tacostacostacos

hemkommen ifrån en tur till karlstad med Bälla och Dennis. Det är inte varje dag man får träffa den där lulebon! :) här hemma hittade jag en däckat niklas, har föst in honom i duschen nu. sen blir det hem till mami och papi där tacos väntar. ska bli så jävla gott. sen blir det myyyys. har längtat efter älsk hela dagen efter att ha umgåts med två turturduvor :) så söta så.

jadu

det var en kväll det också. slutade inte riktigt som planerat, men det gick ju det också. startade hemma hos Ekeberg, jag och pöjkera ungefär. var rätt underhållande att sitta och lyssna när de stre massa skit. så jävla patetiskt att sitta och prata om när de slagit ner folk bara. tragiska människor! sen att min mobil blir snodd där det är folk man i princip känner hela högen, känns också ganska tragiskt. var ju inte så svårt att hitta den dock. men det gjorde N lagomt irriterad, full som han var också. jag säger bara, orka lägga ner energi på den människan!

kvällen slutade hemma hos koffan. ( tänker inte ens nämna vart jag var därimellan, stre en massa jävla skit iaf) efter några goda riskakor var det dags att gå hem och lägga N. hur var det ni sa? ikväll ska vi vara vakna länge. förstod väl att det inte skulle hålla riktigt. märktes på N att han inte druckit på ett tag, haha. älsk påstod att jag var mer onykter än honom, för att kolla om det stämde kapplöpte vi hem ifrån koffan. jag vann! då gav han sig..

frukost skulle vara gott! tyvär ekar det i kylskåpet här hemma hos niklas mamma. får nog ta en promenad i solskenet hem till familjen.


hm

har inte så mycket att berätta idag. inget om igår heller. har tagit helga, sitter och funderar på vad f*n jag ska göra i helgen... snart kommer cathrine hit då blir det massage och hårfärgning.

jag vägrar ta reda på disken! måste ringa praktik idag också.. suck.


fuckit

har även idag varit en bra dag i skolan. eller iaf förmiddagen! våran klass "tog hand" om en förpackningsdesign klass på skolan, mycket stressade elever som fick gå runt i grupper och testa på lite olika saker  :) jag var med i avslappningsgruppen som höll i en avslappning. och det gick ju göör bra! eftermiddagen var lång och trög med ointressant anatomi.

hungrig och trött åkte vi ut till maxi direkt när ja kom hem. mitt humör var inte det bästa, blev lite bättre med en russinmacka som jag fick i m ig när jag kom hem. satte mig sedan och betalade räkningar och kollade min konton. och där kom det hemska humöret fram igen. jag ska sluta att vara en snäll människa. fy fan!!

SEMLA

idag har det varit en mycket givande dag i skolan. vi har suttit i våra processhandledningsgrupper och diskuterat våra slutarbeten i beteendevetenskap och gett varandra feedback. och eftersom jag ingår i världens mysigaste grupp kunde det inte bli nåt annat än bra! blev även en lunch på vitlök & saffran, det var gott!

när jag kom blev det träning och sen en semla! fettisdagen, det är bra dagar det :) tänk vilken vilja man kan ha att hinna med det tidiga tåget, vi blev riktigt effektiva ;) nu blir det söffa!




goodie

tacka vettja friskis ! efter 10 minuter på rullbandet forsar det helt plötsligt in en massa positiva tankar! dom negativa svettas bort :) fast jag har fortfarande lagt praktikplatsen lite på is. har släppt det nu och ska njuta av en skön kväll med älsk. han är det bästa som finns!

....

det här var en dag det också. har suttit här i soffan sen 8 i morse. kollat runt på praktikplatsen. finner mig ingen.. det suger. har tappat lusten nu så jag ger upp för idag. har ätit min viltskavsgryta och en apelsin. tänkte lägga mig på spikmattan och sedan åka iväg till friskis och träna lite. kanske mitt humör stiger en aning. sen blir det mys med älsk.



