en bra måndag

jag är så glad jag är så GLAD!! :D fantastiskt skönt att vara ledig idag måste jag säga. har fått en hel del skolarbete gjort, nu ska jag kila ner till bussen mot kga. möta upp älsk när han slutar och kika på lite möbler. sen hem och slappa framför en film. love love!

är nu taggad inför insparken för 09:orna på torsdag! :)

lycka

vilken otroligt bra helg jag har haft. sånt gillar vi. den börjar dock gå mot sitt slut nu.. vi har tagit oss en varm härlig dusch och nu ska vi snart krypa ner. har sovit cirkus 3 timmar inatt så det kommer bli fantastiskt skönt att sova snart.

min bälla är äntligen hemma. tänk va skönt. åk aldrig mer till Lule! idag har vi bara slappat pch haft det skönt. gav henne en omgång massage och tröck lite på hennes rumpa ;) Hugobus har varit här i helgen också. Man har fått sina skratt. En super glad Hugo kom in till mig och B när vi åt kräfor igår, "Elin Elin! Jag har bajsat utan rumpsalva!" haha, söta unge.  

gonatt mina vänner!

fantastiskt

ja jävlar ni :) att denna lilla by kan bjuda på sån underhållning! vi hade helt galet roligt igår ikväll. hela kvällen var bara så jävla jävla bra! Bälla och jag startade med lite kräftfrossa :) sedan kilade vi till pam vid halv 10 och sen bar det av i dans, i stort sett heela natten med oerhört trevligt sällskap. klockan halv sex stöp vi i säng, nöjda, trötta och hesa :)

tur att jag är ledig i morgon. idag ska det inte göras mycket. bara njuta av en härlig söndag. åå jag är så glad så glad!! :D tack alla vänner som gjorde min kväll! ♥

min skrutt

jag har funnit en skrutt för livet. min skrutt är lika go som lakrits, lika underbar som en dag i thailand, lika söt som ett hallon och lika charmig som en fransk bulldog :)

lördag morgon

vanligtvis får jag gå hukad ur vårat lilla sovalkov vi har här hemma. idag kröp elin.. har vaknat säkert 20 ggr under natten, kroppen har skrikit varje gång jag rört lite på mig. ryggen är värst idag.. smärtsamt att bara vara uppe.

nu blir det frukost sen ner på stan. får nog gå ner till stan så jag mjukas upp.


aj

träningsvärken kryper sig sakta inpå.  vill inte veta hur det kommer att kännas i morgon bitti. men man är ändå sådär härligt trött i kroppen. i morgon kommer älsk hem hit efter jobbet. då blir det mys och tacos hela kvällen. skulle vilja på bio också, men vette fasen om jag pallar det i morgon kväll! blir nog soffläge, och den lär jag inte komma upp ur i första taget :p




faaantastiskt roligt har vi!







Andreas i sitt esse




Selma SPA!

slutkörd

Jiiisses! kommer aldrig i hela mitt liv träna så mycket som man gör under dessa dagar. Andreas är tillbaks i skolan och vi håller till på Selma spa för hårdträning. Förra året var det gruppträning, nu är det styrka som gäller. det är faktiskt mycket roligare än vad jag tänkt mig. Har aldrig tyckt det vart speciellt roligt med styrketräning, men nu när man lär sig mer och kan alla muskler utan och innan är det rätt så kul.

har haft en del tycken om våran kära Andreas, mycket ogilla.. men det är ta mig tusan en förändring på han. Han började med att berätta att han gått hos en coach, haha! för att bli mer medmänsklig och inse att träning och jobb inte precis är ALLT. vilket märks på han.. Virges klockrena kommentar, "Ja men va fan! Ja tyckte ju faktiskt om dig i morse när du kom!" sådär härligt på göteborgska. haha, så var vi nog många som tänkte. 

Har iaf haft två riktigt bra dagar, hans pass är så fruuktansvärt roliga. man känner inte av tröttheten förns det bara inte går mer. härlig energi i dom passen vill jag lova! träningsvärken(!!!!!!) kommer va skapligt härlig i morgon..

vi har hittat en lägenhet, jiihoo!

kvälla

herre gud vilket liv det var på stan då! en hel drös med nya studenter som ska nollas ordentligt :) de såg ut att ha riktigt kul... sitter och kikar på Lineas kvällsbok, haha! kan fan inte kolla på sånt där. piiiinsamt :p nej nu blir det en dusch och sen sängen tror jag. e alldeles för trött och saknig för att hålla mig vaken. PUSS påer!

tisdag

då var man hemma efter en mycket härlig dag i skolan! en massa massa lera har vi dolat med idag :) nu skulle jag dock vilja åka till Storfors och lägga mig i sängen och kolla på film med älsk hela kvällen, men INTE det! kickback och v-steg är vad som står på schemat nu. har tryckt i mig en äggmacka och är fortfarande lite lätt illamående. malin tyckte nämligen att vägen börjar bli lite tråkig hem, så vi tog en annan väg. en mycket KROKIG(!) väg. hem kom vi tillslut iaf ;)

i morgon väntas inte en lika skön dag i skolan, fysen drar i gång, och den kommer nog dra igång ordentligt har jag en känsla av. på fredag kommer jag nog få rulla ur sängen. om jag ens tar mig upp.

längtar efter älskipäslkii!





