tisdag

andra dagen på praktiken gjord! känns riktigt bra idag. Ann som jag är hos är så himla mysig! i morgon ska jag få göra mina första behandlingar på två kunder, klassisk massage på rygg och nacke. spääääännande :) det finns så fruktansvärt mycket böcker och pärmar att läsa hos Ann så det kommer inte bli några problems att fördriva tiden när det är lugnt.. håller på att plugga på alla dermanords produkter så jag kanske kan svara på en fråga eller två någon gång, vore ju bra...

det var så härligt väder när jag kom hem ikväll så jag tog mig en spring tur. magen protesterade dock så det vart inte lång runda, var fruktansvärt hungirg märkte jag. i morgon börjar jag dagen kvart över 1! himla skönt med sovmorgon varje morgon måste jag säga :) speciellt när älsk är hemma också.

nej nu ska jag lägga mig på älsk i soffan och kolla på the mentalist!

 

blablabla

jahaja, då var det tisdag. idag lyckades vi dra oss upp ur sängen i någorlunda bra tid. min väckarklocka ringde dock inte fast jag hade ställt den, tur att jag inte skulle upp tidigt. var en sväng på min praktikplats igår, hoppas det blir bra. börjar halv 2 idag och ska vara där till 8 ungefär. hoppas det blir något att göra bara!

är på lite träligt humör,  orkar inte träna, orkar inte plugga. vill bara ligga i soffan med N.. vet inte vad det är för fel... SUCK.

nej nu får det bli en promenad iaf, så jag inte växer fast här i söffa mi! blääääää.

fantastiskt! : )

har haft en sjukt bra helg mina vänner. kom hem ifrån strömstad för några timmar sedan, i helgen har vi testat på att jobba som spaterapeut :) strömstad spa var ett helt underbart spa, avslappnat, mysigt, trevligt framförallt. personalen var hur mysig som helst och framförallt chefen. vi har jobbat, lärt oss en massssssa saker och haft det så jävla bra. fått hur mycket mat som helst, buffén var nog den bästa jag ätit. vi hann även med att bada och testa på lite olika saker.

vi har skrattat fruktansvärt mycket, varit nervösa och vart så jävla bra :) kunde verkligen inte blivit bättre. har dock sovit ganska dåligt så jag är fruktansvärt trött och sleten, så himla många nya intryck. men helgen blev verkligen över förväntan!

det började med 5 st väldigt förvirrade och nervösa blivande hälsoterapeuter från broby, haha inte konstigt att de trodde vi var praktikanter. men man kom in i arbetet sjukt fort och det gick galant idag. systemet de hade med bokningar var lätt att förstå och riktigt bra. vi var ändå 26 terapeuter på 17 behandlingsrum med bokningar hela lördagen och det flöt på så gott som felfritt hela dagen.

Lisa, Cathrine, Elin & Annica, tack för en galet bra helg. Hoppas det inte dröjer alltför länge innan vi får komma tillbaks :)

hms!

jag börjar bli riktigt slö nu, kanske för att jag inte sovit ordentligt inatt. hade sömnproblem typ två inatt, "vakna tidigt och inte kunna somna om". haha. har suttit och skrivit en del och funderar på att ge mig. N kom precis hem med ett stort leende på läpparna, gillart! :)

har lite svårt att bestämma mig vad jag ska göra nu. springa eller gå? eller massera N? är lite hungrig också... jag får grönne litte som cathrine säger :)

torsdag

morn morn! jag kom upp ur sängen tillslut. somnade som en stock inatt när jag väl kom i säng. vaknade dock vid 6 i morse och har halvsovit sedan dess. när jag väl bestämde mig för att gå upp hade jag inte ork, men nu sitter jag här iaf! har tagit mig två pastejmackor och dratt ner tvätten. som vanligt hängde det bösmycke tvätt på linorna där nere!

får ont i huvet så fort jag sätter mig och ska plugga, vet inte riktigt vad det kan bero på :p ska försöka vara flitig nu så jag är klar till N kommer hem. skulle vara skönt att ta sig en långpromena då!