 
..en härlig liten Milla

pust

en ledig dag idag. har sovit så himla skönt inatt. det var mindre skönt att vakna upp själv i sängen. var för trött för att följa med älsk upp i morse. e sakni och ensamen  idag. motivationen e dålig.. gaaaaaah.

härlighelg

då var det dags för helgen att ta slut, igen. den tar alltid slut så förjävla fort. har iaf haft en riktigt riktigt bra helg hemma i storfors.

lördagen.. vi klev upp vid halv nio. åt frukost med papi, mamma låg och snarka som vanligt vid den tiden :) blev en promenad med karim, helt galen i snön. vid 11 åkte vi ner till åkessons i släbråten med två termosar varm choklad. de hade gjort upp en eld ute på isen, dragit til stolar och filtar, precis bredvid spåret alla skridskoåkare skulle kämpa i. vi hejja och vi hejja, eller Mimmi och Lena hejja mest. åt massa massa korv, vi vart en hel bunt! efter alla åkare kom två holländare gåendes. vi bjöd dom på lite falukorv. "we call it a kick", klockrent av mimmi när dom undra vad den konstiga saken sparken var. haha. kicken gick förövrigt i räser fart på isen i det plogade spåret.
efter en varm dusch var det kalas hos Cissi, 15 år blev tösa :) N och jag blev  sedan utelåsta och vi fick ett ypperligt tillfälle att kila in till familjen Berg och mysa med Milla. det är något magiskt med att hålla i ett sådant litet knyte. gaah ja blev helt såld. då är den enda studen man blir lite sugen faktiskt. så jävla mysigt!! mamma bjöd sedan på en dunder god pastasås med skaldjur. efter ett glas vin somna vi som två små barn som hade lekt ute i snön hela dagen.

söndagen.. dagen idag. en väldigt slapp dag, som söndagar brukar vara för oss. lagade lite mat hos mami innan vi for hemmåt. i veckan blir det renskavsgryta och pannbiff i matlåda. lät riktigt gott jue. nu ska vi kolla klart på benjamin buttons... N ville göra en paus för att se på bones.



          

massamassasnöö

nu ska vi ut i snön. älsk, jag och karim. härligt med så mycket snö tycker jag! :)


hejhopp

God morgon mina kära vänner!
Idag är det lördag, för er som inte vet det. Klockan är 10:30, jag sitter i sängen och ska snart bege min in i mina termobyxor. Vi ska ner till åkessons snart, då blir det korvgrillning och varm choklad. mumma! ska häjja häjja på alla skridskoåkare som åker loppet idag!

sköna lördag.

ordning och reda

sådär ja. nu fick jag lite mer ordning på dagen kändes det som. var lite små förvirrad där ett tag, visste inte vad jag skulle ta tag i. men nu har jag ätit, ska ta det lugnt med en bok för att sedan åka och träna vid halv 3. om inte huvudvärken blir värre.. den kom över mig när jag damsög.


kanske ska ta mig en promenad ute i det sköna vädret istället.
här är hugo förra helgen, han var en jäkel på att åka spark



städatvättatränaplugga

vaknade vid halv nio idag, tänkte att det var ju bra så jag hinner med allt. men det var så fruktansvärt kalls utanför täcket så jag låg kvar en timme till. har hunnit tvättat en maskin, slängt i en ny. städat hela lägenheten och satt mig här.. grannnen kom även upp med en otrevlig lapp, 30 599 :- ska betalas in i föreningen.. för minskning av vårt lån? fattar naada.

funderar på vad jag ska göra nu, borde plugga, men är inte ett dugg sugen på det. hugrig? nja, inte så värst. skulle vilja åka  iväg och springa lite på friskis också, men då borde jag ätit nåt innan kanske.. tror jag ska koka mig lite makaroner och slänga i en makrillsburk. så får det bli...

hoppas på fint väder i morgon! då ska vi ut på isen och grilla korv :) sen blir det kalas hos Cissi som fyller 15 år!

