valborg?

det var visst valborg idag..

har precis kommit till storfors. mami och papi behöver resväskan och kameran ja lånat så det fick bli en tripp hit. resväskan står kvar på bergsmansgatan i kga. ni som känner mej är väl inte säskilt förvånade förstår ja.. ja har så fruktansvärt bra minne!

jahapp, vad blir det ikväll då? kvar i storfors eller åka in till kela i kga?

å ja är ledig när min kusin ska gifta sej! va glad ja blir!! :D

slut på det härliga..

då var man hemma igen..

redan på plats på jobbet. det är väldiga blandade känslor att komma hem. man saknar redan allt, kela framförallt! vi har haft det så jävla underbart. kunde inte blivit så mycke bättre! nu är man tillbaks till verkligheten igen.. längtar tills ja slutar jobbet, då ska ja hem till virre :)

kela, tack för att du vart så bra

underbara harliga hurghada!

lite uppdatering fran hurghada :) har finns ingen ting att klaga pa , vi har det sa javla skont. vadret kan inte bli battre, hotellet ar underbart, maten ar hur go som helst och vi far ata och dricka hur mkt vi vill! vi trivs kan ja lova.
personalen ar riktigt trevliga och vi har hittat varan van, som hjalper oss med allt, bartendern mohammed :p han vill inte att vi kommer hem far sent pa natten da blir han orolig :p haha!

vi har solat, badat, atit, druckit, solat, badat, atit och druckit :p i morgon ska vi faktiskt snorkla :) sen blir det hanga i baren och vidare till hard rock cafe!

ses pa tisdag mina nara och kara!


arlanda airport ;D

Goood morgon!

kela och elin här :) äntligen framme på arlanda i sthlm, käkat några mackor och ska snart ta en sväng på taxfreen. trötta och jävligt sega och längtar enoormt tills vi är framme i Hurghada.

ha det så bra där hemma så hörs vi när vi kommer hem!
nu ska vi till sooooolen :D yeeey!

puss / elin&kela


egypten i morgon!

om 15 timmar flyger jag och kela till egypten, hurghada!

söndag idag, känns verkligen inte som söndag. en oerhört skön dag som består av packning och njuta av solen. tror jag börjar få koll på det mesta nu iaf.

vart statt igår, igen.. riktigt oplanerat OCH onödigt :p fast ja hade iofs ganska kul. innan ja fick ont i fötterna... nu ska mamma, karim och jag ta en promenad runt storfors. sen bär det nog av hemmåt till kga! 

skaplig temp? ;)

Hurghada
Måndag

torrt soligt

Natt: 22°C  Dag: 35°C

Härligt ?


miin helg

helgen är över, det är redan tisdag..snart onsdag. fan va snabbt det går.

min helg.. den har vart bra, och lite dålig.

helgens bästa  fredagen hos koffan, hade riktigt kul.
helgens sämsta  beslutet att åka in till statt i kga på lördagen
helgens garv  när stoffen kör "sne fyllan", virre & jag ligger på backen och tjuter av skratt
helgens ångest  vakna upp på söndag och gå till jobbet kl 1
helgens låt  ying yang twins - naggin
helgens lyckligaste ögonblick elin får reda på att jag bara jobbar till 4 och inte 9 på söndagen..
helgens födelsedagsbarn  KOFFAN :)


jävlig..

fy fan. det är det enda ja har att säga idag.. :p

zzzz

först somna pappa, sen somna brorsan, sen hugo och nu niklas.. värst vad alla är slöa idag. hugo och niklas ligger fortfarande och snarkar.. borde jag med göra men ja kan inte...

ska man kanske börja ta tag i kvällen?

goodie night

det vart kul igår :) det vart ganska mycke öl, ganska mycke folk, lite dans och väldigt mycke stri me folk.. det slutade med en grillad kyckling hos drillo.. eller rättare sagt resterna av en grillad kyckling.

ja hade kanon kul :)

hoppas det blir lika kul ikväll. vart fan blir det ut hörni? vet inte om ja pallar kd. bara ja får vara med er ♥

kvällen startar...

hemgjorda pizzan är inslängd i ugnen, frida & virre har dykit, den bästa musiken spelas, ölen är på kylning... hemma hos mami & papi ♥ nu mår jag bra !! :)

hey där..

