Onsdag

Det var riktigt härligt att träffa Virre igår. N tog med sig zeke på både en långpromenad och en löpturm :) Vi lagade käk och masserade lite. Rullade köttbullar och gjorde mos till ett helt regemente, som räckte precis till 4 hungriga själar :)
 
Idag har jag haft en givande dag på Loka. En decléor utbildning, en behandling och sedan lite produktinfo. Vilket kändes super skönt så man har lite koll på produkterna man ska försöka sälja sen. Är dock inte så jätte sugen på att börja använda produkterna själv, men lite får man väl testa så man vet vad man prackar på kunderna.. Nu ska jag bege mig till mostra mi och knåda lite. I morgon är det miin tur! Som jag har längtat. Och i morgon börjar påsk också, det har jag också längtat efter :)





Decléors solserie verkar riktigt härligt. Luktar fantastiskt gott om inte annat.
Känner mig lite smått hjärntvättad av dermanord faktiskt. Kanske borde prova detta..


Tisdag

Om en månad idag, har lilla jag tagit examen. Har nog inte riktigt förstått än att det är helt slut på min utbildning snart. Att jag är färdig, eller iaf färdig hälsoterapeut. Förut har jag gått och längtat och längtat, nu ska jag njuta av de sista dagarna som är kvar tills jag står på helt egna ben. Ingen lön, inga bidrag eller lån, inget att gå upp till på morgonen. Känns liite skrämmande måste jag säga, men uj va det kommer bli bra.

Igår var jag på Loka för en utbildning, idag är jag hemma och ledig. Sköönt. Snart kommer min vän Virre hit, det var säkert två månder vi sågs nu. Men det blir så ibland när man har två helt skilda liv, man får väl bara glad för det lilla man ses! :)

Söndag

Trött, bakis, hungrig, törstig, seg och stel... Jävlgit sleten med andra ord. Hemma efter en undebar helg i Västerås hos Bälla. Utgång igår med många av Bällas kompisar, mkt trevligt. Hade inte riktigt lust att åka ifrån dig! Patrik och Niklas är iväg och handlar käk nu, kommer sitta fint det. Sen blir det nog sängen.

TACK darling för allt. Älskar dig!

FREDAG

Torsdagen försvann lika fort som alla andra dagar. Igår var det dags för storhandling och fylla frysen, gud så skönt att äntligen ha några kronor på kontot. Bäst att passa på att fylla den när man kan.. En promenad, lte träning och pannkakor hann jag också med. Satte Patrik och N i lite arbete när jag åkte och tränade :)

Freeeedag! Vaknade av att Tyson stog och kräktes 5 i morse, sen hade jag gör svårt att somna om :/ Nu har vi ätit oss en rejäl grötfrukost och ska snart pallra oss ut för en walk.. Tror bestämt att jag har en massagekund kl 10 först.

Ikväll åker jag till Västerås och hälsar på Bälla för en helg, guud så skönt det ska bli! Det kommer bli en underbar helg.

Tisdag

Ääntligen kan jag slå mig ner i soffan. Dagarna går i ett och det blir inte många minuter till att inte göra någonting. Men det går bra så länge man pysslar med något som är kul. Idag har jag varit med på Kiropraktorkliniken i Karlstad, alltid kul att få träffa lite nya ansikten. Hann tyvärr inte vara med någon kiropraktor men det blir nog fler gånger. Det yrket skulle man satsa på, då behövde man inte vara orolig för ekonomin iaf, herre gud.

Älsk och jag har precis käkat fläskfilip och hasselbackspotatis, mumma. Gött och lyxa till det lite i vardagen ibland :) Sen har vi hållt öronen och ögonen öppna på poliser som är i huset med sina hundar.. De är på våningen över oss och letar knark antar jag. Det krafsar och skäller där uppe, dom verkar fynda. Anade att vi hade pundare i huset, som tur är gör de inge oväsen av sig. Huva..






Måndag

Hej mina kära vänner! Sitter och slöar i soffan, mätt och belåten. Kollar på Håkans bar och blir så fruktansvärt sugen på Thai. Säljer snart allt jag äger och har så vi kan åka dit NU!

