Krutpaketet ky08ht har tagit examen!

Då var man titulerad hälsoterapeut/instruktör, och det känns jääävligt bra måste jag säga. Jag har haft en helt underbar vecka i Sunne, och än är det inte slut.

Vi började avslutningen på Eden i tisdags. Vi sov ute i skogen i små trähyddor eller vad man ska kalla det, sjöng hela natten framför elden, de friska bastade och badade i bäcken :) Vi skrev lite fina saker till varandra, har ett kuvert fullt med lappar i från hela klassen som ligger och väntar på mig. Det var nog bland den mysigaste natten på väldigt, väldigt länge. Helt fantastiskt! Elin och jag var grymma på att elda i våran lilla hydda under natten ;)

Johan, Julia och Virge på Eden.

Onsdagen bar det av mot spa. Man skar sig lite där när hela klassen kommer in på spa, ser ut som 30 små lodisar som stinker rök, haha. Där väntades ett två timmars träningspass med Andreas på våran begäran. Han åkte enda ifrån Mamö för att ha ett träningspass med oss, måste säga något om att vi har en sjukt bra klass ;) Själv fick jag avstå och vara åskådare, det rös i hela mig. Mäktig känsla när hela klassen verkligen ger gärnet.

Igår var det självaste examen, gudars vilken dag! Startade med champagne frukost innan avslutningen i skolan. Där bjöds det på smörgåstårta och betyg, och ett helt underbart bildspel. Gabriel och Camilla, TACK! Tårarna sprutade och man insåg verkligen vilken jävla resa vi har varit med om tillsammans, finns inte ord. Sedan under kvällen åt vi middag och umgick, mest i famnarna på varandra tror jag. Mycket kramar, MYCKET kärlek :) Underbaraste Virge själv hade snickrat ihop en sång, fattar inte vart du får allt ifrån :) Kunde inte haft en bättre avslutning verkligen!

Snart ska jag bege mig mot Karlstad och Elin. Ikväll väntas Hoffmaestro på nöjes. Finns lixom inte ord hur jävla bra allt detta blir! GUD jag är så lycklig. Och vet ni? Idag fick jag mitt första blombud. Kunde inte ha kommit bättre, blev super glad!





Haha. Camilla, Martina, Virge och Elin gav sig då aldrig :)


Älsk 25 år!

Grattis älskling på födelsedagen!
Du är det finaste jag vet.
Älskar dig!


Måndag

Väntar på att älsk ska komma hem från jobbet. Har lagat lite mat och tänkte fira hans födelsedag lite smått idag. I morgon fyller han 25 hela år, min gamle man :) Tyvärr så är ju inte jag hemma i morgon, ska sova i skogen med klassen. Tror det kommer bli super mysigt! Tur att N har en snäll broder som kommer och gör honom sällskap när han slutar i morgon.

En vilo dag satt på sin plats idag. Känner mig bättre, men inte riktigt kry. Så jag åker till skogen och sover ut så jag blir helt frisk. Kanske ska vara med på Andreas två pass som han ska ha på onsdag också, då blir jag nog superfrisk!

Söndag

Jag vaknade med halsont och huvudvärk i morse. Är det mitt straff för att jag brukar gå runt och säga att jag aldrig blir sjuk? Och när folk säger att "säg inte sådär för då blir du ju sjuk snart" så säger jag att det blir jag inte alls det för att jag blir aldrig sjuk! För det blie jag aldrig. Det var ett tag sen jag sa att jag aldrig blir sjuk, men detta är väl straffet då. Dom sparade sig till examens veckan och tänkte HAHA där får du. Inte för att jag vet vilka "dom"  är, men det känns som att dom finns. Ja ni kanske märker att inte allt är riktigt som det ska, det var nog lite svårt att hänga med där.

Bara febern försvinner så ska nog det här bli bra. Det finns lixom inte att det inte kommer bli bra. Jag SKA fira min examen med min klass den här veckan. Eller vänta, kanske bör vara lite mer ödmjuk. Jag hoppas verkligen jag kommer kunna fira min examen denna vecka tillsammans med min klass. Jag lovar att aldrig mer säga att jag aldrig blir sjuk.

Godnatt.

Fredag

Idag är det en sån där dag "ta tag i saker och ting-dag". Har hållt i gång sen tidigt i morse att fixa med en del papper, sorterat bland alla skolpapper, sökt en del extra jobb. Nu hamnade jag i soffan och motivationen har sakta men säkert pysit ut. Tror jag behöver lite motion och luft för att fortsätta. Ska försöka få ihop ett ordentligt personligt brev till mitt cv idag, hur det nu ska gå till vet jag inte.. Första meningarna är svårast.

