Dermanord

Idag har varit en mkt givande dag i skolan. Dermanord har varit hos oss och föreläst om deras företag och produkter. Bra hudvård vill jag lova! Helt utan minreloljor eller syntetiska ämnen, som bara är skit! vilket det är i dom flesta produkter vi vanligvtvis köper. Skit som täpper till porerna, det känns bra för stunden men torkar ut huden och man blir beroende av dom. Animaliska fetter som har använts dom frityr olja på Mc donalds, skulle ni vilja ha det i eran body lotion? inte värst ovanligt att det finns.

Tänk er att Loreal och deras lite finare märke Decleor är precis samma skit. Men bara för att det är ett "finare" märke tror man att det ska vara så mkt bättre, men de har precis samma bas. tittar man på innehållsförteckningen så ser ni att det innehåller precis samma gojs, kanske lite olika parfymer och lite olika namn på mineraloljorna. Apotekets produkter ska vi inte prata om. Någon mer än jag som får finnar av solkräm? har alltid haft problem med det, men det är det slut på nu :)

Självklart är det inte bara Dermanord som är bra, stort plus till alla naturkosmetiska företag! Hela klassen fick en jätte fin gåva idag av Dermanord. Ansiktsrengöring, dagkräm och ansiktsvatten. Precis dom jag använder också! riktigt generöst :)

ändrade planer

har varit en givande dag på praktiken. inte så lång dock, men det är skönt :)

helgen blev inte riktigt som tänkt, hade sett fram emot en härlig helg här i kd med massa mys, käk på stan och utgång på lördag. men så blev det icke. N ska åka iväg och jobba, vilket är hur bra som helst. Vi får ta det en helg framföver istället. så nu snart bär det av till förs, N ska iväg halv 6 i morgon bitti därifrån. själv börjar jag halv 3 i morgon, gött det :)

hej då!

sådärja

efter lite thaimat, en springtur och en skön dusch känns inte livet lika värdelöst längre. det här ska minsan gå vägen. det ska bli skönt att stanna hemma i kd hela helgen. haft haft två sköna ensamdagar, nu känns det skönt med närhet och sällskap av N. nu är det inte länge kvar tills skolan börjar, känns bra faktiskt. ska bli skönt att träffa alla klasskamrater och höra hur det har haft det på sin praktik.

nu blir det greys och söffa!

tjöt

har kommit fram till att  jag skulle klara mig rätt bra utan tv faktiskt. tittar inte alls mkt på tv. bara jag har datorn så försvinner tiden ändå. brukar mest ha på tvn för ljudets skull. blev som en ny människa efter springturen till mariebergsskogen och tillbaka :) nu ska jag hoppa in i duschen och sedan lägga mig i soffan igen. kanske slår på tvn ;p
 
natti natti mina vänner.

uppskattad egentid

måndag igen. känns riktigt skönt. ny vecka, nya tag. kände inte riktigt lika dant i morse. vaknade och ville inte kliva upp ur sängen. vakna med riktigt dåligt humör dessutom var jag trött fast att jag sovit i tolv timmar. det tar på krafterna att leva :) ville inte alls kliva ur bilen när N skulle lämna mig på praktiken för att åka hem till storfors igen. men humöret steg rätt snabbt, speciellt när Elin kom dit och gjorde mig sällskap. vi gjorde en varsin ansiktsbehandlig på varandra, hur skönt som helst. gjorde även en ansiktsbehandling på 86 årig söt tant :)

nu känns det riktigt skönt att få vara själv. bara bry mig och mig själv och ingen annnan, kan behövas. har ätit mig en äggmacka och lite fil nu, ska snart göra matlåda tills i morgon och sen ut och springa. efter duschen blir det soffläge resten av kvällen. då ska jag njuuta!

helg

dagarna går så fruktansvärt fort. helgen är redan över. den har varit sisådär, mitt humör har gått upp och ner. har haft några sköna timmar i solen iaf, idag har det blåst nåt så fruktansvärt så det har inte alls varit skönt att vara ute. var ute på en promenad med Linda och hundarna för en stund sen, dom höll bokstavligt talat på att blåsa bort :)

