fredag mina vänner

heeeelg! min efterlängtade heelg! Känns kanon :) Kom precis hem till mor och far i byn, väntar på att älsk ska ha tränat klart så ska vi hoppa in i duschen. Ikväll blir det käk med päronen, älsk och Lena. Sedan vidare ner till Taverna där VP spelar ikväll. Det kan man ju inte bara missa? Eller hur? Näääe :p Nej men det blir säkert trevligt. Lena kan alltid underhålla en ;)

Idag har jag inte behövt stå i min lilla håla och masserat. Har nämligen varit i KGA i kyrkans församlingshem =) Har studerat Lars och han har studerat mig, lärt mig en MASSA! Så nu jävlar ska det knådas ännu mer. Tog med mig bänken frivilligt(!) hem i helgen, inget jag har haft lust med förut efter att ha stått och masserat en hel vecka. 

kl är 17.02...och det är kolsvart ute... liiitte deprimerande faktiskt. Fårla tända ett ljus och ha lite mysigt då.



 

det här blir kanoners..


bakt!

å herre min gud! Tog precis en skiva av mitt nybakade bröd, jävlar i havet va gott det var. Hade i russin, hasselnötter och lite solrosfrön utöver det vanliga morotsbrödet och det var mumma. Nu längtar jag tills frukosten i morgon bitti :) Hopppas inte älsk kommer hem alldeles för sent i natt så han inte orkar göra mig sällskap.






Såhär mycket tycker jag om mig själv när jag gör så gott bröd ;)


onsdag

Någonting tynger mig, men jag vet inte riktigt vad det är. Kan vara allt läsande jag har framför mig dessa veckor kanske? uusch. Igår var N och jag hos Bälla på tårtkalas! Yvonne gör alltid enormt god tårta och goda kakor :) Så det blev sötsak frossa som resulterade i att nåde N och jag stöp i säng när vi kom hem.

Idag börjar ja inte praktiken förns 14.00. Älsk åkte till Sthlm i morse så jag har haft tid för mig själv och fått en hel del gjort i mitt näringslära arbete, känns skönt. Har dock en låång kväll framför mig med en jävla massa knådande! :p Men det går fort när jag väl drar igång. I morgon blir det käkkirurgen (gulp!) och hälsa på Cahrine på hennes praktik! :)

 

Bjuder på en bild i från helgen lånad av Linda ;)




bakissöndag

pjuh. det har varit en kämpig söndag idag. vilket är helt självförvållat.. finns det nåt värre än att vakna bakis med en nersöpen lägenhet? :p tror inte det. men det var det värt. hade en riktigt riktigt bra kväll igår med nästan alla mina underbara. mot kvällens slut var det så gott som fullt i lägenheten, stämningen var på topp! ingen va direkt sugen på att åka ner till mastis med jag kände ändå att jag ville lämna lägenheten. men mastis var fuullt. gav upp rätt snabbt och åkte hem och mös lite istället :)

Tack för alla fina presenter och tack för erat otroligt roliga sällskap! :) väntar på att lindablom.se ska uppdatera med lite bilder ;)

vi har haft Niklas mami och Jukka på besök här precis. haha, vi glömde att ställa om klockan så vi satt en hel timme i soffan och undra vart dom var :) Nu blir det soffläge och mys med pälsk. har ett otroolig sug efter sushi så vi är nära på att ta bilen till KD. men det blir nog en räkmacka istället..