Vi har haft en lugn och skön helg hemma hos mamma&pappa. Härligt att få träffa famlijen Berg också, var riktigt länge sen nu. Lilla Milla har blivit stor :) Idag var det dags för praktik igen. Dagen har gått fort, några hälsoundersökningar och andra undersökningar av sjukgymnasten har jag varit med på. I morgon ska jag få följa med sjukgymnasten till kiropraktorkliniken där hon hyr in sig, gu va kul.
 



Härlig lördag!

Har preis varit ute på en löptur i byn. Solen gassar verkligen på! Vi är hemma hos mamma&pappa hela helgen, så det blir en lugn och skön helg. Ska snart ställa upp min bänk och massera min mor lite, senare i eftermiddag blir det ett besök hos famlijen Berg, det var inte igår! Var alldeles för länge sen jag såg di där barna :) Nu ska jag sätta mig och klura lite på företagsnamn, inte lätt det där!

FREDAG!

Å hej och hå. Veckan gick fort, redan fredag. Sitter i soffan och försöker bli av med huvudvärken så jag kan åka och träna. Igårkväll fick jag mig ett ryck och bakade lite bröd. Dinkelmorotsbröd med russin i, gjorde små bullar denna gång som blev suuuper goda. Första gången jag bakade utan recept också, gra gjort ELin! Gjorde även ett försök att grava egen lax, intressant och se hur det kommer gå när det är färdigt :)

Kl 13 ska jag till friskvården och ha ett litet möte, efter det ska jag ÄNTLIGEN få massage av Lars. Vill idock nte höra ett ord av han, för jag vet att jag är sämre. Men det ska väl ordnas..


Onsdag

Dagarna rullar på i Karlstad på servicehälsan. Idag har jag varit med sjukgymnasten nästan hela dagen, satan vilken kompetens! Riktigt kul att få gå med någon så duktig. Hon är inte direkt en "vanlig" sjukgymast skulle jag påstå. En som kan mycket med riktigt skön stil :) Man blir faktiskt sugen på att utbilda sig till sjukgymnast.

Kom hem till Kristinehamn vid 5 tiden, promenerade till badhuset för ett pass på gymmet. Inte många dagar kvar nu tills det stänger.. Handlade lite påvägen hem, tagit mig en dusch och ska ställa mig och laga mat. Där försvann hela den dagen! Det går fort när man har roligt..

Måndag

En fantsisk helg är över. Lördagkvällen var helt underbar! Vin, ost och kex och massa annat gott. Bl.a. en väldigt god flaska rom, som vi såg till att tömma ;) Tack Kristina! Jag tror alla hade lika roligt och det gjord stämningen sjukt bra! Så härligt att umgås under andra omständigheter än skolan. Snart får ni bege er till Krillehöla min vänner! ;) Kvällen slutade på nöjes där vi dansade så nacken ömmar bra idag.

Idag har jag gjort min första dag på Servicehälsan i Karlstad. Kändes riktigt bra! Har fått vara med på en hälsoundersökning och en akupunktur behandling. Fick själv prova att sätta nålar, och lilla jag som har någon sorts omedveten fobi för nålar höll på att svimma. Trodde jag hade växt ifrån det där. Ser fram emot morgondagen! Nu ska jag götta ner mig i soffan med älsk.

Lördag

Hej mina vänner. Lördag idag.. Undebart med helg måste jag säga.

På grund av ett litet minneskort blev inte min dag som det var tänkt riktigt. Istället för att åka och träna, hälsa på nära o kära la mig i sängen. Fick dock med mig lite brochyrer om bokföring, bokslut (?????) och massa annat som jag inte förstår mig på. Skulle helst vilja ha någon som satt och förklarade med enkla ord hur allt funkar.. Blev ganska mättad på den läsningen så jag tog tag i dagen och drog mig ut på en löptur. Årets andra, himla härligt. Har riktigt längtat efter det.

N är i Storfors på sin träning, skönt att hans rygg börjar bli lite bättre. Själv ska jag hoppa i duschen och börja göra mig redo inför kvällen lite smått. Ikväll väntas vin och spelkväll med en hel del tjejer ifrån klassen, dags att börja ladda! :) Kommer bli en underbar kväll garanterat! 




