hemma hos sparvmans..

sådär ja, då var nyårsmiddan inhandlad. det blev t o m en trerätters! skagentoast till förrätt, potatisgrattäng och fläskfilé till varmrätt och lite glass, maränger och chokladsås som efterrätt. inte för att jag kommer få ner en enda sked glass, men skare va så skare va! gu va vi ska trycka!! :D

nu har jag slängt i en toning i mitt hår, farmor kommentera t o m min utväxt och hon kallar sig blind. nu ska jag ta mig en baileys med älsk.

Gott nytt år mina vänner!

då var det sista dagen på detta år då, 2008... shit, det är lite läskigt vad fort tiden har gått. det har varit ett väldigt bra år som har det har hänt väldigt mycket under. jag har hunnit med en hel del om jag tänker efter :)

Året började väl med ganska tidigt att jag träffade Niklas
Började jobba i Storfors och blev mindre och mindre i Kga.
Slutade  med att jag tog sommarjobb i Storfors.
Sålde lägenheten som jag kan sakna fortfarande ibland.
Kom in på skolan i Sunne, flyttade ihop med älsk i KD.
Har varit i Egypten med Kela och i Thailand med älsk.

Det har varit ett underbart år, som har gått i berg-och-dalbana.. men det är väl så det ska vara va? allt kan ju inte vara en dans på rosor. hoppas nästa år blir minst lika innehållsrikt och att N och jag får ett underbart år till tillsammans.

hoppas vi får en mysig kväll här hemma i Storfors. Det blir nyårsmiddag och sen får vi se vad som händer under kvällen.



GOTT NYTT ÅR SREATAN NOVAN GODINA HAPPY NEW YEAR BON ANNÈ SAWATDII BPII MAI PRÓSPERO AÑO NUEVO AKEMASHITE OMEDETOU GOZAIMASU GUTES NEUES JAHR 新年おめでとうございます BONAN NOVAN JARON




goodie

en riktigt lyckad kväll igår må jag säga. men det är inte svårt att ha kul med er två :) maten smakade undebart och bowlingen var riktigt kul. ni är för goa! nu ska vi snart bege oss till storfors. får se vad kvällen bjuder på! ska sutta mitt modem så inte N sitter och spelar hela kvällen, NÖRD!


bowling & thaikäk

precis kommit hem ifrån en svänga på stan. hittade inte ett skit, men det var väl lika bra det. jo ett par skor  hitade jag, men älsk har mitt bankomat kort så de hade ja inte råd med. idag har jag varit duktig och städat hela våran stora lägenhet, med nöje faktiskt. det behövdes verkligen, och med lite bra musik kan ju nästan allting bli roligt :) snart kommer mina vänner Elin & Cathrine hit. då ska det lagas panäng för hela slanten, MUMMA! senare kilar vi neråt stan för att kasta lite klot på score!

försökte installera min nya skrivare förut, men det fanns ju ingen usb med så det gick åt skogen. jag som ville skriva ut lite fina bilder, men icke! nej nu måste jag hoppa in iduschen så jag är klar när dom kommer. börjar kurra i magen nu, den vet vad som väntar... :)




visst ser det gott ut? :)

en vanlig dag

då var den en vanlig måndag, eller? N är iväg och jobbar iaf. själv ska jag städa och plugga idag :S fy faen. inget jag ser fram emot. tänkte även hinna ner på stan en sväng, så jag får nog sätta igång snart. ikväll blir det mys med elin & cathrine, det ser jag dock väldigt mycket fram emot! var ett tag sen jag träffade mina två hjärtan från karlstad :) lutar åt käk och bowling tror jag?

i morgon åker vi hem till storfors igen, för att tillbringa nyårsafton där. får se vad det blir, mys ska det bli iaf :) nej, om jag skulle försöka lyfta röva från söffa och ta tag i dan.. kanske vore nåt.