torsdag

fan va jag är värdelös på att komma ihåg mina vänners födelsedagar. Igår ringde jag till Elin för att höra lite om helgen, pratade på en massa och sen säger hon att hon har sin familj där och undrar ifall jag inte kan ringa idag istället. Ringer till henne idag, vi pratar på en massa, hon säger att hon inte kan komma allt för tidigt på lördag för hon ska ha kalas. Å nej, har du fyllt år? A typ igår, sen börja hon asgarva. "jag vart så jävla glad när jag märkte att du hade glömt min födelsedag" haha, skön reaktion. bara för att hon glömde min födelsedag :)

har haft en bra dag på praktiken,


måndag

ligger och slöar i soffan och ska snart krypa till kojs. det har varit en bra måndag idag, mkt lörorik och givande dag på praktiken, mina tummar värker dock efter att ha masserat stenråda männsikor ? ja jag vet att jag inte får slita ut mina tummar.. Ikväll har jag träffat Johanna, härligt att ses efter så länge. Vi tog en promenad hem till hennes lya, vilket visade sig vara riktigt nära oss ju! :) Sedan promenerade vi hit och satt och pratade en bra stund.

Gonatt kära kära vänner! Saknar er allihopa!

Min helg

Vad har Elin gjort i helgen då?

Fredags, slängde mig i sängen efter praktiken vid 4, helt slut i händer och fötter. Bälla gjorde mig sällskap i örat någon timme under min vila. N hade en massa besök som jag inte ens orkade hälsa på. När jag hörde att skocken gått drog jag mig upp och ut till älsk. De hade planer på bowling som även lyckades locka mig. N och jag åkte ner till stan, käkade och mös lite på The Pub, gick vidare till bowlingen där Patrik, David och co roade sig med att kasta klot. det blev en trevlig kväll med en del öl och rosa pantern, mumma :) Den slutade på mastis och med en välbehaglig promenad hem.

Lördagen, vaknade rätt sletna båda två, blev kvar i sängen till kl 1, inte likt oss, men det var skööönt :) resten av dagen låg vi i soffan, städade lite och åt nog bland den godaste tacos i mitt liv. Vi är inne i vårat hundsug igen, så det blev nån timme till att kolla på klipp och bilder på de fantastiskt söta hundarna vi vill HAAA! en sån som vi SKA ha, men en annan dag :)

Idag har vi målat lister och pysslat lite, N skjutsar tillbaks Patrik till byn som har lånat bilen. Snart ska jag ställa mig vid spisen och laga lite kotlett och kantarellsås. Guuuu va gött.

Hoppas ni haft en lika skön helg som jag mina vänner!

kvällen

den blev göör god, han är duktig han min man :) å vet ni vad som står i ugnen nu? en ännu godare morotskaka, och älsk har stått och rullat chokladbollar nu ett bra tag. det blev en bakkväll. Kl 9 ska jag ta ut kakan ur ugnen, gå ner och hämtade mina tvättade handdukar och sen lägga mig soffan för att ligga där tills jag slocknar.


torsdag

torsdag idag, snart fredag. snart är veckan slut, snart en ny vecka, som snart tar slut. STOOOOOPPPP! jag hinner inte med riktigt.. allt är så bra som det är just precis nu så jag vill stanna upp här ett tag. Har "förlängt" min praktik period hos Lars på badhuset, känns bra. Får in hur mkt bokningar som helst så det är väl kul om de fåt fortsätta att gå hos mig som de önskar! :)

älsk står i köket och gör fläskpannkaka. hoppas det smakar, för jag är vrålhungrig! men det gör det nog. jag längtar tills klockan blir läggdags, så vi kan krypa ner i våran underbara säng i vårat underbara sovrum, I löööve it :) I morgon börjar jag 11 och slutar 16, en bra fredag det :)

Byebyebye!





tror ni att den kommer se så här fin ut? det tror jaag :D


onsdag

igår när jag kom hem ifrån praktiken ställde jag mig och bakade morotsbröd, äntligen nybakt bröd! riktigt gott blev det också :) nu kan man äta ett bröd i några dagar som både e gott och fritt från massa skit! mumma.

idag är det onsdag, fy FAN säger jag va fort tiden går. ruskigt. idag är det tvätt dag, har även vart iväg med en del skräp och nu sitter jag med mitt kostarbete och läser lite. snart dags att ta tag i certifieringen också.. blää! har bara tre massager idag så det blir eftermiddagsjobb. sen blir det hem till byn en svänga, N ska på träning och jag tänkte hälsa på L om hon vill ha besök!


