Måndag

En härlig måndag börjar gå mot sitt slut. I förmiddags var jag på Ikea med Therese och Jonna, det sista inhandlades till rummet. Känns skönt att det är gjort så jag kan börja installera mig i morgon förmiddag. Ikväll har jag och Cathrine varit och ridit igen, en riktigt härlig tur i solen, underbart väder verkligen! Det kommer bli en härlig sommar med många härliga ridturer, så skönt att koppla bort alla tankar och få vara ute i naturen. Hade tänkt att få upp N på hästryggen också, det ser jag fram emot ;D

Idag har jag fått mina visitkort som Linda hjälpt mig med. Dom var jätte fina! Fick även mitt visa business idag, nu gäller det bara att fylla på det också ;)









De fina hästarna vi rider :)


Söndag

Hej mina vänner! Haft en bra helg? Min har varit bra förutom det klyschiga att den gick alldeles fort. Har självklart varit med min älskade hela helgen. Igår styrde vi en liten grillkväll med några vänner hemma hos oss, senare blev det öltältet på torget och Knetka kungar. En bra kväll med dock ett glas för mkt mot slutet :) Men jag somnade gott efter lite mos och korv, och dagen idag har varit förvånansvärt bra! En riktigt slappar dag har det varit idag hos mor&far. N har åkt till Borlänge för sista veckan nu. Hoppas han kommer hem på onsdag redan. Skulle var underbart med lång helg innan han åker till S-tälje i två veckor.

Nu ska jag ska jag snart ta mig en kvällspromenad med Malin. Sedan blir det kvällen för min del. Har en intensiv vecka framför mig. Känner att nerverna börjar spela in nu.. Känner mig lite lätt stressad.


 




Lördag

Helgen är här och jag är lika lycklig som vanligt när mitt hjärta är hemma. Igår blev det grill och mys hemma, meningen var att vi skulle göra Patrik sällskap på stan lite senare. Men när regnet började komma så lockade sängen mycket mer. Nu är vi i Storfors en sväng, Niklas tränar och jag har precis tagit mig en löprunda runt baggtjärn. Konstant håll i 5 km, en mindre skön löptur idag alltså. Men nu står en smoothie och väntar på mig i kylen som jag gjorde innan jag sprang. Mumma.

Ikväll ska vi iaf orka oss ner till fastingen en sväng, måste ju kika på Knekta kungar som spelar! Virre & Malin kommer också, guud så härligt! :)


Torsdag kväll

Dagen har gått superfort idag. Efter en löprunda runt baggtjärn åkte jag till Kga för att luncha med Cathrine, det blev en supergod sallad ute i solen. Under eftermiddagen har jag varit på badhuset och testat på det nya gymmet lite, fick träffa gymansvarige och pratade lite med honom. Riktigt trevlig! Joanna, badhuschefen hann se mig och passade på att boka in sig på en massage i morgon :) Vi har ju dealat lite om gratis träning och bad om jag ger henne lite masssage, göör bra. Och hinna få en hel halvtimme med henne är inte lätt, så det ska bli bra att få i morgon. Prata lite framtid!

Nu ska jag ta mig lite kvällskäk
, sen ut och rensa skallen tror jag. Har suttit med Dermanord beställning i två timmar nu, första ordern får man maila in. Det blev sjukt mycket siffror att hålla reda på, räkna ut vad allt kosta och alla produktnummer. Pjuh! Hoppas de fick in rätt summa nu. Älskling blir kvar en dag till, mindre pussar mer pengar. Får jag väl så ut med.

 




Skönt att ha registreringen och f-skatten i handen äntligen!
Nu är det bara att köra :)


Min logga




Ser ni vilken duktig vän jag har? Tack Emmis! :)



Häärlig torsdag :)

Underbara morgon! Vaknade av solen sken in genom fönstret här hemma hos mamma&pappa. Somnade om och vaknade lite senare av ett mycket trevligt samtal ifrån Bälla. Jag orkade inte svara när hon ringde första gången, så jag fick ett sms "Ring mig gullet". Inte likt henne att ringa så tidigt och sen be mig ringa glatt. Jag låg och fantiserade om en stund vad hon hade på hjärtat, att hon hade vunnit tio miljoner eller att hon hade fåt något sjukt bra jobberbjudande, som hon visserligen alltid får. Nu känner jag mig sådär hemlig som alla "storbloggare" är ibland, hehe. Det gick inte att somna om så jag ringd upp.

