ELIN

det är elin idag, jag har namnsdag! så trevligt, det ska jag fira med att baka mig en morotskaka.


fredag?

det är såna här dagar man önska att man kunde sova till en tolv, ett ungefär. kvittar hur sent jag lägger mig vaknar jag vid 10, vröölhungrig. om inte tidigare. det blev ingen PIP för mig, efter en jävla massa velande så bestämde jag mig. pengarna finns kvar, men så fan missade jag hoffmaestro! fick iaf höra över telefon det bästa av allt. tur att ni känner mig mina vänner. kela & cathrine, hoppas ni hade det underbart! följer jag inte med nästa år får ni gärna skjuta mig.

jaha, vad bjuder en sån här dag som denna på då? kanske ett besked ifrån mäklaren, vore trevligt.

torsdag







titta vad jag satt och prata med på trappan en bra stund i morse! :) när mamma skulle åka till jobbet satt det en liten rävunge och drack ur karims vatten. sen fick han lite hundmat, vilket han smaskade rejält på :) var inte långt ifrån att komma fram till mig. härligt morgonbesök!

lägenheterna jag kollade på idag var skiit! det är bara att ta nya tag. har ringt runt lite idag men inte någon ledig till oss inte! men det kommer väl.. gäller att ha tålamod. Nu är nog visningen över, spääännande!! hoppas dom slänger fram sina pengar på en gång ;)

natta

sakniisakniisaknii! speciellt när man ska lägga sig, alldeles ensam. inget jag gillar, inget jag är van vid. hade jag vart det hade det inte vart speciellt jobbigt. men jag tror vi kommer komma dit snart, jag kommer tvingas vänja mig vid att N jobbar borta. men så är det.. finns säkert någon fördel med det också :)

nu ska jag sova. i morgon ska det kollas på lägenheter, spännande! lite små jobbigt att inte älsk är med. hoppas man får en stark känsla på en gång, så man inte tvekar.. då kommer det bli svårt. torsdag imorgon. dags att bestämma sig för PIP... var nog länge sedan jag hade sån beslutångest. pengar har inte så oftast hindrat mig för saker jag vill göra, är en ganska sparsam människa. men när man är (fattig)student, då flyger dom där sparpengarna iväg, läskigt fort. pengar är SKIT! väljer jag putte, kommer jag få avstå från annat i höst. vad är värt vad? bara jag som kan komma på det..


hugobus

idag har jag en mysdag med hugobus. kollat på massa filmer och bara varit. tror han brås lite på farsin minsan. hjälpa dig att laga mat? ska vi städa? får jag diska? jag vill plocka ner i diskmaskin! haha, mycket hjälpsam :)

i morgon är en mycket spännande dag, kommer hända en massa!! :D hoppas allt går som vi vill.



tisdag

haft en underbar dag i KD idag. käkat både thai och sushi. thaimaten avnjöt jag tillsammans med elin på deras nya balkong i solen, wunderbart! kikat lite på stan och gjort fint i lägenheten. och vet ni vad? 25 st anmälda, gött det ! såg att den var ute i VF idag också.

härligt med sol hörni. då blir man glaaad :) nu väntar jag på att N ska ringa.


underbara thai

sitter och kollar igenom alla thai kort. härliga minnen.. låt detta år gå fort nu så vi kan åka ner snart igen. vinter 2010 hoppas jag på en lång vistelse i thailand. ni kommer väl ner allihopa? :)






en dag mindre ja..

dagen började mindre bra, rättade till sig under dagen och avslutas bra. ligger i sängen och myser med hundarna. precis pratat med N, vilket jag har längtat efter hela dagen. har vart och hälsat på min kära vän cathrine idag, OM jag har saknat. i morgon åker jag till KD, lämna nyckel till mäklare, köpa lite blommor till visningen och träffa min andra klassvän som jag saknat lika mycket. spännande att se hennes och fredriks nya lya!

kan vi få lite uppehåll i morgon tror du? måste bege mig ut i spåret imorgon, vilket inte alls är lika kul utan N. men det fårlagå! han är så bra på att få mig att ge allt jag har, får se hur det går i morgon :)

lovelovelove!

nattsällis :)


Lindas små prinsessor Polly & Tyra



jag slapp sova själv inatt
, världens sötaste nattsällskap, två dessutom :) nästa lika bra som N. vågar dock inte sova med dom små liven i sängen :) men jag måste erkänna att jag har min kärlek i tankarna så gott som dygnet runt. hoppas han får två bra jobbveckor.