Såhär fin blir man ! :)





här ligger vi allihopa som döda sälar. den ena drar stockar efter den andra ! =) 

måndag

måndag IGEN! tycker denna måndag återkommer alldeles för fort. har varit en lång dag idag, kom hem för knappt en timme sedan. i skolan har vi haft ansiktsmassage på schemat, fick en underbart skön behandling av Elin. efter skolan for jag direkt till Krillehöla för att kika på en lägenhet. Jag har insett nu vilket jobb det är att hitta en hyreslägenhet! man får ju åka runt och kolla på varende en när det inte finns några bilder på nätet..

önska att älsk var här så ja hade någon att pussa på! är vääldigt trött om jag känner efter. ska bli skönt att lägga sig i sängen om en stund.

helg

hej mina vänner. sitter och skriver på ett arbete vi har i skolan, går lite små trögt. "Hur man motiverar och inspirerar sina medarbetare".. Det går antagligen trögt eftersom jag inte riktigt lägger 100% fokus på uppgiften. Jag pysslar med hundra andra saker samtidigt. Tankarna flyger lätt iväg då när man väl sätter sig och läser.. som t.ex. att gå in här och skriva lite skit! ska skärpa mig efter detta inlägg :)

helgen är snart över.. dom går fort som fan, när man har en vanlig kort "arbetar" helg. men snart är det slut på dom fasonerna ;) en veckas hårt arbete väntar innan några dagars ledigt :) bortskämda jag visst är vi det. härligt det! har iaf haft en riktigt härligt helg. fredagen spenderades hemma hos L&J. myskväll hela kvällen och natten! lördagen blev det lite massage, en fotbollsmatch, lite pizza, dubbling och några öl. avslutades med en film hemma hos M&J. missade dock filmen, sov fantastiskt skönt i knät på älsk.

ny vecka, nya tag. önskar att vi finner oss en lägenhet snart!


häärligt

här sitter jag i dimman! älsk har stekt hamburgare och osat igen hela lägenheten. idag var det torsdag mina vänner. har tillbringat ungefär 1,5 timme i skolan, kortis idag :) for hem till storfors och hämtade älsk för att kolla soffa och lite andra möbler. fixade även en praktikplats i khamn, kändes kanon! urtrevlig kille som jag ska få göra elevbehandlingar hos, och han lovade en MASSA kunder. GÖTT!

i morgon ska vi kolla lägenhet, jippi!! det går bra nu mina vänner, i morgon är det fredag och helg. ska bli skönt få träffa mina nära och kära!

känns bra!

onsdagen är gjort, mer en halv veckan avverad i skolan. gött det! visst trivs jag mycket bra i skolan, men det är ännu bättre med helg! :D vill hem och massera, är jätte sugen på att dra igång. vilket även är ett måste, certifiering närmar sig... gaaah!

idag har varit en teoretisk dag, en helt okej dag. var hemma redan kl 4, wunderbart! har ägnat nån timme åt lite kickback och hojtandes till musik, vart på bibblan  och letat böcker och tagit mig en härlig springtur genom mariebergsskogen. BRA DAG! nu ska jag släcka törsten med lite vattenmelon, muums!





fick faktiskt sno bilden ifrån Linda ;P visst e dom fina? :)

onsdag javisst!

oj vad fort tiden gick. det har vart helg och snart är det onsdag. jippi! jahaja, vad har lilla Elin gjort sen sist? haft underbara dagar med älsk. att få träffa sin pojkvän efter så många dagar, när man är van att träffas varje dag, gör en såå lycklig :) önska man kunde få känns den känslan lite oftare! min helg då? fredag, kräftskiva istugan. HÖG mysfaktor vill jag lova :) lördag, utgång i KD med våra kära vänner Linda & Jimmy. kvällen startade hos Lindas föräldrar på wåxnäs, fortsatte snett över gatan hos Thomas och slutade på blå måne! En fantastisk rolig kväll må jag säga. Tack thompa!

denna vecka har fortsatt med ansiktsmassage och diverse skööna grejer :) idag fick vi en härlig aromamassage. Kvällen har jag tillbringat i kick back och v-steg. snart dags att hålla ett aerobic pass i skolan, så nu har jag satt igång att träääänat! det här med att göra flera saker samtidigt..är inte riktigt min grej :p prata, visa med händerna, gå med fötterna, hålla takten, hitta stora ettan? hjäälp. men vi har hyrt in proffshjälp ifrån elin, så det här ska vi fixa! ;)

godnatt mina vänner!