annandag? nej

nej idag är det det dagen efter annandagen. lördag idag va ? ligger i sängen och är slö... igår vart det bowling på nöjes, det var trevlans. jag, älsk, koffan, patrik, joni, lina och ärtan blev hemma hos oss i kd, drack lite öl och kilade sedan ner till nöjes för lite bowling. efter bowlingen blev det rätt segt faktiskt.. patrik och jag roade oss med några tuggummin medans N och koffan spelade bort en del pengar. riktigt populärt hos mig.. sen blev det körv och hemfärd!

idag blir en riktigt slapp dag. ska ev åka in till kga en sväng och hälsa på virre och fruppe. var ju ett tag sen nu. annars blir det nog mest söffa och sängen. ska bli gott det.

juldagen

det var lika snabbt över. ännu en julafton, ingen den andra lik. vet inte riktigt vad jag ska säga om min julafton. åt mycket god mat, hade mycket trevligt sällskap här med massa skratt. slutade dock åt skogen.. men så kan det bli! nu är det juldagen :) N och jag tog en promenad för att hämta bilen hos Hasse & Åsa, 7 minus, burr! men det var en härligt promenad. det är ju alldeles vitt och fint ute :)

snart ska vi åka iväg till camilla och få lite thaikort som de tagit. vi orkade inte slänga fram kameran alla gånger så det ska bli roligt att få se deras nu! :)

ikväll blir det mys hemma hos kela&patrik, ser jag mycket fram emot!

julafton !

då var det julafton igen då :) och snö är det ute också! lite granna, han försöker där uppe iaf :) igår var det syskonbarnens julafton. först var vi hos niklas syster therese och fiarde jul med Kevin & Jonna. och käkade en massa god julmat! sen var det dags för hugo att öppna massa klappar. shit vad paket barna får!

älsk och jag ha ätit en god julfrukost, tomtegröt och vörtbröd, mumma! snart ska famlij bege oss till farmor för att äta lutfisk. sen blir det jul här hemma! kommer bli super mysigt!

god jul mina vänner!

dan före dan

bara en dag kvar till julafton.. :) sitter och myser lite i soffan. himlen lyser rosa ute, hur fint som helt i våra takfönster. jag fick sällskap igår! :D thompa kom hit, vi satt och stre i några timmar, med lite lussebullar och must :) var så länge sen vi sågs nu, så det var mycket trevligt!  älsk är och jobbar några timmar nu, sedan blir det storfors direkt när han kommer hem. vi ska på middag hos hans syster.

måste gå till konsum och köpa tejp, det ser rätt mysigt ut ute faktiskt.

klapphandling

nu var det gjort. fy fan va skönt. har handlat klappar hela dagen lång! konkade riktigt mycket där in i det sista. när det är julafton om två dagar får man bete sig som en packåsna på stan. jag trängdes kan ja lova. tack elin för en mysig lunch! nu önskade att jag hade lite glögg, pepparkakor och något sällskap. men det har jag inte.. :) inge tejp heller så jag ska slå in alla paketen. älsk kommer inte hem förns 9 ikväll, då blir det köttfärssås med thaikrydda så blir niklas glad!

grattis!

grattis på födelsedagen Cathrine!
du är guld värd ♥



elin & cathrine

22 december

nu börjar det närma sig juleafton på riktigt mina vänner. befinner mig hemma i kd i dag. N jobbar och jag ska ner på stan och inhandla mina sista julklappar. ja jag vet att jag är ute i god tid... :p men jag har inte haft lust eller ork sen vi kom hem. men nu är jag på g! ska luncha med elin på stan också, ska bli mys!! :)

sitter och lyssnar på musik. alla de låtar jag nötte i telefon på playan.. det är så det knyter sig i magen på mig. helt sjukt vad man kan längta tillbaka till något...

nej nu måste jag kila ner på stan så jag får mig några klappar!

