Bangkok

Hej mina fina! Vi befinner oss mitt i Bangkok och har det super. Vi har fullt upp med att utforska denna gigantiska och haftiga stad. Vi lagntar dock lite efter havet och stranderna, men vi har tva veckor framfor oss vid havet sa nu njuter vi av stadslivet. Mitt pa dagen nar det ar som varmast slappar vi vid poole och lapar lite sol, under kvallen blir det god mat och billig shopping.

Vi hores mina vanner!

Äntligen är vi snart påväg! Vi firar lite ...

img_0036 (MMS)

Äntligen är vi snart påväg! Vi firar lite och önskar oss själva en underbar semester. En hälsning ifrån min käraste att han ska ta hand om mig lika bra som han brukar när vi befinner oss på varmare breddgrader! :-)


Arlanda

Då sitter vi här igen, lite drygt ett år sedan nu. Och känslan är lika underbar som vanligt :) Det ser bra ut med flygtiderna, inga föreseningar för vårat plan än så länge. Vi har några timmar att slå ihjäl här på Arlanda men det brukar inte vara några problem. Och SJ klarade våran tågresa med bara 40 minuters försening, härligt.

Det stor ett riktigt stort plan precis utanför oss nu, hade vart gött om det varit vårat :) Nu börjar jag förstå vad nära det är, piiirrar i magen:D

Vi 3 underbara veckor i underbara Thailand framför oss, hujeda mig var härligt. Gaaalet bra! :D
Vi hörs säkert om några dagar! Nu ska jag köpa mig lite godis och njuta av stunden. Bye bye Sverige!


God fortsättning!

God kväll mina vänner! Har ni haft en bra julhelg? Min har varit underbar. Julafton var hur mysig som helst. Frukost hos mormor, middag hos faster och kvällsmys hos mamma&pappa i Storfors. Igår firade vi med Ns hela famlij hos familjen Berg, en helt underbar kväll!

Ikväll har jag varit och träffat två andra guldklimpar, Bälla och Rickard. det händer inte allt för ofta, men i februari ses vi igen mitt hjärta! Nu har jag precis packat färdigt min resväska och ska krypa ner hos älsk. I morgon bitti åker vi till Sthlm och Arlanda. 3 veckors semester har vi nu framför oss, hur skönt? Nu lämnar vi Sverige för sol, bad, mat och massa, massa mer härligheter som Thai har att bjuda på ♥

Tack alla inblandade för en fantastisk julhelg!







Dan före dan..

Det blev till att kliva upp klockan 6 idag med och tvätta. Måste ha alla massagehanddukar rena tills vi kommer hem. Ska snart ta mig lite frukost och mysa ner mig i soffan. Idag är det dan före dan ju, jag hänger inte riktigt med! Jag ska jobba hela dagen och ikväll ska vi till brorsan och fira jul med Hugo, kos!

Våran katt börjar bli normal, det kanske finns hopp för honom med! Har hela tiden trott att han haft någon beteende störning men det börjar rätta till sig tror jag, lilla Panda. Just nu ligger han under duken på bordet och sover, så söt så.

Vilken härlig jul med massa julfirande jag har framför mig, härligt! Nu ska jag packa det sista, resfebern börjar sakta med säkert smyga sig på.






Onsdag

Hej mina fina!

Dagen har varit sådär idag.
Efter en massage jag fick i morse har jag varit frusen och seg. Dessutom avskyr jag att göra andra människor besvikna. Lite typiskt mig att lova för mycket för att jag vill hinna med så mycket, och sedan inser jag lite sent att jag måste säga nej.

Idag har vi iaf färdigställt hela resan, allt är bokat och betalt. Känns skönt. Det blev dock inget Hua hin, vilket känns tråkigt. Hade så gärna hälsat på min farbror och sett hur dom har det, men det får bli nästa gång. Vi ska istället till Ns chef och bo hos dom i några nätter innan vi far ut till ön vi ska bo på, blir mycket smidigare resväg iaf. Kommer nog bli kanon det med. Åååååh vad jag längtar tills vi landar i Bangkok, ska bli så himla roligt att kombinera paradisöarna med några nätter i storstan, dessutom nyår där! Underbar resa vi har framför oss. Nu fick jag ett lyckorus igen.. :D


Idag fyller min underbara vän Cathrine år. Hoppas du haft en fin dag hjärtat! LOVE YOU!  ♥

Tisdag

Oj vilken lång dag det blev idag. Julklappsinslagning, julklappsköp, handlat massa annat, börjat packa och massa massa mer har jag hunnit med. Ikväll gjorde älsk lite julmat till oss. Han är grym på janssons måste jag säga, det blev även älgköttbullar, ägghalvor och gammeldags julkorv, det satt som ett smäck!

