Kärlek till dig!

Jag vill bara försöka att ge lite energi till en underbar vän.
En fin vän som är värd så mycket.
Du är stark, du är värdefull och du ett sånt fint stöd, obeskrivligt.


Ser ni vilken kärleksfull och fin vän?



Tisdag

Hej mina vänner! Jag har inte så mkt på mitt hjärta idag. Det är tisdag och det är kallt, riktigt kallt. Jag börjar få självsprickor i min tumme, hur ska det gå? Utan min tumme blir det inte så bra, behöver den! Idag är jag glad över att mitt hjärta kommer hem. Det är nästan två veckor sedan vi sågs nu, tiden går så fort.. Det har varit skönt att fått
lite ensamtid här hemma, behövlig tid för mig.. Men nu njuter jag av att han kommer hem ikväll.
Nu ska jag försöka göra mig iordning och ta mig till gymmet för att träna lite. Motivationen har trytit den senaste veckan.. saknar nog sällskap ifrån älsk. Kanske blir en långpromenad i det fina vädret istället..
Ha en bra dag!

söndag

Ja då var dom där 80 milena åkta för denna helgen. Skönt att vara hemma. Men också väldigt tomt och ensamt. Ingen pojkvän som är hemma och väntar på mig, ingen Panda som bråkar med mig. Inte ens en vaken pojkvän som jag kan ringa till och säga att jag är hemma nu och att resan gick bra.. Det blev en sån kontrast ifrån att ha umgås så tätt hela helgen till att komma hem till ett mörkt och tyst hem.

Helgen har varit bra. Det blev inte så mkt jobb i restaurangen som det var sagt och som vi trodde. Men jag hann iaf med att bära fler tallrikar under en kväll än vad jag någonsin har gjort. Det gick i ett och till en början frågade jag mig själv vad jag i hela friden gjorde i restaurangkläder och varför befann jag mig på detta julbord. Men när man blivit varm i kläderna efter någon timme var det helt okej, t o m roligt. Jag gör det gärna igen :)

Hoppas ni haft en bra första advent! Jag ska fira min i morgon med att göra ett rejält städryck och ta fram stjärnorna. Längtar efter min kärlek nu!

Torsdag

hej och hå vilken dag. Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Som typ när man får ett blodsocker fall och nästan svimmar under en presentation av sitt företag. Sen har jag gett mig in på nåt som jag inte riktigt vet hur det kommer gå, heller.. det blir dubbelt jobb på hotellet i helgen. När jag slutat på spa blir det jobb i restaurangen, de hade kris med folk och jag tror hotellet är helt fullbokat. Det blir bokstavligt talat jobb natt och dag, och lite sömn. På måndag lär jag inte vara människa, så det är tur att jag bara har städning och adventspyntning på schemat.
Nu åker vi och tjänar en jävla massa pengar Kristina!! ;D

Onsdag

Det har varit en dag innehållande prestationsångest idag. Avskyr min prestationsångest som dyker upp ibland. Oftast går ju alltid mina "uppdrag" bra ändå.. Blir så trött. I morgon bitti är det dags att stiga upp för att ta reda på en enorm tvätthög, har inte ett endaste klädesplagg att jobba i till helgen.
Nej det är en lite småbitter Elin idag. Eller inte bitter, jag är väl bara onödigt nervös och nojjig. Ska ge mig nu och ringa min kära Bälla. Ny dag i morgon, lovar att det kommer stråla glädje av mig efter lunch!
Saknar dig älskling!

Tisdag

Nu sitter jag i soffan, mätt och belåten med en sovandes kisse på axeln. Våran Panda är livligare än någonsin, samtidigt som han blir mer och mer kelig, nästan oroveckan kelig ibland. Också oroväckande galen ibland, piper, gnäller och tittar upp i taket samtidigt som han balanserar på stolsryggen, normalt? Näe. Men kattungar är ju inte alltid så normala har man lärt sig nu.

