1:a advent

Idag får man äta så många lussebullar man vill för idag är det första advent! :-)

Igår var vi hos mamma och pappa i Storfors. Det blev lussebullbak, pepparkakasbygge, bastubad, julkortspyssel, god fisksoppa och massa mys. En jätte härlig och lugn lördag precis som jag ville ha den. Av någon anledning har jag däremot mycket mer ont i min lilla fot idag, får se hur jobbet går i morgon.

I lördags lyckades vi få syn på Thaibussen som kommer till Kristinehamn på lördagar ibland, så ikväll blir det thaigryta med massa färska thailändska kryddor, mumma! För oss har faktiskt Thailand börja gett oss lite julkänsla. Konstigt det där vad fort man börjar förknippa saker med varandra! Men i år suger vi på karamellen enda till februari :)


Nu blir det söndagsmys!




Halt!

Hej på er! Här sitter jag i soffan och latar mig en onsdagseftermiddag. Igår eftermiddag stukade jag min fot och fick avbryta postturen, så nu är jag hemma och är "sjuk", hela veckan ut. Jahaja. Så kan det gå. Känns så fel att vara hemma och vara så pigg, men ändå inte kunna jobba. Men jag försöker njuta av ledigheten och pysslar lite här hemma. Adventsstjärnorna har jag plockat fram och jag tvättar för fullt. Ganska skönt med ett litet avbrott i från jobbet just nu faktiskt, jag får ladda upp inför intensiva veckor innan jul med mycket reklam och julkort! Så alla nära och kära. Skicka så lite julkort som möjligt är ni snälla, så kanske jag också hinner njuta av en pepparkaka eller två kvällarna innan julafton. Vilken tur att vi inte ska till Stocholm nu till helgen, har ingen lust att halta omkring där faktiskt. Nej vila några dagar nu så hoppas jag blir återställd till måndag så jag kan springa i mina trappor igen. Nu ska jag ta mig en kopp glögg, bäst att passa på!

Fredagsmys

Äntligen helg mina vänner! Det har varit en tuff vecka på jobbet men nu är den äntligen över. Idag upptäckte jag att det faktiskt hjälper att ställa sig och grina som ett litet barn. Efter att bli ignorerad gång på gång, är man inte glad över att vara på jobbet längre. Men nu har jag fått ur mig skiten, både muntligt och i tårar.. Så på måndag gäller nytt. Fy fan va bra! Förstår inte att dom har orkat tagit skiten så länge utan att sagt ifrån ordentligt.

Nu till något roligare och mysigare. Jag sitter i bilen påväg till Väse och pärlan Elin. Det blir Fredagsmys med älgstek och bastu, Niklas står för maten, jag och Elin ska dricka vin och prata sönder varandras öron:) Underbart! Perfekt start på helgen.

Puss på er!


Tisdagsmys

Hej mina vänner!

Idag är det tisdag och tisdag är lika med tisdagsmys med Elin. Jag har värmt upp huset och ska snart börja med maten så den är färdig när Elin kommer hem. Idag blir det en thaigryta med thaibasilika. Jag visste inte att det fanns att köpa thaibasilika här, så jag blev väldigt lycklig över min sena upptäckt:) Idag brinner brasorna som jag säger åt dom att göra så nu börjar det bli riktigt varmt och skönt här inne. Det känns som en riktigt bra tisdag alltså! Efter maten blir det en kvällspromenad i mörkret innan vi myser ner oss i soffan. Ja mycket bra dag!

Jag kom även underfund med på turen idag att jag har väldans massa att se fram emot, nästan så det bubblar över. En helg i Stockholm hos bästa Emmis, en helg i Götet med pärlan Elin och hennes syster, jul och allt som kommer med det, och sist med inte minst Thailandresan! Denna gång får vi sällskap av Elin och hennes syster. Och kanske några fler, man vet aldrig :) Faaaantastiskt:)

Ha en bra kväll mina kära!





