Kvalitetstid med min skrutt

Igårkväll kom min saknade Linda hit. Vi köpte lite mat och jordgubbar och åkte ut till sjön och satte oss på en udde. Där njöt vi i några timmar av naturen och av varandra, mycket prat och mys! Vi konstaterade också att det inte kommer bli sista gången vi hänger där :-) Längtar tills nästa gång. Idag konstaterade jag även att det skulle vara behvöligt med en cabbad postbil. Jag bokstavligt talat flöt bort idag..


Sommardag

Idag var det en fin brevbärartur! En aningens varmt i bilen vissa stunder. Speciellt när man sprungit några ingångar och sedan sättar sig i bilen igen, då rinner svetten till och med på mig. Igår kväll kom min fina Elin hit på nattbesök. Älskar hennes nya spontana jag! ;-) Och att hon snart flyttar 2 mil närmare gör inte saken sämre. Underbart. Vi tog en tur med bilen och spanade in höstens äventyr. Längtar så jag spricker!

Nu ska jag cykla och köpa lite jordgubbar och trampa vidare till Mia & Andreas. Bäst att ta vara på den varma sommardagen så gott det går!Solstrålen och energisprudlaren Elin ♥


Mina vänner är dom bästa!

Hej på er!

Att ha sina vänner långt borta kan vara riktigt, riktigt jobbigt vissa stunder. Men idag har jag verkligen blivit påmind om att det är faktiskt huvudsaken att dom finns där, jag har verkligen dom bästa som alltid finns även fast man inte kan ses så ofta. Jag fick den bästa överraskningen man kan få under sitt arbetspass idag av min stjärna ifrån Arvika. Blev otroligt glad och arbetsdagen gick som galant efter det! På köksborde står en bukett jätte fina blommor som jag fick av Cathrine i söndags, ni är så himla fina alla mina vänner.


Sen har jag också världens bästa mamma, pappa och broder också ♥

Nu är det bara två daga kvar tills min kärlek kommer hem. Så nu har jag en härlig midsommar att se fram emot, vilket känns så skönt.Hoppsan.

Nu när kärleken har börjat ligga borta på jobb får man plötsligt väldigt mycket tid till sig själv. Timmarna flyger inte iväg på samma sätt som annars.. Både skönt och jobbigt. Ibland blir det ensamt, ibland är det skönt att kunna göra precis vad jag vill. Det jobbigaste är nog att inte ha bil, man känner sig lite låst att inte kunna ta sig vart man vill. De flesta av mina vänner bor ju en bit bort.. 

Denna sommar kommer nog bli en lugn och skön sommar. Jag har nu börjat jobba på posten, vilket gör att jag är ledig varje helg, hela sommaren. Känns riktigt lyxigt! Att kunna planera in saker på helgerna lång tid i förväg, hur fantastiskt är inte det?  Jag har jobbat helger under sommaren i flera år nu.. Men ska jag vara ärlig så saknar jag faktiskt mina söta små tanter och gubbar lite.

Igår hade jag en riktig hemma-dag. Under förmiddagen bakade jag två sorters bröd. Inser nu att det inte kommer få plats i frysen så jag får nog skänka bort hälften.. Ja vi får väl se om jag kikar in här något mer, eller om detta var en engångsgrej! Till hösten händer ju något riktigt spännande för mig och Niklas, så det kan nog hända att det dyker upp lite bilder här då om inte annat :)
RSS 2.0