Hårt arbete lönar sig..

Hej där! Äntligen hemma. Jag har slagit mig ner i soffan med ett glas vin och lite götter. Jag tyckte jag var värd det i denna sinnesjuka vecka i jobbväg och allt som ska fixas.. Min hjärnverksamhet är lite överhettad just nu. På jobbet är det Ikea och biltema kataloger som står oss upp i halsen, dom tar aldrig slut. Dom väger ton och tar så jäkla mycket plats. Jaja, snart är veckan slut! Nästa vecka har jag ju två dagars semster, däni!

Igår fick jag nattbesök av käraste Elin. Hon hade varit i Storfors (för första gången!) med friskvården. Hon ska ta över mitt cirkelträningspass, så himla bra! Då behöver jag inte släppa ifrån mig min grupp helt riktigt :) Nej nu ska jag fixa käk, adressändra, ringa kunder, beställa bokföringsprogram, packa lite och sen försöka sova lite. Åh vad jag är bra på att ha tusen saker att göra, eller INTE! Flyttar snart, woho! Puss hej.

Det går undan nu.

En trött och sliten Elin här.. Idag blev det ett 12 timmars pass med en kvarts lunch. Huva. Lång dag på posten som sedan fortsatte med massager på badhuset. Jag hoppas alla ni barn där ute blev väldigt glada för alla jultidningar idag, vi på posten var inte lika glada att dela ut dom. Vanligtvis brukar det bli ungefär 10-12 lådor post. Idag hade jag 22 lådor. Jag vart nästan sugen på att sälja jultidningar själv, man kunde ju ta mig tusan få en ipad i premie!

Igår hade jag besök av min vän Elin. Hon har alltid så kloka ord att komma med. En vinflaska kom hon också med, så vi hade vi titta på konsert (skansen) och mös med thaimat :) Vilka vänner jag har

Dagarna kommer gå i ett nu i säkert en månad framöver. Jag ser lixom inte en dag framför mig som jag inte har något planerat på. Men ibland blir det så. Jag ska förövrigt lämna in en semesteransökan innan 7:e september. Hur coolt är inte det? Häftigt tycker jag. Thailand lyser i mina ögon(!) En rolig sak till. Festlokal är bokad för en hejdundrande 75års (25+25+25) fest! ÅÅ det kommer bli grymt. Hoppas vi!!



Blommor i stora lass.

Hej alla kära! Jag sitter i soffan mätt och belåten efter att ha ätit en hemlagad Pad Thai. Det bästa med hösten är att man börjar bli väldigt sugen på att laga massa thaimat igen :) Och att vintern snart är här så man får åka dit ;) Needå, jag lovar att lugna mig lite.

Helgen har varit super som vanligt, denna helg har jag tillbringat med världens bästa Bälla och massa, massa blommor. En härlig kombination :) Jag har agerat första floristassistent till Hennings bröllop. Det blev några intensiva timmar där med väldigt lite sömn, men det var rätt mysigt att kliva upp tidigt och gå rakt in i skogen för att plocka mossa. Otroligt fint blev det när det tillslut var färdigt, du är så himla duktig älskling! ♥ Igår somnade jag rätt tidigt hos mamma&pappa i Storfors. Min telefon har varit på vift också, och det är ett mirakel att den lilla rackaren är vid liv! En natt i skogen fick han tillbringa. Tur att en så snäll tant tog hand om dig och du var samarbetsvillig så de tillslut fick ta på mig! Tack snälla tant!

Nu är det mys i soffan framför tvn med Panda. I morgon är jag postis igen!





Plockat lite blommor :)


Onsdag

Eniro kataloger å hejjåhå! Ja det är det intressanta som händer på jobbet just nu. Time to dela ut telefonkataloger! Idag fick jag själv knappt plats i bilen.. Trångt vare! Och alla jublar verkligen när jag lassar in en bunt i trappuppgångarna. 12 månader senare ligger de fortfarande kvar.. Så uppskattat. Dagarna flyter på nu och jag börjar faktiskt trivas väldigt bra som postis, bara för att det är dryga två veckor kvar förstås.

