Morgonmys

Hej på er! Dagarna flyger iväg som vanligt. Jag lägger all min tid på julstök och julmys, så det ska vara den här tiden. Och på jobbet förstås, det har nu dragit igång ordentligt med paket och massa reklam, till veckan blir vi dränkta i julkort också. Men så är det. Jag jobbar ju på posten så det är ju lixom bara att gilla läget. men inte så länge till!!! Uånderbart. Nedräkningen har börjat nu. Just nu myser jag framför brasan med en stor frukost, skönt att inte behöva stressa på morgonen tycker jag. Ikväll blir det julbord på IKEA:) Ja dagarna går i ett. Ha en bra dag! Nu blir det julkalendern. Har ni sett den? Den är riktigt spännande:) PUSS!

Påväg!

Sitter i bilen och drömmer mig bort med tidningen Vagabond Asien special. Tänk om man kunde vinna en slant, så man hade råd att ta sig tid till några månader i den fantastiska världsdelen! Kanske kommer drömmen slå in, man vet aldrig! Men jag ha ju faktiskt 22 dagar att se fram emot alldeles snart. Så underbart!

Men nu ska jag inte drömma iväg för mycket. Jag är faktiskt påväg till Stockholm för att träffa min kära barndomsvän Emma. Låg och tänkte på det när jag skulle sova igår, att va härligt det är med vänner som man har känt sen man gick på dagis. Att vi 20 år senare fortfarande umgås och har hur kul som helst tillsammans, jag tycker sånt är så himla härligt.

Min kärlek kunde inte följa med idag så han kommer efter i morgon förmiddag. Jag ser fram emot en underbar helg med min kära Emma och våra fina pojkar!:) Puss på er!Titt så söt hon är:)


RSS 2.0