Det har varit en bra dag idag. Det gick lite tungt att komma igång i morse men tillslut tog jag mig till gymmet och dagen var igång. Ojdå, det låter som jag vore sjuk eller någe, men det är bara min kroniska humör-berg-och-dal-bana jag pratar om. Saknar N lite extra idag.. samtidigt som det fortfarande är väldigt skönt att vara själv dygnet runt, det är ju bara en vecka kvar. Och ju längre han är borta desto närmare Thailand är vi :) Hittar vi någon bra resa far vi efter julafton, ååå vad jag längtar och hoppas. Jag längtar till jul också, hur mycket som helst. Julmat och massa massa mys. Vi var ju faktiskt inte hemma förra julafton så den här blir extra mys. Jag har sagt stop för resa innan jul detta år :)

Nu ska jag snart lägga mig och läsa.
Bye bye!




Thailand är beroendeframkallande.. jag lovar.


En dag med mig själv.

Jag har precis ätit en gräddig omelett med färska champinjoner och skinka. Min käraste och jag har nu ätit enligt LCHF en vecka, alltså inga kolhydrater. Det var N som kom på att han ville prova och jag var ju inte sen att hänga på. Jag vet inte riktigt varför för jag tycker det är ganska bökigt att styra om kosten såhär mycket, men jag gillar ju att krångla till det bara för att prova någon ting nytt :) Jag lyckades baka ett bröd förra veckan som jag nog kommer ta med mig när jag går tillbaks till mina vanliga kostvanor, så någon ting gott ur detta påhitt kommer det nog ;) Vi har ju även ett godisuppehåll sen några veckor tillbaks, så nu är det ett lågt sockerintag vill jag lova, kul att prova!

Imorse var jag på ett frukostmöte på Maxin med Kristinorna, det var mysigt. Fick en komplimang som jag kommer leva på länge, tack! Älsk är i Norge på några dagars jobb, drygt en vecka bli det nog. Så igår bytte vi plats. Ikväll ska jag göra mig en god tacogratäng och mysa ner mig i soffan och njuta av att göra igenting (försöka iaf), skönt med en hel vecka med egentid, även om det är lite tomt utan min andre hälft här hemma.

Ha en bra dag mina fina! Och tusen tack L för att du skjutsa hem mig igår kväll, du är guld! Och ett tack till Elin för en härlig helg i Kragerö ♥

Fredag

Hej mina vænner!

Skønt att børja 12 idag och vakna hær på Kragerø. Vi har hunnit trænat och ætit frukost i lugn och ro. Dagen ær fullspæckad så jag ska snart gå upp och kæka lite lunch innan vi børjar, sen har vi ingen rast førns 5 idag. Har lite smått hemlængtan idag, men det ær nog bara før att jag vet att mitt hjærta åker innan jag kommer hem på søndag før jobb i Norge. Men det ær jag bara glad før, skønt før honom att jobba lite!

Hoppas ni får en bra helg mina kæra, jag har det bra hær med Elin! Hon ær guld att ha med sig hær!

Onsdag

Oj vilken morgon/förmiddag. Det var länge sedan jag hade sådan beslutsångest över ett belsut. Ibland så blir det så, och det är alltid lika skönt när man bestämt sig hur beslutet än blir. Det handlade inte om någon stor grej men mycket känslor iblandat!

Det har kommit både bra och dåliga besked denna förmiddag också. Min skrutt Linda har tagit körkort, grattis underbara du! Att kämpa för sitt körkort kan nog vara bland det jobbigaste i prestationsväg man utsätter sig för. Idag är det också den 17:e november och det är min älskade brors födelsedag! Stort grattis till dig, du är den bästa bror man kan ha! ♥

Idag har ja bokat upp mig för 5 helgers jobb irad. Så nu kör vi! I morgonbitti åker jag till Norge igen, 4 dagars jobb. Två helger till i Norge och sedan en på Loka, fullt upp innan jul med andra ord. Jag tror det luktar Thailand. Hopsan, hur vågar jag ens hoppas?! :) Abstinensen tar över..