Det blev sent hos Linda igår, jag kom hem vid 3 inatt. Vi satt och grejade med mitt visitkort tills vi såg i kors. Hoppas dom blir bra nu, blir dom inte det är det ganska kört :) Längtar tills dom finns i min brevlåda! Tror jag ska ta mig en långpromenad eller löptur runt baggtjärn i solen, innan jag far hem till Kristinehamn. Idag är det dags att göra preimär på nya gymmet, trevligt! Äntligen fått tummen ur :)

Älskling kommer kanske hem ikväll, gud så härligt! :)

Onsdag!

Idag har jag varit på Loka och masserat, 7 st 25min massage, smidit och bra gick det! Det var någon handikappförening från Örebro där idag, de är så himla härliga att massera för det är så uppskattat av dom! Det värmer verkligen när man kan ge dom en riktigt härlig stund. Då är det riktigt roligt att jobba..

Nu är jag hemma hos mam&papi i huset, men här är det toomt så det ekar. De är ju och gottar sig i värmen i Grekland. Jag har varit riktigt effektiv på den lilla stund jag varit hemma, fick en rejäl kick idag tror jag när jag jobbade :) Ringt runt till folk och beställt lite produkter. Jag fick tillochmed tummen ur att ringa NKP, så nästa onsdag kommer de till våra lokaler och gör en liten intervju med mig och Maria, hoppas det blir en artikel! :) SUPERSUPER BRA i sånna fall!

TACK fina Emma för din hjälp! ♥

Ge dig nu!

Haha, jag tror jag smäller av. Nu funkar inte spisen, och det är inte säkringen som gått. Vem vill vårat kök nåt lixom? Hyresvärden kommer nog inte bli glad när han får ett samtal av mig i morgon. Men varför inte, ny spis när ändå golvet ska läggas nytt? Låter ganska bra tycker jag. Bara det går fort, det är ju ett lite större problem att vara utan kök.



Tummen ner för död spis...




Jiihoo.

Ja sa ju att det skulle bli den bästa veckan på länge! Lunchen hos mormor var super mysig, och GOD framförallt. Äglfärsbiffar med kantarell sås, MUMMA! Besöket hos banken gick bra, krediten och företagskontot finns nu tillgängligt. Så nu kan jag börja fakturera mina kunder! :) Inte för att jag har några än men kul ändå, haha. Skrev under en miljard papper och fick med mig en bunt hem.

När jag kom hem var golvet och skafferiet utrivet, som tur var fanns det en plastmatta under parketten så det kommer gå fort att torka. Inga månader här inte, pjuh! Fast jag ska nog inte säga hej.. Kanske blir mer och göra när de inser vad problemet är?

Ikväll har jag varit i KD på genomgång av cirkelträningspasset Med Friskvården. Mycket trevligt måste jag säga, och passet var grymt bra tycker jag, iaf för att vara ett pass med Friskvården. Kul att se det framföras av någon med bra ledarskap också, man får lite mer inspiration då! Fick även ett sms av mamma på hemvägen, de verkar ha det super, och varmt också. Nu kan jag pusta ut, pappa får sol! :)

Nu blir det lite kvällskäk, i morgon är det dags för jobb på Loka! Och vet ni vad, jag får min f-skatt i morgon!!!!!!! Jiihooo!

Tisdag

Ja det händer nåt nytt hela tiden här i vårat kök. Spännande! Igår kväll låg jag och fantiserade om att det skulle vara sjöslag i köket när jag vakna. Att någon flodvåg skulle dra med sig hela köket ut i hela lägenheten. Men nu börjar jag fundera om taket kanske kommer rasa in? Nu kommer dropparna direkt ifrån taket, inte från springor lixom. Ser ut ungefär som det skulle ha blivit kondens i taket, ungefär 10 droppar som hänger där så fint och låter så harmoniskt när de faller i golvet. Herre gud, hur ska detta sluta mån tro. Tycker nästan lite synd om hyresvärden.

Snart ska jag göra mig iordning och åka till mormor, hon ska bjuda mig på lunch! Ikväll åker jag till KD med friskvården i Värmland för lite utbildning inför de motionsgrupper jag kommer ha i höst.

Ha en fin dag!





Ja ni ser...


Glädjeskutt!

Jag känner på mig att det här kommer bli den bästa veckan på länge! Inte för att dom varit dåliga på något sätt men den här kommer bli extra bra :) Invigningen närmar sig med stormsteg och jag gillart. Har en hel del att fixa tills dess men det ska ordna sig.