En härlig myskväll i somras


Lördag

Helgerna går alldeles för fort. Denna lördag har gått alldeles för fort. Det är alltid lika jobbigt att säga hejdå till Kristina. Arvika ligger väl inte specillt långt bort egentligen, men en vän som henne vill man helst bo granne med som man kan träffa närsomhelst. Jo, Arvika ligger förjävligt långt bort!! Frustrerande. Du är fantastisk älskade vän ♥

Just nu sitter jag och kolla på Så mycket bättre, vilket piggar upp väldigt efter någon timmes deppande efter att Kristina åkt. Just eftersom att Jason är i centrum idag. Det påminner mig så om våran härliga helg vi hade tillsammans i sommar :) Underbart!

I morgon bitti blir det frukost hos mina mamma&pappa i Storfors och på kvällen åker jag till Elin och har lite söndagsmys. Min andra pärla ♥





Fredag

Oj oj oj. Det var länge sen jag åt mig såhär mätt. Men vet ni vad..? Jag provade att bestlla käk ifrån den lilla Thai kiosken vid station, och fy sjutton vad gott det var. En panang som nästan fick mig att tro för en sekund att jag var i Thai. Gud så gott.

En bra dag på jobbet, tillbaka på mitt gamla distrikt idag, skönt att kunna alla namn och adresser utantill för en dag. Men till veckan är jag glad för att gå på det nya igen.

I morgon kommer världens bästa Kristina hit. Jag är så glad, så himla himla glad! En tjej som det bara finns en ut av, en fantastisk underbar sådan. Ååå! <3

Ha en bra fredagkväll! Jag åker till Bälla och myser lite!


Onsdag

Hej mina kära!

Hur mår ni? Jag mår bra. Sitter i soffan mätt och belåten
, ikväll blev det lite lax med någon chili sås och sallad till. Jag är inte så bra på att äta fisk, lagar så sällan det.. Inte så bra. Ikväll har jag fått kämpat med elden hela kvällen, lika så igår och i måndags. Igår var t o m min personliga eldare Elin här och fick kämpa lite innan det tog sig. Men nu brinner det riktigt härligt! Sprakar och har sig, och varmt blir det! (har man dåligt med problem så skaffar man ju sig)

Månen lyser upp hela gården ikväll, mysigt! Det är allt lite mörkt här ute, men jag klarar mig. Men jag kan inte låta bli att längta till våren redan. I februari får vi iaf några veckors sol:) Åå så jävla härligt.

Jag tänkte bjuda på några bilder ifrån kameran från vårat underbara lilla hus:)

















kos!

Oj. Det är redan november. Jag har snart jobbat på posten i ett halvår, helt sjukt! Jag är en riktigt postis nu alltså. Men inte så länge till hoppas jag! Igår hade jag en riktig glassig dag. Jag behövde bara köra halva mitt distrikt plus att jag fick sluta en halvtimme tidigare. Det händer ju inte varje dag! Efter jobbet blev det mys hos mormor!

Nu har jag och Panda myst ner oss i soffan framför tvn och brasan. Vad vi har myst i veckan alltså! I morgon kommer våran favorit hem ifrån Norge. Han som låter mig ligga på bordet när han äter, han som alltid delar med sig av leverpastejmackan eller räkmackan och han som alltid låter mig få bestämma själv vilken kudde jag vill sova på i sängen. Våran bästa Niklas! I morgon är det äntliigen helg! Puss och god natt på er!

Tisdagsmys

Hej min vänner!

Idag blev det inget tisdagsmys med Elin. Det blev en långpromenad med Mia istället i stan, vilket också var väldig skönt och välbehövligt. Jag har precis tänt kvällsbrasan och tagit mig en dusch. Så nu blir det inte många mer knop idag.. Kunde inte somna igår kväll så jag som behöver typ 10 timmars sömn känner mig sådär gött trött redan nu. Det är redan onsdag i morgon.. snart helg. Underbart! Saknar Niklas väldigt mycket denna vecka så det är skönt att den går fort.

Vi har ju tv i vårat underbara hus nu, och det är faktiskt mycket skönare än vad jag trodde. Tvn gör hemmet lite mer levande på ngt sätt, tyvärr kanske. Men så ärä! Nej nu ska jag krypa ner under täcket, sover på soffan denna vecka:) I morgon ska jag till mormor, mys!

Natti natti!


RSS 2.0