Ikväll har vi även bokat lite fler hotellnätter, nu är bara 4 obokade och de har vi inte ännu bestämt oss för vart vi ska lägga. De första 4 blir i Bangkok, så det blir till att fira nyår där, spännande! Tur att vi har pool på hotellet så vi kan ta ett morgondopp innan det blir ut på äventyr varje dag :) De sista 12 nätterna ska vi bo på Koh Phangan, inte riktigt planerat men de hade bra hotell och det finns många öar runt i kring som vi kan åka till på dagsutflykter, sånt gillar vi. Hoppas bara vädret är bra där.

När vi flyger hem ska vi mellanlanda i Frankfurt, tur att vi inte ska det på nervägen. Det verkar ju inte gå så bra där.. riktigt kaos med så många inställda flyg.  Vi mellanlandar i Peking och där är det nog inte så stor risk för snökaos. Nu tar jag nog natten, i morgon är det ännu en fullspäckat dag. Dagen startar med tvättid kl 6 och slutar med en kvällsfika i KD med Elin. Härligt!

Tisdag

God morgon mina vänner! Steg upp tidigt idag för att hinna med allt på min att-göra-lista. Den är säkert inte så jätte lång men jag har en förmåga av att känna mig lite stressad när jag har fler än tre saker som måste göras.

Jag har haft en jätte skön ledig helg. Personalfesten var kanon, på lördag mös vi hemma i Storfors, på söndagen handlade vi julklappar och bakade julgodis med J och Linda ♥ Vi hinner inte ses så ofta, så när vi väl ses har vi det så himla mysigt. Min saknade skrutt...

Nu ska jag ta och slå in alla paket, har några kvar att köpa men de vet jag vart de finns. Väntar på ett paket på posten också, hinner det komma tro? Hoppas det :) Nu blir det lite frukost i magen sen är dagen fullspäckad!

• Slå in alla paket
• Vaxa benen
• Köpa de sista julklapparna
• Köpa solkräm och myggmedel
• Skatteverket
• Skicka fakturor
• Fylla på ipoden med musik


Sådär. Nu känns det bätttre. Det där ska vi allt hinna idag.

 



Min fina skrutt :)


Fredag och LEDIG HELG

Vet ni vilken härlig känsla det är att vara ledig en helg efter att ha jobbat så mycket på den sista tiden? Jag är leeedig. Samtidigt som det är fruktansvärt skönt är det lite stresande på samma gång, bara för att man är så van att jobba helg.. och nu ska jag inte jobba förns i slutet på januari! Halleluja!

Denna ledighet är jag SÅ välförtjänt, enligt mig iaf. Det har varit en tuff höst men mycket jobb och mycket prestation. Hur har jag pallat? Jag ska njuta av varje sekund av min långa ledighet. Nästan en månad. Lyckligt lottad eller vad? Jag har ju iofs slitit för det väldigt hårt också..

Snart ska jag öppna en öl, ta mig lite julgodis som jag fick av min fina vän Cathrine igår, som jag förövrigt hade den underbarste kvällen på länge med igår. Vi relaxade på Sannabadet, pratade, mös och käkade mat tillsammans. Kvalitetstid så det bara skrek om det. Ikväll är det julfest på Sannabadet som väntar, ska bli riktigt kul. Julmat och sen upp till relaxen och bubbla och dricka gott! Måste säga att min arbetsplats har ganska så bra förutsättningar för en lyckad personalfest ;)

Vilken framtid jag har.. uj uj uj :) Har t o m svårt att sova på nätterna för att jag är så speedad av alla positiva tankar. LYCKA!




Vilken goding.


mysväder eller snökaos?

Vilket mysväder det är ute. Eller det är iaf mysigt att sitta innaför :) N ska hämta Patrik på arlanda i eftermiddag, lär inte bli en sån rolig resa :/ Hoppas det går bra iaf. Jag har precis fått en rapport från värmen, 30 grader och inte en droppe regn på länge dit vi ska, underbart eller vad? Nu känns det lite mer på riktigt.

I eftermiddag kommer min fina Cathrine hit, vi ska mysa lite på badhuset. Det var riktigt länge sedan vi såg nu så det ska bli så härligt gumman! Nu ska jag äta frukost, taktilen är färdigstäld vilket känns underbart! Semestern närmar sig med stoormsteg!

Torsdag

Morn morn! Idag är jag uppe med tuppen, kunde inte somna upp efter att Ns klocka ringde så jag klev upp före 6. Jag har gjort fulfint här hemma, nu är det bara det damsugning och  badrummet kvar sen är lägenheten ren och fin. Ganska skönt att kliva upp tidigt och städa faktiskt.

