Hej då!

Jag har funderat lite.. och jag tror jag ska sluta att skriva här nu. Iaf på ett tag.

Puss & kram från mig!




Underbara alla ♥ dag!

ÅÅåh jag tror jag grinar av lycka! Har pratat med Lena i nästan en timme, hon är äntligen på svensk mark! Efter ett år i Australien. I morse fick jag världens finaste hjärta av älsklingen och snart ska jag åka och träffa Bälla. En bättre alla hjärtans dag kan jag nog inte få. Mina fina, älskar er!



Hemma från jobb!

Morn morn! Då var man hemma ifrån Norge igen. Måste erkänna att jag är lite småtrött på dom där 40 milen för bara tre dagars jobb, önskade att det var lite mer när man ändå var iväg. Nu väntar en ledig helg och sen är den en tre helgers jobb irad. Urk! Men det klirrar inte direkt i kassan så det är ett måste..

Helgen har varit bra. Louise var med oss denna gång, har inte sett henne sen skolan så det var riktigt kul! Skikkelig morsomt som di där norskarna skulle sagt. Det var kaos i repan under lördagen, datasystemet plus telefonen på hela hotellet fungerade inte av ngn underlig anledning. Väldigt lyckligt när hotellet var fullsatt , de hade det rätt hektiskt stackarna! 


13 massager totalt idag på Swedbank, pjuh!...

img_4533 (MMS)

13 massager totalt idag på Swedbank, pjuh! Norge turen blir framflyttad tills i morgonbitti, skönt att kunna slappa i soffan ikväll istället. Men det blir dock en väldigt tidig morgon i morgon. Hoppas vädret är bättre då!


Onsdag

Sitter och mumsar på min goda soppa till lunch. Vilken tur att det blev en stor soppa så jag har mat med mig till Norge i helgen :) Visserligen är det ofta god mat i kantinan på jobbet men säkrast att ha med sig eget, kräsen som man är. I min soppa finns räkor, musslor, torsk och lax, potatis, blomkål och morötter.. Kryddat med röd curry, vitlök och lime i kokosmjölk. Det vart hur gott som helst ;) Tänkte göra en saffranssoppa men glömde köpa saffran när jag handlade. Typiskt mig.

Nu ska jag ta tag i bokföringen igen. Det ser ut som en pappersbomb har exploderat här hemma. Låter bra va? Men jag tror jag har lite koll iaf. Hoppas det.. (!) Ikväll blir det mys med älsklingen. 3 nätter utan varandra. Hur ska det här gå.




Tisdag

Vilken soolig dag! Underbart. Jag har haft världens bästa på besök. Bälla räddar mitt liv för tillfället för jag är en väldigt rastlös människa just nu. Inte så allvarligt, men väldigt tråkigt. Rickard var här en sväng också, å han är inte så dåligt han heller. Och vet ni vad? På fredag åker Lena hem ifrån Australien, vilket betyder att vi snart kommer få träffa våran saknade Lena! Vi kommer ha så roligt, så uj uj uj.

Kanske ska ta mig en till promenad i solen? I förmiddags blev det en tur i skärgården med Mia, som avslutades med skön fotvård på badet. Tack Mia! Ikväll är det cirkelträning, i morgon bokföring och massagekunder, torsdag swedbank hela dagen och sen mot Norge för en helg. Ja, det händer inte så mkt mer kul i mitt liv just nu.

Hejsvej!


Måndag

Det blev en mycket lyckad och trevlig lördagkväll! Vi var en hel drös tjejer som spelade spel och umgicks hemma hos Lina som var födelsedagsbarnet. Alltid roligt att träffa lite nya ansikten :) Kvällen blev ju inte sämre när vi gick vidare mot Tempel, Lina som fyllde år jobbar på Tempel så där blev det vara att kliva in, hänga av sig jackan och sätta sig ner vid ett förbeställt bord med dyck. Allting gratis. TACK!


Igår blev det häng i soffan, precis hela dagen. Förutom när älsk tvingade med mig till affären. Jag lyckades få ihop lite mat också. Jag åt på ngt ungefär en gång i kvarten. Till kvällsmat blev det lite chokladbollar som vi bakade.
Idag är det slut på dom där dumheterna. Bälla kommer hit och rycker upp mig lite, sen blir det lite jobb och träning när N kommer hem.




Alice 10 år, vilken gos!


Lördag

Det blev en mysig middag med hjärtat igår. Tack Mia för mattipset! :) Idag är det inge vidare väder ser jag, så det blir en innedag, för ovanlighetens skull.. N har redan lämnat mig för träning i Storfors, och där blir han kvar tills i morgon. Jag ska nog gå till Netto, köpa mig ngt gott att äta till lunch och lite lördagsgodis. Kanske skulle passa på och försöka ta en lite längre promenad, gaaah va lat jag har blivit, fy sjutton!