I morgon åker jag till Kyrksten och får äntligen träffa Bälla efter hel sommar på kusten. Ååh va mysigt! Snart kommer Lena hem också. Vilken höst jag har framför mig hörni ♥







Jag lever fortfarande lite på helgen, jag hade det så himla bra. Jag saknar mina pinglor, och nu ligger Arvika sådär fruktansvärt långt bort igen :/


En hamnfest hos stjärnan i Arvika.

Hej mina fina! Här sitter jag i soffan helt utslagen. Det har blivit dåligt med mat idag plus att jag har en liten förkylning i kroppen. Men kycklingklubborna ligger och göttar till sig i ugnen så snart får jag iaf lite käk i mig.. Det var inte så härligt att vara förkyld och postis i solsken kände jag idag. Idag gick det tungt!

I helgen var det Arvika som gällde! Varenda minut efter att jag klev av tåget på stationen i Arvika var helt prefekt :) Kanonhelg med andra ord. Hamnfest med mycket dans, skratt och härliga människor, tacos i mängder, grillning och en riktigt skön stämning. Kristina är ju en stjärna som ni nu säkert vet ;) Så en helg hos henne kan inte gå fel. Tack underbara du! En helg att minnas länge.. ♥





Kristinas personliga tånagelmålare och även kusin Sebastian




Anna for plötsligt in genom dörren och vi blev såååå glada!




Mys i Kristinas säng dagen efter..




Efter mycket suck och stön, ont i magen och lite yrsel, lyckades vi tillslut ta oss fram till godishuset!




Dags att ladda om och bli fina igen!




Nu har vi solstrålen Elin med oss också! ♥





En annan nöjd Elin :)




Glaada tjejer!




Rädda tjejer?




Glada tjejer ner mot staen!







Diggar Timbuktu!




Diggar som fan! :)




Ännu mer glada tjejer.




Ja nu var kvällen gjord. Vi lyckades få ut honom ur bussen med våra söta ögonblink genom rutan. En kram fick vi också! Ja hur kunde han motstå en trio som denna.




Love you! ♥


Underbart!

Hej mina vänner! Jag vill bara berätta vilken fantastisk helg jag har haft:) Den startade med mysdebut hos Elin i hennes nya lya i Väse. Hon kunde inte hittat en bättre plats att bo på just nu, åå vi har haft det så härligt! Vi dukade upp med vin, ost, kex och massa götter i hennes lilla trädgård. Vi avslutade kvällen med lite bastubad. Ja ni hör ju. Fredagsmys på skyhög nivå. Lördagen blev det inte så mkt mer än jobb, en lugn kväll i Storfors.

I går var det ju Elin-dagen, och vad kunde passa bättre än lite mer myd med min vän Elin i Väse? Strålande sol på en ledig dag! Det har inte hänt förut denna sommar vilket gjorde mig på superbrahumör:) Elin-dagen var även Patriks födelsedag så jag var bjuden på kalas ute i Bjutjärn. Där blev jag bjuden på kanske den godaste smörgåstårtan jag någonsin ätit, bärtårtan var inte dålig den heller. Tack mina vänner för ett mycket trevlig kalas! ♥ På eftermidagen styrde jag mot Väse där vi bakade pizza, gick en underbar långpromenad, blev bjudna på lite vin och färska rödbetor med smör hos hennes trevliga hyresväd och grillade mashmallows. Vi firade helt enkelt våran Elin-dag på det bästa sättet man kan!

I dag är det ny vecka och det härliga vädret fortsätter. Eftermiddagen har jag spenderat med finbesök från Arvika på en filt i solen. Jag är alldeles proppfull med härlig energi efter så mkt mys med nära och kära:) Tack Kristina för att du kom hit, du är och kommer alltid förbli min stjärna fina du!



Pizzabagaren

Trädgårdsmästaren

Namnsdagsbarnet

Hurtbullen




Livsnjutaren





Den härliga prästgården i bakgrunden.


RSS 2.0