Tisdag

Jag är datorlös! Vilket är jävligt skönt, förutom när man verkligen måste ha den. Är hemma hos mor&far och lånar deras en stund, har lite att förbereda inför en föreläsning på torsdag för några ungdomar. Dagarna rullar på och det gillar jag skarpt, jag blir gladare för varje dag som går :) Älsklingen är snart hemma. Cirkus 5 dagar kvar :D

I morgon hoppas jag på sol för jag har en arbetslös dag i morgon än så länge. Lite små grejer att pyssla med, sen måste jag börja med storstädning så det är rent och fint när N kommer hem. Det var ett tag sen.. Det är ändå bara jag som kliver runt i skiten hemma :) Nej nu har jag lite att pyssla med, ska hem innan det blir allt för sent!
Ha det gott mina vänner, ni lär inte se mig här på ett tag!

Midsommar!

En fantastisk midsommar är över
. Kvällen startade med fisketävling nere i stugan, jag blev nog gladast av alla under hela kvällen när jag fick upp min planka, brax eller vad det var. Äcklig var den men lycklig vart jag. Peter slog mig tyvärr med ett kilo nästan! Sedan blev det femkamp, pilkastning, kottkastning, luftgevär, och ägg på sked där MITT lag vann ;D

Efter massa tårta och käk kilade jag och Mimmi över till Thommy och Ida och deras partaj, tre välkända ansikten som jag inte inte sett på länge satt där så jag blev kvar där hela natta. Riktigt trevligt hade vi! Badade tunna och hoppa i sjön, hur gött som helst! Sedan kröp jag till kojs på loften i mimmis stuga och där sov jag som en prinsessa. En mycket lyckad midsommar med andra ord! Nu ska jag slänga mig i duschen en snabbis innan jag far ner till stugan igen, lite bastu bad och öl kommer det bli! :)






Torsdag

Vi hade en underbar kväll igår! Fika, mys och bastu bad med hela famlijen åkesson. Så nu är årets första dopp gjort! Kan inte påstå att det var särskilt varmt. Men skönt var det efter att ha badat bastu. Måste säga att den där bastun var en riktigt bra idé. En flytbastu som vem som helst kan boka, med rutchkana och allt ;) Göör fin!

Idag har jag städat hela dagen. Vid kvällningen gick jag ner till stugan för att hämta min cykel, hjälpte mimmi att måla lite så jag blev kvar där hela kvällen. När blåsten avtog var det lite svårt att slita sig ifrån den underbara miljön.. solnedgången i sjön är ju inte varje dag man ser. Underbart.. Saknar min älskling mer än nånsin just nu, men det är bara att gilla läget. Jag hoppas verkligen att solen tittar fram i morgon så det blir en härlig midsommarafton nere i stugan. På lördag blir det bastu igen, guu så gött :)






Härlig onsdag

Underbart! Idag tog jag milen på elljusspåret på 50 min, woho! Bra gjort med alla dessa backar tycker jag. Häärligt. Inte ett moln på himlen idag, det gillar vi skarpt. Det var dock molnigt när jag klev upp i morse så jag blev en gnutta orolig. Cathrine och jag for till stallet 8 i morse och tog en tur på hästarna, en lugn barbacka tur blev det, tror hästarna var lika morgontrötta som vi.

Nu blir det en snabbdusch och göra iordning lite kvällskäk som jag tar med mig ner till åkesson istugan. Min fina kusin Mimmi fyller 22 idag. Vi ska bada bastu och för mig blir det årets första dopp, lite fusk med bastu där kanske :)





Grattis vännen! Ses snart! :)


Tisdag

Det blev jobb hela dagen igår. Först hjälpte jag mamma med en flyttstäd i Filipstad, sedan blev det raka vägen till Västra i Storfors. Var hemma vid halv tio och hade ett kärt återseende med Tyson, den lilla godingen. Blev en liten kvällspromenad med Johanna också vilket var mer än behövligt. Jag glömde min telefonladdare i Storfors och batteriet tog slut under kvällen. Herre gud vad beroende man är av sin mobil, skrämmande! Blev en orolig natt när jag inte hade någon väckarklocka, jag hade en kund halv tio i morse som jag var livrädd att försova mig till. Men med lite hjälp av Linda och uppdragna persienner gick det iaf bra :) Min kund gjorde dessutom min dag till en mycket bättre dag.