Har en ensam vecka i KD framför mig, inget jag ser fram emot måste jag erkänna. Trivs inte alls med att sova själv längre :( hoppas den går fort!

nu ska jag massera! hejdå.

onsdag

onsdag idag. har varit en bra dag på praktiken med massa skön feedback, vilket var välbehövligt! har fått lite gjort på mitt ena fördjupningsarbete, känns alltid skönt när några rader är skrivna. har dock haft huvudvärk från och till idag så pallade inte läsa så mkt.

i morgon är det torsdag, kl 18 tar jag helga. den här veckan flög sin kos.

om man ändå hade lite mer mod och stake i en, då hade saker och ting varit en aning lättare.

dåligt med örk!

det smittar verkligen av sig att inte ha nån ork till något. N har tappat gnistan för det mesta känns det som nu när han går hemma. Jag är lika dan jag, minsta lilla man ska göra är hur jobbigt som helst. det var många suck nu innan han kom iväg till träningen. jag kommer inte ens iväg. tog iaf en joggingtur runt baggtjärn i morse.

det är en kort vecka på praktiken denna vecka, tis-tors. så den här veckan lär gå super fort. ska försöka skriva lite på mitt arbete nu så nån sten kan försvinna, har en del tunga nu. man är ju så dum som går och bär på dom också, varför inte ta tag i saken så känns det mycket bättre efteråt? motivationen är dålig nu.

ge mig lite energi någon?!

påsk mina vänner

Vad lust jag har att skriva nuförtiden? undra vad det bror på. I'm tooo busy!! har inte gjort ett sketa dom två senaste dagarna, eller tre kanske om man räknar med idag. Firat påsk lite lätt, ätit massa påskmat, dock inte så mycket godis, får ta igen det nästa helg.

fredagen bjöd på långfredagsdansen och fest hos köff. ja vad ska man säga om den kvällen, kan inte säga att det blev för många öl men för mkt blev det på nåt sätt (?) minnet tryter rätt bra.. men men, tror jag hade kul iaf. träffa många av mina kära vänner. t o m nilsson som jag inte har träffat på braaa länge. thank you for the talk :) ett riktigt jävla fylleprat vart det in på småtimmarna där. men sånt är trevligt dä mä ibland. vi hjälpte koffan att slänga ut alla enormt fulla människor som däckat lite här och var sen blev det hemfärd och bums i säng. lördagen bjöd på maaassa sol, underbart väder. ganska så sleten men inte dålig på nått sätt. lördagen vart lugn, söndagen lika så, måndagen också.

mitt humör har inte vart det bästa idag. försökte plugga på förmiddagen, gick käpp rätt.. sprang en runda runt baggtjärn istället, då mådde jag mycket bättre. efter det vart det påskmat hemma hos niklas mor, riktig gott. snart ska jag bege mig till Linda och ta en promenad runt storfors med vov & vov :)

see you!


kvällskvista

man rensar verkligen skallen med en spring tur. endorfinerna bara sprutar så det är bara en massa positiva tankar som snurrar runt i huvet, häärligt! nu snart blir det en morotsmacka med ägg på. efter det tänkte jag göra en sats med kladdmuffins och överraska älsk med när jag kommer till storfors, om det nu blir i morgon eller på torsdagnatt!

jag ber till gud om fint väder i helgen, please!

tisdag

jaa ni mina kära vänner. då har helgen passerat, och helg är det snart igen.

fredagen.. for hem till förs efter min praktik, sprang som en stöcken gris till tåget, var tvungen och stanna tills Ann hade gjort klart sina behandlingar så inte butiken stog tom. N kom och hämtade mig vid tåget så tog vi en sväng in till systra hans! det lila knytet är lika sött varje gång, t o m niklas såg sugen ut denna gång ;) efter det blev det tacos i STORA mängder, nåt man aldrig tröttnar på. senare blev det hockey och skit snack hos Linda&Jimmy :) en mycket trevlig fredag med andra ord :)

lördagen.. ja va tusan gjorde jag då. kommer inte riktigt ihåg, slappade och fick aldrig tummen ur tror jag till nåt vettigt. kvällen kommer jag dock ihåg, en del av det iaf. förfest hos marina och jonas med mycket trevligt sällskap. N och J skaffade sig en munkfrisyr som fick mig att garva hela kvällen iaf :p otroligt fula! efter att marina dykt efter jobbet kila vi ner till folkan och shejka loss lite. blev plötsligt illamående av nån anledning(?) så jag tog mig en nypa frisk luft, en ganska lång sådan. återvände aldrig in till folkan utan kilade upp till N på pam och fick mig en kebabsallad som räddade min natt.

