Torsdagskväll

Jag slog på stort idag och tände grillen. Hade några karréskivor i frysen som jag plockade fram och slängde på, så jäkla gott! Det har inte blivit så mycket grill denna sommar, förra året var jag flitigare! Igår kväll fick jag besök av saknade Emma ♥ Vi ses inte allt för ofta, men när vi väl gör det blir jag så himla glad! Jag ser fram emot ett 25års kalas på idrottsvägen om några veckor!:)

Idag rörde jag förövrigt till det ordentligt på jobbet. Jag somnade ganska sent igår så det var nog tröttheten som gjorde det, och värmen.. Men tillslut kom jag runt och passade på att unna mig en daimstrut i slutet av rundan när det var dags att tanka. Brorsan var snäll och skjutsade mig till Maxi förut, det följde med några inredningstidningar med hem så nu ska jag mysa ner mig i soffan och drömma mig bort lite:) Skulle sitta fint med götter ocks:)

Sommar?

Idag kändes det lite att inte jag haft en enda ledig dag på stranden eller bryggan denna sommar. Jag har jobbat otroligt mycket nu, och när jag väl varit ledig har det inte varit fint väder eller så har det varit något annat vi ska ha hinna med att göra på våra få ledig dagar. Tråkigast av allt är att jag inte har hunnit med några dagar nere hos Åkesson i stugan :( Det finns ingen annan bättre plats att vara på under sommaren!

MEN. Det kommer fler somrar, vi får som sagt hoppas på en fin höst. Och min hud har fått vila lite ifrån att bli stekt denna sommar. Den får ju sig en rejäl omgång varje vinter, och det ska vi inte dra in på denna vinter heller ;)





Bästa kunsinera! ♥












Fantastisk helg

Oj vilken helg! Som vanligt känns helgen längre när N är hemma till tisdag morgon, supöör bra:) Jag har hunnit med en grillkväll med vin och kortspel hos kära vänner, packat en massa och rensat källarföråd, varit på bröllop och serverat på festen, sovit i supemysig stuga med Niklas, Kajsa och Patrik. Söndagen bjöd på massa regn, men vi hade en mysig morgon med god och lång frukost med usikt över sjön.

Helgerna börjar bli få nu innan flytten och vi har en hel del inplanerat, 25års kalas och en helg i Arvika. Nu finns det mycket att se fram emot :) Idag har jag hunnit med att jobba på tre olika ställen, så inatt kommer jag nog sova skönt. Saknar dig redan älksling!


Så vackert bröllop!


Torsdag :D

Åå! Ikväll kommer kärleken hem!
Idag har jag varit en duktig postis, fått ut all post och alla paket i bra tid utan att stressa. Jag hann även med ett bankbasök som jag skjutit på läänge, duktiga jag. Snart ska jag  hoppa in i duschen och svida om lite. Ikväll blir det lite möhippa för en barndomsvän från Storfors. Vi har inte umgåts på flera, flera år, så det här ser jag fram emot riktigt mycket! På lördag ska jag även vara med och servera på bröllopet, med mami&papi :) Kul!


Ännu en affär..

En till del avklarad inför flytten. Idag sållde jag våran fina somrumsserie! Skulle gärna vilja haft kvar den men vi har inte riktigt plats för den sen tyvärr.. Och det är ju alltid roligt med lite förnyelse :) Ikväll får det bli en tidig kväll så jag orkar med morgondagen. Jobb från 7.30 till 19.00. Ingen vila här inte.. 


Vart ska jag sova? Ensamt eller trångt?





 

Söndagkväll, hemma i mitt kaos.

Hej mina fina!

Är ganska nyss hemkommen ifrån en helg i Storfors hos mami&papi ♥ Jobbkvällarna har gått bra och det känns skönt att vara hemma igen. Men lägenheten är dock ett enda stort kaos. Vårat "tredje rum" går det inte ens att komma in i, där står det kök och på sängen ligger i princip alla våra kläder. I sovrummet ligger det isärplockade säng och garderobsdelar och i soffan ligger alla andra grejer ifrån sovrummet. Inte värst trivsamt! MEN, i morgon säljer jag förhoppningsvis allt i sovrummet, skönt att ha ngt avklarat innan flytten!

Jag saknar min pojkvän så det gör ont i hjärtat, men på torsdag kommer han hem igen. 4 dagar att njuta av! Nu ska jag försöka sova så veckan drar igång så torsdagen snart är här. Jag har precis tryckt en godispåse så jag är orolig över att en härlig sockerkick ska förstöra min sömn lite.. Men min spikis brukar fixa det :)

God natt och hoppas ni haft en härlig helg!

Fredagsmys

Man kan lyckas ganska bra med fredagsmys när man är gräsänka också. Med lite god mat och götter och vetskapen om att ingen klocka ringer i morgonbitti, vetskapen om att man inte behöver se ett enda brev(!)i morgon, fixar en ganska så härlig fredag. Visst hade den varit tio gånger bättre med sällskap av kärleken eller någon av mina fina vänner, men ikväll blev det inte så. De flesta jobbar och sliter! Och det ska jag med göra, två kvällspass i helgen i Storfors. Och ja Kristina, du har så rätt, klart det suger i Thailandstarmen! Det gör det alltid ;) Flytten kommer ta mkt pengar i höst, men Thailand ska inte behöva lida för det. Jag lovar, jag kommer till dig i vinter! ;)

Nej nu ska jag smaka lite mer på mitt vin och mitt godis och ringa mina kära på västkusten! :-) Trevlig helg!



Hej från mig!

Hej på er!

Jag är inte direkt en aktiv bloggare känner jag, men det är nog så jag vill ha det. Helgen är över och det är redan tisdagkväll. Niklas åkte i morse vilket förlängde min helg. Dagarna går så fort när han är hemma, men vi får njuta av de få dagar vi har tillsammans i sommar! ♥

I lördag var vi hos Jimmy & Linda i Karlstad, det blev utgång och en förmiddag i solen på söndagen, mys! Nu har jag 10 dagars jobb framför mig innan en ledig helg. Ja det är bara att köra! I morgon slutar jag tidigt och har sagt nej till allt som har med massage att göra. Behöver en kort dag om jag ska orka alla dessa jobbdagar!

Och vet ni vad? Elin har shoppat kök idag. Jag har en väldigt snäll broder som har prutat och hållt ögonen öppna för våran skull. Så nu blir det ett litet större projekt än vad vi tänkt, men det ska bli så kul!

Bjuder på en mingelbild från helgen.




Och ja, jag har har strumpbyxor på mig. I juli. Jag har ju förutsan inte fått
legat på playan en enda dag i sommar! Dessutom ser jag ut som en tolvåring med
massa blåmärken på smalbenen, jag är en hårt arbetande kvinna nuföritden!


Måndagen är gjord.

Hejåhå! Här går det undan. Helgen flög förbi och snart är det torsdag, en mycket efterlängtad torsdag då min kärlek kommer hem några dagar. I helgen gjorde jag ett återbesök som vårdbiträde i Storfors, alltid lika kul att få tjöta lite med gamlingarna tycker jag. Kommer nog bli fler helger hoppas jag! Ganska avslappnande om man jämför med hektiska brevbäringen! Idag var det en tung dag viktmässigt. Tjocka ELLOS kataloger och en jäkla massa reklam. pjuh! Mina handleder tog stryk.

En härlig promenad blev det på kvällskvisten för att rensa hjärnan ifrån all post som snurrar i huvet efter dagen. I morgon blir det jobb på posten, badhuset och sen lite käk hos mormor! ♥






RSS 2.0