Kl 13 var det dags för lilla mig att få massage av Lars. Men den slutade inte så behagligt. Känseln i min ena biceps försvann, han kunde i princip trycka hur hårt som helst på fästesenan men jag kände ingen smärta. Både han och jag blev ganska så oroade, men nu är känseln tillbaks iaf. Skumt och lite otäckt.

Nu har jag slurkat upp en smoothie och ska bege mig ut på en löprunda, funderar på vart. Ikväll tror jag faktiskt jag ska grilla i min ensamhet.





Söndag

Söndagen börjar ta slut vilket jag glädjer mig åt, säger som Virge, väldigt skönt att var dag har ny morgon :) Har haft lite smått söndagsångest idag måste jag erkänna, mycket tankar kring företaget och en stor saknad av Niklas, vilket gör det mesta jobbigt. Men Malin min underbare vän räddade min söndag och nu känns allt tio gånger bättre. Hon tog med mig ut på en låång och underbar promenad i skogen me henne och Zeus. Efter det blev det oboy och ostmacka här hemma och en massa prat, sjukt gott och skönt att prata av sig lite. 

Nu ska jag lägga mig och sova riktigt skönt. Sover som en prinsessa här hemma hos mamma och pappa i denna säng. Saknaden är inte heller lika stor som när jag vaknar hemma brevid en tom plats. Natti! ♥




ÄLSKLING!

Älskar dig fina du!
Puss påre!





Lördag

En lugn och inte så händelserikk lördag. Det var regnigt och ruskigt nere på Storfors Fair idag, solen tittade fram någon minut då och då bara. Men dagen gick bra iaf, tack mamma för hjälpen! När jag kom hem tog jag och papi en spring tur på spåret, kul med lite sällskap för en gångs skull! :)

Resten av kvällen har det självklart blivit lite bröllop. Mysigt att titta på en grå lördagkväll som denna faktiskt.

Fredag kväll

Hujeda mig. Idag hade jag och Mia "föreläsning" för en grupp tjejer och killar på fotbolls skolan. De var mellan 8 och 10 år. Vi gjorde misstaget att dela in dom i en tjej och en killgrupp. Det blev minst sagt kaos i killgruppen. Haha, jag bröt ihop när Mia berättade hur hon hade haft det nere hos sig. Roligt i efterhand, och speciellt roligt att få göra det tillsammans med Mia. Vi hämtade oss tillslut efter alla barn och lyckades boka in en ny föreläsning på seglaskolan om nån vecka. 

Ikväll har vi ätit hela familjen hos mamma och pappa i byn. Grillat och tårta på det :) N fick bli sällskap på telefon en stund, han hade fått reda på att han måste jobba på midsommar. 3,5 vecka blir han borta, gaaaah. OM jag fick lite små panik. Men det här ska vi väl ordna, lite tårar har jag väl aldrig dött av förut. Suck. Meeen så ärä.

I morgon är det dags för Storfors Fair! Ser fram emot alla söta miniatyr hästar :)

ysch

Sitter här hemma och är lite småbitter över ensamheten. Vill inte riktigt vara med längre på det här med att gå och lägga mig själv. Eller jag är ju inte helt själv, jag har ju våran kära Tyson som är mer sällskap än vad man kan ana när älskling är iväg. Men det är bara att vänja sig med att vara själv eftersom Ns planer är att fortsätta jobba borta veckovis såhär. Och det gör han helt rätt i, bara han låter mig vara lite bitter emellan åt.

Saknar många där ute, speciellt N och L. Behöver lite närhet och kärlek ifrån er mina saknade hjärtan! Okej, där kom psykbrytet. Ny dag tack!