Jag och Cathrine kanske ska börja rida två hästar här i Kristinehamn, ja ni hörde rätt, jag ska börja rida! Jag har faktiskt saknat och längtat efter det jätte mycket på senaste tiden. Vi ska till dom på fredag och kika lite. Ååå det kommer bli så himla mysigt! Mysrida med Cathrine, kan inte bli så mkt bättre! Känner mig som ett barn på nytt! :D I morgon ska jag till mormor på lunch, också himla mysigt. På Onsdag ska jag till min skrutt Linda och mysa, förstår ni vilken mysvecka jag har framför mig? Å ni anar inte vad jag ska mysa med min Niklas när han kommer hem ;)



Klicka för att se nästa bild


Här är dom! :)

dropp, dropp...

Dagen har gått riktigt fort idag. Hyresvärden har varit här och kollat, imorgon kommer det en snickare hit som river upp golvet och tar bort skafferiet. In med en avfuktare som ska stå ett tag.. SUCK. Mitt älskade kök, va krångligt det kommer bli. Och vet ni vad? Nu börjar det droppa i från taket igen. Jag orkar inte ringa till han igen, dom har vart här tre gånger idag och kollat och pratat. Men jag får nog göra det...

Nu har jag precis varit ute på en löptur på spåret, och gissa vad jag såg? En orm, tror ni jag kunde tänka på nåt annat än den där ormen resten av turen? Men jag är endå ganska stolt över mig själv för jag tog mig runt tre varv, trots att jag såg honom första rundan. Kanske min ormfobi har växt bort lite? Det märks inatt om det blir mardrömmar eller inte..

Har suttit och skissat på mitt flygblad idag, tror den kan bli helt okej utan proffshjälp :) Hoppas!


Måndag!

Jag är på ovanligt bra humör på en måndag faktiskt idag, känns super skönt. Jag brukar var så trögstartat på måndagar annars :) Solen skiner och det hjälper ju faktiskt till en hel del. Sen att jag inte kunde ha avslutat veckan på ett bättre sätt än vad jag gjorde igår bidrar nog en del också. Sitter här och funderar på vad jag ska göra så jag får ut någonting vettigt utan av dagen. De ska komma hit och titta på vattenskadorna nu på förmiddagen så jag känner mig lite låst.. De skulle visserligen ringa innan de kommer men jobbigt och jag är ute och springer eller är nere på stan när det ringer. SÅ kom gärna NU!

Nu är det visitkort och annonser/flygblad som står på schemat.. Klura och skissa! Efter lunch blir det en löptur på björkvallen, efter det blir det ner till stora stan och inhandla lite småsaker till företaget!

Ha en bra måndag!


Härligt söndag

Gud så härligt det var. Ett riktigt fint spår var det också, hade aldrig sprungit där förut. Så dit blir det fler gånger i veckan! Nu sitter jag i soffan och är riktigt nöjd med eftermiddagen. Fick pussa ordentligt på N så jag nästan blev nöjd, sen kom brorsan på en snabbvisit för att inspektera våra fascinerande vattenskador vi fått i köket. Och inte nog med det så ringde Bälla och ville komma och hälsa på, hennes ischias bråkade lite med henne så jag passade på att klämma och trycka.

När vi kom hem ifrån Ikea i eftermiddags var det en stor pöl under kylen, det visade sig droppa uppïfrån. Det plaskar när man hoppar på golvet och nästan hela skafferiet har sugit åt sig massa vatten. Hyresvärden tyckte inte det lät så farligt och var nöjd med att ha stängt av vattnet som kom uppifrån. Pucko! Tillomed jag förstår att det inte är så bra när det klafsar under parketten. Så i morgon kommer de iaf hit och tittar, får se vad som händer...






Vi roade oss med att försöka ta kort på när droppen kom till golvet i
väntan på att hyresvärden skulle dyka upp. Men han kom aldrig,
"vi tart i morgon istället".


Helgen!

Då börjar denna härliga helg ta slut. N har åkt till Borlänge så det roliga är nu över.. Det har varit en lugn och skön helg och jag har njutit av varje sekund jag fått vara med mitt hjärta. Vi blev kvar i Storfors hela helgen faktiskt. Det blev käk och film med Patrik både fredag och lördag, ensamlämnad i Storfors som han var på sin jourvecka ;)

Lördagsjobbet på Loka gick bra, när jag kom hem blev det grillat som inte kunde sitta bättre. Vi satt faktiskt ute tills klockan blev över 9, med lite fuskvärme förstås frusen som jag är. Regnet öste ner och det åskade och blixtrade för fullt. Idag har vi varit till Ikea en sväng och inhandlat lite små hyllor och grejs till mitt behandlingsrum, uj vad jag längtar att få inreda det :)

Nu ska jag ut och springa med Loppan i det härliga vädret! Guud så skönt. HEJDÅ!