I love you darling!

niklas

det bästa med att ha en pojkvän som väldigt sällan säger/skriver såna där gulliga saker som man egentligen vill höra väldigt ofta. saknar dig, älskar dig, du är den bäste finaste bla bla bla.. det är att när han väl gör det vet man så innåt att han verkligen menar det. det går precis rakt in i hjärtat!

14 dagar tills ja får pussas igen. han saknas redan! men jag ska ha två underbara lov veckor ändå. det lovar jag dig!

ja jag sa hejdå. jag vet :) kanske skulle starta en helt ny blogg istället. det är nåt som jag inte gillar med den här.

bye bye!

nej nu mina otroligt kära läsare, lägger jag ner det här.. tack och bock för mig :)

måndag

fan va underbart med lite sol! :) är trött på detta ständiga regn. å vet ni vad? 10 st har redan anmält sig till visningen på lägenheten! ännu bättre än sol. visningen är ju dock inte förns den 30:e juli.. hoppas allihopa vill ha den så vi får N får den sålt för mijlontals mijloner. då blir det thailand över jul och nyår. oj nu drömde jag lite igen.. :)

ska detta väder fortsätta? det får gärna vara lite medelvärme till på söndag, sen kan värmeböljan ösa över oss. för då är jag leeedig! i tre hela veckor, som bara kommer flyga förbi antar jag. dags att leta praktikplats snart tror jag. cathrine, loka någon dag? :)

ikväll blir det pannbiff och brunsås när älsk kommer hem. mumma!

söndag

hallå där mina vänner! då var det söndag igen. har tagit mig ett städryck i vårat rum här hemma hos mami&papi. på förmiddagen har jag masserat, skrubbat och gjort en lerinpackning på Ns rygg, så nu är det så fiin och len :) massa flagnigt och bös på den förut. snart kommer mostra hit också och ska få sig en helkropps skrubb.

igår vart den en eftermiddag/kväll i KD. först tog vi en tur på bergvik, jag var i stort behov att ett par tygskor. hittade ett par jätte fina som jag fick av älsk, snäll han :) man har ju inte direkt den bästa ekonomin nu när man inte har någon som helst inkomst på två månader :( efter bergvik vart det lite käk och sedan Ice age 3, inte riktigt den vi tänkt men det var den enda som fanns kvar, vi var inte riktigt ensamna om att gå på bio igår :p den var riktigt bra faktiskt! kvällen avslutades i L&Js sköna soffa till lite tv tittande.

har en lång jobbvecka framför mig, jobbar alla dagar utom onsdag. plus några behandlingar, men det är bara kul! sen är jag ledig i tre veckor :D nu är det dags att ta tag i käk.




lördag

lööördagen är kommen. hade en helt underbar fredag igår. nu är jag göör sschnygg i håret :) Linda och Jimmy var nöjda med massagen, så det kändes bra. älsk och jag tog oss en sovmorgon i morse, vi gick upp kvart i 11!! omg! :p vi var rätt nöjda med det båda två ;p om en stund så far vi mot kd, där väntar bervik, lite käk och bio. jajajajaja!!!!

fredag

sådär ja. nu har elin lagat och ätit lunch, det blev kyckling i kantarellsås. SMAKSKENS blev det också. älskar kantareller  över allt annat, typ :) i mat gör det iaf alltid gott! snart kommer J och hämta mig och bänken, nu är det dags för massage och lite ansiktsbehandling! var ett bra tag sen nu, dags att knåda lite.

ha en bra kväll mina vänner, det tänker jag då ha!


längtan..

nu är jag sådär farligt sugen på att åka utomlands. nästan så jag skulle kunna boka en resa fast det lixom inte finns så mkt tid för det, inte för mig och N tillsammans iaf. han jobbar fram tills jag börjar skolan... :/ resorna är inte värst billiga nu heller såg ja. men jag VILL! och jag tänker drömma, det gör jag iofs varje dag :)

jag är också väldigt väldigt sugen på att flytta. jag vill inreda våran lägenhet tillsammans, det ska bli så mysigt! men det är en liten väg dit. lägenheten ska bli såld och en ny ska hittas. snälla låt det gå fort!