Onsdag

Onsdagen är snart över, och det gillas. En dag närmare tills N kommer hem. Har precis varit ut på en löptur som slutade med att jag fick gå. Fick äcklig håll efter någon kilometer. Men energin jag var ute efter sitter nu på sin plats. Dags att fortsätta mitt förberedande inför föreläsningen på fredag med alla fotbollsbarn. Någon som vet någon bra beröringslek?

Pratade med mitt hjärta Bälla innan jag gick ut förut. Hon var en aning upprörd över att hon missat arbetsdagen på Drottningholm idag. Hon är där med sin floristklass och ska göra blomsterarrangemang till bröllopet. Men idag hade hon feber och var tvungen att vara hemma. Medans vi pratade fick hon ett meddelande ifrån sin handledare att Carl-Philip och Silvia precis varit och kikat vad dom pysslade med. Hon som väntat hela veckan på att hennes stora kärlek skulle dyka upp! Ja som sagt, en aningen upprörd. Hon har ju i alla fall fått kelat med kungens hund ;)




   Blev en barbacka tur i solskenet idag. Underbart.
Cathrine som aldrig vill vara med på bild ;)


Linda!

Saknar dig skrutt!!




Kvällen

Nu är jag hemma efter en underbar kväll i Karlstad med mina fina ht tjejer. Vi fick fyr på grillarna så tillslut blev det massa käk med en hel del efterrätt. Kul att se er allihop, och ikväll fick även godingen Doris vara med :)







Malins fina Doris!


Spanien i Augusti! :)

Nu är resan bokad! :) Den 21:a augusti åker vi till Spanien i en vecka. Mami&papi, broder, Marie och lilla puddingen Hugo ♥ Kommer bli en under vecka med sol & bad! Det gör lite ont i hjärtat att älsk inte kan följa med, men vi laddar inför en resa i början på nästa år istället.

Vi ska till Mil Palmeras som ligger på Costa Blanca kusten i Spanien. Mormor och morfar hade en lägenget i Mil Palmeras förut så vi har varit där ett par gånger när vi var små. Ska bli spännande och se om man känner igen sig något! Men det är säkert omgjort en hel del sen vi var där sist. Underbart!



Måndag

Tiden går så jäkla snabbt när man sitter och grejar vid datorn! Men än är inte dagen över. Har suttit och skrivit lite, skickat iväg mail, ringt och ska lägga på några brev på posten. Det tar sin lilla tid att försöka skaffa sig kunder.

Innan jag åkte hemmåt tog jag mig en löptur på spåret i byn. Om man glömmer att man sprungit förbi "mördarbacken" andra varvet och blir tvungen till att kolla bak för att se om man verkligen gjort det. Då är man bra tankspridd. Ska snart bege mig mot badhuset och ta emot min kund för idag. Sedan blir det en ridtur med Malin, Cathrine fick förhinder idag. Skönt med sol hörni!




Tyson njuter av att äntligen få komma ut i solen.
Men aldrig lika nöjd som när N är hemma :)
Vi saknar dig älsk!




Söndag kväll

Ännu en kväll på malin altan. Så nu är jag lagomt stelfrösen om fötter och ben så det ska bli helt underbart att krypa ner i sängen. Malin hade Korp på besök, hennes gamle Stoffe :) Så det blev en hel del "gamlaminnen" prat, förskräckliga fyllor och andra små äventyr vi hade på den gamla Karlskoga tiden. Det var ett par år sedan nu. Inget jag saknar direkt men kul hade vi! 

Nu tackar jag för mig och kryper ner i sängen. Saknar vår lilla Tyson som är ensam där hemma. Meningen var att jag skulle åka hem ikväll men lilla jag har glömt att pumpa vårat pyspunka däck så det blev det inge med.. Natti!

Kvällsmys vid datorn :)

God kväll mina vänner. Jobbet idag har gått riktigt bra, trivs där nere måste jag säga. Har pratat med älsk för en stund sen och det gjorde ju mig inte mindre saknig. I morgon får jag ge mig med dom här fasonerna, dagarna går ju inte fortare för att jag tänker på honom 24/7. I morgon har jag även lite att sysselsätta mig med under dagen på min ledig tid, delat tur även i morgon. Måste ner och skriva ut lite som vi ska ha till våra föreläsningar i sommar.

