Frukost!

Morn morn! Nu sitter vi i bilen påväg till IKEA och frukost! Inte riktigt min grej att åka enda till Karlstad innan jag ätit frukost. Huvudvärken börjar smyga sig på och humöret är inte på topp. Men snart så! Det blir en halvdag i Karlstad med lite shopping innan det är dags för Niklas att åka till Norge igen.. Ja som sagt, han är hemma på besök ibland, känns det som. Men men! Så är det och så blir det:) Nu hungrar jag ihjäl.

Lilla Panda fick stanna hemma i busken:)


TV!

Hej mina fina!

Idag förstår ni är det tv premiär här hemma i våran lilla stuga. Mycket mysigare än vad jag tänkt mig. Har vant mig av tv nu, men nu vi sitter här framför den och det känns riktigt bra:) Jag hade planerat att börja sticka för det har börjat bli lite rastlöst på kvällarna ibland, men nu kan jag ju iofs göra det till tvn:) Vi fick ju en härlig invigning ikväll också med Så mycket bättre! Tack pappa och brorsan! <3

I morse hittade Niklas en cykel på våran altan, den låg i två delar dessutom. Jag tänkte efter både en och två gånger om den hade varit med i ngt sammanhang i lördags, minnet sviker lite framåt morgonen där, men jag tror faktiskt inte jag har sett dena söta lilla cykel förut. Vem är du????:)


Hallå!!:)

Oj vad det inte händer så mycket här. Jag har haft lite mycket i mitt liv den senaste tiden, lite föör mycket kanske. Men väldigt mycket roliga saker också! Denna vecka har jag inga måsten, så därför bokar jag in 2 massager varje dag. Åå vad jag är bra på att inte göra någon ting. Eller inte. Jajja..

I helgen hade vi världens kalas. En 25 års fest jag aldrig kommer glömma! Helt sjukt bra. Massa, massa härliga gäster. Alla var på riktigt bra humör, lekarna höll av lekledare i världsklass och musik fick vi hela natten av dj Herman:) Grym fest helt enkelt! Nu längtar jag ihjäl mig efter alla bilder som får fotograf Dennis har tagit:) Jag har bara fått ett litet smakprov.


Världens bästa!

Jag har världen bästa pappa! Och världens bästa mamma förstås. Jag fick oväntat besök här ikväll och in kommer pappa med lister till köket. Igår kom han med panel som fattades, ja vad skulle man göra utan sin pappa undrar jag. Nu kan jag nästan sätta upp gardiner hörni! woho! Bara lite spackling och målning först. Det var ju inte bara att slänga upp listerna i detta snea hus, men nu sitter dom där runt fönstret. Tack papi! I morgon är det helg igen, älsklingen kommer hem(!) Känns lite extra skönt med helg nu eftersom vi var borta hela förra helgen. Den gick så himla fort, men det var ju en riktigt kanon helg också! Fick precis ett meddelande av min nygifta kusin från deras bröllopsresa, där var det mycket bubbel och jordgubbar där:) Härligt! Nu ska jag ta med mig Panda upp i sängen och lägga mig. Natti natti! Och världens största kram till Mams.

Nu åker vi hem.

En riktigt trött Elin efter en riktigt, riktigt bra helg på Klädesholmen sitter nu i bilen påväg hem.

Nu är kusinen Kristofer gift! Och vilket härligt bröllop. Härligt att man har en sån dansglad släkt tycker jag:) Efter en super god middag slog vi klackarna i taket tills stängning. Sedan sov vi gott tills det var daga att kliva upp igen och förbereda sig lite för bröllopstårta.

Tack Kristofer och Jessica!

Före vigseln var vi och kikade på brudparets blivande hus. Ja vad ska man säga, verandan kan man ju hoppas få besöka fler gånger. Jisses vilket läge! Havsutsikt är ju inte helt fel:)


RSS 2.0