 


Kvällen

Gud va härligt med torsdag kväll. Har suttit i tele sen jag kom upp på rummet med Bälla och Niklas. Kom på att jag glömt göra min ledarskapsuppgift, där jag ska intervjua 3 vänner om hur jag är som ledare. Dags att ta tag i det tror jag minsan! Inatt är sista natten på Loka, tror inte att det blir sista föralltid, men iaf sista som praktikant. Känns otroligt skönt! Jag måste städa mitt rum nu, skulle helst bara vilja slänga mig i säng och kika på tv.

I morgon får jag åka heeem! Åka hem och pussa på min priiins! Stackaren som har fått ryggskott. Nej nu är det dags att plocka fram damsugaren och skurmoppen! Byebye!


Torsdag

God morgon mina vänner! Sista heldagen på Loka nu, känns skönt. I morgon kommer älsk och hämtar mig vid lunch, längtar hem riktigt mycket nu! Idag var det inte lika härlig väder att promenera i, disigt och blåsigt. Kom ner några snöflingor också, tycker vi INTE om. Jag hade tänk att ha premiär för en springtur i morgon, hoppas solen kommer i morgon!

Oj då, klockan går fort. Dags att kila ner och börja arbeta. Ha en bra dag!






Detta lilla hus hämtar dom loka vattnet ifrån :)
Brukar stå en tankbil där när jag promenerar förbi på mornarna.


Glad idag :)

Onsdagen är snart avklarad, känns helt underbart måste jag säga. Har dock inte haft så många behandlingar idag så stundvis har det varit segt. Men har som tur är haft Tony vid min sida som heller inte haft så mkt att göra. Jag hade nästan glömt vad underbart det var att få massage, vi gav varandra en varsin massage när vi ändå inte hade så mkt att göra. SÅ jävla skönt, och välbehövligt. Mina personalkunder är riktigt flitiga med att tala om i repan vad mkt de gillar min massage, sånt gillar vi! TACK för alla härliga ord.

Får ett litet lyckorus lite då och då, jag längtar sjukt mkt tills skolan är över och jobbet kommer sätta igång. Det är mkt som är pågång samtidigt men det känns super kul. Något jag är extra glad över är att jag har min underbara Niklas vid sidan, utan dig hade det inte blivit mycket gjort. Du är BÄST!

Livet leker :)

Onsdag

Idag är en MYCKET bättre dag :) Jag känner mig pigg och glad, redo för nya utmaningar. Har även fått en massage som gjorde susen, såå härligt! Nu har jag käkat lite pannbiff och ska snart kila ner till spa igen. Har ingen massage förns kl 17 dock, men det dyker säkert upp något att göra.

Ha en bra dag!



Tisdag

Hej mina vänner. Idag har det varit en riktigt rutten tisdag. Bara gått runt och gjort det verkligen måste, suckat och grubblat. Strök alla mellanrum jag hade mellan mina inbokade massager så jag inte skulle få fler, ja idag är jag bitter. Vet inte riktigt varför, sov som en kratta inatt. När jag väl somnade drömde jag mardrömmar om en orm som N visade mig på datorn häromdagen. Hjärnspökena har varit på besök också, men imorgon är dom väck. Känner redan nu att det kommer bli en bättre dag i morgon.

Saknar Niklas och mina vänner. Nu ska jag lägga mig i sängen där jag bäst hör hemma idag. GODNATT!

Söndag

Söndag igen då, veckan har gått super fort. Ska bli skönt att göra sista veckan på Loka nu och bege mig vidare sen faktiskt. Trivs bra där men det är riktigt slitigt ibland, min rygg och nacke mår inte så bra nu :( Älsk och jag tog oss en skön promenad när vi kom hem ifrån KD förut. Är så satans sugen på att börja springa, men lite för kallt och lite för halkigt för min del ännu. Kom våren kom!! NU.

Idag var det som sagt Linn och Louise som tävlade, Linn tog hem silvet och Louise en guldmedalj! Grattis till er tjejer, härligt jobbat!! Emelie fick sig en silver medalj igår, så nu har de tre medaljer, riktigt kul för dom!