äntligen helg...

det är så jävla hemskt, när man vaknar på morgonen och känner att allt är piss, att man inte vill vankna och bara försöker att somna om tills man tröttnar och tillslut går upp ändå. vilket är ganska förnuftigt att göra för det blir oftast bättre när man väl gått upp.. sån dag hade jag igår. när ja väl tog mej upp damp posten in och min trevliga mobilräkning som jag absolut INTE orkade med den dagen.. virre räddade min dag, som vanligt ♥

idag är det ny dag, ingen ting är löst av vad som kändes tungt igår men mitt humör flyter på bättre idag. Kela och jag har varit i örebro och växlat pengar, egyptiska pund :) härligt härligt, närmar sej med stormsteg!
Nu sitter jag hemma hos mor & far, ska ta igen mej lite och senare gå ner till virre och frida, sen blir det bolaget!

tråklista

har man tråkigt så har man, snor den ifrån dej marina :)

Vad heter du:
Elin
Var bor du: Karlskoga
Hur gammal är du: 21
När fyller du år: 8 september
Var i världen vill du åka: Thailand och tillbaks till Gilli ilands..
Hur många syskon har du: 1 världsbäst broder
Vilka skor använder du: varierar, mest låga
Hur många timmar sov du i natt: 9
Vilken är din favoritlåt: hmm, på festen fortfarande adam tensta ft. dr alban :)
Vilken bok läser du just nu: läser inga böcker :S
Vilken är din favorit serie på tv: Grey's !
Vad har du på dig: mina enormt sköna jeans och en t-shirt
Favorit snabb mat: Mc feast på donken
Favorit dricka: Oboy & vatten
Vad jobbar du med: Hemtjänst
Vad gör du när du inte jobbar: umgås med nära & kära, kalasar & tränar :)
Vad har du för hårfärg: Brun
Vad kallar dina vänner dig: Elin
Hur hade dina vänner beskrivit dig: underbar såklart!
Vilken linje gick du på gymnasiet: handels inr. turism
Festar du för ofta: nääe det tycker ja inte
Öl eller sprit: öl
Ute klubbar eller hemma fester: blir oftast att gå ut men hemmafester är riktigt bra
Vad åt du senast: Pasta Alfredo
Vad klarar du dig inte utan: älsklingarna...
Har du husdjur: nope
Vilken sko storlek har du: 37
Hur lång är du: 1.61
Har du långt eller kort hår: mellanlångt?

onsdagen

det blev jobb igår iaf. fick jobba kvällen.. goood! men idag är ja riktigt arbetslös :p vaknade halv nio och var hur rastlös som helst. virre och sandra sov.. tillslut så vakna dom så då gick ja dit och hängde lite med dom, gick vidare ner till badhuset för ett träningspass. kunde inte suttit bättre, var riktigt skönt!

jaha mina vänner vad händer i helgen? hur, var, när? ut ska vi iaf :) är riktigt sugen på att vara onykter faktiskt...


så blev det..

dagen blir inte alltid som man tänkt sej när man jobbar som jag gör.. det suger rätt mycket! ska jobba ikväll.. så det är bara att pallra sej till bussen snart och åka tillbaks till kga. bara att bita ihop och åka iväg:/

fan va party sugen ja blir när ja lyssna på bra musik, i helgen då ska ja ta mej tusan ut!

hemma i byn...

inge jobb idag... men det var skönt att sova i morse :) hade inte så mycket att göra så ja tog bussen hem till storfors. så nu sitter ja här och lyssnar å musik och kollar runt lite på nätet.. funderar på att dra mej bort till marina och kela en sväng kanske?:) vore trevlans..

nu blir käk.


söndag

God morgon mina vänner..


