckte jag var helt okej. jag är ju så jävla fjantig när jag tittar på såna där svenska kriminalare.. riktigt jäkla rädd blir jag.

nej nu väntar sängen. ska bli gott det!

juvlig morotskaka

nu har jag ätit upp den sista morotskakan så jag är proppmätt.

elin & cathrine har varit här sen 11 tiden. vi har masserat varandra och haft det riktigt trevlans. vi gjorde en riktigt jävla god kycklingsallad. elin hade med sig hembakade frallor som passade perfekt ! :) och dina morotskakor var lika goda som vanligt :) nu vet jag inte riktigt vad som händer.. N har gått och lagt sig i våran lilla vrå, tror han ska sova? nu? va tråkig han är. men det kanske jag med borde, om jag ska orka hålla mig vaken på bion vi ska ikväll, som börjar 21.30. kvällstrött som jag är !

jag är lite sugen på att göra nåt riktigt kul. tror jag är lite sugen på att vara onykter. bara släppa loss och skratta åt såna där saker som egentligen inte alls är kul, ni förstår va? ha galet kul helt enkelt. nån som är på nästa helg? :)

vad ska man äta ikväll då. säger som elin, det snurrar bara thai i huvudet på en när man tänker på mat :)


fredag

har sovit som en stock inatt, lite för hårt. vaknade med huvudvärk och kände mig stel i kroppen. ska göra mig en äggmacka och se om det blir bättre efter lite frukost! har lite att pyssla med innan Cathrine kommer kl 11. Måste ta reda på en hel del tvätt, gå och handla lunchen och försöka få upp värmen här inne lite. Det var inte värst varmt i våran lilla lya i morse, och eftersom Cathrine blir tvungen till att slänga av sig alla kläder för en taktil massage kan det vara skönt med ett varmt rum :)

nej jag lär iväg ner till tvättstugan!


torsdag

det var ett tag sen. men har icke haft lust att skriva nåt speciellt...
jag har ni tagit helgen, vilket känns underbart! fick ledig idag så det blir 4 dagars denna helg, GÖTT! Måste dock plugga lite.. Inatt sov jag min första natt i Sunne :) Hos Emma i hennes mysiga lilla rum. Gav henne först en taktil massage i skolan innan vi begav oss hemmåt, tror det var uppskattat! :) Sen blev det lite plugg och käk. Emma bestämde sig även tillslut för att gå in i duschen, när ja låg där i sängen hörde jag ett enormt duns. efter några minuter kommer en asgarvande Emma ut, hon hade ramlat i duschen! är ju inte så där jätte kul kanske, men vi hade enormt kul åt det en bra stund. Det gick ju bra som tur var..

Idag har jag pluggat, städat och ätit sushi med älsk, det var götter. ska snart iväg till friskis med Cathrine min vän! :) i morgon blir det massa massage med Ella & Cathrine, och morotskaaaaka. längtar redan :D 

hejdahejda.

elin .......

elin mår inge bra..
elin vill inte till skolan..
elin har sprängande huvudvärk..
elin vill sova bort hela veckan..
elin vill att niklas ska vara hemma nu..
elin har ont i magen..

en får väl hoppas på att det vänder snart, eller ta tag i det kanske...?

down

hej mina vänner. idag har det varit en jobbig men samtidigt ganska skön söndag. har haft latdag ihop med älsk. tittat på två filmer, lagat massa mat och myst. massaman, thaimat blir det i morgon och äggsås på tisdag. det blir mums det. jag känner mig förövrigt väldigt spykiskt ostabil, minst sagt.. längtar efter ljusare tider och lite mer positiv energi till mig själv, för det är väldigt tort på den fronten och har varit ett bra tag nu. orkar lixom inte ta tag i någon ting och skolan känns bara som en tung sten.

nu blir det bones sen blir det sängen. just jävlar, tvätten också..

lördag

då var det lördag mina vänner. usch vad klockan går fort.. vill inte att helgen ska ta slut så jäkla snabbt :( idag har jag knådat mamma&pappa! det var dom mycket nöjda med, och mycket behövligt för dom båda. har även tagit mig en skön promenad runt förs! nu sitter jag och väntar på att N ska komma hit så vi kan åka hem til KD. ikväll blir det mys och bio, ska bli skönt.

jag vill ha min spikmatta nuuu!!!


gott det!

äntligen fredag, jaaaaaaaaaaaaaa! har genomlidigt tre hela dagar med anatomi och då är man så jävla värd en helg :) min dag har bestått av färgläggning av mitt kompendie. har vart totalt okoncentrerad och ointresserad.. försökte verkligen att lyssna på vad johan hade att säga men det gick in i ena och ut ur andra... men ja kan ju säga att idag var den roligaste av dom tre anatomi dagarna iaf, tror elin och cathrine håller med :D

nu är jag hemma i Storfors, för ovanlighetens skull. snart kommer mami hem och då blir det hemmagjord pizza, mumma! sen blir det en lugn och skön kväll med älsk ♥


segt

idag var det nog ännu skönare att komma hem än igår. det var ingen bra dag i skolan idag heller... fan va det tar emot. hoppas det vänder snart! eller det vet jag att det gör. har bara trälat massa anatomi hela dagen.. benens alla jävla muskler och ligament.

efter skolan följde jag med hem till Emma, det var mycket trevligt! vi hinner inte ses så mycket i skolan så jag stannade kvar och tog ett senare tåg. får passa på nu när man inte har så mycket att plugga på än.. om en timme ska jag bege mig mot Kristina och vidare till Friskis för ett spinning pass. gott det!





