Koh Chang

Hej mina fina!

En liten uppdatering ifrån värmen här. Just nu sitter jag i buskarna typ, för att komma så nära receotionen som möjligt, för att få uppkoppling, men ändå för att vara på våran lilla "tomt" som vi har till våran underbara bungalow. Vi har anlänt till Koh Chang, till ett underbart hotell som ligger helt perfekt för oss. Just Koh Chang kan vara en gnutta överbefolkat just nu, så idag åkte vi ut till en mindre ö där vi slappade hela dagen. Läst och njutit av den härliga lilla ön. Vi ser ut som två små kräftor ikväll, men det hör väl till när man tillbringat en hel dag vid havet!

I morgon kommer Elin & Emma hit, hela Koh Chang kommer nog höra och känna den glädjen när vi ses tror jag:) Undebart gött med sådan vänskap! ♥

Saknar er familjen där hemma! Massa kramar till er.


Bangkok

Heeej! Dags att föra lite resdagbok igen känner jag :)

Vi har det som vanligt, huur bra som helst. Kanske lite bättre. Nu har vi gjort Bangkok några dagar och i morgon är det dags för mig och Niklas att åka till Koh Chang. Här äter vi, shoppar, skrattar så vi grinar, dricker lite öl, solar och har det för jäkla gött. Just för tillfället sitter jag och väntar på att mitt prov ska börja. Det känns ju lite konstigt måste jag säga. Man kommer tillbaks lite till verkligheten vilket gör att man uppskattar den här miljön ännu mer. Det är så lätt att man kommer in i det så fort så man hinner inte känna och tänka, man bara flyter med. Nu reflekterar man mer över hur bra vi verkligen har det.

Jaja, slut tjatat om hur bra vi har det. Nu är det dags för mig att koppla upp mig med klassen och vara lite duktig!
Vi hörs mina vänner!

RSS 2.0