onsdag kväll

en vääldigt väldigt trött elin har nu kommit hem ifrån kd. vad vi flänger och far hela tiden, men så kommer det väl fortsätta att vara några dagar. vi var som sagt till lägenheten förut, kändes riktigt bra. i morgon ska vi köpa färg och tapeter, på fredag ska det börjas! efter lägenhets besöket skjutase jag älsk till kd, tog mig en tur på ikea och inhandlade lite bra och ha saker, alltid får man med sig nåt därifrån.

i morgon ska vi även hämta alla våra möbler ifrån mio. soffa, köksbord och ett helt set till sovrummet. kanoon! har aldrig haft ett ordentligt sovrum, jag läääängtar :)

nu ska jag ta och åka till min vän Linda, måste hålla mig vaken ett bra tag till för att hämta min berusade man i khmn efter hockeyn! hejdåhejdå!

onsdag

vilken fantastiskt härlig härlig höstdag det är idag mina vänner. Brorsan och karim är här på besök så jag ska med mig henne ut på en långpromenad. I eftermiddag ska vi ta en titt på lägenheten, kolla vilka tapeter som ska bytas och lite så. N ska på hockey i kd i kväll så jag ska skjutsa dit honom och passa på att strosa runt lite på IKEA och lite affärer, alldeles SJÄLV, uj va gött! Efter det blir det nog ett besök hos broder och Marie i väntan på att N ska komma till khamn igen efter hockeyn.

i morgon ska vi ÄÄÄNTLIGEN börja flytta! fan va underbart! :)

krypKRYPjävlaKRYP!

var är mitt älsk när jag behöver honom som mest?! har precis blivit attackerad av två älgflugor i hårbotten och en festing, och han var INNANFÖR byxorna. mardrömmarna inatt kommer inte vara nådiga, avskyr ALLA småkryp! har stått i duschen en bra stund nu men det kryper rfortfarande på hela mig. vad gör man åt detta?! skulle vilja lägga mig i frysen några timmar, då kan de bara inte överleva.

får antagligen skylle mig själv eftersom jag inte duschat och bytt om direkt efter skogsturen.


måndag

älsk och jag har varit ute i skogen och plockat trattisar i massor, även några gula :) vi trampade runt i skogen i två och en halv timme tror jag, hur skönt som helst. nu sitter jag och rensar skiten, då ångrar man nästan att man plockat så mkt svamp.

flytten blir inte förns på torsdag som det är skrivet, vi hade hoppats på att få börja tapetsera lite tidigare. men men, är ju egentligen igen brådska. det kommer hinnas, och det kommer bli såå bra! :) nej nu ska jag ta dom sista svamparna och sen inta soffläge tills älsk kommer hem från träningen. gooood byyye!





en märklig guling som trivdes på en sten


en märklig svampplockare som jag stötte på bland granarna


kräftmys

söndag idag! en mycket härligt söndag :) dock lite smått skallebank. helgen har som vanligt sprungit iväg.

jahaja, vad har jag gjort för nåt intressant i helgen? Igår var vi till krillehöla, två gånger ju. på dagen var vi och handlade en del och kikade även på lite fotboll, storfors mötte villastan. slutade dock inge vidare för storfors.. under kvällen blev det kräftmys med hela familjen, i sommar har jag ätit kräfor vill jag lova! 5 ggr tror jag. vid 9 kilade jag och N ner till vår kära vän Ricco, kollade turkiskt bröllop och snackade en hel del. Jävlar vilket kalas dom ställer till med nere i turklandet :) kvällen slutade på mastis, eller rättare sagt med en kebabtallrik i sängen :p

i dag ska vi fira mikael som fyller år, ikväll blir det bio!

många nya goda nyheter har ploppat upp också under helgen, idéer och tankar :) känns riktigt bra!




Kräftor med älsk i somras



Svenska med bälla ! :)



Mys med familjen






fredag, igen.

det blev en tur till krillehöla. var och lämnade min bänk och lite grejer till min praktikplats och till min förvirrade handledare. "Just jävlar, det är ju nästa vecka! Har glömt att bokat in kunder till dig, men det fixar vi.." Bäst för honom det :) Men det blir nog en lugn vecka nästa vecka, vilket är ganska bra för mig eftersom vi ska flytta och
greja. Vi tog en tur till emmis också där vi fick en kopp te/kaffe. 