Nu har vi fått vårat första boende ordnat i Thailand, känns skönt. N pratade med sin chef förut som har ett hus där nere och vi var välkomna :) Den första natten blir i Bangkok, ska sätta mig och välja ett fint hotell nu :D Sen blir det vidare till Koh Chang. "Jag hörde i telefon hur varmt och skönt det var älsk" Haha, någon som längtar ;)

Nu till lite jobbigare uppgifter, skriva rent taktil utbildningen. Eller det är roligt när jag väl kommer igång, men det är segt för jag har fastnat lite!


En dag före..

Jag var visst en dag före igår, IDAG är det onsdag. Eller? Jag är verkligen dagförvirrad. Inte så konstigt kanske efter att ha jobbat så många helger på raken.. Idag har jag suttit och förberett min utbildning jag ska ha i taktil massage. Tror det kommer bli bra, och kul. Det är bara bänkarna som är lite jobb att fixa, eftersom vi kommer hem ifrån Thailand bara en dag innan det är dags! Men det kommer ordna sig.

Nu är jag på badhuset och har haft en kund, håller på att pyssla med lite produkter och gör iordning fina paket. På  fredag är det julfest här, det ser jag fram emot!





Onsdag

Förberedelserna är redan i full gång :) Jag har plågat min käraste i nästan en timma nu, efter ett par glas whiskey så var han redo, trodde han. Hans ganska så kraftiga hårväxt på magen och bröstet är nu väck! Min rygg är också ganska så väck, eftersom han låg i soffan så jag fick stå som en ostkrok.

Det kommer bli svårt att sova ikväll har jag en känsla av, tankarna snurrar för fullt om resan och alla dess förberedelser! Men först och främst ska vi fira en underbar jul! :) Längtar som en tok!

Onsdag

Förberedelserna är redan i full gång :) Jag har plågat min käraste i nästan en timma nu, efter ett par glas whiskey så var han redo, trodde han. Hans ganska så kraftiga hårväxt på magen och bröstet är nu väck! Min rygg är också ganska så väck, eftersom han låg i soffan så jag fick stå som en ostkrok.

Det kommer bli svårt att sova ikväll har jag en känsla av, tankarna snurrar för fullt om resan och alla dess förberedelser! Men först och främst ska vi fira en underbar jul! :) Längtar som en tok!

3 veckors semester bokad och klart

Okej, jag börjar nästa känna igen den här känslan av att göra något väldigt impulsivt, eller som vi egentligen har planerat ganska länge men idag fick vi kvitto på det hela. En resa till Thailand är bokad och betald, den 27:e flyger vi till Bangkok och blir borta i TRE HELA VECKOR! Hur underbart? Det är en hel del som måste fixas nu med företaget och allt innan vi åker, men det är bara roligt och bra att få det gjort. För när jag kommer hem är veckan fullbokat, plus att det ska finnas tid till behandlingar.

Jag har lagt företaget lite, lite åt sidan faktiskt. Jag går inte in med 120 % varje dag som jag gjorde förut, och det känns så jäkla skönt. (Det går t.o.m. bättre nu) Jag vill leva livet nu och det ska jag göra till 120 %, å vad skönt detta känns! När jag kommer hem ska jag dessutom höra av mig till komvux och börja plugga upp mina betyg, jag längtar!

Lev ut era drömmar säger jag bara.


Måndag och sol!

Å vilket underbart väder! Ska packa ner träningskläder och lite mellanmål och bege mig på badet snart. Lite behandlingar och träning blir det i eftermiddag/kväll. Tror minsan Kristinehamns lucia kommer dit och lussar sen också? Mysigt.

Vi har haft en bra helg i Kragerö, lagomt mycket att göra och en riktig myskväll på lördag. Tack Anna! Nu dröjer det länge innan jag åker dit igen, en månad ungefär.. skönt! Men det kommer nog bli kul att komma tillbaks.

Ha en bra vecka mina fina, snart är det jul! :D

Tisdag

Hej kära vänner. Nu sitter jag här och har tryckt i mig ännu en saffransbulle, alldeles för lätt att plocka ut frysen och slänga in några sekunder i mikron. Men men, det är ju snart jul. Då ska man bli lite julrund ;) Det har varit en fullspäckat dag med jobb hela dagen idag. Kunder, möten, bokföring och det sista cirkelträningspasset. Jag fick en jätte fin julblomma ut av deltagarna som varit med, hur gulligt?
I morgon är det mera jobb, träning och laga matlådor som står på schemat. För i helgen far vi till Norge, sista helgen för i år. God natt!

Måndag

Hej min fina! Här sitter jag och mumsar på en saftig lussebulle och dricker julte. Kan man börja en måndag bättre? Jag har precis varit ute på en härlig promenad med Mia i snöyran, riktigt skönt ute idag.

