Sista oktober..

6 timmar senare så var man äntligen hemma. 3 dagars jobb på Kragerö med hela ligan :) Helgen har varit bra, något lugnare än förra gången vilket har varit skönt. Vi avslutade med ett mysigt personalmöte innan vi for hem kl 4. Resan hem gick lika bra som vanligt, dock lite jobbigt att köra i mörker. Vi farar verkligen för vintern som är påväg, det kommer inte bli lika smärtfritt att köra dessa 40 mil i med snö på vägarna, huva!

Halvvägs fick vi dock en blinkande polisbil i röva, lilla jag som aldrig gör nåt fel trodde ju att jag skulle köra in till kanten för att släppa förbi dom brådskande poliserna, men det var ju mig dom skulle stoppa. Kristina har nämligen varit och köpt sig en bil i Tyskland och inte hunnit sätta på nummerplåten, tydligen är det många som lägger den i framrutan för att slippa undan alla automatiska vägtullar så de är väl flitiga och stoppa dom de ser.. Jag såg bara en fet fortkörningsböter framför mig när jag insåg att det var oss dom ville åt, men kristina slapp böter hon med, snäll politi! :)

Nu ska jag äta upp min kära fil och lägga mig i min efterlängtade säng. I morgon tar jag sovmorgon!!! Bara så ni vet :)

torsdag

God morgon mina fina! Här lagas det matlådor för fullt, skönt att få det gjort så jag slipper stå ikväll. För ikväll är det torsdgaskos som väntar med mitt hjärta :) Ska snart sätta på mig min varmaste tröja och mössa för att bege mig ut i ruskvädret. Vi har en hel del reklamblad som måste ut idag, för i helgen är jag i Norge. Det regnar inte iaf.


Han somnade i min famn, i min mössa, med mitt finger i munnen.
söt? oh ja.





utan finger i munnen. bebis!!


Onsdag

Idag har det varit en bra dag. Jag har träffat Emmis vilket är alltid lika härligt. Mitt problem i bokföringen är löst vilket var en stor tung sen som försvann. Några nya kunder har droppat in och jag har fått en inbjudan till ett möte nästa vecka som jag hoppas jag ge nåt bra framöver.

Nu har jag lagat lite mat, tänt ljus och dukat upp på bordet. Jag sitter och väntar på att N ska komma hem ifrån träningen så vi kan äta, på köksbordet. Vi sitter jämt och slänger i oss maten framför tvn, nu också med en alltför nyfiken katt som helst ska sitta i maten.

Nu kom han hem! underbart! :D

Tisdag

Här går det undan. Helgen är över och det är redan tisdag kväll. Hemma ifrån ett hysteriskt Ullared. Tror nog att vi deltog ganska bra i den hysterin vi med, man kan väl inte säga annat när man står i kö över en timme i spö regn för att komma in, och över en timma för att komma ut. Och dessutom kliva upp före sju för att köa ytterligare lite grann och handla ännu mer. Ja, vi var nog två par riktiga "Ullaredare" i helgen. Mamma, pappa, jag och Niklas. Vi hade en mysig kväll i husvagnen och åt god kycklinggryta som mams gjort :)

Idag har jag varit hos naprapaten Patrik här i stan, får se vad det ger för resultat för min nacke som börjar göra ont igen. I eftermiddag har jag haft cirkelträning och tränat med älsk på badet. Nu ska vi mysa ner oss i soffan med te och nygjorde scones, gud så gott.

Härligt.

Hej mina vänner! Jag är nu hemma efter ett fantastiskt dygn i Sthlm. Min kära skulle på tekniska mässan i Sthlm och det passade sig så bra att det var en eget företagmässa samtidigt så kunde jag haka på där. Mässan i sig var inget speciellt, kanske passar de bättre som ännu inte startat företag, men jag hann med att lyssna på några inspirerande entrepenörer iaf!

De andra for hem kl 2 men jag stannade på mässan till kl 4 och tog mig sedan pendeltåget till centralen för att åka vidare mot Lindingö. Där jobbar min älskade Bälla i en blomsterbutik, som jag har längtat efter att kunna åka och hälsa på henne!  ♥ Att äntligen förstå lite mer hur det ser ut i butiken och i trädgården där hon jobbar känns så himla kul, när vi pratar i telefon dagligen men inte ha en aning om hur det egentligen ser ut är lite frustrerande.

Vi hade en härlig kväll i hennes mysiga lilla lya, käkade god mat och satt och pratade tills vi slocknade skönt i hennes säng. Önskade dock att jag kunnat stannat längre, men det får bli fler gånger. Det är alltid lika roligt att hälsa på henne och hennes nya hem :) Vem vet, hon kanske bor någon helt annan stans jag hälsar på henne nästa gång ;)

I morgon far vi till Ullared med husvagnen. Jag, Niklas, mamma & pappa. Vad vi ska trängas och vad vi ska handla, dessutom ha lite mys i husvagnen på lördagkväll :)



Panda

Sötare får man leta efter. Han är så liiten!
Gullungen.

Idag har det blivit en dag framför datorn.
Förberett inför morgon dagen då jag SKA
ringa alla dessa samtal. Först ska jag till KD
och träffa underbara Elin, kommer bli mysigt.








