HelgHELG!

Det är redan lördag, kväll dessutom. Igår var det blött, mycket blött. Speciellt när man inte har någon bil. Det blev en låång dusch när jag kom hem ifrån jobbet, sedan var det the Pub som gällde. Åt mat med Niklas, Alex och Bäck. Alex skulle spela där under kvällen så han blev kvar, vi andra gick till Mastis en sväng för några öl. Eller rättare sagt kutade dit, i ösregn. Vid tolv avvek jag med de andra stannade kvar. Upp och jobba i morse! Vid 7 åkte vi till byn. Nu har jag svinat om efter en hård arbetsdag minst sagt, ikväll är det 25års fest i byn! I morgon är det dags för jobb igen kl 14. Nu vet ni vad jag pysslar med i helgen. Jag har namnsdag idag också, ELIN. Jag blev välkomnad med två grattis när jag kom till jobbet, trevligt!


Det regnar för glatta livet.

Hejjåhå, här går det undan. Niklas kom hem i tisdags med ett leende på läpparna, han hade fått ledig resten av veckan. Välförtjänta fem lediga dagar fick han! Det har inte blivit någon mysig ledigtid tillsammans tyvärr. Igår fick jag åka iväg på jobb redan vid två, jobbade natt och kom hem i morse. Jobbade en sväng på badhuset och sedan har eftermiddagen gått åt till att försöka få tag på en bil. I morgon är det jobb hela dagen och resten av helgen också som gäller. Tur att jag har en sån förstående pojkvän som bara tycker att det är roligt att jag får jobba och inte trist att behöva vara hemma själv hemma.

Jag är super duper glad över att har fått börja jobba lite nu. Desto mer taggad blir jag att komma igång mer med mitt eget. Man blir så jävla förslappad när man går hemma så det är inte sant.. Det känns som jag har fått in en del fötter nu så hösten ser faktiskt ljus ut med jobb. Två helgjobb i norge, gud så bra. Jag bli så GLAAD! :D

Hela helgen är fullspäckat. I morgon jobb till 17, efter det ner på stan en sväng med grabbarna. Jobb lördag förmiddag, 25 års kalas på kvällen. Nyktra till lite på söndagen inför kvällspasset som börjar 14. ÄNTLIGEN händer det nåt! 

Älsk följde med till stallet och hjälpte mig att mocka och pyssla om godingarna. Nu har vi landat i soffan efter en kvällsmåltid som vi slängde ihop  när vi kom hem, en påse götter och mys i soffan är vad som blir resten av kväl


Tisdag

Det går lite mer åt mitt håll den här veckan. Känns underbart. Jag får så mycket gjort när jag är på humör. Jag har gjort två arbetsintervjuer idag också, mitt goda humör kan bero på det ;) Inga fasta jobb men vikariejobb tackar jag inte nej till, speciellt inte när de säger att jag hade lika gärna fått en fast tjänst om det fanns det för de var så nöjda med min intervju. Halleluja!

Jag blev uppringd ifrån ett spa i norge som behövde terapeuter nu och till hösten. Men jag väntar lite med det och hör av mig till hösten när ev. Mia kan följa med. Att åka ensam så långt utan reseersättning lönar sig inte riktigt... Och soolen är här hörni! Trodde den var här för att stanna ett tag men jag insåg ganska snabbt efter en titt på yr.no att den inte alls kommer stanna. Vikke skit!

Snart kommer älskling hem, han har äntligen börjat på normala arbetstider, känns riktigt skönt!

Pusshej!

Måndag

Hej mina godingar! Måndag idag, en mycket bra dag för att vara måndag. Måndagar har blivit någonting jobbigt för mig, fråga mig inte varför. Men jag har tyckt att allt varit typ såhäääääär jobbigt på måndagar, men vet ni vad? INTE IDAG!!!!! så jävla skönt.

Idag har jag knöcklat ihop ett reklamblad. Mia ska få hjälp ifrån E att göra en logga, när det är färdigt ska vi kopiera upp en jäkla massa flyglad, typ i smyg någonstans eftersom vi är två fattiga själar. Sen ska vi ta på oss gympadojjerna och trampa runt i hela jävla Kristinehamn. Typ. Mia hade som förlslag att muta någon stackars reklamutdelare men någon hundring men jag tyckte inte det var en sån bra idé. Vem vet om han kastar alla våra lappar åt skogen.

I morgon är det först badhuset som gäller, sedan fixa lite profilkläder och till sist ut i skogen med Johanna och rida. Gud så härligt! Hoppas på bättre väder bara.



Nu är det ta mig tusan slutsemestrat!


söndag

Hejåhå vilken söndag det blev. Jag jobbade till tre och cyklade hem i ösregn. Åt lite käk och åkte hem till mitt riktiga hem. Tog en lång promenad i ösregn med Mia. Finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder...