sömnig

sådär. nu har jag sansat mig lite, och allt känna inte lika blä längre. har fått i mig en macka, pratat lite med älsk och blivit väldigt trött. har blivit så van vid att alltid ha älsk här hemma så jag har fått svårt att sova själv. men jag som läst om sömn hela dagen borde ju vara expert på att veta hur man ska kunna somna när det inte vill sig riktigt :) nu ska jag ta mig en varm dusch och sedan krypa in till sängen. i morgon är det tvätt och lite plugg som gäller under dagen. sen blir det film, sushi och maaassa mys. ska bli härligt.

gonatt mina vänner.

blä

fy fan va seg jag var, noll motivation till att träna. men nu är det gjort, och som elin sa, bättre än ogjort. men inte gav jag mycke inte. nåt fick mig på väldigt dåligt humör? har inte alls lust att sova själv inatt. bläää! ska försöka trycka i mig en smörgås.

lycka till att somna inatt! hejdååååå!

onsdag

sömproblem, sömnlöshet, melatonin, sömcykel, REMsömn hit och dit. man blir riktigt sömnig av att skriva om sömn. är riktigt stolt över mig själv att jag kommit igång med arbetet iaf. finns det någon trögare fas än när man inte har skrivit en mening på arbetet ännu? det kan ta flera dagar för mig att komma igång, men när jag väl skrivit min första mening så flyter det på ganska så bra. har inte kommit direkt långt men jag har börjat, och det är den största tröskeln..

tog helga igår, kom hem halv två. älsk hade lagat mat, städat och t o m köpt tulpaner till köksbordet, eller till mig kanske :) en riktigt bra start på min "helg". vi slappade en del i soffan och sen tog oss en långpromenad, behövdes för våra rastlösa själar. kl 9 däckade jag totalt i soffan, vandrade sedan in till sängen och fortsatte en riktigt skönhetssömn. vaknade riktigt utvilad och med en härlig känsla i hela mig! det blev en god frukost, älsk följde sedan med mig till bibblan och hjälpte mig att leta efter lite böcker.

snart ska jag bege mig till Elin, ska göra en taktil massage på henne, måste ta en repa innan helgen. då är det dags.. få betalt för sina tjänster ;p sen blir det ett intensivpass på friskis, var ett bra tag sen jag var där nu.

hejdahejda!

bla bla bla

hej mina kära vänner! då var man tillbaks till skolan igen, sista dagen innan vi går ut på LIAn! våran praktik som vi ska ha i 4 veckor. vilket jag ser fram emot vääldigt mycket! ska bli skönt att få sova lite på mornarna, slippa pendla framförallt!

Har haft en ganska så lugn helg, kunde vart bättre, kunde vart sämre.. är glad att en ny vecka har påbörjats :) en hel del film och bara massa slapp har det blivit. igår var vi på ambulansen på studiebesök, det var ju kul..typ.. sen blev det massage med cathrine och senare en tur till storfors, igen :p glömde mitt massagekompendie som jag kommer ha stort behov av nu när vi ska till strömstad i helgen och jööbb!

är inte så sugen på att sitta inne i vårat enormt instängda klassrum när solen skiner ute, hoppas på tidigare hemfärd så man hinner ut på en långpromenad. har beställt färdig lagad lassagne tills jag kommer hem av älsk :) gött det!

lördag

va härligt det är att vakna med solen i ögat! dessutom vaknar man så tidigt och inte kan somna om, gött det! har masserat en helkropp, vart ute och sprugit och nu sitter jag och käkar fruktsalladen som vart kvar sen igår. lite mosig var den...