21:45

har varit en härligt ledig dag. den har gått väldigt fort dock, inte riktigt hunnit med det jag ville. men jag har tagit det lugnt och haft det skönt. är en dag i morgon också som är freee :) har nyss varit på ett stationspass på friskis, en riktigt favorit. hon är så jävla härlig charlotte! påväg hem träffade jag på en liten mus. såg ut som en hoppande groda i snön, han satt och titta på mig men var inge pigg på att bli fotad. när jag kom hem hade älsk gott och lagt sig, trött idag tydligen ? nu kommer han ligga och snarka när jag kryper ner...

i morgon far vi hem till byn. ska masseras och gå på kusinkalas :) ser fram emot en skön helg i förs!

sköna onsdag

heeeelga! ledig i 5 dagar, känns riktigt jävla gött! :) ska dock plugga hela dagen i morgon, men sen blir det slapp och säkert en och annan massage. i dag har vi gjort en lerinpackning i skolan, helkropps. vi var gröna som hulken inpackade i plast, varmt och gött! under tiden vi låg där fick vi skalpmassage, en riktigt favorit :)

min kära vän virre fick ett ryck i söndags med linda, de kom på att de ville utomlands. de tog tåget till sthlm, arlanda. nu befinner de sig i spanien någonstans, haha. ni är roliga ni! hoppas ni har det underbart.

vi pratade lite om hur en hälso/spa terapeut ska vara när den arbetar igår.

ödmjuk
positiv
lyhörd
trevlig
hel och ren
trygg med sig själv
fördomsfri
kunnig
ge ett lugnt intryck
mänsklig och naturlig
omhändertagande
professionell
uppmuntrande
anpassande

å herre gud...

tiisdag

dag två avklarad denna vecka, och det är alldeles snart helg,. känns nästan löjligt faktiskt. vi hade en övertrött tågresa hem idag, vilket resulterar i riktigt dålig humor med massa garv. elin var nära på att kliva av i kil, kanske kunde tagit sig en hårdglass där i väntan på att fredrik skulle hämta henne? ;)

dagen har gått sjukt fort! började KLF, klassråd typ. som vanligt massa tjat i från susanne. sedan fortsatte vi med skalpmassage som är helt otroligt skönt! eftermiddagen blev det lite teori, ganska intressant sådan så tiden flög iväg.
i morgon ska vi packas in i lera, lär vara ganska så skönt! det var länge sen jag längtade tills nästa skoldag :)

nu blir det käk och sen film.


v 8 dag 1

då var måndagen avklarad, snart iaf. har haft en jätte bra dag i skolan idag! shit va mycket vi kommer få lära oss inom spa behandlingar, ser jag verkligen fram emot! massa olika body scrub, lerinpackningar, hotstones, aroma och chokladmassage. fan va härligt! trodde inte att vi skulle få  lära oss så mkt. cathrine var även tillbaka i skolan idag, vilket jag tycker är väldigt skönt! :)

det var inte så fel heller att älsk låg i soffan när jag kom hem. det brukar alltid vara jag som ligger där och väntar på honom vid 9 på kvällen :) han ska vara i kd och jobba en månad nu.

nu ska jag mysa ner mig i soffan tills jag ska iväg på ett boxningspass med Kristina!

byebye


jaja

hemma igen efter en natt i Storfors hos mamma&pappa ♥
har varit där och masserat hela familjen och mostra mi! det har varit skönt och mysigt. påväg hem fick N reda på att det inte blir nå sthlm för honom. blir faktiskt trött! har lyckats under helgen att se positivt på att han ska jobba borta under veckorna, så ringer hans chef nu och säger att det inte blir nåt... jävla bra framförhålling på hans arbete.

nu blir det film och godis. i veckan blir det en intressant vecka med spa på schemat :)

bankrutt

jag har sånt sug efter mer pengar! jag vill ha så mkt hela tiden. att man jämt och ständigt har dåligt med pengar när man är student gör det dubbelt så jobbigt att plugga. det suger verkligen att försöka klara sig på 7500 i månaden. för det gör jag verkligen inte! och då minskar mitt sparkonto varje måndag.. det som jag skulle vilja gör nåt roligt för när jag slutat skolan. jag överväger verkligen att skaffa mig ett jobb nu.. fast det kommer nog bli ännu mindre motivation till att jobba på helgerna nu när N ska börja jobba borta under veckorna.

