Spanien!

Hej kära vänner! Nu är jag hemma efter en härlig vecka i Spanien med familjen. Den har varit riktigt underbart och riktigt, riktigt varmt! 35 grader på dagarna och 30 grader långt in på kvällen. Men med lite AC sover man gott om nattem och uthärdar värmen under dagen, mestadels i havet :) Hugo den lilla underbara puddingen har roat mig dagarna långa. Han sprang ner på stranden emot oss med ett leende på läpparna på morgonen, kastade sig runt halsen för en godnatt kram när det var läggdags vid 11. Kan en dag börja och sluta bättre nere i Spanien?

Varje morgon blev det en härlig springtur med pappa, som faktiskt svalkade riktigt skönt vid halv 8. Sedan var det dags för projekt vecka mamma och inhandla frukost :) Dagarna spenderades på en fullpackad men himla härlig strand enda fram till kvällen nästan. Vi höll inte riktigt i lika långt som spanjorerna, de tröttnade inte förns det blev mörkt. Vi hade prickat in den sista semesterveckan för spanjorerna så vi var inte direkt ensamna i lilla Mil Palmeras. Men det stog vid ut med..

Det enda som saknades var min andre hälft, man känner sig lite halv ibland när man är så långt borta ifrån sin kärlek. Men med lite telesamtal och sms har jag mått så himla gött tillsammans med min famlij i en vecka! Saknart redan. I morgon drar en fullspäckad vecka igång.




Godingar.

Bälla kom och hälsade på igår. Hon tonade mitt hår och vi pratade en massa.
Älsk och pingu tröttna på vårat tjöt så dom gick och la sig. Utslagna? Pingu hade
varit ute sen tio i morse och N hade slitit i skolan..



Fredag!!

Morn morn! Klev upp klockan 7 idag för jag tänkte att jag hade så mycket att göra idag. Nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra.. jag har packat den mesta (i världens minsta resväska), tänkte att jag inte skulle ha med sig så mycket. En slappar vecka i Spanien kan man väl inte behöva lite mer än ett par linnen, short och ett par flipflop..? tänkte jag... tydligen behövde man det.

Igår var jag på ledar träff med friskvården.. Herregud vad mycket jag kommer ha att göra när jag kommer hem. Möten, träning, planering, kunder och sen far jag till Norge på torsdag morgon. pjuh! Har ju iofs en söndag också. Tappade bort mina nycklar igår, dom återfanns dom tur var i en affär på stan. Men jag är fortfarande SÄKER på att jag inte tog med mig dom i handen, SUPERSÄKER. Litte tankspridd kanske jag är..pustsuckstön.

Nu ska jag ta på mig regnjackan och ta några varv i kvarteren här. Ikväll blir det bastuflotte! Älskart! :)
Psst. I morgon flyger vi Hugo!

Torsdag

Herre guuud! Jag har träningsvärk av den lilla träningen som blev igår. Och jag som skulle ta mig till gymmet denna vecka också? Hur blev det med det? Har inte hunnit? Jaja, efter Spanien. Inatt har vi haft en extremt närgången katt, han har legat på kudden, på bröstet eller nästan i ansiktet. Mysigt, men jag skvätter så när han börjar kärleksgnaga lite på en.. Han kanske saknar och är orolig för Tyson? Det är vi iaf. Nu har han varit borta i en vecka nästan :( Utan några spår... Usch.

Nu ska jag skicka iväg några mail och sedan ska jag faktiskt börja packa lite. Blir ev. en tur till KD i morgon för att hälsa på Linda, hur länge sen var inte det? Skulle ju behöva en ny bikini också :) På eftermiddagen styr vi mot Storfors, kopiera upp mer flygblad som jag tänkte Mia skulle få dela ut när jag är borta ;) Sen blir den bastu bad med åkessons, wunderbart! Nu har jag BARA bra saker att se fram emot! :D Och jag kom på en sak till ,jag ska få fotvård idag, såå skönt!