jahaja, va händer idag då? ska sätta mig och plugga lite. måste läsa på musklerna och lite sånt. ska försöka hinna med några fler massager, iaf två. för nästa helg ska vi till strömstad några stycken och jobba på spa där, och då ska helkropp sitta på max 50 min, guulp! tror inte riktigt jag fattar vad jag gett mig in på, men det kommer nog vara lärorikt =) senare idag ska jag skjutsa pöjker till hockeyn, och ännu senare hämta dom :) därimellan hoppas jag på att få träffa Kela! :)



pjuh

vilken dag... vaknade med otrolig värk i magen, så ingen skolan blev det idag. provade att ta en alvedon istället för mina ibumetin som jag knaprat i mig, och det hjälpte faktiskt. guud så skönt tyckte jag. N drog med mig ut i solen på en långpromenad med Karim. Vi lånade med oss brorsan hund hit hem den här veckan eftersom Niklas går hemma nu.. det blev en långpromenad på två och en halvtimme. undra hur långt vi gick egentligen? trötta var vi nog allihopa när vi kom hem, skitigast var karim! fy fan, en lerhög hela hon. så ja slängde in henne och N i duschen :) sedan blev det matlagning, köttbullar, potatismos och brunsås. det satt gott det :)

kl 3 var jag på besök hos barnmorskan, jag var helt sjukt nervös. min ben skakade bokstavligt talat när jag skulle gå in och prata med barnmorskan.. men jag vart ingen spriral fattigare. han sitter kvar där... jag slapp smärtan! fanns inga tecken på att den vill ut, konstigt nog. ibumetinen kan ha förvärrat smärtan eftersom den inte funkat på mig. fick en annan värktablett och ska försöka stå ut tills det ger sig. ger det sig inte ska dom kolla med ultraljud och se om den ligger snett.
har precis kollat på den nya wallander, konstig tycker jag.. älsk håller på att göra en räkomelett som jag önskat, ska bli gott det :) hoppas på en ont imagen fri dag i morgon så jag kan vara med i skolan på våra spabehandlingar. har missat en hel dag idag, känns riktigt surt :(

fuckit

jahaja.. då har det gått några dagar igen. jag har inte gjort nåt annat än haft ont i magen, haft ont i magen och ont i magen. vat i skolan en sväng idag, fick ligga på en bänk och kolla på, för att jag hade ont i magen. i morgon är det slut på att ha ont imagen, jag blir också en spiral fattigare. min kropp vill inte ha den i sig, blir så jäävla trött. deprimerande faktiskt.. allt detta lidande i onödan.

har trötstätit en morotskaka. skulle vilja ha 10 till.

no stress

jahaja, om man skulle summera helgen lite..summera? heter det så.. lät lite knasigt.

iaf, fredagen min. blev som sagt en tur till kga, fikade med cathrine och hälsade på virre en snabbis. när jag kom hem vid 6 hann jag bara hoppa in i duschen så ringer N och säger att han redan är hemma. HÄRLIGT! så då blev det käk i hans mammas lägenhet. vi var riktigt trötta båda två, det vart en film och sen sängen :)

lördagen, var uppe med tuppen kl 8. så jäkla härligt att vakna så tidigt och få en massa av dagen. jag for till kga för att hälsa på fruppe som var hemma på besök. skönt å se han så glad :) träffade även kela en snabbis, men min mage strejka som vanligt så jag fick åka hem till min kära vetesäck ganska så fort. han se hennes nya bil, passa kela perfekt :) lördageftermiddagen/kvällen så blev det film hos patrik, käk hos mamma och pappa, och lite melodifestival hos niklas mamma. en ganska trist lördagkväll faktiskt.. men man kan ju inte ha kul varje lördag kanske. fick visserligen förfrågning om vi ville med och bowla och sen gå ut, men ekonomin tillät inte det riktigt :(

nu har vi tagit en riktigt underbara promenad runt storfors, ska snart massera lite och käka mammas goda potatisgrattäng. sen blir det hemfärd, ska bli gott det. få mysa ner med älsk i soffan.

fredagkväll är mycket välkommen

det var en riktigt härlig fika med cathrine. skönt att få ur sig en massa man går runt och tänker på. hoppas jag inte tjata höl i öra på dig :) efter fikan fick jag träffa virre en snabbis, å det var en riktigt snabbis. powertalk vart det där ;p nu väntar jag på att N ska komma hit vilken sekund som helst. ÄNTLIGEN.

i morgon tar jag med mig hugo och åker till donken och lunchar med fruppe! ska bli trevlans!