hjärtedag

då var det allahjärtans dag idag då! har varit ute på en härligt promenad på älven. underbart skönt väder ute.

vi hade en skön frukost i morse, älsk och jag :) tror jag aldrig har köpt eller fått rosor av min pojkvän på allahjärtans dag, eller jo nån gång kanske. men denna hjärtedag hade vi båda köpt till varandra! känns lite överskattat att ge rosor till sin käraste på alla hjärtans dag faktiskt, men det var mysigt och dom är väldigt fina att titta på! nog med mys på alla hjärtans dag. älsk har åkte och tränat och jag ska snart också bege mig till ett efterlängtat träningspass efter en ganska långtråkig dag igår och idag.

har även jag börjat drömma lite om den där lägenheten.. den var så jävla härligt. tror vi ska sälja den här iaf, så får vi se vad det blir.



mitt fina hjärta jag fick av älsk i thai :)

lite förnyelse

sådär nu har jag pillat lite på min blogg. i brist på annat. har haft en rastlös ledig dag idag. det var länge sedan.

vi träffade på mäklaren Ola här i huset förut som N har pratat lite med eftersom vi måste skjuta in pengar till föreningen för våran lägenhet. han undrade ifall vi inte funderar på någon ny lägenhet för han hade en ny på visning. så vi följde med honom och tittade på den. jävlar vilken fin. en vindsvåning, ganska lik i stil den här fast mycket större och mycket finare. men så kostar ju den det dubbla också. älsk är helt frälst och vill verkligen ha den. jag säger att vi inte har råd. vi får väl se ja...

i morgon är det alla hjärtans dag. vilket inte vi tänker fira nåt speciellt, har varken råd eller lust. vi åker hem till storfors efter att vi båda tränat, då ska bror, mamma & pappa knådas! och i morgon ska jag till moster lena och ge henne en massage. vi ska byta lite tjänster så jag ska få en ansiktsbehandling av henne :)

nej nu får niklas ta och komma hem ifrån anders så vi kan börja med kvällsmaten, hungriiiig!

min dag idag

sköna lediga dag. startade dagen med en långpromenad, jag och N, i soolen. det var riktigt skönt. sen satte jag igång med min hemtenta, så skönt att ha den gjord! Kalle Köttbulle blev Kalle smet, som sedan blev Kalle bajs. Himla bra berättelse.

har även läst en del, inte skolböcker faktiskt, utan de böcker jag vill läsa. skönt och hinna med det någon gång också! nu har N åkt och tränat, jag ska spendera lite tid framför tvn innan jag kilar iväg på ett stationspass med Kristina.

vad ska man hitta på i morgon då på sin andra ledig dag? :) kanske ragga upp någon att massera, tror jag ska baka lite kladdmuffins också, mumma.


pannkaka

det blev gjort idag med, ett pass på friskis. gick hemmåt, hämtade mitt paket ifrån h&m, handlade lite på konsum. kom hem, där satt älsk i soffan, redan hemma? fanns inge mer jobb för idag tydligen. hade bestämt mig för att steka pannkakor så det var bara att sätta igång med det. niklas chef ringer och säger att han troligen måste börja jobba borta. ingen rolig nyhet tyckte vi :( är jävligt glad att han får jobb, men mån-fre utan älsk kommer bli TUNGT. men det är väl inget annat än att det får gå... fuuuckit. skjut mig varje måndag säger jag nog då. har tagit mig en skön lång dusch, kände mig som en stor pannkaka hela jag efter att ha stått och stekt 20 st och ätit 6. jag längtar efter sängen, och den är inte långt borta. tänk vad skönt, jag kommer få sova 4 dagar nu! sova är bland det bästa som finns. speciellt med sin underbara pojkvän bredvid sig. fan va bra man har det.

hinner inte

sådär jag, andra och sista dagen avklarad i skolan för denna vecka. man ska ju inte klaga på schemat vi har just nu :) men om det är typ den enda vi gör i skolan nu, klagar! haha, så jävla bortskämda. men det kan man ju få vara nån gång i livet eller hur? hade ärligt talat inte klarat av utbildningen med 5 dagars varje vecka.

