sommarsommarsommar

jag har inte riktigt tid med det här att blogga i detta underbara väder. Vi har haft en underbar helg med massa sol och bad nere i stugan hos åkesson, i lördags var vi och firade min morbror som fyllde 50, vilket slutade på mastis. myycket trevligt!

Jobbet har dragit igång, värmen tar kol på en. men efter jobbet väntar sol och bad, så man står ut.

Jag har det för jävla bra just nu! :)


Niklas steker på bryggan





Storfångst på bryggan !!!





En lyckad fisketur




fredag

vilken härlig morgon jag har :) klev upp kvart i 7, var inte ens trött när klockan ringde. eller så ville ja så gärna upp så ja kände inte av tröttheten. käkade lite frukost och sen tog vi oss en spring tur runt baggtjärn, den här gången fick jag sällskap av både N och karim :) nu har ja duschat, ätit lite till. väntar på att N ska bli klar med sin träning så vi kan fara till kd. där väntar stranden och lite shopping. gööött!! ikväll hoppas jag på härlig grillning :)

onsdag

åååh ja älskar detta väder såå. har gjort min första dag på mitt sommarjobb idag, kändes verkligen inte som jag varit borta ett år. det var en helt okej arbetsdag, lagomt mycket att göra. hoppas det fortsätter så alla veckor :)

nu har älsk och jag gjort fin här hemma, mest N tror jag, thaanks! mami&papi kommer hem inatt. måste säga att jag har njutit av dessa dagar vi fått varit själva i huset. man är ju inge sugen på att bo i hus nu för det. fast det vågar jag inte säga till N, då går han väl och köper ett hus här i förs :p men bra gött har det vart!
 
efter jobbet blev det att handla massa mat, N ska iväg och jobba imorgon. sedan vi grillade majskolvar(!!!) och åt lite jordgubbar till mellanmål, MUMS! till kvällsmat blev det pannbiff och färskpotatis. mina fötter värker, N har lovat en fotmassage men det ser inte så lovande ut. tror han slocknar snart. i morgon ringer klockan 05.00, ska försöka dra mig upp och göra N sällskap till frukosten. (vi har en lite deal där, följer alltid med varandra upp om det bara än en av oss som ska jobba ) :p


vi kilade över till therese en sväng så vi umgås med lite skitungar, underbara barn! :)




glassälskarn Jonna






Morbror Niklas håller i en GLAD milla



han säger att han inte vill ha barn, det tror jag vad jag vill på!

mimmi 21 år! :)

har haft en riktigt underbar dag! efter thaikäket i krillehöla åkte vi istället ner till mimmi och de andra i stugan. fick ett mess att vi gärna fick komma ner, och vem tackar nej till att umgås med famlijen åkesson vid denna underbara stuga`?! inte vi iaf :D vi solade, metade lite aborrar och trampade trampbåt enda till lungsund och tillbaka, den glassen satt fint den. är rätt mör i benen nu. lite jobbigt att jag glömt att det mimmi fyllde år idag. låg ett paket ¨på soffan så frågar jag mimmi, vem är det som fyller år`? där kom klumpiga elin fram. GRATTIS iaf mimmi! hoppas du fick en härlig dag :)

gissa vad jag och N har ätit`? vi grillade lite grann ;p idag blev det grillspett. glömde majskolvarna idag IGEN. i mörn är det dags för jobb. det kommer bli vaaarmt!








tisdaghärligatisdag

mina burgare blev en succé! haha. både N och karim gluffasade i sig några stycken ;) Niklas älskar karim och karim älskar Niklas, vilket kommer resultera i en FET  hund. Du har väl gjort några hamburgare till karim också va? INTE?! det ligger alltid lite kvar på niklas tallrik efter att han har ätit, för att karim också ska få smaka på min goda mat tycker han. igår fick hon dessutom lax och räkor av mig som höll på att bli gamla, hennes favorit.

idag fick jag för mig att det inte var någon sol ute, så jag kunde hålla kvar älsk en hel halvtimme efter att klockan hade ringt. sen märkte vi att solen visst sken, fort upp och högg in på frullen. efter det blev det en rask promenad/spring tur. myyycket härligt.

N for iväg för att träna, sen blir det en sväng till krillehöla. N måste till vidriga ams, jag följer med för att få thaikääk :D tror vi sänger förbi lungsund på vägen hem och tar oss ett dopp. årets första för mig.



solsolsol

det är för jävla härligt väder! å ja bliiir så glad :) har haft en skön dag med nyttiga sysslor. grattat gräs och grejat :) älsk har klippt gräs och tvättat bil hela dagen. kela var här på en lunch förut, grillade lite kycklingfiléer ;) gööör gött var det! nu har jag tagit mig ett riktigt svettigt varv runt baggtjärn. ska hoppa in i duschen och sen grilla hemmagjorda hamburgare, MUMS! tror det är 7:e gången vi grillar på några dagar nu. vi gillart! :D å vi grillart! mohaha.