Om en stund ska jag ta mig en promenad till badhuset, ikväll så bjuder Sunt förnuft på massage i simhallen! ;)


Tisdag

Då var man tillbaks till vardagen och tillbaks till Sverige efter en jobbhelg. Helgen har varit super bra, bra behandlingar och mysiga kvällar. I lördags mös jag och Kristina lite extra, efter ett träningspass gick vi och badade bubbelpool och bastu, och jag tror inte jag någonsin kommer bada i en härligare bastu. "Ååh va fint det är, åå gud va fint det är, va härligt det var, å herre gud vad vackert". Ja, vi blev helt till oss! ;) På fredag förmiddag när vi kom dit fick vi ta hand om ett gäng gamla tanter, den äldsta var över 100 år, jisses! Tv var där och filmade och på lördagen kunde vi läsa om det i tidningen. Kul grej :)

Idag är det en tvätt och hemma dag. Vädret ser ut att bli underbart så det blir nog en långpromenad om en stund. Ha en bra dag!









Torsdagskos

Hej kära vänner! Det blev en lucka precis så jag fick lite längre lunch idag, skönt att slippa stressa hem. Listan är fullbokad och jag är nog inte hemma förns halv 6 ikväll, härligt. Sitter och drömmer mig bort till thailand, kollar resor och frestar mig själv otroligt mycket. Ja man vet aldrig. Just nu befinner sig mostra och mina två kusiner nere i Ao Nang, vaknade av ett meddelande ifrån dom i morse, gud så härligt. Jag längtar tills jag blir pensionär, då ska jag bosätta mig på ett varmare ställe under vintern.

Ikväll väntas torsdagskos med älsk, i morgonbitti far vi till Norge. Lite tidigare än vanligt så vi kommer fram i denna snö. Men det kommer gå bra, vi är ju 4 som kan turas om att köra!

Dags att bege sig mot jobb igen. Ha en bra dag!


Onsdag

Idag har jag bråkat med min skrivare, jag är riktigt irriterad och den flyger snart ut. Den skriver inte ut svart och jag har gjort allt som står att man ska göra. Skriver till support och frågar, berättar att jag gjort rent den och allt som står att jag ska göra. Får till svar, gör rent den. Tack för hjälpen!!

Jag hade iaf världen bästa kund idag. Harry, vilken härlig människa! Tack Harry. Du gjorde min dag. Fler Harry i denna lilla håla borde det finnas. Nu ska jag sova, vilket jag nuförtiden är riktigt bra på, sjukt bra på. Man får passa på så länge man kan, men i morgon ska jag försöka dra mig upp med älsk, klockan 5. Klockan 9.00 börjar den första av 14 behandlingar på swedbank, pjuh.

God natt mina vänner!


Min helg

Skönt med en ledig helg, nu väntar en norgehelg. Sitter och börjar lite lite småorolig över vädret, det snöar förfullt ute. Känner mig inte så jätte manad att börja åka på torsdagkväll istället för fredag morgon faktiskt, som snart kanske blir ett måste om det blir mycket snö och svårt att köra.

Helgen har iaf varit super. Lördagkvällen med Mia & Andreas blev lika mysig som alltid. Denna gången gick vi ner och bowlade. Jag var urusel men hade minst lika roligt som de andra, Mia var kung! I söndags efter lunch åkte jag till min saknade vän Linda. Det är sällan vi ses nu förtiden, jobbar om varandra för det mesta och har allmänt fullt upp med vårt eget. Men man känner vad viktigt det är att ta sig tid och hälsa på sina nära och kära, det görs alldeles för sällan. Underbart att få lite kvalitetstid med min skrutt var det iaf.














Här är min kollega Mia in acton ;)


Ännu bättre lördag

Vilken stråålande dag hörni! Jag började dagen med att damsuga salt i soffan, en liten olycka skedde igår som resulterade i mycket med rosévin i soffan. Typ överallt. Men det gick bra, inge större fläckar kvar och den är ju fakiskt tvättbar.

Kom för en liten stund sen hem ifrån badhuset, kusin Marcus är hemma i Värmland och hälsar på och hade med sig sin sambo som var sugen på massage :) Trevligt! Hann även med ett träningspass med lite folk på gymmet, skönt. Nu sitter jag här i soffan och njuter av en härlig lördag, solen skiner och det får mig att bli super glad. Om en liten stund ska jag hem till Storfors och fika med släkt och familj, det får mig också att bli super glad. Ikväll kommer Mia & Andres hit på käk och det gör mig ännu gladare. Har inte träffat min kollega på över en vecka! En förjävla bra dag helt enkelt. Hemma själv är jag också, så nu tänkte jag sjunga och dansa lite, Panda gillart!