ändrade planer för dagen

då vart min dejt idag också instäld, attans också! men som sagt, så kan det gå. ska nu istället för att träffa Lena, åka in till kga och ta en fika med henne på stan. det ska bli riktigt mysigt. har precis också tagit ett beslut att bo i Storfors under sommarn! det lockar mer än att att sitta instängd i en lägenhet på sommaren, som inte ens har en balkong. och om N får jobb och kommer vara borta mycket så kan det vara skönt med lite familj runt omkring sig. sen är jag ju lite bekväm av mig också, går tillbaka till ett jobb där jag vet att jag trivs :) om jag nu får nåt jobb, annars får det väl kvitta då.

igår kväll for jag till koffan en sväng, i brist på annat :p de kollade på hockey och fotboll, tillslut fick jag se en film :) nej nu är det nog dags för lite lunch.

snart kommer N hem. jaaaaaaaa!

storfors

då var man hemma i byn. riktigt skönt faktiskt. skulle träffat Marina nu men hon fick förhinder, skulle vart kul att ses men så blir det ibland! :) nu ska jag käka köttfärssås, hungrig som ett as! sen får vi se vad jag hittar på, ska massera brorsan som har göör ont i sin rygg. får se vad jag kan göra åt det :)

i morgon ska jag träffa Lajnhöl! ska bli trevligt, lite massage och klippning. sen kommer N hem på kvällen, ska bli fruktansvärt skönt.


eeeensam

det var nära, att jag förblev i soffan för resten av kvällen. men jag lyckades ta mig dit, med hjälp av cathrine! :) det var lite jobbigt på slutet för magen, men jag tror det gjorde gott i det stora hela. nu har jag ätit två äggmackor och lite gröt. mätt som en plätt.

jag hatar dom där jävla reklamerna att resa utomlands! är ju bara deprimerande.. snart är ska jag trösta mig med greys. är så jävla ensam!! är inte vad detta. tredje natten inatt.. lika bra att vänja sig :( jävla jobb!

gonatt mina vänner. i morn far jag till byn. sköööönt.

aj

jaha Elin, då var sista skoldagen för denna vecka gjord. Hur känns det? frutansvärt yberskönt. förutom mitt jävla magont! har haft jobbiga smärtor hela dagen idag. man kan tydligen ha ont i tre veckor efter att man satt in sin spiral. kul jul!

idag har jag redovisat om ledgångsreumatism, så nu kan jag ALLT om ledgångsreumatism. ska försöka ta mig iväg till friskis sen med cathrine, får se vad min mage säger om det. nu ska jag lägga mig i soffan ett tag, och längta tills fredag. tror det kan råka slinka ner en morotskaka också, mumma :)

klagklagklag

å helvete, det här var trögt. inte för att ja sov som en stock och inte ville gå upp för dens skull, men jag vill verkligen inte till skolan! jag har så jävla inte lust. har sovit skit dåligt inatt också, whyy?? låt denna dag gå fort. när jag kommer hem, är det helgen. va fan klagar jag på egentligen? neggopeggo...

ska bli så skönt att brorsan kommer och hämtar på mig på torsdag. har längtat hem så till Storfors den här veckan. nej nu är det dags för lite frulle. bara för att jag är så bitter nu så lovar jag att jag ska inte klaga en endaste gång idag.

right round

mitt humör har blivit betydligt bättre än vad det var i morse :) och ändå har jag inte gjort nåt speciellt,, suttit i soffan? burkar bara blir ännu mera neggopeggo. har däremot hunnit tänkt sjukt mycket, pratat med lite folk och gjort en avslappning, som nog har fått mig på bättre humör. kom även in på spinningpasset som jag var reserv nr 20 på igår, ska bli fruktansvärt gött. idag är jag mer taggad att gå och träna än vad jag var igår, får även med mig cathrine, och henne tackar man inte nej till att träffa :)

har tänkt mycket på allt mitt förflutna, har hunnit med ganska så mycket, och jag har rest en hel del och haft jävligt roligt massa massa gånger :) och fler ska det bli, både resor och andra fantastiskt roliga saker :)

            

soffläge

Oj vilken soffdag idag, men det är gött :) har läst massa tidningar, kollat runt på massa roliga saker på nätet, filosoferar lite om stressfysiologin. funderare ett tag på att gå till biblioteket, men la ganska snabbt ner den idén. jag är helt enkelt för lat idag.