Igår smällde jag och älsk till med ett riktigt julbak när jag kom hem ifrån Loka. Lussebullar och pepparkakor. När vi tog fram pepparkaksdegen kom vi på att vi inte hade några formar, så vi formade våra egna pepparkakor. Så fina dom blev :) Lussebullarna blev också bra, första gången jag lyckades med dom faktiskt! Om en liten stund blir det lunch, sedan beger jag mig emot badhuset. Jag har en fullspäckad vecka framför mig! Sen är de härliga lediga tider som väntar ;)




Ser ni Panda i mitten? Och lite affirmationer utformat av älsk :)






Dom blev lika goda som dor ser ut ;)


Nöjd och glad

Ska snart krypa ner till kojs, saknar mitt hjärta som är iväg på jobb igen. Men han kommer ju i morgon igen. På lördag morgon åker jag till Loka för två dagars jobb, blir nog kvar över natten som det ser ut nu. Slippa köra bil i denna halka.

Va härligt det är med nöjda kunder, tack för alla värmande ord hörni. Det ger så mycket energi så det anar ni inte. Härlig känsla. Jag berättade även för min bästa vän Bälla om mina idéer jag har om framtiden, hon vart överlycklig, haha. Vi får väla se! Nu ropar sängen och spikmattan på mig, min andra bästa vän. I morgon väntar en härlig fredag med massa mys med älsk!




Såhär nöjd med livet är jag just nu ;)


Torsdag

God morgon! Jag har haft en riktigt mysmorgon med Panda idag. Vaknade av att ha honom som halsduk, senare kröp han ner under täcker och la sig på magen så bara huvudet stack upp. Börjar han bli en aningens lugnare? Man kan ju alltid hoppas. Vi kanske kan bli bästa vänner vi med, det är vi inte riktigt för tillfället.

Jag vaknade tidigt idag, N steg upp vid 5 och sen kunde jag faktiskt inte somna om. Kände mig sådär pirrig i magen, nästan som jag väntade på något riktigt roligt. Vad kan det vara? Kanske för att det hände något med mig igår kväll som gör att jag känner att jag har alla möjligheter i världen att göra det jag vill göra. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, vilken fantastiskt drömmande människa jag har blivit. Vissa dagar lite extra, som den här..


Snart ska jag packa på mig vääldigt mycket kläder och bege mig ut på en långpromenad. Dela ut lite reklam!




kvällstankar..

God kväll mina vänner. Jag vet inte vad det blev med mig men jag fick en massa tankar ekandes i mitt huvud precis innan vi skulle lägga oss. En massa drömmar och tankar om framtiden, vilket gjorde att jag var alldeles för rastlös för att somna. Älsklingen har iaf somnat och sover gott. Han ska iväg och jobba i morgon igen, men bara två dagar denna gång.

Jag tänker på vad jag vill göra i framtiden, självklart jobba inom hälsa och friskvård, men jag känner mig inte riktigt färdig utbildad. Jag saknar kunskap som jag vill ha, jag nöjer mig inte riktigt med den jag har. Som det känns i nuläget iaf. Kanske beror det på att jag går hemma ganska mycket och vill ha mera jobb? Jag vet inte.. Jag är t o m sugen på att läsa, plugga, skriva.. Hur ofta är man det? Sitter och kollar på mina betyg och undrar om de skulle hålla, vet inte ens mitt snittbetyg jue.. Ja som sagt, mkt funderingar.. 

Jag har alltid varit lite rädd för unveristet och högskolor, men varför egentligen? Jag har ju faktiskt ett ganska bra läshuvud, dock svårt med engelskan. Jag kom på en superbra idé, att åka till Australien och jobba och lära sig engelska bättre, så är det hindret ur världen plus att jag får min reslängta bedövad ett tag kanske. N pratade på något jobb för honom där, därav mina tankar (vilda fantasier) förståss.

Ja ni ser, det snurrar i huvudet på mig, vilda tankar skulle jag nog påstå. I morgon bitti när jag sätter igång med mitt jobb kanske jag trivs super i den sits jag är, lite små jobb här och där, en trygg vardag med nära och kära runt och kring, ja det vanliga. Vi får väl se :) nej en huvudvärkstablett på det här och sen spikmattan, fick t o m huvudvärk av allt tänkande.

Onsdag

God morgon! Solen skiner idag med, va härligt! Men jag tror bestämt att det är ganska kallt ute idag va? Har inte stuckit ut näsan än men snart så.. Patrik har varit här en stund i väntan på sina vänner, nu är de påväg till Arlanda och Thailand. Inge avis? Näe då. Hoppas dom får en härlig resa!

Om en stund ska jag bege mig mot affären, handla lite adventskalenderpaket till Hugo och mer papper till presentkort. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, har inte så många måsten för en gångs skull. Har ingen större motivation heller känner jag.. Kanske skulle ta en day off i morgon och hitta på något kul? Kanske åka och köpa julklappar med mig själv? Vi får väl se..

Dags att göra sig i ordning och ta tag i dagen.

RSS 2.0