har redovisat om munhålan idag, otroligt intressant måste jag säga. uj så pedagogiska vi var! fick en hemtentamen så vi är lediga i morgon. vi ska beskriva Kalle köttbulles resa genom kroppen. Sådär lagomt seriöst, ligger på bra nivå för oss hälsoterapeuter ;)

oj jävlar, klockan stack iväg. blir till att springa till friskis!
tjo

pirr i magen

det kan man ju säga att min vän gabriella har, fy fan va hon är nykär! :D nästan så det pirrar för mig med när jag pratar med henne. det är hon så jävla värd! dom passar ypperligt. härligt :)

har precis varit på friskis på ett spinnpass, härligt härligt. tog mig till skolan idag tillslut och genomled några timmar. näe så farligt var det väl inte. nu tycker jag min kära pojkvän  kan komma hem så jag får pussas lite innan vi ska sova.

tisdagjävel

idag var det inte en lika bra start på dagen. kom inte ens upp till skolan imorse. ville bara inte. så nu sitter jag här, har ätit mig lite frukost och ska väl traska iväg till busstationen. hinner med några timmar i skolan iaf. tycker synd om älsk som fick gå upp själv i morse, vet hur jobbigt det är. vi är så vana vid att "dra upp" varann..

jajja. denna dag tar väl slut den också! snabbt hoppas jag, för idag känns det bara träligt.

NIKLAS mitt allt! kom och håll om mig :)

goodie!

vilken härlig start på den här veckan! solen skiiner och jag är leedig! fan va härligt :) har nyss ätit mig lite frukost, igen. gick upp med älsk vid 6 i morse och gjort han sällskap. men jag blev trött och sängen lockade, så jag kröp ner igen. hörde älsk enda till kl 8 ? dom som börjar jobba kl 7, i Säffle! han som hämtar är visst väldigt trött på måndag morgon :p

har plockat lite och gjort fint i våran lilla lägenhet. det kommer en mäklare och ska värdera lägenheten i eftermiddag. vet inte riktigt varför, men det är lite ekonomikris i föreningen, så det är väl nåt med det antar jag.. dom har sagt att vi ska gå in med 30 000 på lägenheten, det vill vi inte juee!

nej nu ska jag pöppe litte hoffmaestro och ladda inför mitt kga besök hos kela ;)

seeeee you!!!!!!!


slutet på denna helg

det blev en tur till icamaxi idag med. handlade lite inför matlådelagningen. älsk gjorde pannbiff och jag torsk med äggsås. sedan vart vi trötta på att sitta stå framför spisen så vi åkte och tränade. fast jag tror jag skulle ha stannat hemma, var riktigt sleten idag. min vänstra fotled ville inte alls, behinnerna ömma och nån muskel på högra skinkan strejka ordentligt. har nog hoppat och stutsat för många dagar denna vecka. hoppasä min kropp e pigg i morgon så jag kan vara med på boxningen i storfors! :)

nej nu är det duschen som gäller, den soffan för hela slanten heela kvällen.

sköna söndag

brukar inte gilla söndagar speciellt mycket, men den här södagen kommer nog bli riktigt skön :) har hela dagen till att göra ingen ting, så det känns riktigt skönt. eller matlådor måste väl göras som vanligt, men det ska inte behöva ta så lång tid. Har slängt ihop en text om lymfsystemet som ska in på tisdag, känns skönt att ha det gjort. är visserligen ledig i morgon men då tänkte jag ha tid till annat, som till mig själv om mina vänner i kga förhoppningsvis!

Nu ska vi titta på våran tredje film som inte orkades igår, vi hamnade i sängen istället :)

min lördag

det blev ett härligt gympapass.
efter det åkte vi till bergvik&ikea
nu har jag bakat chokladbollar
snart kommer älsk med sushi
efter maten blir det film&myyys
the list, varg veum & redbelt !!