Tisdag

Hej kära vänner! Tisdag idag va? Den startade väldigt trögt men det börjar bli bättre. Klockan nio i morse var jag på badhuset och träffade en kvinna ifrån Tillväxt vidare. De erbjuder lite coaching för kvinnliga företagare här i stan, kan kanske vara nåt. Fick mest ångest över allt men det är nog nyttigt. Hoppas på att få med mig Mia också så kan vi få tips på hur vi ska samarbeta mera.

Idag fick jag även min första företagskund, förhoppningsvis. Gud så skoj! Nu ska jag skriva färdigt min att-göra-lista, den börjar bli lång. pust! Men snart har jag en veckas semester så nu ska det inte klagas. Ikväll blir det en välbehövlig långpromenad med min egna alldeles utmärkta företagscoach Mia ♥ ;)


Söndag

God morgon mina vänner! Jag försöker vakna till lite efter en nästan sömnlös natt, hade inte riktigt tid till att sova. Jag har precis tagit mig en lång och varm dusch, med sällskap av Pingu :) Han gillar att försöka fånga strålarna, haha. Helt genomdränkt är han nu lillen :) Om en liten stund ska jag knalla bort till brorsan ochs en vidare till morbror Anders och Kicki. Tjocka släkten är bjudna på brunch, mysigt!

I eftermiddag blir det nog långpromenad i skogen, hoppas inte det blir nåt regn. Jag har längtat till skogen nu hela veckan! Om en vecka är vi i Spanien, jag har en härlig vecka framför mig med härlig längtan till värmen :)



Torsdag?

Jag hinner inte riktigt med mig själv den här veckan. Dagarna har varit fullspäckade och lika så idag och i morgon. Jag hoppas det blir en jobbfri helg så jag hinner med att röja här hemma och bara vara lite.. Jag har precis varit hos Lars och fått mig en rejäl omgång massage. Aj. Till veckan SKA jag dra igång med träningen i gymmet, vet inte riktigt hur jag ska hinna allt bara ;) Den enda nackdelen med att man får träna gratis är att jag inte får någon press på mig att gå dit. Men nu har jag fått order så det är väl bara att lyssna på dom...

Nu ska jag slänga ihop ett mail till Kristinehamns aktuellt som tycker att jag ska vara med och annonsera i deras hälsa bilaga i september. Min ekonomi gillar inte riktigt tanken.. men vi får se. Ge mig ett bra pris så kanske!

Lunch och sen jobb i byn hela kvällen! I morgon är det kursdag i öret igen. Vi ses och hörs!

Måndag - 12 dagar till sol&bad!

Hej kära vänner! Som sagt, måndag igen. Går lika fort som vanligt veckorna. Måndagar håller sig stabila och bra fortfarande, har haft så mycket att tänka på nu så det rullar på bra :) Jag har dessutom varit ganska effektiv idag och bockat av en massa punker på att-göra-listan. Känns bra. Nu ska jag ta mig en stund i soffan och filura lite mer på mina reklamblad som vi ska försöka få ut i helgen.

Spanien närmar sig med stormsteg, underbart, underbart! Jag kommer njuta av varje sekund där nere. En lat vecka med famlijen i solen, kan inte bli bättre. Sol och värm är det bästa jag vet, men det visste ni nog redan.






Sola och bada i underbara Thai!




Lapa lite sol på Cypern!




Sol i varma Turkiet!




Ett härligt dopp i Egypten ! :)





Baaada i Grekland.




Leka i vattnet på Bali :)


söndag..

Det blev en underbar kväll ute på sjön igår. Nästan tre timmmars bastu bad med familjen Åkesson. Jag säger som Lena, att det kan vara så rofyllt att sitta i en bastu med utsikt över sjön. Inte så konstigt i och för sig, helt spegelblankt på sjön, tyst och stilla. Det var iskallt i vattnet men det svalkade skönt emellan gångerna i bastun.