Lördag

NU är helgen äntligen här och Niklas har kommit hem. Kan säga att jag inte har det minsta lust att åka till Loka och slita några timmar, jag vill bara vara hemma med mitt hjärta. I morgon eftermiddag åker han ju igen.. Men det är väl bara att stå ut ett tag nu när allt är som det är.

Mami&papi flög till Grekland i morse, fick ett meddelande av dom att de satt fast på fastlandet pga av oväder, stackarna. Hoppas det löser sig så de kommer ut till sin ö och att de får en underbar vecka.

Längtar tills kvällen nu!


Bra dag!


Massage och friskvård - Ugglapraktiken




Det har varit en bra dag idag.
Mötet med ugglapraktiken gick bra, kommer troligen starta ett litet samarbete där, lät inte alls så tokigt faktiskt. Det blir som lite gratismarknadsföring. Under eftermiddagen har Cathrine varit här, Malin tittade förbi en sväng också. Malin kom med en tråkig nyhet, som kan leda till en rolig nyhet, jag blir iaf väldigt, väldigt glad om hon flyttar hem till värmland :)

Vi var en sväng till badhuset idag och jag verkligen längtar tills jag kan flytta in nu. Mitt lilla rum kommer bli SÅ fint. Späännande :) Fick även ett samtal från Håkan på ams idag, har förlåtit honom en gnutta men inte riktigt fullt ut, jag kommer iaf få starta eget bidrag. Den 3 juni får jag en kosing på kontot. Ikväll har jag grillat lite igen, finns det nåt godare än grillad majskolv? Nu ska jag slänga mig i soffan och ta en bit morotskaka.




Torsdag

God förmiddag mina kära vänner! Vädret fortsätter att vara underbart. Kikade dock på vädret i morse och det såg ut som det skulle bli svalare till helgen, inte typiskt det inte.. Men jag är glad för det, för i helgen är min saknade N hemma. Har tagit mig en härlig morgonpromenad i solen och nu ska jag snart hoppa i duschen och göra mig frääsch inför mötet som väntar idag ;) I eftermiddag kommer Cathrine hit, en mkt saknad klasskompis. Får se vad vi hittar på, om vädret håller i sig blir det nog en tur till skärgården.


Underbar kväll

Vilken underbar kväll hörni, både sällskapet och vädret. Johanna & Wiktor kilade precis hem, skönt att vi bor så nära varandra ♥ Det var nog den godaste grillbiten i år tror jag, att sitta ute i kvällsolen gör det dubbelt så gott. När solen gick ner klev vi in och här har vi suttit och pratat i flera timmar.

Nu ska det bli skönt att krypa ner i sin säng. Sov gott!









Tror Tyson gillade Wiktor, äntligen en snäll hund som inte skäller på mig!


JA!

8,4 km och knät höll! Förstår ni glädjen?! :D
Skål på den!




Haha, frech bild!


Onsdag

Där försvann mitt fötroende för ams, igen! Tyckte att det gick ganska så bra, det lät lovande och smidigt. Men när jag ringde idag hade de MISSAT skicka min affärsplan på analys. Allt kunde har varit klart för över en vecka sedan och jag kunde haft min f-skattesedel i handen nästa vecka. Om jag blev arg? Lite lätt irriterad och fruktansvärt besviken!! Att klaga lite på dom hjälpte, så nu får jag iaf skicka in min f-skatt idag fast att jag inte fått klartecken om bidraget. Det var ju bara att ringa till nyföretagarcentrum och få ett ja, så jävla enkelt. Varför ska det alltid krånglas till så mycket som det bara går?! Era puckon.

Det har inte riktigt gått i min väg de senaste dagarna, men det blir bättre. Ikväll ska de grillas, dricka lite vin och bara ha det fruktansvärt trevligt med min vän Johanna. I morgon är det möte med Ugglapraktiken och på fredag fika med fotvårdsmaria. Kommer bli jätte bra det här.

Lunch och löptur närmast!

