Tisdag

Oj vilken lång dag det blev idag. Julklappsinslagning, julklappsköp, handlat massa annat, börjat packa och massa massa mer har jag hunnit med. Ikväll gjorde älsk lite julmat till oss. Han är grym på janssons måste jag säga, det blev även älgköttbullar, ägghalvor och gammeldags julkorv, det satt som ett smäck!

Ikväll har vi även bokat lite fler hotellnätter, nu är bara 4 obokade och de har vi inte ännu bestämt oss för vart vi ska lägga. De första 4 blir i Bangkok, så det blir till att fira nyår där, spännande! Tur att vi har pool på hotellet så vi kan ta ett morgondopp innan det blir ut på äventyr varje dag :) De sista 12 nätterna ska vi bo på Koh Phangan, inte riktigt planerat men de hade bra hotell och det finns många öar runt i kring som vi kan åka till på dagsutflykter, sånt gillar vi. Hoppas bara vädret är bra där.

När vi flyger hem ska vi mellanlanda i Frankfurt, tur att vi inte ska det på nervägen. Det verkar ju inte gå så bra där.. riktigt kaos med så många inställda flyg.  Vi mellanlandar i Peking och där är det nog inte så stor risk för snökaos. Nu tar jag nog natten, i morgon är det ännu en fullspäckat dag. Dagen startar med tvättid kl 6 och slutar med en kvällsfika i KD med Elin. Härligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0