Idag är det dags för jobb igen, 14-21. Missar middag hos mormor :( Nu ska jag ta och grilla lite och hoppas på att jag hinner få lite sällskap innan jag börjar jobba. Hoppas på en lugn och skön helg nästa helg iaf, denna har gått i ett! Hel veckan är fullbokad med jobb och annat plock. pjuh!



 

En annan kväll ute på sjön, inte riktigt lika härlig solnedgång igår.


Idrottsmassage

Pjuh. Är helt slut i kroppen efter två intensiva dagar med kurs i idrottsmassage. Två mycket givande dagar som börjar sjunka in nu.. Det har blivit mycket massage så man börjar känna sig riktigt mör i kroppen. Jag var den enda utomstående på skolan, de andra 6 har gått i samma klass och läst till massörer. De lär sig finsk klassisk massage istället för svensk, så det är många nya grepp man lärt sig. Men tack vare Lars som har gått den utbildningen har jag lärt mig många grepp och tekniker av honom som underlättade en del nu. Den svenska är riktigt mesig om man jämför med den finska.

Jag skulle även få en genomgång av alla grepp de använder innan praktiken där drar igång, superbra. Är riktigt taggad nu inför veckan med mina kunder på badhuset! Passa på och kom på massage, för nu är jag mer taggad än nånsin! ;)



Nu ska jag och min kära åka ner till Släbråten och Åkesson i stugan. Bastuflotte blir det ikväll, härligt!





Onsdag

Dagen har gått i ett. Jobbat nere på badhuset och gått en långpromenad med Mia. Nu sitter jag hos mami&papi i byn, ska jobba här i Storfors imorgon bitti så det blir övernattning här. Hämtade ut mina tröjor idag som jag tryckt min logga på, äntligen kan jag springa runt på badhuset och göra folk sugna på massage. Snart är en skylt på g också, gud så bra.

Snart kommer älsk efter träningen, då blir det käk och sen förhoppningsvis en tur i skogen. Vill ha svamp!

Tisdag

Det har varit en härlig tisdag idag. Varit på badhuset i två omgångar, varit ute och sprungit, lagat mat med älsk och tagit en underbar kvällspromenad med Mia ute i skärgården. Solen kom fram på kvällen och värmde riktigt skönt, vi gick enda ut och satte oss på klipporna en sväng och pratade lite skit innan vi gick hemmåt igen. 2 timmars skön motion i kvällssol.

I morgon är det mer jobb på badhuset som gäller, känns skönt, med en låång lunchpaus dock. Men Mia bor nära så jag får trevligt sällskap förhoppningsvis. En munk kanske slinker ner? Vi har alldeles för bra personalpriser i kafeterian(iaf på munkarn), och jag har helt plötsligt börjat gilla munkar oerhört mycket. Tur att jag inte äger någon bil än.. Det blir ett par vänder på cykeln om dagarna.

Nej dags att göra älsk sällskap i sängen. I morgon SKA jag kliva upp klockan 7. GOD NATT!


Måndag

Måndag igen, tycker inte att det är något annat än måndag. Cathrine och jag for till stallet imorse vid nio tiden, blev ingen ridning men lite ompyssling och en lite promenad i skogen. Idag har min kära satt sig vid skolbänken igen för några månaders läsande. Äntligen får iaf en ut av oss lite fasta rutiner, saknar det faktiskt. Undra när man någonsin kommer få det igen? Jajja. Jag ska inte klaga!

Om en liten stund kommer Emmis hit, då far vi till badhuset för lite ompyssling. En massage och fotvård ska hon få, byta lite tjänster :D Sedan blir det storhandling och ett besök på MT trading och design för att trycka upp lite profilkläder.

Undra hur denna vecka kommer se ut? Det återstår och se. Till helgen blir det förhoppningsvis kurs i Örebro, väntar på svar!


RSS 2.0