 

sköna lördag

sådär jag. där tog vi ett städryck i lårdor, hyllor och på diverse ställen. känns gött. N har åkt iväg till sin träning och jag ska också kila bort till mitt kära friskis snart. sen ska jag inte anstränga mig nåt mer idag. det blir film och käk bara hela kvällen lång.

jag tänkte på mitt hjärta uppe i Luleå, hon har det bra nu hon :) skulle gärna vilja sitta lite på axeln där och tjuvkika! för ett år sen var det jag som hade lika mycket pirr i kroppen. shit va fort tiden går! hoppas ni får en undebar helg tillsammans:D

sköna fredag

nu är den äntligen här, min sköna fredag som jag har längtat efter hela veckan. vad har vi gjort idag då? vi klev upp vid nio i morse, kokade oss lite ägg och åt en liten frukost. Micke kom hit vid tio påväg hem ifrån norge. N och M kilade ner på stan, själv stannade jag i soffan en stund till :)  det skulle ju faktiskt vara soffans dag idag. men tillslut makade jag mitt fläsk ner till stan jag med. var tvungen att göra ett litet besök på apoteket. Vi fick med oss lite thaimat hem, som var lika god som vanligt.

nu har jag gett älsk en helkroppsmassage och är ganska så slut, vi tog en skön dusch tillsammans och snart ska vi bege oss mot bergvik och icamaxi. tror det blir pepparbiff och hasselbackspotäter, MUMMA.

göttmos

Det blev ett stationspass och så jävla härligt var det! N är nere och köper oss nåt att äta för ikväll, det ekade rätt bra i kylen. nu ska jag njuta av att det är helg.

i morgon blir det slapp, mys, film, sushi och ett litet städtag. älsk hade iaf damsugit och städat toan idag när jag kom hem! inget dåligt intiativ när det kommer ifrån det manliga könet tycker jag, jag klagar absolut inte när sånt händer! :)

helghelghelghelg

och det är lååång helg. gött det! är ledig i morgon och på måndag:D ska bli mycket skönt. fick som sagt en klassiska massage förut i skolan, på 90 minuter. hur jävla skönt som helst, tack Elin! sedan avslutades dagen med lite kalas för Frida som fyller 20 år imorgon. Hon hade bakat världens godaste kladdmuffins, sjukt gott! nu sitter jag här hemma, i min kära underbara soffa och funderar på vad jag ska göra utav kvällen. Har bokat ett spinningpass kl 1800 men är inte värst sugen på det.. försöker få med mig Elin på stationsträning istället. får se om det går vägen !



skola

då var min första helkroppsmassage gjord! jävlar vad fort tiden går, trodde en och halv timme skulle kännas som en evighet, det kändes mer som en halvtimma kanske. nu blir det pannbiff och pasta sen är det dags för mig att ligga på bänken, UNDERBART! kan man avluta en skolvecka på nåt bättre sätt?


yesbox

sitter och smaskar i mig en charon frukt och är nöjd över mitt core pass. jävlar fick en skalbit mellan tanden så det spränger så innåt.. nu närmar sig fredagen med storm steg :) fan va underbart.

vi fick reda på idag att sertifieringen i den klassiska massagen blir uppflyttat till december, istället för juni som den skulle ha varit. shit va skönt! slippa stressa med alla 70 dokumentationer som vi ska göra. så blir det nog lättare att lyckas med teoridelen när man jobbat lite mer med massagen på all praktik vi kommer ha. det kändes schööönt. men jag måste sätte igång med att massera nu ordentligt så det sitter. så vill ni bli knådade så är det bara att komma hit! :)

nu blir det ägg och makrill!

godagamlaminnen

va kul det är att läsa sin gamla blogginlägg. har suttit och läst vad jag skrev vid den här tiden förra året, shit det hände mycket då! saknar faktiskt den tiden riktigt mycket. nej nu är det dags att byta om och bege sig mot friskis..

fryken vad är det?