Lördag

Då var andra veckan avklarad på Loka. Och jag har minst sagt fått jobbat hårt denna vecka. Massage på massage på massage.. "Ryktet har spridit sig att vi har en bra massör på Loka så du lär få att göra", jo tack det fick jag. Jätte smickrande men min nacke är inte riktigt redo för detta än. Har värk upp till örat! Men förövrigt mår jag som en kung :) En aningen nykär i livet sådär :)

Idag har vi varit i KD hela dagen och kikat på SM i styrkelyft för juniorer. Emelie och Jocke ifrån Storfors var med och tävlade idag. Herre guud vilka starka människor det finns! Så unga också.. Nu har vi laddat upp med lite götter, kommer nog inte dröja innan vi kryper till kojs. Perra kommer och hämtar oss 9 i morgon bitti så bär det av till KD igen. I morgon är det Linn och Louise tur att tävla!




Onsdag

"Nästa vecka ska du få vara med på en utbildning, det kommer bli kul för dig!" Så lät det förra veckan, igår gjorde receptionisten allt för att jag skulle slippa göra behandlingar idag så jag skulle få vara med. Idag gjorde en annan receptionist allt för att jag skulle ha fullt med behandlingar hela dagen, kändes det som.. 1 timme han jag vara med att kika lite, och det såg ut som en helt underbar massage, både att ge och få. Det var Decleors nya behandling Madagascar escape, man hör ju bara på namnet att den är go :) Hoppas jag får lära mig den en annan gång.

Är lite små bitter idag, tycker inte om att känna mig som en utnyttjad praktikant. Man kanske är för snäll, betalt skulle jag ha! Köket var dessutom ockuperat av öldrickande tyskar när jag skulle laga mat förut.

I morgon åker jag hem med Lina som också bor i Krillehöla. Ska bli skönt att komma hem till älskii. Nu ska jag krypa ner i min häärliga säng, som jag sover så jävla gott i :) Greys ikväll ju! Pusss på er!

God natt.

Pjuh, vilken dag! Det blev en hel del att göra, minst sagt. Min rygg och nacke strejkar just nu. Hotstone massager, gravidmassage, och 4 vanliga massager. Jag kommer sova gott inatt. I morgon väntas det en utbildning, samt tredje massagen på fru Spendrup denna vecka, hon verkar nöjd! Kul kul :) Nu ska jag ringa älsk, sen blir det soova. Naaatti!


Tisdag

God morgon mina vänner! Har precis varit ute på en härlig promenad i solen, underbart. Idag är en bra dag, för idag får jag besök av min kära vän Bälla. Hon kommer hit ikväll och gör mig sällskap när jag slutar. I helgen flyttar hon till Västerås igen för att fortsätta plugga..

Får se vad dagen kommer bjuda på för mig idag på spa. Tror bara jag har en behandling inbokat, hoppas det blir mer! Annars kommer dagen bli låång.






Älskling!






Du är det finaste, bästa och mest underbara person jag träffat.
Jag njuter av varje dag jag får vara med dig. Blir så lycklig när
jag tänker på vilken underbar framtid vi kommer ha tillsammans.
Älskar dig Niklas! Puss påre!  ♥


Måndag

Då var man tillbaks i Loka då. Har precis käkat lite kvällsmat och tagit mig en dusch. Vattnet är inte mer än ljummet så man står inte och njuter direkt, huva! Idag har jag fått göra en parbehandling! Dena ena får bada kurbad menas den andre får en ansiktskur. Allt gick väl förutom att jag hade i lite för mkt skum i det andra badet, hon bokstavligt talat försvann i karet av allt skum. Så jag fick rädda henne med att ösa ner allt skum på golvet. Man lär sig av sina fina tabbar! :)

Efter den korta arbetsdagen, endast 3 timmar, gick jag till gymmet och tränade lite. Och jag har ÄNTLIGEN fått över musik till min telefon, den som såg mig dansa runt där inne fick sig nog ett gott skratt ;) Nu ska jag ringa mitt hjärta, saknar honom redan, men det går nog fort tills fredag.

Hejsvej!

RSS 2.0