Nu sitter jag här och filosoferar över livet. Är himla glad över att jag och Mia har funnit varandra såpass bra. Veckan som kommer är jag riktigt taggad för. Det var länge sen jag satt såhär sent på en söndag och väntade på måndagen med en skön känsla. Har dock andra känslor ikväll som bråkar med mig, besvikenhet och frustration.. hjälplöshet och jävligt förbannad. Arg, rädd och ledsen. Lite av varje. Men det löser sig. Det lät lite värre än vad det är kanske.

Nu ska jag krypa ner hos min snarkandes pojkvän. Natti natti!

Lördag

Dagarna går och sommaren är snart över.. känns det som just idag iaf. Men jag är glad över all sol och värme vi har haft hittils! Jag har varit ledig och kunnat  njuta ordentligt av sol och bad i år faktiskt, riktigt skönt. Men nu hoppas jag på att lite jobb drar igång snart, slut semestrat! Om en månad åker vi iofs till Spanien i en vecka, och det kommer bli en underbar smester med familjen!

Igår bjöd vi Mia & Andres på middag hemma hos oss. En riktigt kanonkväll blev det! Gott käk och sedan spelade vi spel hela natta. Blir snart en repris hopppas jag :) Vaknade av en busig katt imorse, trodde han skulle va trött efter att ha härjat halva natten och fått varit ute, men icke. Så nu sitter jag här och gäspar som en tok. Ikväll ska jag jobba igen, ett kort kvällspass och ett dagpass imorgon. Gud så bra. Riktigt innesittar väder idag!

Dags för lite käk! Ha en bra helg mina vänner.




Helgjobb vankas..

Det blev en jobbhelg, vilket känns riktigt skönt nu. Det tar alltid en stund för hjärnan att ställa in sig när dom ringer på såhär kort varsel. Hade sett fram emot en riktigt slappar helg med N som man knappt ser under veckan, men så blir det inte. Men det ska ju inte bli kanonväder i helgen så det här bli göör bra.

Det är hos mina gamlingar jag har och kommer jobba i helgen, eller mina och mina. Det är första gången jag jobbar på detta ställe faktiskt, men det gick fin fint! Snart ska jag ta mig en kort kvällspromenad med Malin innan jag lägger mig. Tack för att jag har en vän kvar här i byn iaf! Och Emmis såklart, men hon var inte hemma ikväll vilket som är ganska förståligt på en fredagkväll! Min käraste är i KD och roar sig med Koffan och Ärtan, som bara sluta på ett sätt när han är med dom två. Kanonfylla. Men det är väl hans tur nu efter mina två katastrofala men riktigt roliga helger ;) Hoppas han är på benen när jag kommer hem vid fyra iaf.

Ha en underbar helg mina vänner! Och mina kära ht-tjejer, SAKNAR ER allihopa. ♥ Dags att ses snart!


Torsdag

God morgon! Jag är uppe med tuppen idag. Steg upp jämt efter 6 när N åkte. Tänkte att jag skulle försöka bryta mitt dåliga mönster att ligga kvar och bli seg i sängen.. Jag har packat väskan för en dag nere i stugan, hooppas inte dom där molnen kommer för tidigt. Cissi och jag hade ju tänkt att meta lite i eftermiddag!

Jag står inte ut här hemma i lägenheten, det är fruktansvärt varmt! Det är faktiskt första gången jag bor i lägenhet under sommaren. Jag har alltid varit mellan två hem så vi har bott hos mami&papi i tre år nu under sommaren. Idag stödjer jag min pojkvän till att köpa ett hus.. Mår ju dåligt här inne!

Min kära pappa fyller ju år idag. GRATTIS papi! Ikväll blir det kalas :) Nu är det dags att bege sig till bussen mot Storfors. Bryggan, here I come!!




Onsdag

dagen startade som vanligt.. seg och omotiverande. Log och drog mig till nio nästan, usch vad morgontrött jag blivit. Men det är bastu i vårat sovrum under natten, sedan på morgonen har det blivit svalt så det är så gött att ligga kvar i sängen då. Vi skylle på det.. Under förmiddagen tog jag mig en långpromenad i det härliga vädret, det var länge sedan faktiskt. Brukar mest bli löpning när jag väl tar på mig dojjerna.

Nu kom jag precis hem ifrån lite knådning på badhuset, 3 kunder mitt såhär under min semester! Haha. "passa på och sola och bada nu när du kan" Tack Lars för dom stödjande orden ;) Det gör jag!! Ska släppa tankarna att jag är utom arbete och njuuuta av solen resten av sommaren. Man får ju iaf härlig bränna nu när man har tid att hänga hos åkesson i stugan. ♥

Nej nu är det dags för en löptur innan hjärtat mitt kommer hem, då blir det räkfrossa nere på stan! Gud så mysigt och gott!



