Måndag!

Hej min fina och härliga vänner!

Tack tjejer för en bra jobbhelg på Kragerö. Det är alltid lite småtrögt att åka tillbaks till ngt som man varit borta från en längre tid, men det gick galant. Nu är jag fit for fight igen och skriker efter jobb! Idag är jag extremt arbetslös och rastlös som jag alltid är efter en helg i Norge med mycket jobb.

Mitt liv kommer ta lite vändningar och därför är jag nu på jakt efter nya jobb. Mitt företag och jobb på Sannabadet kommer sakta men säkert att avta. Jag har bestämt mig! Känns bra. Mina drömmar går nu åt andra håll och jag tror det kommer bli kanon! Jag har ett och ett halvt år i frihet innan jag förhoppsningsvis sätter mig vid skolbänken igen. Så nu ska det sparas pengar, vilket kan vara bland den bästa egenskapen jag har ;) För att ge oss ut på äventyr i början av nästa år. Man vet ju heller aldrig vart man står och hur vardagen ser ut om ett år, men pengar är alltid bra att ha till studier om inte dom kommer slösas på resor! Vilket iofs är min nästbästa egenskap!

Just nu skulle jag vilja ha tillgång till våran bil så jag kan ta mig till min underbar vän Bälla i skogen, men det har jag inte. Fick mig iaf ett gott skratt när jag fick ett sms av min vän i skogen "Åh Prisessa! Vi ska lösa det här. Vi är iaf värda att vara arbetslösa och rastlösa tillsammans."

Dags att agera hemmafru och ta reda på tvätten!

Torsdag

God morgon! Här lagas det mat för fullt i mitt kök. Jag har varit så avstressad denna vecka att jag nästan glömt att förbereda inför jobbhelg i Norge. Men det löste sig ganska snabbt med en välfylld frys och kyl. Nu är alla matlådor på plats! Skönt.

Idag lägger N sitt sista prov i skolan, vi håller alla tummar och tår för honom! Så snart är det adjös med att ses varje kväll, buhuu. Men det ska bli skönt att någon av oss har en ordentlig inkomst. Jag ska förövrigt ta ut min första "lön" på företaget idag (!). N kommer hem vid lunch och då blir det KD, vi kika på ny dator och lite annat smått och gott. Bra dag!

Onsdag

Hej min fina! Idag har jag bytt soffan mot en köksstol. Har suttit här framför datorn sen jag vaknade i princip. Illamåendet ger sig inte, vad är det för fel på mig? Å nej, jag är inte gravid, inte nån stans. Idag ska jag iaf ta mig till jobbet och massera några timmar i eftermiddag/kväll, det kanske gör mig piggare?

Fick ett sms av N som gav mig en hel del energi. Nu ska jag ta mig en promenad och köpa lite klister, här ska dett klistras en visionskarta över år 2011! Har en känsla av att det kommer bli grymt :)


Tisdag

Det blev två heldagar i soffan med massa film. Efter lunch igår fick jag feber och illamåendet blev värre. Idag är febern redan borta och illamående bättre, kommer till och från. I morgon hoppas jag på en piggare Elin så jag får någon ting gjort, har en del att ta tag i! Älsk har gjort mig sällskap i soffan då han också mått dåligt, så nu är vi lika sega och goa båda två, men onda ryggar och nackar. Soffliggande är inte bra för gamlingar..

Jag älskar min pyjamas jag fick av mamma i julklapp. Jag har underskattat pyjamas i mitt liv! Gud va skön den är :)

Kärlekssemester?



Galet bra sällskap hade jag på den underbar semestern :)
ÄLSKAR DIG!





































































Måndag

En riktigt seg morgon infinner sig här hemma... Jag mår illa och fryser och känner mig allt annat än pigg. Börjar jag bli sjuk? Har jag sovit för länge kanske? N och jag slog på en film igår vid 6 tiden, jag höll mig väl vaken i halvtimme kanske, sen slumrade jag i soffan tills jag la mig i sängen. Har inte en aning om va klockan var då ens. Vaknade vid 8 i morse och kände mig fortfarande lika trött. Är det fortfarande jetlagen som sitter i?

Jag har lite ärenden som jag hade tänkt göra idag, får se om jag piggnar till annars får det vänta tills i morgon. Ska nog sätta på en bra film och krypa ner i sängen. Det är inte ofta jag gör..

Lördag :D

Morn! Till klockan 7 sov vi iaf. Passar oss bra att gå upp nu för vi har en hel lägenhet att städa och massa andra saker att fixa med innan vi ska åka till byn. Idag ska vi fira Milla som fyllt 2 år, ikväll blir det bowling med Mia och Andreas, mysigt!

Sista natten i Thai vaknade jag av att det kliade över heela kroppen. Sov inte många minuter för jag hade verkligen fullt upp med att klia. Loppor?! Jag tror att det kan ha varit flugor som fanns på stranden vi låg på sista dagen, eller några sandloppor kanske. Iaf, dom där små betten som jag har över hela kroppen kliar fortfarande nästa lika mkt. Jag har lyckats klia hål på alla så jag har ungefär 40 små sårskorpor över hela mig. Jag som aldrig ens får ett myggbett..