Tisdag kväll

Det blev en mkt bättre dag idag. Har plockat och dolat lite hemma, gjorde mig en god lunch, gick tillbadhuset i sommarvärmen och kikade lite, där såg det lika dant ut som sist. Har flirtat lite med Lars idag till ett försök att få det rum jag vill ha. Finns ett som är liite, lite större än de andra två, det största ska självklart Lars själv ha :)
 
Timmarna på Loka var bra, kändes bra att jag åkte dit fast det bara var så få timmar, nästan mer bensinpengar. Men jag fick chansen att prata lite jobb med Annika och Lina. Ikväll har jag masserat Emilia och tagit en kvällspromenad med Emma och Arta, himla skönt ute när mörkret börjar falla men värmen fortfarande är kvar.

Nu ska jag krypa ner i sängen, inatt har jag inte ens Tyson som sällskap, ensamt. Men det är inte många dagar kvar tills helgen och N kommer hem nu. Det går så jäkla fort.

Tisdag

Fick en bättre start på dagen idag, men det blev ganska sent igår så jag klev inte upp förns 9. Sent för att vara mig. Idag har jag varit på ams och försökt få tag i Håkan, men han gick inte att få tag i förns måndag där. Så jag får maila och ringa istället och se om jag lyckas bättre där.. stress, stress, stress..

Nu har jag en gratäng i ugnen så lite käk kommer sitta fint snart. Sen ska jag försöka mig ut på en promenad innan jag beger mig mot Loka för några timmars jobb.

Oj vilket tråkigt inlägg. Men jag är ganska tråkig idag :) Ser fram emot att få komma hem till mamma&pappa ikväll och sova där.

Tack pappa! ♥

skitmåndag

Är SÅ glad för Lindas skulle att de äntligen har hittat sig en superfin lägenhet i Karlstad. ÄNTLIGEN så slipper hon bo i Storfors! Det är du så värd vännen min.

Själv har jag en riktigt skit dag. Ingen ting går som jag vill idag, jag orkar ingen ting och jag vill ingen ting. Helst skulle jag vilja rota fram nåt sömnpiller och sova till en bättre dag. Har verkligen ingen lust att vara ensam. Har inte råd att tanka bilen och ta mig vart som helst heller. Ja idag är jag faktiskt riktigt bitter. Förlåt om det går ut över någon annan.



hejdå.


Måndag morgon

God morgon! Då var det måndag igen. Vaknade av att Lars ringde mig i morse, å det var på tiden!
"Skulle ha ringt dig hela förra veckan" Nähä? "Jag åker till Turkiet på lödag" Ja men va kuul för dig, då behöver jag inte ens försöka få tag i dig då. "Du jag måste ge mig nu, men jag ringer dig i veckan" Säääkert ;) Upptagna man!

Idag kommer Malin och henns vovve hit, häärligt! Hon är hemma i Värmland heela vecka, underbart. Nu ska jag bege mig ut på en löptur innan hon kommer, då blir det promenad ut i skärgården. Vore ju inte helt fel om solen tittar fram.


Ja jag är lite rastlös..

Sitter och läser gamla blogginlägg. Både från bra och dåliga tider. Mitt liv har verkligen gått berg-och-dalbana de senaste 3 åren. Från när jag bodde i Karlskoga, i min underbart mysiga lägenhet där jag jobbade extra inom vården. Nu bor jag i Kristinehamn, hunnit bott i KD ett år, flyttat ihop med min kärlek och är färdigutbildad hälsoterapeut. Det har hänt grejer vill jag lova. Både inom mig och i mitt yttre. Träffat många nya underbara vänner, tappat en del.. Min största vinst är nog allt jag lärt mig genom min utbildning, allt jag lärt mig om mig själv.. Varit med om två fantastiska resor till Thailand och massa, massa mer.










Jag är rik på kärlek :)


Söndag

Då var helgen över.. Bara några timmar att slå ihjäl innan det blir en ny vecka. Älsk har åkt till Borlänge för att vara där och jobba hela veckan. Super jobbigt att han åkte, skulle behöva lite extra många pussar denna vecka känner jag, men ännu bättre att han får jobba.. Vi har legat i soffan sen kl 8 i morse, kollat på Avatar och bara myst. Avatar var förövrigt riktigt, riktigt bra. Ångrar faktiskt att vi inte såg den på bio. Ja där fick du höra det också älsk.

Fredag och lördag blev det jobb på Loka, super skönt att få jobba lite. Det har gått riktigt bra även fast det blivit mest massage för min del. Missade dock den varma lördagen. När jag kom hem igår stog det en färdig paj på bordet. N hade varit hemma hos Ronnie, och för att han inte skulle behöva åka hem tidigare ifrån dom och laga mat till mig fick han en hel paj av Åsa som hon hade gjort till kvällen. Hur gullig är inte hon då? Den var supergod.