i sommar blir det fjällvandring, eller hur patrik? :)

skolkskolk

det blev ingen skola idag. var trött i morse och hade ont i magen. sov dåligt inatt också :/ tänkte att jag skulle plugga lite på våra fördjupningsarbeten idag, så gör jag någon nytta här hemma iaf. jag vill ha torsdag nu, så jag  kan få åka hem till Storfors. Mamma, pappa, brorsan och Hugo, det ska bli skönt det. Hoppas det blir en bra helg.

måndag kväll...

nu ska jag ta mig en lång och varm dusch. sen ska jag ta med mig täcker och krypa ner i soffan, och faktiskt njuta av att fåra vara själv. man underskattar egentid ibland, iaf jag. det har varit en jobbig dag, och en jobbig natt. men nu känns det mycket bättre. är trött som stryk och somnar nog gott inatt.

kräk

jag ser inte fram emot tre dagars lillemor anatomi. jag SPYR på hennes anatomi. jag har ont i magen, har sovit ¨dåligt inatt. längtar till onsdag, torsdag åker jag nog hem till mami! N har precis åkt, han ska till uppsala och gå en kurs hela veckan. hoppas verkligen det går bra för honom.

kanonsupergalet lyckat

jag hade en galet kul kväll igår med min underbara klass. god mat och ännu godare öl ;) dansade i ett antal timmar, svettades ett antal liter, och hade sjukt kul! elin & cathrine, aaaah tycker om er så jävla mycket :)



älskar den där bilden :)

nu ärä dags

detblev lite ändrade planer på våran utekväll, det blir nöjes för hela slanten istället för munken. Så halv 8 har vi uppdukat buffé där till oss! niice. det var ett härligt pass, t o m min favorit instruktör ledde halva passet idag, hon brukar bara ha ett pass på torsdagar. så då blev jag glaad! man får typ super duper energi av henne, och det behövdes! är lite små trött, sov dåligt inatt, jävla mage. men inte är jag mindre taggad för det!! nu ska jag ta en morotskaka, prova kvällens outfit och hoppas det sitter smäckat ;)

kom hit nu mina vänner så jag får bjuda er på min saftiga morotskaka ;)

ikväll är det våran kväll, ky08ht! hälsoterapeuterna ska glömma allt som har med hälsa att göra och ha apkul.

YES

sådär ja, nu är N utslängd och jag kan börja ladda! fick ett par härliga pussar som kommer göra kvällen kanon ;) har käkat lite grillad kyckling och keso, snart dags för ett pass på friskis. ska inte ta ut mig allt för mycket så jag är sleten ikväll ;p men jag kommer bli fruktansvärt rastlös om ja ska sitta här till Ella & co kommer.

Jordin Sparks - On step at a time & Flo Rida - Right Round sjungs för fullt i mina högtalare just nu :)




kvälla

jag är sååå laddad! vill bara ha i morgon nu. ska göra hela dagen till en riktigt bra dag :) köra ut N härifrån och bara ta hand om mig själv innan Ella, Cathrine och Paulina kommer. har nu beställt mat som vi snart ska gå ner och hämta. har varit en lite irriterad eftermiddag/kväll.. hoppas det ger sig med lite mat. suuuushiiiii! mumma.


tillbaka

har så gott som återhämtat mig efter dagens mardröms upplevelse. trodde inte jag skulle ta mig utanför dörrn idag, men så fel jag hade! vågade inte lita på värktabletterna. har varit till konsum en sväng och handlat lite bakgrejer. för nu ska det bli morotskaka! är halvvägs ungefär.. väntar på att N ska komma hem. vi ska åka iväg och bättra på färgen lite, måste säga att jag är fruktansvärt blek.

vilken underbar barnmorska jag hade idag, sånna borde det finnas fler av! hur bra som helst, så naturlig och lätt att prata med. ganska rakt på sak men ändå så himla ödmjuk och omtänksam. stort plus till henne! hennes dotter gick förövrigt också på brobygrafiska i sunne :) stort minus att hon skulle bli förflyttad ifrån Gripen vårdcentral däremot..