Tisdag

Jag ska alldeles strax börja laga mat så det är klart till älsk kommer hem. Skaldjurswok blir det idag! Idag är nog första dagen jag lidit lite av värmen. Jag gjorde ett försök att städa lite här hemma i morse men jag ångrade mig ganska snabbt. Det var säkert 30 grader här inne.. Tog mig en bok och la mig på gräsmattan istället. Fick något sug efter att söka jobb efter lunch, så jag for till Storfors för att låna datorn, eftersom vi inte har någon fungerande med word här hemma. Känns bra att ha gjort det nu..

Annars har jag bara kämpat med att försöka stabilisera mitt ojämna humör hela dagen, känner mig en aning i oblanas för närvarande. Men måste säga att jag blivit sjukt bra på att förbättra tankarna! :) I morgon ska jag äntligen få jobba lite!


Jag har så fina vänner! Älskar er allihopa. Hör ni det?!
PUSS på er.. mina fina hjärtan!


Torsdag

Städa, tvätta, diska.. Springa och promenera. Bankärende, hämta bänken, massera, bli klippt. Försöka uppfostra en galen katt. Åka till storfors och lära sig bokföring. Sova i Storfors och hoppas på fint väder imorgon. Låt dagen bara bli gjord! 

Onsdag

Startade dagen med en underbart god frukost på hotellet där Mimmi jobbar. Sedan packade vi in oss och katterna i bilen och for mot värmland igen! En snabbvisit i Västerås igen som var helt underbar. Umgick med mitt kära hjärta Bälla medans Mimmi jobbade. Vi käkade thaimat och tog oss en glass och promenad längs efter ån. Jag börjar gilla Västerås faktiskt!

Jag for ner till stugan en stund och somnade faktiskt på bryggan. Blev inte så många timmars sömn inatt. Vi gick ner på stan och tog en öl efter att Mimmi hade slutat, sen låg vi och tjatade en stund innan vi slocknade.

Jag har en tråkig pojkvän för tillfället som inte orkar vara vaken mer än till nio, HÖGST nio. JÄtte bra att han får jobba så mycket, men det börjar bli lite trist nu. Längtar så tills helgen.

Tack Mimmi för allt, du är guld värd! ♥

Hos mimmi ♥

Nu sitter jag hemma hos Mimmi i Västerås. Och varför i hela friden sitter jag då framför datorn? Hon har nämligen kilat till jobbet redan. Jag ska snart ta cykeln dit, ska bli kul att få hälsa på hennes jobb! Vi har käkat en god lunch ute på deras mysiga balkong. När hon slutar ikväll blir det antingen ett kvällsdopp eller en öl på stan. I morgonbitti ska vi käka hotellfrulle, gud så gott! En riktig mysvistelse i Västerås.

Gud vad jag saknar en stationär dator med ordentligt ljud känner jag nu, länge sen jag lyssna på musik.

kärlek

Jag har haft en helt underbar kväll med älsk. De slutade tidigare att jobba än planerat vilket gjorde mig superglad. Vi grillde en fläskfilip som var lika gott som alltid, till efterrätt blev det jordgubbar och glass. Vi tog med oss katterna och satte oss ute i kvällsolen, så himla härligt. Uppskattar verkligen att vi har möjlighet till att kunna sitta ute och grilla. Fast vi kan inte låta bli att drömma om en sommarstuga vid sjön.. Någon dag kanske..

Nu ligger han och sover så gott. Det har blivit 30 dagars arbete i sträck för honom, och då är det inget 8 timmars jobb direkt, minst 12 och ibland 15.. Han kom hem 1 inatt och började jobba 7 i morse. Ganska förståligt att han ville krypa till kojs redan halv 9. Jag längtar tills helgen, och jag ber till gud att vi får fint väder. Mitt hjärta vill bada, så fint väder är han mer än värd!

I morgon kommer det bli en rolig dag som ska spendaras i Västerås! Tack Mimmi för att du ordnas så ♥ Jag saknar att vara nere hos Åkesson i stugan, hoppas det blir snart igen. Livet kan inte vara än underbart i den miljön.


Måndag

Nu är jag tillbaks! Det har varit en underbar helg! Har blivit mycket kvalitetstid med min kära vän Emma och det gillas mycket. Grillning och utgång blev det tillslut, himla lyckat! Inatt kom kärleken hem också, helt underbart att få se honom kliva in genom dörren. Så kär man kan vara! :) Han åkte dock halv 7 i morse igen men kommer hem vid 7 ikväll, då ska det grillas och mysas så länge han orkar hålla sig vaken. I morgon mina vänner åker jag till Västerås till min kusinvitamin Mimmi ♥ Ska besöka henne på jobbet :) Stannar till onsdag och åker med henne hem hit igen!





Jag överraskade älsk med en ny famlijemedlem :)


RSS 2.0