sooooommmar!

onsdag

äntligen lite sol i detta land! är hemma i byn nu igen. en fotograf var hos oss i morse och tog kort på lägenheten, det vart ett par styckna. ska bli spännande att se dom sen :) inte en pinal fick ligga framme :p när jag kom hem till Storfors lagade jag lite mat, till mig, brorsan, hugo och marie. följde sedan med therese för att hämta jonna och kevin, träffade på lite gamla dagisfröknar som minns mig som såhäääär liten :p var lite mysigt faktiskt :)

nu kommer snart Pia och en kompis till henne, de ska bli skrubbade. har gjort iordnings brorsans gamla rum, vart hur mysigt som helst! i morgon kommer N hem, gud så skönt!


drömmar

när jag närmade mig skurhinken kom jag plötsligt på något jag kunde sysselsätta mig med. sitter nu och läser resedagböcker där folk är ute och backpackar. var länge sen jag gjorde det. vet hur besatt jag var och hur många jag följde när jag och fredrik planerade att bege oss ut på en långresa. vilket bara blev en månad på Bali, men så jävla värt det. vill verkligen göra om det, ännu längre och fler länder. hoppas det blir av och att jag får med mig N. han skulle nog inte klaga :) men så måste man ju kunna spara pengar också, ett större problem :p




tisdag

hej mina vänner. sitter här och tjurar över att vara rastlös och sakna älsk. måste städa lite men det är inget jag har lust med! har gått bra i skolan iaf med alla taggade kanske blivande hälsoterapeuter :) har käkat jordgubbar idag med så det står mig upp i halsen. elin och jag avnjöt även en god thailunch i solen :)

funderar på att ta mig en spring tur, elin kanske vill göra mig sällskap idag med. nej nu är det dags.. göra skinande rent i lägenheten och rycka upp mig! älsk kommer hem på torsdag och jag har sommarlov, va är jag bitter för!! ge dig.

måste säga att jag är så lycklig över mina underbara vänner. och jag önskar alla mina klasskamrater en underbar sommar!

glad!

vet ni vad??! jag får besök! nattbesök t o m :) virre & zeke kommer hit, gud så glad jag blir !


måndag

det är ansträngade att vara trevlig och svara på frågor. är helt slut i huvet efter att ha upprepat samma svar en miljon gånger. det är dags för 09:orna att träda in i skolan, idag och i morgon ska dom intervjuas. fy fan, minns hur jävla nervös jag var!

har laddat med köttfärssås, bland det goaste. snart ska det springas till mariebergsskogen och tillbaka, jag & elin! ska bli riktigt skönt. kommer somna som en stock i kväll. och tack vare elin får jag sovmorgon i morgon, hon ska vaccinera sig så vi åker in vid halv 10. skönt det!

kväll

kvällen är kommen, inte lika välkommen. ville inte att älsk skulle åka riktigt än. hade inte fått nog av honom idag :) han hann iaf med bussen imorse. fick inte tag på nån som kunde hämta han i khamn så jag fick bege mig ut på vägarna, nykter det vet jag inte. joodå, men lite bakis var jag. tror ni inte att jag får en polisbil i röven till nässundet? saktar ner till 90 och han följer mig en bra bit men svänger sedan av. jag var mer död än levande, jag lovar. kunde kört av vägen av nervositet. det var inte långt ifrån att jag kissa ner mig.. herrejävlar.

kom precis hem ifrån Linda och Jimmy, L och jag skulle bege oss till kd, men så blev det inte. J skulle också med till kd och jag hade ingen lust att köra längre så jag blir kvar i storfors inatt. brorsan är ju här så jag får lite sällskap också. hellre det än att sova ensam! räcker med två nätter som kommer bli sen. Mån och tis är det dags för intervju dagar i skolan för de nya :) ska bli roligt att vara med faktiskt.

nu ska jag ta mig lite proviva, invänta ett gonatt samtal av älsk, sen blir det sängen. jag är så trött. saknar dig Niklas!

iiiiiii

ruuun honey ruuuun! ;D han vaknade precis och vi upptäcker att det går en buss om en kvart. hoppas han inte är lika bakis som jag, då kommer han aldrig hinna :p nån som befinner sig i kd och kan tänkas fördröja bussen lite? :)

nej inte söndag idag! blä.