Ikväll ska vi kasta klot!





Fick mina tröjor igår, visst är dom fina? :D


Bra fredag.

God förmiddag mina vänner! Det är e härlig fredag idag. Jag och N bestämde oss för att kliva upp tillsammans och äta frukost i morse, så vid 5 tiden fick gå upp. Tur att jag är van frukostätare på tidiga mornar. Jag kommer ihåg för några år sedan kunde jag inte ens få i mig ett glas mjölk på morgonen utan att bli illamående, man förändras!

Jag har haft en riktigt effektiv morgon måste jag säga. Städat vårat tredje rum som det knappt gick att gå in i, nu är det såå fint. Hunnit tvätta tre maskiner och snart ska jag ta tagi damsugningen. Solen skiner och jag är på stråålande humör denna dag :) Fick se mig själv i tidningen i morse också, lite felskrivningar men annars blev det okej.

Snart kommer älsk hem ifrån skolan, då far vi mot MT trading och hämtar mina nytryckta kläder, jippi!! Sen blir det eftermiddagsjobb på badhuset. Börjar med två kändisar, Kristina och mamma! ♥

Förövrigt har jag thailandsfeber och är fruktansvärt avis på alla er som åker snart. Ge miiig! Ni kommer få det fantastiskt!


Torsdag

Jag hinner inte meeeed! Staaaanna vecka staanna! Förstår inte att det ska gå så himla fort. Och jag förstår inte hur jag kan ha så himla mycket att göra. Eller jo det förstår jag, men det tar ju aldrig slut. Det kommer aldrig ta slut, det kommer alltid vara mycket att göra! I alla fall så länge jag heter Elin Sparvman och driver företaget Sunt förnuft.

Det finns alltid något att skriva på, pyssla med, läsa om, besöka eller ringa till.. Så tiden bara försvinner. I morse var jag på ett nätverksmöte här i Kristinehamn, intressant måste jag säga! BNI har någon kanske hört talas om? Det är en massa affärsgubbar och egna företagare som träffas varje vecka och hjälper varandra, dom verkar göra stora affärer på det där en del. Sjukt bra! Lilla jag har ju dock inte så mycket kontakter att hjälpa till med men kanske får bli med ändå.. återstår att se!

När jag kom hem satte jag mig med bokföringen, tro det eller ej men det gick galant idag. Tror jag börjar förstå.. och det är ju ganska så bra om jag ska kunna göra min löpande bokföring själv. Typ hur bra som helst. Nej nu är det lunch som gäller, klockan är ju 14.00! Min mage skriker..

Jag har ju gjort en ny hemsida nu också. www.sunt-fornuft.se Kika in den ni!

måndag

Det är alltid skönt att måndagen är över, jag är inte riktigt överrens med dom alltid. Dagen startade riktigt kass men slutade desto bättre. Med ingen ork eller lust till någonting startade jag dagen med lite tjureri i soffan framför tvn.. Sedan fick jag ett telesamtal från Nkp och en inbokad intervju 13.30, då hade jag inte tid att tjura nåt mer utan jag var tvungen att börja tänka på vad jag skulle säga. Motivation och inspiration var lika med noll, jag tackar alla vänner och kunder för er stora hjälp. Vet inte om jag fick med nåt vettigt på intervjun med ni räddade iaf min dag ♥

Blev på så bra humör så jag fick till ett skönt träningspass emellan mina kunder också. nu ska jag krypa ner hos älsk och panda och läsa Massage&kroppsvård som damp ner i brevlådan i morse.

Haha, jag tänkte på oss igår tjejer, när vi åkte hem. Fan vilken låg humor vi låg på? Haha, men kul hade vi iaf på båt och bilresan hem :) Något övertrötta. Sen har jag funderat på den där stackaren som bor på Kragerö Hotell över jul och nyår helt själv och vaktar hela hotellet när det är stängt. Undra vad den snubben får i lön? Nej nu är det sängen som gäller så jag kommer upp i morgonbitti. Natti!


RSS 2.0