Nu funderar jag på om jag ska ta mig ut på en löptur eller inte. Har ingen motivation, men jag vet att jag kommer må så mkt bättre efter en liten endorfinkick. 


 

torsdag

Det har varit en lugn dag hemma hos mami&papi idag. Förmiddag blev det en löptur på spåret och lite skrivet på datorn. Vid två kilade jag hem till Emma, kändes som jag var 8 igen och skulle dit å leka. Och eftersom jag drömt om oss två hela natten kändes det extra mycket, häärliga minnen :) Emma och jag satt och greja lite med min logga till företaget, eller Emma gjorde och satt imponerad av alla hennes klick. Det kommer bli super bra, snyggt och proffsigt. Tack Emma, underbara du!

I helgen blir det jobb på Loka. JAA va bra. Fattiglapp som jag är.

Plus till skatteverket

Informationen på skatteverket igår var riktigt bra faktiskt, eller faktiskt och faktiskt, den var jäkligt bra. Kan verkligen rekomenderas för de som ska starta eget. Det var info för det som redan startat företaget men jag måste säga att det passa mig perfekt innan jag gjort registreringen. Tusentals frågetecken blev klarare igår, kändes som en riktig lättnad att gå därifrån måste jag säga.

Jag känner dock hur stressen smyger sig på mig, igen.. Min affärsplan är skickad på analys och jag väntar på svar ifrån ams att startaeget-bidraget ska vara klart. Då ska ansökan om f-skatt göras som kan ta mer än två veckor. Nödlösning till invigningen? Det har jag ingen..LARS!!!??!

De ringde precis ifrån ams och sa att jag inte behövde komma dit för någon handlingsplan, nästan lite synd att missa ett möte med "ams-Magnus" som är så hiiimla trevlig :) Så snart beger jag mig till kga, för en snabbvisit på cirkus 30 min för ett ärende. Åker sedan med älsk till byn där vi ska övernatta hos mor&far. Myys.

Trevlig helg hörni! Ja för det är visst helg i morgon.


Onsdag

Gooood morgon! Vaart har solen tagit vägen? Bara för att jag sa igår att jag skulle vara ute mer den här veckan ska det blir regn i flera dagar, tack för den. Vaknade när N åkte i morse så jag drog mig upp i soffan, men vid 7 tiden blev jag alldeles för trött och la mig i sängen igen och vaknade kvart i 9. Skönt att somna om ibland.

Snart ska jag bege mig mot Johanna och gå en promenad med henne, får skynda oss innan regnet kommer! Senare står ams och lite plock på schemat. Hade visst råkat tryckt i lösenordsskyddat för någon dag sen, inte med min mening!


Tisdag

Hej mina vänner! En solig dag idag med. Måste säga att jag varit riktigt dålig på att vara ute i solen den senaste tiden, den här veckan ska jag vara bättre på det. I morse mötte jag upp Johanna som visade mig ett spår jag kunde springa i närheten där hon bor, så det blev en skön löprunda, dock lite känningar i knät mot slutet..

Nu har jag ätit mig en god räk- och kräftsallad till lunch och pysslat lite framför datorn. Försöker hitta idéer till min logga som jag och Emma ska snickra ihop. Nu ska jag ta mig en promenad ner till banken och lämna in min affärsidé, sen vidare till bror och se om han är hemma. I eftermiddag blir det grillning när älsk kommer hem, kl 18 är dags för lite info på skatteverket. En fullspäckad eftermiddag/kväll med andra ord!






Mina fina vitsippor.


slut för idag, tack för idag.

Den slutade myycket bättre än vad den startade denna långa lilla måndag. Efter att masserat (Tack Stefan, du är allt en trogen kund du:]) så for jag till byn för att hämta älsk. Tog mig en löprunda på spåret som gick galant. Döden brukar kännas ganska nära där i sista leriga backen, men idag kunde jag skjuta ifrån ordentligt och jag fick till en riktigt spurt på slutet ;) Oh yeah.

Väl hemma blev det mys i soffan och nu har jag nattat jobbarn! Ska inte göra misstaget igen att lägga mig fast att jag inte är trött, blir så jäkla segt att somna då. Hjärnan hinner börja jobba ordentligt med allt som ska fixas.