Måndag och tillbaks till verkligheten

Då var man hemma efter en helg i Norge. En riktigt fullbokad sådan. Denna gång var det jag, Cathrine och Anna som var iväg ♥ Jag har sån tur att få åka iväg med såna underbara vänner och jobba varannan helg! Det gör mig glad :)

Idag har jag suttit vid datorn och fått en hel del gjort, under eftermiddagen åkte jag iväg till gymmet och tränade en timme. Insåg att det var kaos i mitt rum som måste städas i morgon! Precis när jag var färdigtränad hörde Mia av sig och ville att jag skulel följa med ut på en promenad, ruggigt väder men skönt att få luft efter att ha suttit inne hela dagen, och hela helgen för den delen.

Vid 8 ikväll kom min kära pojkvän hem efter träningen, med sig hade han nog det sötaste jag sett på länge. En mammalös liten kattunge som vi tydligen ska ta hand om. Just nu håller N på att värma välling i hans lilla nappflaska. Herre gud, jag döör va gullig. Niklas träder in i sin papparoll alldeles utmärkt ;)


En kväll på Park Hotell

Va skönt det var att få komma hit och jobba, att lägga tankarna på någons annas företag och inte åt sitt eget. Det har gått superbra hela kvällen och jag har haft att göra hela tiden. Minns att jag ibland satt sysslolös i flera timmar om jag inte ville putsa fönster eller nåt annat tidsfördriv. Men idag har jag fått gjort mat, serverat öl och lagt in massa bokningar! :)

Älsk var här en sväng och hälsade på nyss, ska bli skönt att få komma hem till honom och krypa ner sen. Har saknat honom idag. Jag pratade nyss med Lennart på swedbank och dagen är fullbokad i morgon, 11 st! Roligt men jobbigt.

Nu ska jag plocka det sista med disken innan det snart är dags för stängning!

#¤(IBV%&/ujhby8de

Hejjochhå, denna vecka blev ett enda stort kaos. Jobb, jobb, jobb, massa krångel med bokföringen plus att jag inte känner mig helt kry.. Stressen börjar visa sig fysiskt kanske? Fick sitta med supporten till bokföringsprogrammet i 3,5 timme igår och det har fortfarande inte löst sig. MEN det kommer ordna sig, de var duktiga på att hjälpa mig iaf.

Ikväll ska jag göra comeback på Park hotell här i stan. Hoppas på en lugn kväll för det är vad jag behöver just nu. Det ska bli himla roligt också, gillar det stället. 

Hinner inte riktigt med så mycket annat än att fixa med jobb den här veckan, i morgon är det swedbank hela dagen och på fredagmorgon åker vi till norge. Så vi hörs nästa vecka mina vänner! :) 

Dags att laga matlådor!

Lediga underbara helg!

Det är fantastiskt vad man uppskattar sina lediga helger när man jobbar så många ut av dom. Just nu sitter jag nere på kontoret i Storfors och skriver ut bunt med flygblad och fixar med lite andra broshyrer, kommer nog bli kvar här i några timmar. Kom just på i skrivandet stund att jag jobbar ju faktiskt ändå nu? Men jag är ju på hemmaplan iaf, och i morgon ska jag då inte ägna en tanke åt jobb!

Ikväll bär det av emot KD för en utekväll. Det ska bli så jäkla kul! Jag har inte varit ute på krogen på år och dar. Synd att min skrutt inte kunde följa med bara, saknar dig så otroligt mycket vännen!




Hoppas jag får träffa båda di där tokarna ikväll :)


Torsdag

Torsdag, igen? Jag förstår inte vart mina dagar tar vägen? Jag har en ledig helg framför mig vilket känns underbart härligt. Ikväll ska vi åka till Storfors och äta kräftor med mamma&pappa, vi blir kvar där inatt för N ska åka tidigt ifrån Storfors iväg på tävling. Själv så ska jag bosätta mig på mammas kontor och kopiera upp massa flygblad och andra papper.

Cathrine och jag har precis varit i stallet en sväng och pysslat om hästarna lite, vi hann inte med någon ridning idag för jag måste snart bege mig mot badhuset för mina kunder. Jag tror vi har fått vanan inne att ha torsdgasmys nu eftersom jag åker till norge på fredagar varannan helg. Så igår blev det lite extra gott att äta och filmmys :)

Jag har skaffat mig en lååång att göra lista. Det känns bra att få det nedskrivet och skönt att pricka av något varje dag. Men den växer iofs också varje dag. pjuh. Som egen företagare är man då aldig ledig ;) Jag har iaf fixat en skylt nu till badhuset, en stooor skylt. Så bli inte rädda när ni klivet i på Sannabadet för min gröna sparv!

Ha en trevlig helg mina vänner!

Tisdag

Hej på er! Helgen är över i Norge och man befinner sig på hemmaplan igen. Det var en riktigt kanonhelg igen! Tack mina fina vänner! Två dagar har redan passerat här hemma. Älsk och jag har precis käkat thaimat ifrån thaikiosken i KD, fy fan va gott. Det var länge sedan...

I eftermiddag har jag haft cirkelträning med mina damer och varit på biblioteket och lånat massa böcker. Så ikväll blir det sängen tidigt med alla böcker!


RSS 2.0