Igår var jag och Linda på cirkus Möller i Karlstad, gullet bjöd mig på en biljett. Visserligen en gratis biljett men hur gulligt som helst ändå ;) Och det var roligt! Ruuumpa, alltid lika roligt, hehe. Kan vara lite trögskrattad ibland men live blir allt mycket roligare. Fick lite kvalitetstid med min skrutt som inte blir så ofta längre när båda har fullt upp med sitt. Men det ska det bli ändring på till sommaren. Oj vilken sommar vi kommer ha :)

Nej nu är det dags att fylla på med lite mellis. Magen skriker.


Onsdag

Underbara Bälla överraskade mig med denna förra veckan. Hur go?




Jag tog mig friheten att vara hemma ifrån skolan idag
. Tror och hoppas att jag inte missade något speciellt, förutom lite lek vilket säkert hade vart gör sköj :) Men jag hade lite andra saker att pyssla med idag, det är mkt som snart drar igång på allvar! Har suttit framför datorn i några timmar och tillslut tappade jag inspirationen och motivationen till allt, var nära på att lägga mig i sängen och ge upp där ett tag. Tog mig istället en långpromenad i ett pissigt vårväder som fick mig på stråålande humör :)

Jag ser fram emot morgon dagen och hoppas på en super bra föreläsning om starta eget. Nu ska jag göra iordning lite kyckling och pita bröd tills älsk kommer hem ifrån träningen.









 


Måndag, en härlig sådan :)

NU känns det på riktigt. Nedräkningen har börjat och det är riktigt, ritkigt j-vla nära. Pjuh! Idag har vi redovisat våra LIA platser, praktikplatser för er som inte är KYare, himla kul att höra vad alla har pågång. Om jag var taggad förut så är jag dubbelt så taggad på att få ta examen och starta mitt eget! Underbart. I morgon är det en lång dag med två prov, sen är det bara nerför :) Vi har härliga dagar framför oss ky08ht!

Har precis varit ute på en löptur, knät och jag var inte överrens idag. Dumma du. Det svider i plånboken om ett par sulor måste gjutas, vilket det lutar åt. Ska ge barkbanan en chans först. Är den snöfri nu? Borde den vara. Nej nu är det dusch, plugg och käk som väntar. Snart kommer älskii hem också efter sin träning.  




Söndag

Dagen har gått åt till skolarbete hela dagen. Skulle behövt den här dagen till att hämta nya krafter tills skolan i morgon. Men så går det väl när man skjuter upp det mesta till sista veckan, dagarna blir ju inte alltid som man tänkt sig. Har ialla fall varit skönt att vara hemma hos mor och far, mamma lagade underbar mat som vanligt ♥

Tog mig precis en kort löptur för att rensa tankar och försöka hämta lite ny energi. Planerade lite kalas i huvudet under tiden :) Nu ska jag borsta mina tänder och krypa ner med älsk. Klockan ringer alldeles för tidigt i morgon.


Sov gott farmor.

Nu har farmor äntligen fått somnat in. Hon sover nog gott nu ♥
Är mäkta inmponerad över minn pappa och bror. De sista dagarna var tunga men vi hade varandra allihopa. Ni är så fina!

Fredag..

Ännu en lång dag som har tagit på krafterna. Ikväll har jag och mamma gjort två pajer som smakde riktigt bra, var mycket uppskattat ifrån resten av famlijen :) Har fått nåt skit i musklerna kring revbenen, trycker och ömmar ordentligt, är rädd för en inflammation.. Hade även lite tungt att andas i morse så jag fick testa mammas astmamedicin, och det hjälpte. Knepigt.. Nog med krämper nu.

I morgon kommer Niklas hem, vilket ska bli underbart att äntligen få bli omkramad av honom. Hoppas han kan fylla på mina krafter lite innan skolan drar igång på måndag.

God natt på er.

en tyst torsdag..

En mycket trött Elin har precis kommit hem till mamma&pappa. Blev inte många timmar inatt, upp tidigt till praktiken men där orkade jag inte stanna mer än någon timme. Att gå och lägga sig och sova mitt på dagen är inte riktigt min grej, men jag orkade inte hålla ögonlocken uppe längre. Vaknade en aningen förvirrat nån timme senare, blir alltid så himla förvirrad när jag sover på dagen.

Har varit nere hos farmor nu, hon har ett starkt hjärta hon! ♥ Nu ska jag snart krypa ner i sängen här, saknar Niklas så det börjar krypa i kroppen på mig. Hoppas han kan ta sig hem så smidigt som möjligt nu när inte flygen går, tur att han är i Sverige ialla fall! Lider med alla som inte kommer iväg på sina resor eller får en vääldigt lång och jobbig väg hem.

God natt alla kära ♥

Lördag



Som jag hade längtat efter att få inviga min nya fina löpskor idag. Men efter att ha gått lite här hemma med dem tror jag nog att jag måste byta till en större storlek. For ner till Intersport förut men de hade inte någon 38:a inne :/ Jäkla skit. Har precis gjort mig lite lunch. Idag blev det cevapcici, tycker om dom. Men jag har lite svårt med halvfabrikat även om det nästan är 100% kött i.. Man blir bortskämt när man lagar all mat själv. Cevapcicin vi åt när vi var i Bosnien kommer jag aldrig glömma smaken av, sjukt goda.