brandy - right here
rihanna - rehab

trist

vilken jävla trist lördag. men om jag tänker efter så kunde jag ju gjort nåt åt det. men eftersom jag är världens största toffla så sitter jag bara här hemma och väntar på att N ska komma hem. ingen telefon hade han med sig så jag kunde inte höra när han skulle komma hem efter träningen. nu har han iaf kommit, efter 4 timmar :p skulle följt med mami till öret och handlat lite klappar... men inte ville jag göra min älsk ledsen med att åka bort hela dagen utan att säga nåt till honom inte, DUM som jag var.

har slängt in en stinas kyckling i ugnen. det ska bli gött det. lär inte hända så mkt mer idag känns det som..



im in löööööve :)

först är man sådär äckligt nykär, nästan så det är otäckt. man ligger och ler när man vaknar på morgonen, man kan knappt äta på dagarna, det pirrar så mycket i magen så går nästan till överdrivt. men det är ju en känsla man skulle kunna döda för. efter tag har den nykära känslan gått över, det börjar kännas lite vanligt.. man hittar sidor hos varandra som kanske inte alltid är så lätta.

sen går det lite längre, lite djupare och allting är lite mer.. då blir man nästan nykär igen. när man känner att det verkligen är så jävla rätt. man blir så lyckligt :) man önskar det varar för evigt!

jullov!

jaaaaaa! jag har jullov :) skoldagen igår gick riktigt bra, vi fysade hela dagen och jag var med och kämpade. idag är jag mör i hela kroppen, träningsvärk i de flesta muskler ja har tror jag..

underbart det är med lov. det var några år sedan man hade jullov sist:) ser mycket fram emot en jul med älsk! ska bli sååå mysigt :)  igår  var jag i kga och hälsade på min saknade virre, var hur länge sen som helst vi sågs! saknade kga lite, enda tills ja kom dit igen :p fast det var självklart härligt att få träffa virre igen.

nu har ja lagt in bilder på facebook mina vänner :)

mys i soffan

äntligen hemma. fy fan vilken dag. har aldrig vart så osugen på att vara i skolan tror jag. tack cathrine för att jag hade dig!

nu sitter jag och myser i soffan. har tänt min fina thai ljusstake och dragit över mig filten. väntar på att pälsk ska komma hem. köpte en chokladtomte som han ska få när han kommer hem :) måste ju försöka så vi får lite julkänsla innan julafton :) för den ligger på minus just nu.

nu vill jag hem till storfors så jag kan lägga in alla fina bilder! ni kan få ett smakprov :)




segt

förstår inte varför jag är så jävla down. känner mig så seg i kroppen också, den orkade ingen ting på fysen igår. får se hur det går idag... det var kul att träffa emma i skolan igår! synd att man inte ses oftare :( men det lär det ju bli ändring på nu :)

somnade halv 8 igår, försökte faktiskt hålla mig vaken men det gick inte. så det vart en tidig morgon idag med.. börjar bli tröttsamt. nu måste jag klä på mig och sen kila till tågstation.

jetlag

då var man hemma till kalla och just nu väldigt trista sverige. jag har lite ångest faktiskt.. men det ger sig väl.

kan ju börja med att säga att jag har haft en underbar resa med ett riktigt härligt sällskap. och min älsk, fan va du är bra. vi har haft det så bra där nere, kan sätta mig ner och tjuta när ja tänker på det. älskar dig, du är så fin.

jetlagen slog ganska så hårt på oss nu när vi kom hem. vaknar vid 3 på morgonen och kan inte riktigt somna om. gick upp vid halv 5 idag.. skönt å vara morgonpigg, men man blir himla sleten på eftermiddagen. fan det är helt sjukt va ja saknar allt. å sandra ditt lilla fusk! hoppas du har det bra där nere iaf. men det lär vara tomt utan oss ;)

tack allihopa för allt. Åsa, Hasse, Camilla, Jakob, Linn, Oskar, Pia, Magnus, Elias, Viktor och resten av hela högen! om två år igen sa ni va?


