fin fina tand

vaknade klockan 07.45 i morse, tåget jag skulle med gick 07.28. fuck! min klockan hade inte ringt, två tider hade jag ställt och ingen av dom hade ringt. och nej jag stängde inte av den i sömnen. fick slänga iväg mig till busstation och ta en buss till khamn så fick mami hämta mig där. kan ju för tusan inte missa tandläkarn! jag hade inga hål! :D har alrid haft ett och jag täner aldrig få ett heller :p måste däremot dra ut mina visdomständer som aldrig kommer kunna växa upp. va tror ni det kan gå på för någon smaskig summa? nu oroar man sig inte så mkt över om det kommer göra ont, nu är det vad det kostar som svir mer. SURT!!!

har masserat min mamma precis, väntar på älsk så vi kan åka hem till kd igen. ska köpa en hylla äntligen :) ikväll blir det thaikäk och bio, Quantum of Solace, nya bond filmen. höppes den ä nåt å ha!

längtar tills i morgon mina vänner! :)

lyckliii

YEEES! helg, helg, helg!! wonderfull! :) avslutat en jobbig anatomi vecka, som gick väldigt fort ändå? kom precis hem ifrån ett riktigt härligt träningspass. instruktören är så jävla bra så man blir alldeles lycklig när man tränar :)

i morgon ska jag till tandläkaren hemma i storfors, det suger ganska rejält faktiskt. måste ta tåget 07.28 på min lediga dag. fy! men det är väl nåt som e bra kanske, inte vet jag. känns som det bara e massa pengar som försvinner. i morgon kväll blir det bio med N och jonas. nya bondfilmen, hoppas den e bra! 

va gott det var med morötter då!

SNÖÖ


min tisdag.. en fruktansvärt jobbig dag i skolan. bara massa genomgång av anatomi. tror dom flesta somnade på avslappningen efter lunchen. det gjorde iaf jag, skönt men jobbigt att återgå till bänken. efter skolan följde jag med elin till skopunkten och var lite smakråd, hon köpte sig två jätte fina par stövlar! sedan gick vi hem till mig och masserade lite. blev en massage utan känsla :p vi låg mest och garva, men vi lärde oss mycket också..? när älsk kom hem gjorde vi varma mackor med svampstuvning, det var mums! dagens guldkorn: att elin har samma dåliga humor som jag!


elin provar för fullt :)


 


min onsdag.. drog oss alldeles för länge i sängen. stressad morgon, regnet öste ner när ja klev på bussen :/ vaknar upp på tåget och ser att det snöar för fullt !! vad förvånad ja blev! men det var mysigt :) vi blev halvgalna när vi klev av tåget och tog massa kort på snön, kändes som det var bara i sunne det var snö.. men så var det ju inte riktigt :p kom på att jag glömt nyckeln och var inte riktigt lika glad längre. N kommer hem 7 och jag skulle träna kl 6... men allt ordnade sig tack vare malin och cathrine. följde med cathrine hem från skolan, åkte sen till friskis och dit kom malin med byxor och skor. du är GULD värd. fick nog cykla i minst 120 för att hinna till friskis innan 6 med skor till mig. TACK. nu sitter jag i soffan, väntar in Greys :) Dagens guldkorn: malins som möjliggjorde min träning!


                                                            
    

  

avslappnad

det var trögt att ta sig dit, det var trögt att komma dit, det var trögt att vara där, det var trögt att ta sig hem.. men nu är det gjort. och det är ju bra. såhär ska det ju inte kännas att gå på ett träningspass! på onsdag ska cathrine följa med och det kommer bli mycket roligare :)

gjorde en avslappningsövning när jag kom hem och nu känner jag mig sjukt avslappnad! var gör gött :) nu vill ja bara krypa ner å mysa med älsk. men ja har lite att ta tag i innan jag gör det, lär duscha och fixa iordning matlådan. kanske ta mig lite paj också? den ligger nog och skriker på mig i kylen.

ditt kompetenta barn

sitter här och försöker läsa boken.. kapitlet om självkänsla och självförtroende. har en reflextionsuppgift som ska göras där.. går inte så vidare värst bra. ska nog lägga ner detta och glutta på tv en stund innan jag ska iväg på träningen.

det känns att det är måndag. extremt sakni på älsk, tur att han jobbar hemma så jag kan pussa på honom ikväll! provet är ÖVER! yees. och ja tror det gick bra. nu är det dags att börja läsa på nästa! å jag stressar inte upp mig, varför skulle jag göra det? gaah blir galen på mig själv.

puss /elin

loove

god morgon mina vänner.

söndag idag, älsk åkte tidigt i morse till sthlm för att tävla. hugo och jag har ätit frukost, ägg, gröt och macka. idag blir det lite plugg, lite matlagning och sen hem till kd.