Det känns som en härlig lördag, klcckan har dock gått alldeles för fort. Ska göra mig en smoothie till efterrätt och lite senare ta mig ut på en spring tur. Ikväll blir det att gratulera vår gamle vän Koffan.


 

Titta va fina dom är. Stadiga och bra sulor för mina platta fötter.
Jag kommer kunna springa enda hem till byn med dom här hörni! :)




Härlig fredag

Uj vilken härlig fredag jag har haft. Hunnit med en walk med N, en springtur utan smärta (shuhu!), masserat Onca och Lars. FÅTT massage som inte var nådig, Lars var på hugget idag vill jag lova. Han tog död på mina rumpmuskler.. Älsk följde med och satt i massagestolen så han fick lyssna på min ljuva stämma när Lars hade som roligast. Sen var det dags för en tur på stan, har nog inte varit i Kristinehamns affärer sen vi flyttade hit. Det blev ett par nya löparskor, tror dom kommer blir suupör. Tyckte jag var värd det, behövs för mitt tråkiga löparknä. Nu är det dags för hemmagjord pizza, MUMS! Snart kommer Emmis också, säger ju det, uj vilken härlig fredag!

Tejpade mig innan jag skulle springa, å jävlar va bra det blev!
Inge känningar av benhinnan eller i knät.



Torsdag

Ängtligen hemma efter en låång dag. Efter praktiken idag har jag varit på en kurs, har lärt mig att tejpa med rehabtape :) Kinesiotape kallas den och är till för att kunna skynda på självläkning av olika skador. All möjlig sorts värk fakitkst. Super intressant och jag ser fram emot att börja testa och exprimentera lite. Riktigt sköj :D Så har ni ont någonstans, från en tumme till en behinna, kom till mig och bli tejpad! ;)

Fick även träffa mina vänner Cathrine och Elin idag, underbart. Nu ska jag ta och borsta mina tänder och njuta av att inte behöva gå upp kl 6 i morgon. Natti natti




Tisdag

Vilken härlig eftermiddag jag har haft! Älsk och jag.. Varit på långpromenad med en sol som försökte sig fram, tog sig dock inte riktigt igenom molnen. Kikat på The Proposal, en riktigt härlig film som man log rakt igenom. Nu har vi precis käkat lite omelett och en bakad potatis, suuper gott. Tror jag jag gjorde livets godaste omelett måste jag säga. Nu blir det soffmys innan det blir sängen. Adjö!





Min fina omelett med carbsticks, rivna morötter, fetaoast,
 mozarella, kalkonpastrami och lite paprika.


måndag

Så, då var påsken över.. Jag och N har haft en lugn och skön påsk hemma hos mamma&pappa i Storfors. Solat, myst med nära och kära, ätit massa god påskmat och mest bara varit. Efter två nätter i byn var det skönt att komma hem till vårt igen.. En ensam Tyson tyckte det var ett förnuftigt beslut att komma hem :) Har nyss käkat lite gröt och russinbröd, ibland finns det nog inge godare kvällskäk. N kom precis hem ifrån träningen så nu ska vi mysa ner oss i soffan till tvn. I morgon väntar praktik i KD igen. Segt att kliva upp tidigt efter långledigt. I veckan väntas kurs i kinesiotape/rehabtape, späännande!


Sannabadet

OM jag längtar tills det nya badet och gymmet öppnar. Gymmet öppnar en månad tidigare och det hurrar vi för. Det gamla stängdes i går och det betyder en månads upphåll i träningen, känns sådäär. Knät krånglar också så springa kan jag inte heller, men det ordnar sig nog. Kommer bli suuuper när det väl öppnar, och det bästa av allt är att det förmodligen blir min blivande arbetsplats! Eller mina ynka kvadratmeter till behandlingsrum kommer iaf ligga där. Kan nog inte bli så mycket bättre. Spännande, spännande, spännande!







torsdag








PÅSKLOV hörni :) Eller lite påskledigt iaf. Min massage blev instäld idag,
som jag har längtat, buhu! Men inte mkt att göra åt. Tog tag i damsugaren
och  gjorde ett  reält ryck här  hemma. Nu är det  städat  och klart  och det
känns underbart. N åkte iväg till ams och lite andra ärenden och tänkte visst
inte komma hem  förns i eftermiddag.  Jag som  hade tänkt  att vi skulle åka
och köpa grillad kyckling. Har vart så jäkla sugen på det. Så jag fick grilla mig
min egna kyckling, inte lika god men den dög. Nu ska jag ta mig en walk och
sen hoppa i duschen. Ikväll blir det biomys!





GLAD PÅSK mina vänner!


RSS 2.0