äntligen på jobbet...så dagen blir klar snart. har precis kommit in ifrån en inte så rolig runda, men snart blir det frukost och allt blir genast så mycket bättre. ja var sjukt trött imorse, hela världen ville ringa mej inatt.. ja som sov så skönt! kunde inte somna om efter sista samtalet vis halv 5, det var segt..


natti

det gick smidigt på jobbet idag. gött gött.. nu blire sängen. fan va skönt, nya tag i morgonbitti kvart i 6. papsen skjutsar in mej till kga halv 7, världens bästa :) kände inte för att sitta själv i lägenheten ikväll.. inte på en lördag kväll när man vet att alla sina vänner är ute och roar sej. ja måste hitta ett jobb där man inte jobbar helg :p för det suger!

go natt. puss elin

hundbad

I torsdags åkte vi iväg till sandviksbadet och badade hundarna, dom var helt galna :)


image6

vi kan springa på vattnet!

image7

å hämta pinnen da! haha, frida tar i :)

image8

ser ni en svart liten prick en bra bit ut? det är zeke,
 han försöker äta måsar, haha! han kom ganska långt...

jöbb!

då blev det till att jobba istället för att umgås här i storfors. just när dom ringde kände ja bara nej, nej å nej! ja vill inte. men ja vet ju att ja behöver så nu känns det helt ok :) men ja hade ingen större lust att sitta ensam i lägenheten ikväll när ja slutar så ja får låna mams bil. sköönt.

I'm happy :)

walk

då var en promenad runt storfors avklarad me papi :) det var skönt, fast det blåste lite:/ va händer idag då? slöa hela dan kanske.. det spörs.


skön kväll

ja det blir inte alltid som planerat! men det blev ju inte sämre för det. ingen niklas dök upp vid 6 så ja följde med tjejerna till sandra. de skulle vidare till oskar och sen på korprocken på statt :) det vart en riktigt trevlig kväll iaf. käk och tuppering hos sanda ;p musik och snack hos oskar :) hoppas ni hade det bra på statt mina kära!

idag blir det heldag i storfors, om ingen jobb dyker upp.


sool

ja vill ut i solen, nu nu nu! ja vill inte sitta här inne längre. ja vill att klockan ska bli 1. 2 h & 12 min kvar :) väntan är oliidlig ;p 

härliga fredag

idag är det fredag, fan va härligt! å ja tror att det blir sol idag med, ser ut som det. underbart! slutar ett idag med, det är skönt faktiskt. då ska ja följa med fredda till frissan :) lite stöd vännen ;) sen ikväll blir det film & käk med nicke :) han är iväg och köper sej en bil... ja vill också ha en bil!

jahaja, en del har ju tur och får tillbaka en massa pengar på skatten, kul för eeer!! :p själv får man betala :/ tur att ja lagt undan pengar, duktiga jag :D fast det var 700 mindre än vad ja räknat på så 700 får ja väl över :p går direkt till egypten kassan. nu blir det frukost, fan va gott.

ha en bra dag min kära.
puss

sunshine!

idag är ja så glad, så glad!! :) solen skiner och jag är på skit bra humör! fan ta den som förstör det:D efter jobbet kommer virre och frida på en kaffe och ikväll kommer kela, då blir det käk, mys och tjat! härlig dag? JAVISST!:) 

nu ska ja fortsätta att leka gruppledare, haha!

hurghada

nåt som är jävligt bra, är att det bara är tre veckor kvar tills egypten!
ska bli fantastiskt skönt, eller hur kela?

onsdag

min helg, var riktigt riktigt bra :) sandras kalas, oj va kul vi hade ;)

onsdag idag.. jobbar till halv två. är fortfarande förkyld och har ont i min fot. fuck. har haft två sjuka dagar från jobbet och blir bara fattigare och fattigare :D usch... just nu är allt bara skit med jobb. ja får ont i magen varje vecka när ja inte vet hur mycke jobb ja ska få, klarar ja mej den här månaden eller inte? det suger riktigt mycke det här! hoppas det blir bättring på skiten..

ikväll blir det film och mys.
ge mej helg. NU!


RSS 2.0