Pirr i magen!

Oj, oj! Nu händer det mycket på en och samma gång. Jag har tre dagar i Örebro med klassen framför mig, spännande. Det är tre dagar kvar till avresa och i morgon ska jag åka och träffa våran nye lille familjemedlem, prins Wincent! ♥ Grattis kära broder och Marie till eran son!
Jag har lite svårt att sova nu, men det är väl bara att ta. Det händer så mycket där uppe i hjärnkontoret så lilla jag kan inte riktigt hantera det på ett bra sätt. Meeen, lite dålig sömn har jag väl inte dött av, bara nästan!

Igår fick jag besök av Rickard, det var länge sen vi sågs. Så härligt med lite återträff, tack tack! Nu måste jag åka, idag ska vi ha en hantverksdag och vara kreativa. Det börjar ju lagom iaf. Hejsvej!

Söndag

God förmiddag mina vänner! Här sitter jag med en stor klump i magen. Mina ögon svider, jag känner mig lite yr i skallen och jag svettas. Det skulle ju vara underbart att bli sjuk nu! Gaah. Jag har en riktigt fullspäckat vecka med massa roligt och en hel del plugg. Om jag missar den gräver jag ner mig.

Jaja. Jag får affirmera om en bra vecka och göra allt för att inte bli sjuk. Idag sitter jag vid köksbordet och försöker hinna med så mkt läsning som möjligt. För i eftermiddag kommer mami, papi, Hugo och mormor hit på fika. Åå så himla mysigt! Mormor har inte sett vårat hus ännu, och Hugo träffar jag alldeles för sällan, så det kommer bli kanon!

Nej, boken kallar!  
Lördag kväll.

Åååh vad underbar det är att komma till Arvika och få träffa Kristina. Jag har ganska precis kommit hem och  nu sitter jag här med lite Thaimat. Jag har haft ett underbart dygn tillsammans med stjärnan, lite afterwork och massa, massa prat blev det igår. Idag har vi kikat lite på stan och mys med fika, innan jag åkte hem fick jag en väldigt välbehövlig massage, det kan ju inte bli bättre!

Jahaja. Lördag kväll var det och ganska ensamt.. Niklas är i Norge och jobbar i helgen. Nu skulle ja helst spendera kvällen med någon kär vän eller med familjen, men Panda behövde sällskap och jag har en del att greja med. Till veckan ska jag till Örebro varje dag och nu närmar sig Thailand med stormsteg! Bara några dagar kvar. Det kommer bli en underbar semester med min andre hälft, min tredje hälft och hennes syster, Elin & Emma:) Förutsättningarna är ju väldigt bra måste jag säga för en helt underbar semester.

Ikväll är väntan oliiidlig efter en liten bebis, som inte riktigt vill komma ut lika snabbt som vi vill! Vi längtar efter dig!
HEJ!

I'm back! För en stund kanske, För en längre tid kanske. Man vet aldrig. Jag kanske nöjer mig med det här inlägget och sen lägger ner igen. Vi fårlase:)

Vad gör jag om dagarna nu då? Jag har väl ett helt nytt liv kan man säga. Jag har sagt upp mig på posten och satt mig vid skolbänken igen. Hur känns det då? Omtumlande bergochdalbana just för tillfället. Men i det stora hela känns det bra. Jag har ganska länge varit avskräckt ifrån att läsa på ett universitet, eller rättare sagt varit livrädd för universitetsstudier. Det har alltid verkat så krångligt och tidskrävande. Och ja, det verkar ju inte bättre. Men jag tror det kommer gå ändå :)

Jag läser alltså till arbetsterapeut på distans i Örebro. Vissa stunder kan det nog vara ganska soft. Häromdagen när vi redovisade våran uppgift muntligt (över nätet) tyckte jag de tre sista inte var så roliga att höra på längre när samma sak hade sagt i två timmar. Då var det ganska smidigt att kunna diska och städa lite samtidigt med klassen i lurarana. Och att kunna ta en promenad här hemma på matrasten och att kunna slå på en tvätt på morgonen och sedan hänga den på lunchen är ju himla bra alltså. Distans studeier is the shit! Tror jag:) Finns säkert nackdelar med det med. Lite långt till bibblan i Öret där alla böcker finns. Har provat mig på tjänsten att få den hemskickat med det verkar ta några dagar..
RSS 2.0