Nu far jag till Linda på snabbvisit! Ha en underbar helg mina kära! 

fredag

jag var bra på att utnyttja min lediga dag, tills nu.. där tog energin slut och jag bara lullar runt här hemma utan att få något gjort. Har iaf skickat iväg min uppgift i ledarskap, fixat med praktiken, damsugit, läst bok och ätit mat. Nu gäller det att rycka upp mig och få lite till gjort, vet inte riktigt vart jag ska börja bara. Ta en dusch kanske piggar upp?


onsdag och helg

pjuh! nu är alla tre prov gjorda, fy f-n va härligt! så idag var sista dagen med våran kära fyslärare Andreas. Vilket kändes lite småtråkigt faktiskt. Jaaa jag erkänner att jag inte tyckt om honom speciellt mkt, särskilt inte i julas. Men det har verkligen förändras, tror många tycker som jag. Kommer nog aldrig få uppleva en sån smärtsam träningsvärk i mitt liv igen som man har fått efter ett par dagar med honom :p Men jävlar vilket energiknippe, sjukt roliga pass har han kört med oss! Man har lärt sig en massa och haft jäävligt roligt i det stora hela. Undra om man kommer sätta sin fot på selma spa igen?

nu har jag jag ätit en underbar panang i från thaikiosken i kd. nu blir det film. gött med heelg! :D

kommer sakna er alla mina mates, ses om 9 veckor! på måndag är det dags för LIA!

tungjävlamåndag

då var det måndag igen. en tung sådan. fortfarande trött sen helgen plus att vi haft två prov idag. men det gick sån tur var riktigt bra. skönt att ha det avklarat! nu är det bara ett kvar för denna vecka. ska bli underbart skönt att vara ledig tors och fredag innan praktiken drar igång nästa vecka.

jaha och hur helgen varit då? helt okej. men trött heten igår och idag var inte riktigt värt det känns det som. kan ju bero på att vi la oss alldeles alldeles för sent, och det har vi bara oss själv att skylla på :)

känner ni min positivitet? iinte jag.. känner mig totalt orkelös faktiskt! får bli att ta nya tag i morgon och hoppas på att en gladare och piggare elin.

Niklas underbara du! SAKNAR dig, som vanligt när du inte är hos mig :)

freedag!

vaknade med riktigt jobbig känsla i magen i morse. drömde massa konstiga saker som kändes verkliga när jag vaknade... sånt gillar vi icke! har inte riktigt vart lika på topp idag, men det ska vi ändra på med en springtur på spåret hoppas jag. längtar tills älsk kommer hem och allt skolarbete är klart för dagen.

hade inte mkt att säga idag inte! skönt med fredag iaf :)


torsdag och helg

oj vad jag är trött. tågeresan hem till byn gick smidigt. sunnetåget var dock försenat en kvart men mina andra två tåg fick vänta in mig :) Har haft en riktigt bra vecka i Sunne. Mys med emma på kvällarna och näringslära på dagarna, vilket är göör intressant.

I morgon blir det att plugga på mina tre prov jag har till veckan, två stycken är visserligen praktiska men övas  måste det göras. under kvällningen kommer älskade N hem. kommer bli underbart! snart är det dags att ladda inför den omtalade marknadsdansen också :D

nu står mina ögon i kors efter att ha beställt en massa varor från Dermanord. Ska ta mig en dusch och sedan en kopp te.

Saknar er mina vänner!

onsdag

dagen har varit låång men gått himla fort och har varit mycket bra. Jag trivs bättre och bättre här i Sunne hos min vän Emmskit :) Underbart att kunna gå upp vid 7 och komma hem jämt efter 3.

dagen har bestått av en heldags undervisning i fett, fett och fett, även lite protein :) efter skolan tog vi tag i vårat aerobic pass igen och gjorde några kickback och v-steg. kommer bli så braa det här! hemma hos emma gjorde vi god thaikyckling innan jag och Camilla promenerade iväg till spa. där blev en flummig genomgång av gymmet, minst sagt ;) men nu är vi så duktiga såå.

i morgon är det torsdag och det är lika med helg för min del. ska bli gött det! långhelg är aldrig fel. dags att bädda upp soffan och vänta på att emmis kommer hem. gonatt mina vänner! 

tisdag

hej mina vänner. det är en härlig dag idag, solen skiner för fullt och vi har redan fått slutat för dagen. Ska snart kila hem till Emmis. Funderar på att ta mig en promenad innan jag drar i gång med plugget.

känns att det är mycket irritation i klassen nu. tur att jag har kommit underfund med att ansvaret ligger till stor del hos en själv hur man reagerar på något. det går oftast att VÄLJA hur man reagerar.

saknar älsk och längtar tills helgen. ska bli skönt att få komma hem till emma nu..

måndag igen...

tillbaks till skolan. har haft en underbar helg med mami, papi och underbara älsk. men den gick fort.. alldeles för fort. blir hos emmis hela veckan i sunne. känns som jag har glömt hälften, bl.a. mitt modem till datorn. bra gjort!


fredag

kan ju inte påstå att jag hinnit med att göra allt jag ville göra idag. har inte blivit någon träning på mitt pass, får bli hårdträning nästa vecka istället. Men en massage och några uppgifter är gjorda. Har även nu pratat med min vän Linda, hon vill vara med i mitt och Cathrines Näringsläraprojekt. Hur kul som helst ! :) Kommer bli kanoners!

