härlighelg

då var det dags för helgen att ta slut, igen. den tar alltid slut så förjävla fort. har iaf haft en riktigt riktigt bra helg hemma i storfors.

lördagen.. vi klev upp vid halv nio. åt frukost med papi, mamma låg och snarka som vanligt vid den tiden :) blev en promenad med karim, helt galen i snön. vid 11 åkte vi ner till åkessons i släbråten med två termosar varm choklad. de hade gjort upp en eld ute på isen, dragit til stolar och filtar, precis bredvid spåret alla skridskoåkare skulle kämpa i. vi hejja och vi hejja, eller Mimmi och Lena hejja mest. åt massa massa korv, vi vart en hel bunt! efter alla åkare kom två holländare gåendes. vi bjöd dom på lite falukorv. "we call it a kick", klockrent av mimmi när dom undra vad den konstiga saken sparken var. haha. kicken gick förövrigt i räser fart på isen i det plogade spåret.
efter en varm dusch var det kalas hos Cissi, 15 år blev tösa :) N och jag blev  sedan utelåsta och vi fick ett ypperligt tillfälle att kila in till familjen Berg och mysa med Milla. det är något magiskt med att hålla i ett sådant litet knyte. gaah ja blev helt såld. då är den enda studen man blir lite sugen faktiskt. så jävla mysigt!! mamma bjöd sedan på en dunder god pastasås med skaldjur. efter ett glas vin somna vi som två små barn som hade lekt ute i snön hela dagen.

söndagen.. dagen idag. en väldigt slapp dag, som söndagar brukar vara för oss. lagade lite mat hos mami innan vi for hemmåt. i veckan blir det renskavsgryta och pannbiff i matlåda. lät riktigt gott jue. nu ska vi kolla klart på benjamin buttons... N ville göra en paus för att se på bones.



          

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0