härliga Linda :)

JAAAAAA!!!!!

idag är en vääääldigt bra dag, det BLEV en vääääldigt bra dag :) solen gör en ännu mer gladare, ska ta mig lite mat och njuta av en springtur sen. känns som jag kan springa flera mil idag :D min käraste pojkvän är hemma i storfors nu, så i morgon får jag äntligen träffa honom. då kommer jag vara lyckligast i världen, jag lovar er :)

iiiiiii det pirrar i magen!!!!


tisdag

då var andra skoldagen gjord då! känns riktigt bra. idag var det ansiktsmassage som sagt som stod på schemat. hur underbart som helst! kul att ge också. kl 15 körde vi räser hem till KD, vädra ut lägenheten och damsuga bort allt hundhår, för kl 17 var det visning nr 2. ni håller väl tummarna nu mina vänner? självklart gör det ni deet!

var hos elin en sväng på en smoothie och en liten promenad under visningen. nu har jag gjort mig mat och matlåda, och snart blir det en kvällspromenad med karim, sen duschen och söffa. jag är nöjd, mer än nöjd!!

på torsdag på torsdag på torsdag!! dåru jävla ska jag höngla! ;) förhoppningsvis iaf :)

måndag

det blev en bra start i skolan. lite prat på förmiddagen och en underbart härlig taktil massage på eftermiddagen. och eftersom vi lyxar till det med bil denna måndag kom vi hem redan kl 16. tur var det! för tågen går inte som ska denna vecka.

jahaja, vad har jag gjort sen jag kom hem? slappat i soffan, ätit, sprungit med elin och gått en promenad med karim. en skön kväll som snart slutar i bingen! vet ni vad? snart ska ni få slippa mitt tjat om att jag saknar niklas, för snaaaart kommer han hem!! bara en sista gång, ååååå vad jag saknar mitt älsk!! :)

två dagars ansiktsmassage framför oss, härligt :)

SAKNAR

jag vill inge mer nu! jag vill bara att han ska komma hem. jag längtar och saknar så jag går under idag tror jag. jag kommer äta upp honom på tisdag. då är han min min min!! underbart kommer det bli.

längtar faktiskt till att komma til KD brukar inte alltid göra det. hoppas de nya kurserna i skolan är roliga. i morgon är det bäst för dom att de bjuder på en mjukstart och en behgalig dag. annars kommer dom få med mig att göra! jag har faktiskt inte fått pussats på över två veckor nu :) då är man inte i balans. kl 18.00 ikväll kommer elin hem till mig. härligt med sällskap. då ska det handlas och mysas lite innan det är dags att krypa till kojs. i morgon mina vänner ska elin stiga upp kvart i 6. jag har inte gått upp före 10 på tre veckor nu. hur bra? inte bra.

ÄLSKLING KOM HEM!

sommar igen?

tror bestämt att vi får några dagar sommar. det var värst vad generöst det blev med sol och värme! det ser ut att hålla i sig hela helgen också. FAN va gött. sprang ner till stugan och tog mig ett dopp, det var riktigt skönt faktiskt. i morgon är det nog ännu varmare! :) nu vette fasen  vad det blir, ska ta mig ett guldägg och grilla lite med mami&papi iaf. MUMMA!


kvälla!


hejjåhå. det blev en sen onsdagskväll. kräftor med mami&papi, smakade utsökt! en liten sväng ner på fotbollen sedan trampade jag till M&J. blev några glas vin, lite öl lite dooleys. lite chips lite godis lite muffins, goott :) nu har jag trampat hemmåt och lagt mig i sängen. ska försöka inte sova hela dagen i morgon. har blivit morgontrött av någon anledning? älsk kom hem och ryck liv i mig.

NATTI!

onsdag

OJ vad jag är bra på det här :) dagarna har gått riktigt fort sen sist. tio gånger så fort som det gjorde i början av förra veckan. när jag typ dog av saknar varje dag. nu har det gått över. skönt när man kommer över den där gränsen lixom :) han är ju snart hemma dessutom mitt älsk. ska bli så JÄVLA jävla UNDERBART!!

jahaja, vad har fröken elin gjort sen sist? i helgen har jag ägnat min tid åt att hjälpa M&J att flytta till sitt nya hus. Det har packats, flyttats, skruvats och bärts. en MASSA! tror jag tyckte det var roligare att flytta än dom många gånger ;p i måndags var jag och hälsa på Fanny i kga, ett kärt återseende vill jag lova. igår var jag i öret med mami&papi, och idag har jag njutit av solen. tog mig en promenad runt storfors i morse, blev även en tur i spåret. det var VARMT så innåthelevete.

ikväll blir det en sväng ner på plan och kolla fotboll, efter det blir det kräftor och lin vin med mami&papi. gott det!





tvns tur att flytta.

RSS 2.0