Jag tycker också om att det är "långhelg" i helgen, även fast jag är en arbetslös liten flicka. Det var läänge sen jag och N hade en ledig dag tillsammans. På söndag åker han till Borlänge för att lämna mig ensam här hemma i två hela veckor. Det trycker vi på "gilla inte" knappen för. Nej då, jag jublar faktiskt för att han får jobba. Längtar också till onsdag kväll, då ska jag äntligen få träffa mina Skruttar Linda, T&P :)









Måndag

Det var allt en för jävla seg måndag det blev idag. Vart tog all energi vägen? Har sovit dåligt inatt också, kan bero på det. Har ingen ork eller lust till att ta tag i någon ting. Tur att jag har ett möte inbokat idag så någonting blir gjort. Men att ta tag i någon nytt blir det inte.

Nyföretagarcentrum och en massagekund står nu på schemat, sen blir det att åka till byn för en löprunda och hämta Niklas. Ge mig en bättre tisdag!

Braaa söndag.

Sitter på bussen påväg hem nu.. Är så törstig att jag nästan skulle kunna fråga min granne här om jag kan få smaka lite av hans cola. Men det är bara 40 min kvar nu. Så fruktansvärt drygt med buss!

Dagen har gått super bra och det var riktigt kul att få vara med på info/mötet/träffen eller vad man nu ska kalla det. Vi var ett gäng på 7 personer som blev informerade och fick göra en liten presentation om oss själva. Så jag är SJUKT taggad att börja jobba på en färja nu :) Ser verkligen fram emot att få komma dit och få provjobba. De var dock osäkra på om de krävde att man skulle ha gått Kerstin Florian utbildning på Spa, men det ordnas sig i sånnfa fall trodde de. Skulle vara suuper om jag kunde få ihop det på ett bra sätt i sommar att jobba både där och på mitt eget hemma i Kristinehamn. Då är sommaren gjord :D

Träffade en urgullig tjej som följde mig in till t-centralen efteråt så ja skulle hitta. Hon blev min ängel idag, annars vet jag inte om jag hade kommit hem idag. Lilla jag är ett stort frågetecken i stora Sthlm. Nu känner jag mig dock mera hemma, vi passerar kga och jag ska snaart få krypa ner hos mitt underbara hjärta!

Ser fram emot en ny vecka med nya spännande utmaningar, jiihoo! :D




Vybild på Cinderellafartyget

Komsi komsi :)


Min söndag

Då var man i Sthlm på en liten dagsvisit då. Fick en inbjudan till Viking Line, Cinderella rekryteringsträff i fredags efter att ha sökt extra jobb eller havtids jobb på spa. Jag hade tre söndagar att välja på och igår eftermiddag kom jag fram till att den här blev den bästa. Så nu sitter jag här på Vikin Line terminalen omringad av massa finnar..  En snabbvisit på Cinderella är vad som väntar, lite information, presentation och en visning av båten.

Har ingen aning om hur jag ska ta mig tillbaks till centralen sen eftersom det inte går någon mer anslutningsbuss förns sent ikväll. Men det ordnar sig nog, ett försök till att åka kommunalt får det bli, jisses.

Spark i baken till mig!

Fredag

En dag med mycket skratt och tårar blev det ifredags. En jätte fin begravning hade pappa ordnat, nu sover hon gott farmor. På kvällen åt vi middag allihopa, nära och kära, på hotellet här i Storfors. Super mysigt, och Hugo den puddingen underhöll oss rejält. Så jävla sköna kommentarer den lilla killen kan kläcka. Vi skratta nog så tårarna spruta på oss allihop! 

Hugo frågade vår kusin som han aldrig träffat förut.
Va heter duu? Åsa heter jag. Åsna?!

Haha underbara du. Tack för en fin dag!


Nu jävlar!

Äntligen händer det grejer hörni! Man får verkligen resultat när man tar saker i egna händer. Efter mitt besök på nyföretagarcentrum lät det så himla segt och svårt allting, "du kommer inte hinna, blablabla". Ingen direkt inspiration fick man där, visst blev jag jätte trevligt bemött, men inte med den där glöden som man gärna vill ha när man ger sig in i nåt sånt här. "Bankerna idag lånar inte ut några pengar så det kommer bli svårt" På banken möttes jag av en trevlig kille som tala om för mig att det till 95% inte kommer bli några problem, det är små summor det handlar om.

Sen mötte jag två jätte glada och snälla människor på Ams. Jag fick säkert vänta i 40 min men han underhöll mig bra, det kallar jag service. Guldstjärna till Magnus på Ams :) Väl framme hos "startaeget-Håkan" blev det inte sämre. Hoppet är definitivt högre att allt kommer vara färdigt till invigningen, jag fick dessutom beröm att ha gjort så mkt själv. TACK för det, det behövdes kan jag säga.