då har man intagit soffan idag igen då, och jag NJUTER. har ätit mig en skål risgrynsgröt och inväntar ett core pass. elin och jag hade en väldigt roande tågresa hem, anade väl att det skulle bli nåt sånt om vi höll oss vakna :p "ska vi ta en tur på tåget?" där brast det... ;)

nu har vi "kört igenom" hela kroppen och imorgon anar jag att det blir en helkropps... nej nu är det dags för lite spikmatta, kanske botar min huvudvärk som plötsligt fög över mig :/

Elin! här kommer vårat svar: "För att is ska kunna uppstå måste det vara minusgrader under en längre tid eftersom det är en så stor volym vatten som ska frysa. Det har det inte varit vid Fryken denna vinter därför att vintern utebilivit" det visste vi väl, kunde dom inte kommit med något roligare.

paltkoma

jag är SÅ mätt! har tryckt 5 pannbiffar och massa potatis. dom var lika goda som vanligt när jag gör dom :D sitter i skolan nu och har 20 minuters rast kvar. i förmiddags var det axel/bröst och ansiktsmassage, mina bröstmuskler skrek! träningsvärk är inte gott att massera på. det går ganska segt idag, men det ska bli skönt med lite armmassage sen, då är vi färdiga med hela kroppen !

längtar tills fredag, då blir det film/soffa/godmat mys med älsk hela dagen, löööööveli!

"nej jag är inte bitter" ge dig :)

gott för bena

idag var det benens tur att få bli knådade. har precis kommit hem ifrån skolan och slängt i mig en skål med fil och mammas hembakade bröd. åt alldeles för for så nu är min mage som en ballong! ska snart iväg på spinning, kommer krekas! hoppas det går vägen :)

hejsvejs!

vad är det för en dag.. ?

jo för det är ingen vanlig dag, för det är kelas födelsedag!
hurra hurra hurra!






fantastiskt skönt

fy f*n va gött att komma hem, och kunna sätta sig i soffan med gott samvete, inte ha någon anatomi som hänger över sig! UNDERBART! kan ju inte säga att det gick allt för bra på provet, men jag når nog ett godkänt iaf. annars får jag väl ta mitt första ig, är väl en erfarenhet det med? för det var svårt, det tyckte vi alla. han är klurig den där johan.

Vi började dagen med en "fallövning". vi ställde oss i paralella led med näsorna mot varandra, greppade tag om kompisens armar som stog framför en. i slutet på ledet ställde johan, våran lärare en massagebänk på den högsta höjden som gick. Så vi skulle alltså ställa oss i slutet på bänken, med ledet bakom oss och bara falla, sen skulle ledet gunga oss vidare till slutet. Mitt hjärta fungerade alldeles utmärkt när jag stod där med armarna korsade, det pumpade på som aldrig förr. Men det var en härlig känsla:) Elin och jag kom fram till att vi skulle hoppa fallskärm när vi klarat av den här utbildningen :p

dagen avslutade med 45 minuters ryggmassage, behövligt och gööör skönt. nu sitter jag här i min soffa, och njuter av att provet är avklarat. ska snart iväg på ett boxpass, gott det ! ska lägga mig en sväng på min spikmatta och sen kila iväg till Kristina.

helga mi!

har haft en riktigt skön helg i Storfors, den börjar lida mot sitt slut. ska snart fara hemöver KD med älsk.

I fredags blev kvällen hos Marina&Jonas. Vi blev inbjudna till dreas rockband, N gjorde succé må jag säga. M och jag hamnade nere hos gubbarna en svänga på några öl, säger som marina, mycket sentimental snack där. Vi fick väl nog av det tillslut och gick till våra gubbar. Vi hann med slutet på en oerhört dålig skräckfilm, sedan blev det lite mer trummor och sen sängen. Gårdagen blev det plugg med några små pauser hos M, till kvällningen blev det käk hos mor&far, rensvaksgryta med mos, så jävla gott! kvällen slutade med Seven Pounds,  Will Smith nyaste... Riktigt bra film!

Pratade med Fredrik en svänga nyss, så skönt å höra att han mår bättre. Han börjar komma tillbaks, det tog sin tid! Men det gör väl det kanske.

nej nu vill jag hem och slänga mig i soffan med älsk.

RSS 2.0