måndag

hej mina kära vänner. nu har jag slagit mig ner i soffan efter en härlig måndag. Har haft riktigt bra massager på praktiken idag. Lena och Cissi var hos mig på eftermiddagen, alltid härligt att få massera sina nära&kära. Efter praktiken kom min saknade Cathrine hit, vi pratade en del om vårat kostarbete vilket jag tror kommer bli göör bra. sen blev det en del snack om framtiden och nutiden :)

har gjort en ordentlig rengöring av ansiktet, med lite peeling och lermask, behövs nu i denna årstid. min hy gillar inte när det slår över till höst, bläää! nu ska jag försöka leta fram ett gott recept på bröd, dags att ta tag i brödbakandet som jag tänk sååå länge. finns det något godare än nybakt bröd?


söndag

helgen är över, här sitter jag hemma i soffan och inväntar en myssöndagskväll med mitt hjärta. Helgen har bestått av kalas! Igår firades morfar som fyllde 75 år, mkt trevligt. Det var inte igår man träffade släkten! Vid 8 åkte vi hem där fotboll väntade. J & L kom in och gjorde oss sällskap i soffan!

idag har vi firat puddingen Hugo som fyllde 4 i fredags, världens underbaraste 4 åring :) oj vad jag inte var sugen på att skriva, men i brist på annat fick det bli ett inlägg ändå.

torsdag

hej mina kära vänner. jag är fortfarande väldigt stressad, jag vet ju att jag inte behöver vara det. det ordnar sig alltid tillslut, och det brukar inte vara någon panik islutändan.. men flytten har gjort att man fått så mkt oregelbundna tider, dålig sömn och mat. då hamnar man lätt i obalans. ska skärpa mig nu på momangen! klok jag lät då....

hade en riktigt pissig morgon, men som avslutades riktigt härligt på praktiken. finns inget bättre än nöjda kunder när man är lite sleten. det ger en ENERGI! älsk har varit och handlat, blommor stog på bordet när jag kom hem och nu lagar han mat. tack för det hjärtat ♥

saknar mina kära klassvänner! hoppas ni har det super på praktiken allihopa!

tisdag måndag onsdag ??

flytten står mig just nu upp i halsen. jag är en sån där som vill att allt helst ska vara klart efter tre dagar, men det funkar inte riktigt så nu. det är så mkt som snurrar i bollen där uppe, skolan, praktiken och denna trevliga flytt. längtar tills allt är klart så man kan börja leva normalt.

negpeg är vad jag är just nu! men det vänder snart :) i morgon kommer bälla hit och hjälper mig lite, fy fan va skönt att få träffa henne! uuunderbart. nu ska vï åka en sväng till maxi oxh köpa film, snart kommer patrik och stannar över natten! 

flyttflyttflyttflytt

jag är slutkörd mina vänner. flytten pågår förfullt. mina underbara broder tapetserar för fullt med älsk som första assitent. pappa skruvar, mami och jag handlar, plockar och fixar. har krånglat en del med vårat sängpaket till sovrummet, men som tur är har jag älsk som står på sig när det gäller sånt där, så på måndag kommer de hem till oss och monterar sängramen som vi kommer ha till låns några veckor.

har varit en tur till taverna och hälsat på våran kära pizzabagare Ricco, men vi båda två höll på att slockna så det fick bli en "körning" hemmåt :) när Ricco kör hem oss säger han att han ska bjuda på ett gott skratt. "ibland kan blattar vara riktigt roliga när de lagar bilar" säger han... när han ska spruta spolarvätska på rutan sprutar det rakt fram på vägen istället, typ som ett strykjärn, haha. ja dog av skratt.

nu tar vi natta, i morgon ska det sista flyttas och även ett ikea besök blir det nog. GOD NATT!


RSS 2.0