söndagen... slöslöslösdag. inte så jävla pigg när jag vaknade. kollade film och tryckte en hel del onyttigt. en hederlig bakisdag. var även till mostra mi och gav henne en massage och fick mig en ansiktsbehandling, underbart.

nu har har jag haft praktik i två dagar, fått masserat och gjort lite spabehandlingar. det flyter på bra tycker jag. en dag kvar i morgon innan det är helga. på torsdag far vi ner till gbg på föreläsning, ska bli grejt. N har åkt till byn så jag får en helkväll med mig själv :)

sköna torsdag

har haft en mkt givande dag idag må jag säga! startade med en härligt långpromenad med N i solen. sen blev det pannbiff och potatis, vilket smakade kanoners! jämt före 1 kilade jag ner till praktiken, där väntade en lång och härlig ansiktsbehandling. den blev inte lika lång som planerat, men så jävla härligt. ska få den där riktigt långa nån gång innan jag slutar iaf :) i morgon ska jag få göra en ansiktsbehandling på en kund så hon visade på mig hur jag skulle göra. har övat på älsk ikväll, så nu e han så len och fin i ansiktet så :) senare på eftermiddagen kom en kille dit som ska hyra in sig ibland i hennes behandlingsrum, en osteopat och zonterapeut. så han behandlade mig och ann lite granna, själv fick jag en zonterapibehandling på fötterna. shit va den snubben kunde mycket :) fränt att man kan läsa ut så mkt hur man mår på fötterna, intressant värre!

ikväll har jag som sagt gjort en ansiktsbehandling på älsk, tagit en runda till mariebergsskogen. fick ta mig fan trängas på cykelvägen idag bland alla hurtiga människor! nu har jag och N slängt ihop en smet kladdmuffins som står i ugnen! ska bli gott det i helgen :)

dags för en dusch och sen bingen. i morgon börjar jag redan kl 11!  :p blir till att stiga upp senast 8! sen blir det tågfärd till Förs efter att jag slutat kl 4. länge sen jag träffa mami nu. får se vad helgen bjuder på :)

det går bra nu

då har halva veckan passerat! iaf arbetsveckan.    hade bestämt mig för att åka till friskis för ett pass, har inte varit där på över en vecka. N skulle också träna idag, som inte har varit iväg på 6 veckor (!), duuktig pojke som äntligen kom iväg :) men ja håller verkligen med, har man inte motivation så har man inte. men när man väl är där så brukar det släppa ganska så snabbt. iaf, väl framme på friksis hade ja glömt mitt jävla kort. så N fick skjutsa hem mig igen. så jag tog på mig springskorna och tog en runda ute istället, till mariebergsskogen och tillbaka. jag var ju inte ensam om att välja freska lufta! mötte säkert en 15 st..! får se om jag lyckas iväg i morgon då.. saknar stationspasset riktigt mkt faktiskt.

i morgon väntas 1,5 timmes lång ansiktsbehandling, graatiis :) tackar man ju inte nej till! ska bli himla gött det. välbehövligt! fick några skjutsar på massagesjälvförtroendet idag, var också mkt behövligt. tackochbock! nu blir käk och sen soffläge mina vänner!


LIA

är ritktigt laddad(?) för några timmars praktik och lite massage! har ätit lite kyckling, ris och cuurrysås till lunch så jag stinker curry, får nog ta några varv med börsten! nä nu ärä dags! see yaa!

solsolsol

vilket otroooligt härligt väder! dags för en långpromenad med älsk innan praktiken vid 1. hinner säkert med en till skön promenad eller springtur när jag slutar också. hääääärligt :) tänk om solen kunde skina föralltid. va skönt det skulle va, va bra man skulle må av allt ljus! ¨

det känns bra, det känns riktigt bra. puuusss påre!!

RSS 2.0