Jag och Pandis

Nu har vi krypit ner i våran sköna säng jag och Panda. Det är inte bara jag och Niklas som stortrivs här, Panda lever i paradiset. Han är nog lyckligast av oss alla! :) Vi sover som stockar båda två i vårat lilla mysiga sovrum. Han är rätt bra på att fylla ut den tomma platsen när N är borta på jobb under veckan, godingen.

Ikväll har det packats och provats kläder inför helgen. I morgon efter jobbet åker vi till Klädesholmen nere på kusten för bröllop. Kusinen Kristoffer gifter sig! Att lämna allt jobb och stökande här hemma för en helg med mys och fest känns kanon! Längtar som en tok efter N också, å vad jag vill att klockan ska vara 16.00 och fredag nu! Dags att sova mina vänner.

Ha en bra helg! Puss på er.


Jag lever i vårt hus!

Hej mina fina. Nu bor vi äntligen i vårt röda lilla hus på landet. Vi grejar och grejar och grejar, och det känns som det aldrig kommer ta slut. Det gör det väl aldrig i ett hus antar jag, men det ska bli skönt när möblerna är på rätt plats i alla fall. Jag har en underbar familj och otroliga vänner som har hjälpt oss en massa, går lixom inte att tacka. Tiden räcker inte riktigt till just nu, varenda dag är full med jobb, jobb och jobb. Är jag inte postis eller massör är jag målare eller snickare.

Jag trivs som fisken än så länge i kanske Sveriges mysigaste hus. Omgivningen har jag inte hunnit utforska riktigt än, men till veckan ska jag allt ta mig tid till lite promenader och till och med svampplockning kanske. Nej nu ska jag sova och drömma om min andre hälft. Saknar dig otroligt älskling! Jag var ju tvungen att testa den nya blogg.se appen!

Puss på er


RSS 2.0