en dag kvar mina kära. i morgon blir det träning, förförförfest hos mig, vidare till biljard nian, sedan käk på munken för att avsluta kvällen på nöjesdans golv! hoppas det blir en härlig kväll.

jävlar i helvete

ni som har funderingar på att sätta in spiral, läs inte mitt inlägg.

har som sagt varit på vårdcentralen precis, satte in en sprial. my fucking god vilken smärta. det var det värsta jag varit med om, hade jag vetat denna smärta hade jag aldrig i hela mitt liv satt in den. ärligt talat, jag grina och vråla. jag kunde lika gärna legat där och fött barn. det värsta var att när det väl var över, var inte smärtan över. tänk er mensvärk gånger 5 kanske? den satte i till jag fick en ipren, nu känns det som vanlig mensvärk ungefär. och det ska jag gå med i två till tre dagar, ingen som sa till mig?! FUCK! det är bäst för att den där spiralen fungerar bra nu, annars vet ja inte vad jag tar mig till faktiskt... hoppas denna bedrövliga upplevelse är värt varenda sekund.

som tur var kunde älsk åka ifrån jobbet och skjutsa mig hem, utan honom hade jag inte tagit mig hem tror jag.

sen gör det ju inte lika ont för alla, sägs det... yeah yeah. tur för dom. jag ska tycka synd om mig hela dagen och bli ompysslad av älsk. får se om det orkas gå på bio, annars blir det mys hemma i soffan, lagad mat, film och massa massa belöningsgodis!


heliga fredag

mina lediga fredagar är GULD värda. då hinner jag tvätta, städa, plugga och allt det där jag inte hinner under veckorna. det gör att jag oftast får en fri helg ifrån alla måsten! idag kom jag även upp i tid! det var nog för att jag inte gick upp med älsk i morse som jag brukar, och sen lägger jag mig igen. då blir det gärna nån timme extra i sängen.

kl är bara halv 10 och jag har hunnit med att städa lägenheten och slängt i en tvätt. fan va jag är bra!!! nu ska jag snart kila ner til stan för ett besök på Gripen vårdcentral, jävla dret besök!! men mycket behövligt. sen blir det bibblan, solning och kanske en sväng på stan? skulle va kul att ha nåt nytt tills i morgon.. för en billig slant? kan ja ju drömma om att ja kommer hitta, men men... tror jag ska baka mig en morotskaka när jag kommer hem sen, eller en cupcake kanske!  då blir nog N lycklii.

ikväll blir det sushi och bio! GÖTT DET!

ledigadag

idag har jag spenderat min tid åt att sitta framför min kära dator, nästa hela dagen. har letat praktik plats, utan något resultat. jävla skit, ingen tar ju emot! sen har jag börjat lite smått på mitt fördjupningsarbete i stressfysiologin, kan bli ett spännande arbete det där. har även varit en snabbis på stan, blev ett besök på apoteket och hos Ann där jag ska vara mina två första praktikveckor, trevligt kvinna det där!

snart är det dags för ett statiospass på friskis, mitt favvopass i veckan! gillar verkligen charlotte som är instruktör. hon får en att ge järnet och ha så jäkla kul samtidigt.

snart lördag mina kära klasskamrater! i morgon blir det bio med älsk och jonas.


triggat

hej alla mina tusen bloggläsare!

det var ett tag sen jag var här inne och tjöta lite. har varit vääldigt upptagen med det ena och det andra :) har haft en triggepunktsvecka i skolan, aj. men så lärorikt! nu kan jag börja knåda på riktigt.. riktigt kul! har varit en bra vecka förövrigt och en mycket bra helg. och snart är det dags igen ;) gött det. funderar faktiskt på att ta helga redan NU! behöver fixa praktikplats i morgon så jag skippar nog klassmötet.. sorry mates.

nu ska jag ta att jobba lite med armbågen och leta triggepunkter på N, men stort nöje :) sen blir det söffa, voliodag idag, skönt det!

ser fram emot lördagen så det sprätter i bena på mig!

RSS 2.0