Sitter och kollar runt på lite jobb i norge faktiskt. Ett halvtids nattjobb med 7 nätter i månaden på raken, ja tack! Skulle vara det ultimata faktiskt just nu. Måste nog krypa ner nu så jag slipper lida så när klocka ringer i morgon!

Snart, snart ska det börjas smida lite planer om Thai. Å det gör mig så glad :)

helg?

Då var helgen här. Som i princip bara kommer innebära jobb. Delad tur både idag och i morgon, vilket innebär jobb från 8-21 med fem timmars ledig mitt på dagen. Ganska värdelöst egentligen men skulle ha kunnat jobba hela dagen idag. Vilket jävla skit väder. Har tryckt i mig resten av godiset och börjar må illa, kanske dags för lite lunch? Sen måste jag ta mig ut och springa några kilometer.

Saknar mitt hjärta riktigt mycket idag. Skulle göra mkt för att få krypa ner med honom i soffan nu och slå på en film. Kom hem baby! Jämt bara några timmar skulle jag behöva! Längtar till midsommar, ge mig midsommar nu. Nej lunch var det och inge mer godis för denna helg. Blä.


Torsdag

Inatt märktes studenttiderna av.. Grannen hade uppvärmning med hela sin klass, de sjöng och skrek ganska skapligt hela natten. Så det tog ett tag innan jag somnade, men tar man studenten ska man få härja. Det händer bara en gång i livet! Idag har jag varit på badhuset hela dagen, jag och Maria har planerat inför våra små föredrag vi ska ha. Tror det kommer bli riktigt bra, och roligt framförallt!

Tänk när man stod där själv och skrek och var lyckligast i världen för att man tagit studenten, herre gud vilken dag! Vilka dagar! Blen var också helt fantastisk. Nu är det dags för en massage sen kommer Elin! ♥






Onsdag

Onsdag? Förstår inte riktigt vart dagarna tar vägen. Har haft fullt upp hela veckan, och resten av veckan är precis så fullbokat den kan bli. Inte riktigt med behandlingar men med planering, jobb i Storfors, examensfirande och en del annat. Har inte riktigt varit den respons vi hade hoppats på efter invingningen och all annan marknadsföring. Meen, det tar sig så smått iaf :)

Idag var vi uppe och pratade med de idrottsförbunden som har sina kontor i Arenan, som hör ihop med badhuset. Vi träffa Peter som jobbar på SISU, mycket trevlig och hjälpsam kille. Det ledde till att Maria och jag ska få föreläsa för barn som har fotbollsskola/hockeyskola/seglarskola i sommar. Lite om massage, hälsa och träning. Kommer bli super kul!

I  morgon ska vi sitta på badhuset hela dagen och planera och få ihop något bra till barnen, sedan på eftermiddagen kommer Elin hit. Har inte träffat henne sen examen så det ska bli riktigt härligt. Saknat henne nåt så otroligt! Nu är det dags att krypa ner, N har lämnat mig för dryga två veckors jobb i S-tälje så det är tomt i sängen nu :/ Hoppas det går fort till midsommar, fast det tvivlar jag inte på. Har en hel del att göra och tänka på :)

Måndag

Måndag morgon! Struntade i väckarklockan idag och sov ut tills jag vaknade. Mycket skönt! Tyson som är lite hängig är inte så morgonpigg heller nu.. Har ätit min gröt och mina två ägg så nu sitter jag här och ska börja "arbetsdagen". Har en låång lista med massa saker att göra, ringa, maila, besöka, skriva. Ska hinna med en ridtur med Cathrine under dagen också, kommer bli skönt att rensa tankarna lite efter några timmar framför datorn.

Kl 10.00 ringer dom från Boka Direkt, de ska guida mig hur jag lägger in så mina kunder kan boka på hemsidan. Ska få prova några månader gratis och sen om de funkar bra har de bra samarbete med Kroppsterapeuternas yrkesförbund så man får det till ett bra pris.