å hej å hå va det snurrar och går. känner mig överkörd av ångvält. va hände? bara för at man vill ha lite kul med sina vänner så får man sitt ett jävligt straff, baksmällan! snällt, jävligt snällt! av nån anledning dunkar mitt huvud sönder i tusen bitar snart, min hals känns som sandpapper. det problemet kan jag tack björta för :) för fyy fan va kul vi hade! det regna visst lite ute, som OM vi brydde oss om det när det väl gällde.

lite senare gled vi ner på statt, gled dessvärre inte in :p men in kom vi efter en bits kö några karlskoga skadade människor. väl hemma, efter en korv på statiol (:D) slänger jag  mig in i en varmdusch, såå jävla skönt. får ett meddelande av en ledsen, arg och förtvivlad N, hans skjuts vill inte komma och hämta honom längre. han ringde upp lite senare och var påväg knatandes hem..tror ja somnade med han i örat. jävla skit, vi ville verkligen vakna med varandra, han åker ikväll igen. BAJS! om det inte snurra så förbannat skulle ja ta bilen och hämta han. han fick iaf sova i en nybäddad säng och en skiiiinande rent lägenhet :)

♥ tack kela, linda och jonas! ni gjorde min kväll underbar! okej, björta hjälpte till lite grann:) nu är det dags för frulle...  


det var dåligt med bilder igår, men några fick jag med :)




Linda har tagit ett stort kliv in i dimman ;)



Grabbarna i soffan



är riktigt nöjd efter björtas spelning där det diggades rejält ;)



Tror sussane precis hade gett mig sig till en korv på statiol, glaada blev vi :)

kela, kela, vart är du kela? inga bilder på kela.

äntligen fredag

jäklar vilken seg morgon! hatar att gå upp när vädret är såhär bajs, då kan man lika gärna ligga kvar i sängen känns det  som. men men! nu är jag iaf äntligen uppe. ska ta och göra mig en rejäl frukost tror jag, sedan blir det att avsluta mitt arbete, som jag inte gjorde igår ändå.

igår hade jag mys hemma hos Linda och Jimmy :) haha, linda var helt galen där hemma, galen efter daimtårta som låg i frysen och höll på å frysa. tillslut var vi alla tre lika sugna, och den var braa god också när vi väl smakade på den :) nej nu är det dags att ta tag i dagen, så alla mina sysslor är gjorda tills älsk kommer hem, för då ska jag puuuusssas hela kvällen :) gott det!

torsdag?

god morgon mina vänner! elin har sovit lääänge idag, vaknade av att älsk ringde. vilket inte alls var fel att vakna av :) drömde att vi var i thailand så jag ville bara vända mig och drömma vidare, men det gick inte så bra. nu ska jag ta mig en redig frukost, försöka få klart det där jäkla stress fys arbetet, åka ner till farmor och sen fara till kga!

i morgon kommer N hem, efterlängtat vill jag lova! nästa vecka kommer dom och tar kort på lägenheten, känns gött!

tisdag

fyy fan. efter två veckors uppehåll och massa onyttigheter var baggtjärn runt en plåga. konditionen avtar snabbt, tur att den jobbas upp lika fort. har haft en slapp första lovdag idag. har varit och myst lite med familjen Berg. Följde med Therese, Milla och Jonna ner till busstationen och inväntade Kevin som hade vart på en liten utflykt i Kga. Jonna var riktigt trött idag, satt i knät och pilla på mina öron bra länge när vi kom hem :)

nu ska jag ta mig en dusch. skrubba min mamma och sen lägga mig i sängen framför tvn! saknar N så innåt.

sommarlov

å hej och hå. sleten som vet inte vad. anar att en liten sjukdom är påväg? just bara för att jag har lov från och med idag. det är ju ingenting som förvånar mig i sånna fall.

har haft en riktigt givande dag med klassen i skogen idag. har suttit och lyssnar på en Lennart :) med mycke klokt att komma med. han föreläste om ledarskap och kommunkation. super bra och lärorikt! jag, cathrine och anna avslutade dagen med thaimat hemma hos mig, det satt fint det ;) nu ligger jag hemma i förs, ska ta en dusch, slå på en film och sen ta natta.

kvällen

söndag kväll ha kommit. älsk har precis åkt iväg. söndagen har bara försvunnit! har lagat matlådor och käkat färskpotatis och lax, jävluskt gott! snart blir det grill i regnvädret, tur paps har en gasol grill och tak på altan :) sen far vi hem mot kd jag och Linda. Skola för mig och jobb för L väntar oss i morgon!

ge mig fint väder denna lediga vecka!

söndag

har haft en härlig helg. massa mys med familjen Berg och N. ser fram emot denna vecka, "skolavslutning" och förhoppningsvis bra väder. N åker till borlänge ikväll och jobbar hela veckan, mamma och pappa åker till grekland på onsdag i två veckor. heela huset för mig själv! ska bli skönt det. hoppas på mycket kvalitetstid med mina underbara vänner.


då var det dags...

dagen men stor D är här. idag gör jag min sista tenta i kroppsmassage kursen, är förhoppningsvis färdig utbildad massör i eftermiddag :) ska bli så jävla jävla skönt. igår var mina kära vän cathrine här hela kvällen, vi hade riktigt kul när vi stretchade och palperade på varandra. hon fick mig att slappna av, tack för det ♥




haha, catrhine min vän tar död på världens stösta spindel!

RSS 2.0