Nu blir det en stor och god frukost. Det var det enda jag saknade i Thai, att få välja sin egen frukost. Den var inte sådär gör bra på hotellet. Fick köpa ost och yoghurt i butiken brevid och ta med mig :)

Fredag

God morgon! Jag är fortfarande lite jetlaggad och vaknar väldigt tidigt på morgonen, ikväll ska jag försöka vara vaken till längre än 9 så kanske jag kan sova i morgonbitti :) Men igår kom verkligen tröttheten över mig, efter min dag på swedbank kände jag mig helt slut både i kropp och själ. Fick ont överallt och ville bara sova.

Jag sitter här och funderar över året som kommer, jag måste nog börja planera min framtid lite.. Jag har en del idéer men vet inte riktigt till hundra vad jag vill. Får nog komma tillbaks ordentligt i vardagen först innan jag beslutar det ena eller det andra..






I Thai åt jag nästan en Pad Thai om dagen, så under tre veckor blev det några styckna.Tror du vi tröttnat på det för det? Nääe, Igår lagade vi oss en Pad Thai. (Vi försöker inte alls tro att vi är kvar i Thailand )




Men den smakade inte direkt som den här..





Kärlek ♥

Jag kan nog inte beskriva med ord vilken underbar resa jag har haft. 3 hela veckor med min underbara Niklas, total avkoppling med massa härliga upplevelser. Vi har verkligen njutit och levt fullt ut, en semester som inte kunde ha blivit bättre på något sätt! Tack älskling, du gör alltid våra resor till dom bästa!


Nyårsafton i Bangkok ♥





Första dagen på stranden, efterlängtad :-)





Duktiga hundar i Bangkok, kollar sig för och går över på
övergångställena, coolt!






En överlycklig Elin ;)






Sista kvällen på Koh Phangan






Dags att börja resan hemmåt..








Torsdag och tillbaks till vardagen

Hej mina fina! Nu är vi hemma i Sverige igen. Vi kom hem tisdags morse, flygresan gick kanon utan förseningar och på Arlanda stod Peter och väntade på oss, vilket var guld värt! Jag kom hem i tid till mitt cirkelträningspass som jag hade på eftermiddagen. Jobbet drog igång direkt. Igår hade jag en utbildning i Taktil för några anställda på Passal, gick kanoners, tack underbara Cathrine för hjälpen! ♥ Snart ska jag till swedbank och ha en heldag där med massage. Kanske hinner packa upp min väska på söndag? :)

Igår kom mitt hjärta Bälla hit, hon har flyttat hem igen. Förstår ni hur glad jag blev när hon sa att hon var hemma när jag ringde henne? Helt underbart! :) Och snart kommer Lena hem också, härligt.

Ha en bra dag!


Sista dagen.

Jag har traffat Karlsson pa taket idag, en riktigt sadan. Han hade propeller pa ryggen och flog over stranden! Cool kille maste jag saga. Han hade iofs en skarm ocksa som inte Karlsson har.. Idag kom vi antligen till stranden vi langtat efter i flera dagar. Det blev en perfekt sista dag med mkt sol och god mat.

I morgon borjar varan hemresa, kl 06.15 aker vi med taxi till piren i Thong Sala, bat och buss vidare till Surrathani dar vi flyger till Bangkok. Sen har vi en mellanlandning i Frankfurt fran Bangkok pa hemvagen. Jag ber att vi klara oss utan storre forseningar.

Nu ska vi njuta av en god middag. Ha det gott mina kara!

Snart hemgang..

Paradisstrand trodde vi! Men sa blev det inte. Regnet forsade ner nar vi vaknade och holl pa sa hela dagen, eller fram till 2 ungefar. Sa det blev en slappar dag pa hotellet med en underbar massage i solnedgangen, det sprack upp till slut! Min massor fick reda pa att jag ar svensk massor och blev helt till sig. "I want to understans swedish masaaaage, please give me a massaaaaage", haha. Sjalvklar ska jag visa henne svensk klassisk massage. Men sjalv tycker jag inte den ar sa mkt att hanga i granen om man jamfor med den thailandska. Den skulle jag verkligen vilja kunna.

Tva hela dagar kvar nu har pa on, idag har det varit molnigt men varmt hela dagen. I morgon hoppas vi pa sol och ett nytt forsok att aka till den harliga stranden. Tvatt maste lamna in ocksa sa vi slipper det nar vi kommer hem. 7 kr kg, ganska overkomligt va? :) Ikvall blir det fron curry soppa och ris till kak, mumma!

Harig spindel och toffel pa vift

Hej pa er!