det var tider det när vi var sådär små emma! :)

mörn

å herre min jesus vad trött jag är idag. N var ännu tröttare tror jag, och stressad dessutom, ingen mysig morgon :( hoppas denna dag går lika fort som den gjorde igår i skolan, det vore trevligt. för jag längtar redan tills jag kliver innanför dörren tio i 5 i eftermiddag. nej nu är det väl dags att göra någon ting åt mitt skatbo i huvve!

ha en bra dag mina vänner. jag vill ha helg.

i'm back, friskis!

det där var super skönt och mycket nödvändigt. inte för att styrka är min grej och det var inte världens roligaste corepass men det var grymt skönt att komma iväg igen efter ett långt lov :) nu blir det en skön och efterlängtad dusch med älsk ♥  sen blir det bingen! natti

skoldag 1

då har man genomlidigt måndagen då, å i morgon är det torsdag..så känns det. men det är ju gött det! tur att det inte är tisdag i morgon :) blev en riktigt skön kväll igår, slappade i soffan efter käk på kina med älsk. kollade sedan på Det levande slottet, en mysig saga :)

denna dag började tuungt. vaknade kl 4 och ångesten började krypa över mig. ville inte till skolan, ville verkligen inte vara kvar där när ja kom dit heller. men nu har en dag gått och det känns iaf bättre. elin & cathrine gör så man klarar av det. nu ska vi köpa en spikmatta också så det  här ska bli bra ;)

dags att slänga ihop en pad thai så N och jag har matlåda i morgon. för snart ska jag iväg och träna lite core med kristina.


lunchdags

nu kilar vi ner på stan och ser om något är öppet så vi kan få i oss lite käk. det blir nog min största ansträngning idag skulle jag tro.

nejnejnej

"söndags" ångesten börjar redan krypa över mig. inte för att det är söndag idag men det är sista dagen på lovet.. ska väl kanske inte försöka tänka för mycket på det och njuta av sista lediga dagen istället. det är snart helg igen :)

det är alltid jag som kryper under täcket, det är alltid jag som pussar godnatt, det är alltid jag som vill komma nära hela tiden.. ja jag vet han är kille, men va faaan. är det så jävla svårt. men det är väl JAG som inbillar mig som vanligt, hittar på eller bara pratar strunt.... gaaaah. 
 
va ska man hitta på idag då tro...?

dags att !

det börjar närma sig vardagen nu. för en del har det redan börjat idag. N och jag har fortfarande ledigt och imorgon är det "söndag". just nu har jag faktiskt inte så stor lust att börja skolan igen, jag har iofs vart världens lataste människa detta jullov så det ska bli skönt att börja röra på fläsket och göra någonting nyttigt för världen igen. men nej, jag vill inte sluta mitt jullov! nu är vi tillbaka i hemma i KD igen. då känns det att det är påväg... men det kommer nog bli bra, ska bli skönt att få träffa mina saknade klasskamrater.

N åkte iväg till träningen precis och jag blev själv här i soffan. har en dundrande huvudvärk faktiskt, inte alls bekvämt. sen har ja kommit in i nån jobbig jävla period med N där jag inte alls vill vara. jag vill ha mycket mer än vad ja får.. när jag g¨år runt och tänker på småsaker hela tiden så blir det ju mycket värre, inbillar mig säkert mycket också. men just nu tror lilla elin att niklas inte alls tycker om henne, men det vet vi ju alla att så är det inte.. så det är väl dags att sluta med fjanterierna :)

snart är det dags att slänga på sig förklädet och börja knåda ihop lite pannbiff som älsk och jag ska smaska i oss när han kommer hem ifrån träningen. sen blir det film.






han e ju min :)



skulle göra vad som helst för detta igen..

kvälla mi

då har en hel slöardag till nästan gått då. har iaf övat lite ryggmassage på älsk förut, så nu är jag helt slut i mina armar efter att ha knådat hans kött :) vi har precis avnjutít en tacosmiddag med hela familjen som bror och marie bjöd på. nu blev jag lämnad alldeles ensamen.. älsk åkte till koffan för att spela poker. jag som ville mysa :,( men men, nu får jag mysa med mig själv! ska titta på en Irene Huss, för omväxlingsskull dessa dagar.

2 0 0 9

andra dagen på det nya året, 2009.. hade en helt okej  nyårsafton med många av mina kära! kvällen startade med en trerätters som älsk fixade ihop. Jag, Koffan, bror och Marie fick avnjuta den :) lite senare kom systrarna Karlsson med sina män, Linda&Jimmy och Johan. vilket jag tyckte var myyycket trevligt :) det blev en del hetsigt aliasspelande som underhöll mig till högsta nivå! :D vid 2 tiden kilade vi ner till Jimmy&Linda där det blev lite Gitar hero och Singstar. jävlar va kallt det var åt min ben när jag tog mig en promenad för att möta älsk...

igår var det slö i bött, kollade lite Irene Huss och slocknade vid en åtta tiden sådär :p denna dag har inte heller bestått av något mer än Irene Huss och en liten promenad med mami och älsk ner konsum endast. Nu fick N nog av slappandet och åkte iväg till gymmet. längtar efter min träning hemma i kd. när lovet är slut då jävlar Kristina.

bjuder på lite bilder ifrån våran myskväll hemma hos Herrmans! :p





hjärtat mitt fixar käket




tror kela har blixtrat te ;)



karim ville vara med vid tolvslaget hon med



nyårspuss ♥

RSS 2.0