slutet nara :(

nast sista kvallen. grabbarna ar ivag pa thaiboxning sa ikvall blir det tjejkvall, far se hur det slutar :p vi har det fortfarande lika underbart. vi vill inte hem pa sondag, hade ja fatt ett eget hotellrum hade ja kunnat stanna har i tva veckor till med sallskapet. igar var vi ivag och red elefant i djungeln, det guppade harligt :p idag har hela hogen fatt massage, jag avstod sa jag var barnvakt at puddingen elias.

i morgon blir det heldag pa poda island, pia och magnus aker hem imorgon bitti med de flesta andra. sa det blir vi, lonnstrom och hanna som sallskapar den sista dagen och kvallen ihop.

tur att det ar jul nar vi kommer hem, inte for att det kanns som det nu, men nat trevligt att se fram emot :) jag ar fruktansvart sugen pa julbord nu, lite smatt avis pa er som redan avnjutit ett. nej nu ska jag kila upp pa camillas rum och se och nat gott erbjuds :)

ses snart mina kara!

slappar dag

idag har vi haft en slappar dag har i krabi. asa kande sig sleten och det var ratt molnigt i morse sa vi bestamde oss for att vara hemma pa hotellet. solen har aldrig velat sig fram idag, kom precis en riktigt skur, eller skyfall. sa i morgon hoppas ja pa sol igen sa vi kan aka ut till hong island! 

har varit en skon dag, var riktigt skont att springa i morse nar det inte var sa varmt. niklas och jag ar sa duktiga sa vi har var dagliga springtur pa stranden halv nio efter frukosten :) han e bra, utan han hade ja legat och sovit da :) niklas kompis anders ar forsvunnen, han gick igar nar vi hade lagt oss och har inte kommit tillbaka, borjar bli lite ororliga faktiskt. han borde hort av sig. han har nyckeln dessutom, sa vi far tjata i receptionen varje gang vi ska in pa rummet... sandra som han varit med har pa hotellet forut hade inte vart med honom.. han har sakert hittat nagon ny men han borde ju komma tillbaka nu.. fast har det inte hant honom nagot gor det mig inget om han e borta. forlat, men sa ar det ;)

vet ni vad? jag ar kar pa nytt, nykar :) man blir det har nere forstor ni :) min niklas ar den basta som finna, underbart att vara har med honom. han e sa fin, min palsk! mmmmmmm :) harlg kansla vill jag lova.

alla barnen blir sjuka har, eller manga av dom. men dom har repat sig ganska snabbt, bara lilla elias som har akt pa skiten i varat sallskap. tre fyra styckna av dom andra storforsarna.. hoppas man klarar sig. nu ska jag ta mig nat att dricka vid poolen, i regnet for att sedan ta en dusch... innan family 1,2,3 och 4 gar ut och ater :)

vi har det bra :) sa jaavla bra :)

krabi!

har kommer en liten uppdatering ifran ministorfors i thailand, krabi! vi har det hur underbart som helst. vadret ar sa gott, maten smakar mumma och sallskapet ar mycket trevligt!  till alla er som tyckte det skulle bli traligt att aka ner till thailand nar halva storfors skulle aka ner kan ja saga att det ar inte speciellt traligt :) vi har det hur mysigt som helst. man har alltid nagon att prata och umgas med :) riktigt skont.

vi har varit ute pa en massa fina oar, badat, solat, atit och druckit gott varje dag. och det kommer vi fortsatta med :) finns ju vissa man onska inte var med men det ar ju inge a gora at. nu har vi myst lite vid poolen och ska snart upp och ta en dusch innan kvallsmaten. o vi har sett en haj! han var goor stor, tyckte vi :) det var lite coolt. onska ja kunde visa er alla fina bilder! men det far bli nar jag kommer hem.

saknar er dar hemma, mer vissa stunder  :) (som nar man inte far ha sitt hotellrum ifred, gaaah)
pussss Elin

RSS 2.0