Ikväll ska jag till Linda i Karlstad igen, jag ska få följa med på en födelsedagsfest, så snälla ni är! Man blir lite smått rastlös av att vara hemma en hel vecka utan att göra ngt nyttigt så jag kände inte för en tråkig kväll hemma i soffan med mig själv. Jag har inte varit ute och träffat folk på evigheter så detta blir ett litet projekt, men jag är taggad! :)






Fredag

God morgon! Härligt att det är fredag va? Ska jag säga som varit ledig nästan hela veckan. Men det är skönt att min käraste äntligen är ledig och hemma snart. Igår blev det en bakväll hemma hos Linda i Karlstad. Brownies och sockerkaka med äpplen i, hur gott som helst! Men det var inga dåliga ingredienser, haha. Tack skrutt!

Snart ska jag åka till Sannabadet och jobba några timmar. En lunch med Mia på Thai blir det där emellan, gott :) Ikväll blir det självklart fredgaskos med N, och kanske några vänner :)

Trevlig helg!

Mot Karlstad!

Varför fungerar inte internet på min nya dator längre? Jag är inte så teknisk av mig så jag tänker inte ens ge mig på ett försök att fixa det. Hoppas på att kärleken löser det ikväll. Det ser ljust ut för honom på jobbfronten nu, känns hur bra som helst! Han har verkligen längtat efter att få börja jobba. Han kanske åker redan på söndag och blir borta ett tag. Jag kommer bli en eensam liten flicka!!!! Men det är bara att gilla läget. Det kommer bli kanon.


Nu ska jag sätta mig i bilen och fara till Karlstad och min skrutt! Undebart!!!!




Mina fina hjärtan.


Torsdag!

Jag var så trött i morse när älsk åkte till skolan så jag trodde han hade tagit fel på tiden och tänkte åka mitt i natten. När jag vaknade vid 8 i morse trodde jag hade sovit bort hela dagen.. konstig sömn inatt! Jag sitter här fortfarande in min älskade pyjamas och tänker sitta här ett tag till. Idag ska jag leka skola här hemma och testa min lånade språkkurs i engelska. Den måste bättras på! Den är lite ut av en katastrof.

Vid lunch blir det en promenad med Mia och i eftermiddag åker jag till min kära och saknade vän Linda i Karlstad. Det är inte allt för ofta vi ses, men det blir så när man bor i olika städer och har fullt upp med sitt. Vi har det ju iaf hur härligt som helst när vi väl ses ♥ 

Nu har jag hängt upp min visionskarta också så jag kan kolla på den varje morgon, då blir jag ett steg närmare min drömmar för varje dag! ;D


 


Onsdag

Va händer med mig? Jag sitter och äter godis, kunde inte motstå i kön när jag var och handlade. Hur ofta händer det.. Jag är minst sagt i en svacka med mina goda vanor, dom är usla nu! Men det dröjer nog inte förns jag blir riktigt trött på mig själv och vänder.. ibland behövs det för att få upp motivationen igen. Något obetydligt problem måste man ju ha.

Ett större problem är att jag blir mer elle mindre terroriserad av en tidning. Det började med att jag inte ville svara för att han är så nära att övertala mig hela tiden, och jag vill verkligen inte ha någon annons, speciellt inte nu när jag bestämt mig för allt. Och så har det fortsatt, att jag inte svarat. Nu har han ringt varje dag, förutom söndagar i två veckor. Tror t.o.m. tidningen är utgiven, skulle inte förvåna mig om han har lagt in min gamla annons och nu vill ha pengar av mig. Det har blivit ett litet krig emellan oss tror jag. Jag vägrar svara, han vägrar sluta ringa. Haha. Ge upp!

Nej nu ska jag laga mig en god omelett, godispåsen åker i soptunnan. Massager och telesamtal står på schemat innan det blir soffan med älsk ikväll. Bye bye!





Frii som en fåågel.

Jag kan göra vad jag vill, när jag vill, hur jag vill! Allt kan bli möjligt bara jag vill ordentligt mycket! Det känns så himla bra. Hoppas det fortsätter kännas såhär bra. Jag hade ett jätte roligt cirkelpass för mina tanter som bara blir fler och fler, kul! Jag och Kristina kom fram till i bilen påvägen hem från Norge att vi passar så bra ihop med gamlingar, och det stämmer så bra. Jag gillar verkligen ta hand om små söta tanter som gillar oss ännu mer.

Jag har lyckats att stryka på saker på min lista idag. Den jobbigaste av dom alla, så nu kommer det gå galant att utföra dom nästa. Förmiddagen i morgon kommer tillbringas i telefon. Sen är det slutringt för den här veckan!







Tisdag

En bättre måndag kunde jag inte få.. Jag är så himla, himla glad över att Bälla är på hemmaplan, ledig dessutom! Vi kom fram till att det är säkert år sedan vi umgicks så som vi gjorde igår, en hel dag lixom. Det är inte mkt jag är hundra på i mitt liv men en sak som är 175% säker och lite till är att vi ha kontakt med varandra så länge vi lever. Härligt att ha en sådan underbar vänskap.♥

Vi gjorde pannkakor igår som smakade kanoners! Det var väl vår största ansträning. Min nya dator har kommit nu också, den är så fin :) Jag är inte direkt någon prylnörd men det är alltid roligt med lite nytt, tillbringar ju ändå ganska mkt tid framför den.. tyvärr.

Idag ska jag försöka ta tag i några saker på min göralista.. Jag ska börja med att städa garderoben så jag får plats med alla nytvättade kläder!







Gamla goa tider ;)


RSS 2.0