Sitter och väntar på att N ska komma hem ifrån gymmet så jag kan låna bilen till spåret. Ja jag veeet att jag kan gå dit. men motivationen ligger inte på topp och om något ska bli gjort överhuvudtaget krävs en bil dit :p Sen blir det dusch och mys hela kvällen!


torsdag

ännu en dag med näringslära i skolan, riktigt riktigt intressant faktiskt. den mesta tiden har gått till GI-föreläsning idag. tycker dock hennes upplägg är jävligt kasst! hoppas det blir bättre nästa vecka. hursomhelst kommer det bli en bra vecka nästa vecka.

noog om skolan, nu är det faktiskt helg! och det firade jag med 12 bitar sushi. YUMMI! tyvärr har jag en förstor magsäck så blir inte ens mätt på det. men bra gött vare! i morgon ska jag njuta av en ledig dag, göra klart lite skolarbete(kan ju hoppas iaf) och massera. någon frivillig? på kvällen blir det mys och på lördag götlabooooorg! :D


matmatmat

vi var lite lata och beställde lite mat från olinepizza. blev den räksallad för mig som smakade riktigt bra. i detta härliga väder kunde vi t.o.m slänga ut filten och sätta oss i gräset. hoppas vädret håller i sig till helgen, vore underbart!

älsk har beställt soffa och i morgon blir det sängram och grejer. uj va fint vi kommer få! vill flytta nuuu! :)


onsdag

hallå där mina vänner. onsdagen är kommen och skolan är igång för denna vecka, och vi tar redan helga i morgon. nu börjar vi bli sådär äckligt bortskämda med lediga dagar igen. men va gör deeeet! alltid skönt att vara ledig ;) nu har näringsläran dragit igång, kommer bli en spännande kurs. finns mkt att lära där! vilket behövs för min del...

ska sova hos emmis i sunne inatt. skönt att inte pendla enda till storfors nu när lägenheten är utflyttad. nej nu ska jag lägga mig och läsa lite träningslära, snart prov på den skiten också! men det mesta har man nog redan i huvet skulle jag tro..

Niklas, du är världens underbaraste! ♥

hurra för mig!

världens lyckligaste och mättaste födelsedags barn! älsk har kommit hem och jag har fått mig en massa goa pussar :) nu ska vi kila över till Therese och Daniel en sväng, sen blir det tååårta.

Till helgen far vi till gbg, jag, N, mami&papi. Kommer bli superduper mysigt!

Min & Lenas dag idag!

Idag blir vi 23 år! Grattis till oss!!




Ska göra mig en marängtårta och vänta på att älsk kommer hem. Då blir det mys!
Tack alla fina vänner som överöser mig gratulationer :)


lördag

så var det lördag idag! dagen har än så länge bestått av flytt. nu är nästan lägenheten tom, känns riktigt gött. bara lite småskräp kvar och det tar vi på måndag. vi har en flyttstäd framför oss som jag inte direkt ser fram emot. som tur är har vi en liten lägenhet :)

ikväll ska jag ÄNTLIGEN få träffa malin ♥. som jag har längtat! det ska mysas lite och sen får vi se vad som blir. kanske kanske åker till virre i kga! det är ju björta ju för tusan, men har dock ingen bilett :( sen var det ju hundra år sen ja träffa virre. tror hon tycker att det är dags att jag får tummen ur och kommer och hälsar på henne :) 


inspark!

 

nu var det helge efter 3 underbara dagar i skolan
! eller underbara skoldagar kanske var lite att ta i, men bra dagar i skolan och en fantastiskt underbar kväll! igår var det inspark för 09:orna. Så jääävla roligt :) Gabriel och jag stog för aerobics, mycket lyckat! det blev ett jäkla tryck när alla körde tillsammans på kvällen. En massa andra stationer, spex och mys, god mat och dricka och en hel del dans! Virge är grym på att ordna fester verkligen!  och tack till 09:orna som var så härligt inställda!

vid såna här tillfällen önskar man att man går några år till tillsammans, ni är så härliga min fina klasskamrater! :)





Hanna, Julia & Virge




Frida var en jävel på att diska ;)





Och alla var jävlar på aerobis! ...5,6,7,8 !!!!


onsdag

denna morgon blev inte riktigt som tänkt. när N skulle skjutsa mig till tåget i Khmn  i morse körde vi på ett stackars rådjur. Vi fick ringa polisen så någon kom och skjöt den lilla kraken, det var riktigt plågsamt för lillen :( bilden sitter i fortfarande.. :/ vi hade jämt bara kommit utanför storfors så N fick skjutsa tillbaks mig igen för att själv åka vidare till jobbet.

ska snart gå ner till bussen och åka nu, kommer bli en låång och trälig resa. men men, hade faktiskt glömt en del här hemma som var tur att jag fick med mig nu. ikväll ska jag övernatta hos Emmis i Sunne, det ska bli mysigt!

nej dags att klä på sig och börja dagen.

tisdag

oj va varmt det var idag hörni mina vänner! gillade inte riktigt det när jag hade en svart stickad tröja och två väskor hängande på mig. men nu känns det bättre, ska ta mig en härlig promenad med karim i väntan på att älski kommer hem. då blir det käk och mys. mmm vad jag gillart :)

i morgon är det dags för skolan igen. blir i Sunne enda tills på fredag! Sovmorgon! :)

RSS 2.0