drömmer mig bort...

torsdag kväll

nu får ni faktiskt ta att köpa lägenheten hörni! vi vill faktiskt inte ha kvar den längre :) är riktigt sugen på att flytta nu, till krillehöla! kom precis därifrån, min kära mor var snäll och hämta mig när slutade jobbet, bussarna gick ju inte speciellt bra. haft en mucho trevlig eftermiddag/kväll med emmskit som sällskap. vi gjorde ett besök på Paus och maxi, sedan åkte vi hem till dom ute i skärgården. jag skulle då inte klaga om jag bodde där! mys i bött :)

Linda gjode mig smått nervös med en fråga här nyss, men nu är jag lika glad igen. det BLIR mys hela dagen i morgon. Linda ska fixa mitt hår och jag ska massera och greja på både J & L. sen blir det tacos när niklas kommer hem från jobbet senare på kvällen. HÄRLIGT. det får GÄRNA regna i morgon :D

nu tycker ja älsk ska ta å komma hem så jag får min dagliga dos av pussar!

torsdag

helg helg helg!!! skönt skönt skönt. sitter här som en blöt hund, fick traska hem i regnvädret idag. härligt helgväder hörni! fást jag har inga större klagomål, för i helgen ska det myyysas. då gör det inge om det regnar :) ska hoppa i duschen nu för att sedan ta bussen till krillehöla, där ska jag hälsa på min vän Emma :)



blä!

hej mina vänner. idag gör vädret mig pissdepp! bläää. har inte alls någon lust att sitta här ensam tills jag jobbar. men så får det nog bli. ska tvätta och städa och tjuta lite, för att fördriva tiden. saknar älsk, längtar till helgen. nej nu vill jag faktiskt jobba. baaaajsdag!

tisdag

tisdag idag. sov till härliga 10 i morse, var uppe en sväng när älsk åkte vid halv 7 också. har hängt framför datorn hela förmiddagen, börjar tröttna lite smått så nu far jag till kga. hade ja haft bil hade ja nog åkt för länge sedan. va handikappad man blir när man är van att få låna bilen! men denna vecka har N den till jobbet.

äntligen (!!!) är lägenheten ute till salu nu. har gått mer än en månad, seeg mäklare! hoppas den blir såld nu så vi kan titta efter något nytt :) ska bli skönt att få flytta ihop till en lägenhet vi har tillsammans, och det skönaste av allt, en STÖRRE lägenhet! yeeey! ta en titt vettja :) http://hemnet.se/beskrivning/hemnet/465912

virre kommer och hämtar mig nu istället, skönt att slippa åka buss. får bjuda henne på lite mat.

natta

då var det kvällen igen. min kära man var trött så han la sig redan halv 9. mös ner mig lite med han sedan kilade jag upp hit :) har pratat med min kära bälla en stund, längtar tills hon flyttar närmare värmland igen. 120 mil bort är bra onödigt att flytta! men det är tur att hon hållt sig inom landet iaf. i morgon är jag ledig, har absolut ingen aning om vad jag ska hitta på? i det här jävla vädret har man ju inte lust med mycket. ingen bil har jag heller. nöe lär ja väl hitta på :) nej nu ska jag mysa ner mig hos älsk igen, han sover nog riktigt skönt nu.

gonatt mina vänner. å du Linda, glöm inte att du är underbar





måndag

återigen måndag, en regnig sådan! inga protester för att jobba idag inte, jävla skit väder. har dock varit fruktansvärt trött! höll på att somna flera gånger när vi var ute och körde i skogen.

har haft en helt okej helg, trots jobbhelg. känns faktiskt inte som jag har jobbat i helgen. jobbade fredag kväll, efter det for jag till älsk som var hos Åsa och Hasse. blev övertalad några glas vin så vi fick promenera hem, ett trevligt avslut på en jobbkväll måste jag säga. lördag jobbades det till 2, sedan blev det bad och grillning med L & J. kvällen avslutades på mastis. Söndag, sov och jobbade. ganska menlös dag.

nu ska jag slappa resten av dagen. N kommer hem vid halv 5, då blir det väl att laga nåt käk och sen får det banne mig bli söffa!

ursäkta mitt tråkiga inlägg. bjuder på några finavackra bilder på älsk :)














RSS 2.0