I veckan kommer det bli en del jobb på mitt gamla sommarjobb i Storfors. Eftersom det inte blev något med Viking pga av Kerstin Florian utbildningen som jag inte har så får jag söka mig tillbaks till det gamla. Men inte mig emot, saknar allt mina gamlingar ibland :) Skönt att ha hela helgen uppbokat på jobb nu när N åker till Södertälje.

Min helg

Då var helgen över.. inget jag direk jublar över :/ Helgen har varit bra, 3 stjärnor skulle man väl kunna säga. Inte på topp men inte dålig. Jobbade hela dagen på Loka, varmt och slitsamt men mkt behövligt för min harviga ekonomi som råder för tillfället. Så det var lite blandade känslor där. Dagen slutade iaf bra med mitt hjärta. For ut till Lungsund och hämtade honom där han var hos Janne och Therese i deras stuga, sen blev det käk hos mor & far.

I fredags var vår lille Tyson på äventyr, han kom inte hem förns vid 8 tiden. Han kom hem med en stukad tass och väldigt sliten. Men han börjar krya på sig nu, idag har han ätit ordentligt och nu sprang han t o m till köket när jag öppnade burken. N har legat både på golvet, på gräset och i fotändan på sängen och pysslat om honom hela dagen. Kärlek är han inte fattig på den katten. 

Eftermiddagen/kvällen har vi tillbringat på en långpromenad ut till skärgården där vi tog en fika. Efter det tog vi fram grillen, gjorde oss käk och unnade oss en kall öl i solen. Bra kväll, mycket bra kväll! Och det var nog den sista bra kvällen på ett bra tag. I veckan lämna älsk mig för jobb i Södertälje fram till midsommar. Kommer bli några jobbiga dagar innan jag inser att det är bara att gilla läget :)





Fick oväntat besök av Broder och Hugo precis när vi käkat färdigt. Mina grabbar :)



Torsdag kväll

Mina fötter känns som två stora onda klumpar. Har stått i ett par riktigt kassa skor i ett antal timmar, trampat runt i badhuset fram och tillbaks. Då var invigningen över och allt är i gång. Känns sjukt bra måste jag säga. Men det snurrar rätt bra där uppe kan jag lova er, kommer nog bli svårt att sova inatt, om jag inte lyckas somna av ren utmattning. 

Många flygblad och visitkort har delats ut, och jag är otroligt glad över att jag haft Maria vid min sida hela kvällen. Nu är jag taggad till tusen, nästa vecka kommer jag jobba hårt med att visa upp mig för allt och alla här i stan! Nej nu är det dags att krypa ner. Älsk och Tyson ligger redan och snarkar där inne. God natt!

Kika gärna in på min hemsida!

Onsdag

Dagen har gått i ett, alldeles för fort! Helst hade jag legat i solen hela dagen och gottat mig, men det får bli i helgen. Om solen vill vara så snäll och vara framme hela helgen, skulle vara underbart. Idag har jag och "Fotvårds Mia" blivit intervjuade av NKP, så håll utkik på fredag mina vänner! Och alla andra också! :)

I morgon smäller det, invigning av badhuset! Ikväll har jag varit i Storfors och laddat med en hel del flygblad som ska ösas ut nu i morgon och under nästa vecka. Under förmiddagen i morgon ska jag ut och plocka blommor som vi kan pryda våra rum med :) Göra ett sista städryck i mitt rum och ladda inför eftermiddagen/kvällen.

Klockan 17.00 är ni hjärtligt välkomna på öppethus på Sannabadet!



Tisdag

Underbara sol!! Kanonväder idag verkligen. Har legat ut på gräsmattan sen lunch, rikigt gött. Nu börjar jag dock bli rastlös och skulle vilja hitta på nåt annat än att ligga på gräsmattan. Har en del ärenden jag borde göra men är inte så sugen när solen är så härlig. Försöker få hit Malin så vi kan ta en sväng ut i skärgården, skulle va underbart. Ikväll kommer älskling hem också, tänk vad han prickar in bra att vara hemma lite extra nu när det är invigningsdags :)

Idag fyller min fina vän Johanna år. Grattis hjärtat!


RSS 2.0