TACK för att inte alla är så negativa och trångsynta. Är alergisk mot bitterhet. Nu kör vi!!!!!!!!!!!!!  :D

glädjetårar..

När vi var på eden med klassen fick vi skriva några rader om varandra som vi sedan fick med oss hem. Har inte kikat på lapparna förns idag, ville invänta rätt stund. Idag kunder inte vara en passande dag, efter tre dagar med intensiv info och massa att göra och framför allt att tänka på.

Vilka underbara ord, vilken fin klass vi har varit. Skönt att grina av sig lite, speciellt av glädje. Ni är UNDERBARA!♥ Saknar er allihopa.




Karusell uppe i bollen

Startade dagen med ett möte på företagarcentrum. Får hjälp med att lägga upp en affärsplan, sjukt svårt. Eller egentligen inte, men det är lite skrämmande så då tycker min hjärna att det är svårt. Var även in på banken och fick ett möte inbokat i morgon, kom på nu i efterhand att min affärsplan borde vara helt klar innan jag går dit. Men jag går dit så får vi se vad som säger.

Mötet på företagarcentrum tog nästan en hel dags energi, "Du kommer inte hinna klart tills den tredje juni". BLÄÄ. Den tredje juni har alltså badhuset invigning, där jag kommer ha mitt lilla krypin, skulle då vara ganska bra om jag kunder marknadsföra mig full ut den 3:e juni. Men icke! Får väl göra det bästa av situationen...SUCK.

Lite senare åkte jag till Badhuset som inte blev av igår, tog med mig brorsan, min andra hälft när det gäller att kolla in nya ställen. Självklart så var det slarvigt målat, dåligt spacklat, ja ni vet.. Han är minst sagt perfektionist. SKulle då aldrig sett det han såg. Han kan han..






Bjuder på svettiga själar som tycker om varann väääldigt mycket :)


Hujedamej

Då är jag inne på min andra dag i mitt nya liv.. Det känns lite som jag jobbar på ett kontor. Skulle då aldrig vilja sitta framför datorn hela min arbetsdag, en blir ju depp.. Har iaf fått en del gjort, men det är jobbigt när inte allt går riktigt lika fort som man önskar. När man ska boka in ett möte hos någon tänker man ju inte riktigt att den kanske inte har tid med mig inom de närmsta dagarna som jag hade planerat.

I morgon ska jag till nyföretagar centrum och få rådgivning och hjälp, fjärilarna börjar vakna till liv ordentligt i min mage nu. Nästan så mkt så jag vill fly bort för en stund, helst till ett varmt land. Men det hinns ju inte riktigt. Nu ska jag göra mig en ordentlig lunch för att sedan bege mig mot SANNABADET! Nu blev allt plötsligt så himla verkligt.. Men det här ska gå bra :) Uj vad det här ska gå bra.

Promenad/spring kompis sökes på denna ort!!


kvällsmys

..och så äntligen blev klockan 8 och älskliingen kom hem. Har inte riktigt hunnit stilla mitt Niklas begär denna vecka så han är saknad när han inte är hemma. Jag fixade iordning käk tills han kom hem, blev grillat idag med. Gjorde grillspett som blev så fina så :)

I morgon är det dags att möta mina första dag som arbetslös. Spännande att se hur det känns, har ju dock en hel del planer så helt fel kommer det nog inte kännas. Ser faktiskt fram emot att kila ner till Ams i morgon. Ska starta dagen med en promenad med Johanna, sen kommer dagen bestå av massa telefonsamtal och skrivande på datorn. SNäälla ge mig ett riktigt jävla bra humör i morgon så jag får mkt gjort :D




Söndag

Då var det söndag, den första vanliga dagen på länge. Älsk åkte som vanligt denna vecka vid halv 6 imorse, ville inte riktigt vakna för jag ville så gärna att han skulle ligga kvar i sängen. Igår var det tårtkalas för lilla mig! Tack för alla fina presenter och blommor! ♥ Senare blev det årets första grillning här hemma när hjärtat kom hem, han fick en fin grill i födelsedags present av Linda och Jimmy :)

Idag blir det en slapp dag, känner mig inte riktigt kry. Vet inte om jag fortfarande är trött efter alla nätter med så lite sömn denna vecka, eller om förkylningen har tagit omtag. N var riktigt förkyld och dålig inatt stackarn.. det blir att skriva lite cv och lyssna på musik idag. Är JÄTTE sugen på att dansa och sjunga loss lite, mycket som snurrar i mitt lilla huvud nu! :) '



Mormor gosar med lilla Polly :)

 


RSS 2.0