Vi ar inne pa de sista dagarna har i Thai och vi njuter sa mkt vi kan. Idag fick vi till och med duscha i varmvatten(!). Vi slappat vid havet pa varat hotell for tredje dagen irad. Vi borjar bli lite smatt rastlosa sa vi har hyrt oss en moppe igen, i morgon bitti aker vi till en underbar strand vi hittade for nagra dagar sedan. Malibu beach, en kritvit strand i en liten fiskeby. Inte mkt turister och en supergod restaurang precis bredvid, Thai nar det ar som bast helt enkelt.

Jag sag en harig stor spindel i morse i trappen pavag till frukosten. Stort minus till Thai. Avskyr spindlar, trodde inte dessa levde fritt har? Fy. Ikvall ska vi ga ner pa stranden och ata grillspett med bakpotatis. Ett litet avbrott i thaimaten, maten som jag kommer saknar enormt nar jag kommer hem. Ns toffel forsvann sparlost utanfor vart rum i natt, vi har letat tjuv hela dagen. N misstanker varan lite smatt alkisgranne, jag tror mer pa en av alla hundar.

Jag fick ett meddelande av SJ igar, vart tag fran arlanda ar installt. Snallt ett de meddelat oss i sa god tid, mindre bra att det inte finns ngt annat som passar oss bra sa jag hinner hem itid till jobb som vantar. Ngn som har lust att gora en tur till Arlanda den 18:e vid 10 tiden?

Vi ha det sjukt bra. Puss&kram


Njuter...

Hem mina kara!

Vi har det toppen har i varmen. Solen ar tillbaks efter tva dagars skyfall. Idag har vi njutit av solen hela dagen, startade dagen med en aloevera massage som gjorde gott for varan hud efter gardagens sol. Snart ska vi ga ner pa stranden och hitta oss en mysig restaurang, vilket inte ar sa svart. Mysfaktorn ar inte sa svarhittad har pa Koh Phangan.

Jag saknar dock mina vanner, inatt dromde jag om er allihopa. Mina "norge-vanner" framforallt, och min bastaste B! Hoppas ni har det bra hemma i snon! Vi ses snart!
Ja nUjter av ledigheten, jag njuter av att inte behova gora nagan ting alls, inte tanka pa vad klockan ar eller om det har ringt nagon pa teleonen. Att kunna ha de avstangd utan att da daligt samvete. Att unna oss god mat och dryck varje dag, att kunna ga i shorts och linne nar solen steker. Jag gillar verkligen det har. Onska bara att jag hade nagra av min aguldkorn med mig!

Puss&kram

Koh Phangan

Hej hopp min fina!

Jag sitter har och bli uppaten av massa myggor, idag finns det gott om dom efter en hel dag med regn. Efter en flygresa, buss resa och en batresa kom vi fram till Koh Phangan, har ska vi vara vara sista 12 veckor. Vadret har har nere ar lite ostabilare sa vi ar inte forvande over adagens regn, men vi hoppas pa lite sol innan vi aker hem iaf.

Vi har hyrt oss en moppe sa nu kan vi utforska hela on och ta oss till vilken strand eller by vi vill. Vi har det ganska bra dar vi bor ocksa, men vi gillar att dra oss undan alla turister lite, in i thailivet och thaimaten framfor allt! On verkar helt underbar, sa jag ser fram emot dessa dagar riktigt mkt. Men var ar den grillade majsen?!?! Den som jag langtat sa efter verkar inte finnas har.. besvikelse! Vara thairutiner bryts lite har eftersom utbudet ar inte lika stort som pa de andra stallena vi varit pa, men jag ar saker pa att vi hittar nya goda :)

Forkylningen ar over och idag kunde jag njuta av en massage, men nu har jag fatt en halsporre istallet, sa jag haltar lite..

Puss och kram fran ett underbart Thai!

Thailand 2010 - 2011

Hej kära vänner!

VI har det fortfarande super bra här nere i värmen. Vi har lämnat Bangkok och befinner oss nu en bra bitutanför i någon liten by. Vi är och hälsar på Niklas chef med famlij, här blir vi bortskämda med fint boende och egen moped så vi kan ta oss vart vi vill! Hur underbart som helst! Idag har vi lapat sol hela dagen på stranden och några har fått härlig massage. Sjäv åkte jag på en inte så rolig förkylning den första natten som fortfarande inte har släppt, så massage får jag vänta med några dagar, typiskt. Jag som aaldrig är sjuk hemma, men men. Har fått lite dundermedicin så i morgon är jag säkert frisk ;)

I morgon eftermiddag åker vi tillbaks til Bangkok för att övernatta där en natt innan vi flyger ner till Koh Pangan där vi ska bo de sista 12 nätterna. Vi skippade nattbussen och la ut lite extra pengar på flyg både dit och tillbaks, känns som en smart drag faktiskt. De har blivit några nätter med dålig sömn och det tar så fruktansvärt på krafterna, som att man lättare bli sjuk tex. 

Nu blir det nån kall singha på verandan och lite bokläsning innan vi hoppar på mopederna allihopa och åker till någon god restaurang, lider med de andra som åker hem till kylan i morgon igen!

Puss&kram på er!


RSS 2.0