Niklas ♥ det känns bara bättre och bättre, det blir bara bättre och bättre. jag tycker om dig nåt så fruktansvärt mycket, du är helt UNDERBAR. det var nog meningen att det skulle vi bli två enda från början :) för 6 år sen nobbade du mig, efter några år kom ett " ja ångrar mig ju nu, snälla" :) men då hade ja fullt upp med annat. ja tror vi hade längtat lite båda två efter varandra när vi träffades i februari, bara sprätter i hela kroppen när ja tänker på det. blir så jävla lycklii :)

hoppas det går bra för dig idag goodie!

pluggfrulle & storforsmys

fredagen.. en helt underbar fredag! 09.30 var jag hos elin, dit mina "KDklasskompisar" också anlände :) vi hade köpt med oss lite smått och gott till världens godaste frukost, som malin slängde ihop på några minuter. om man inte räknar med hotellfrukost så var det den godaste frukosten jag ätit. sällskapet gjorde nog en hel del också :) vi pluggade några timmar faktiskt, kom fram till en hel del bra saker. sedan blev det fika, med en helt bedårande morotskaka som elin hade gjort, och lite ost och kex. efter några timmars anatomi pluggande blir man rätt sleten i huvet och garvar åt det mesta. jag hade svin kul.

älsk kom och hämtade mig vid halv tre, vi åkte till ikea men gjorde inge vidare fynd. var inte på det humöret för att göra av med pengar. kvällen bestod av en massage på niklas, mys, sedan gjorde vi en super god pizza med tacoköttfärs, salami, champinjoner, tomater och ägg på. muumma! sedan vart det film och ännu mer mys..

lördagen.. sov enda till 09.40 både jag och älsk, det var länge sen :) åkte iväg och köpte nybakt bröd på bageriet bortanför oss, och åt även en väldigt god frulle idag. plockade lite, duschade och dolade. sedan åkte vi till anders, N skulle föra över massa filmer. tror dock inte han gillade sällskapet så värst mycket, han var rätt sleten & bakis :p hehe. nu sitter jag hemma i storfors, har varit och hälsat på marina och kela en sväng ♥. känns som det var evigheter sen jag såg dom. de skulle och bowla och ha trevligt ikväll! vill också göra nåt men måste vara hemma och ta det lugnt så jag inte blir mer sjuk, då skulle det bli kris.

har en paj i ugnen nu som är snart dags att ta ut. väntar på att älsk ska komma hem som är och firar markus.

har oro känslor imagen som jag ska försöka mörda.


kaos i hjärncellerna

heeeeelg ljuva heelg! inge mer skola för den här veckan. fast det återstår en del plugg. jag känner mig däremot ganska så säkert på dom flesta frågor. det är bara dom där jävla musklerna som jag har kvar att pränta in....

idag skulle vi svara på frågor som.. hur ser du på livet, vad har du för attityd till livet? vart står du idag? vad kommer få dig att utvecklas? vad vill du få ut av det här? herre min gud... min hjärna vart bara blockerad, fick inte fram ett ord. tack elin och sara.

nu ska jag ut och springa, orkade inte ta mig till träningen, har tappat motivationen lite att ta mig till ett pass själv. inte bra.. men nästa vecka kommer bli bättre, ha mera tid och mera sällskap. å vet ni vad? bälla och lena kommer på besök ikväll! hääärligt! hur länge sen var det inte ja träffade dom. vet ju inte ens hur dom ser ut nu. en får skämmes!

min äggsås

kvart över 8 igår kväll kom jag på att ingen matlåda var ju gjord. hade ställt in mig på att få lägga mig i soffan efter tre timmars pluggande. men inte det inte. fick ställa mig vid spisen för att jag och N skulle få någon mat. älsk kommer hem vid nio, slår sig ner i soffan och tittar på när jag håller på att göra klart maten, sur som en vet inte vad står jag där vid spisen och kämpar. fick iaf ihop jätte god äggsås med torsk!

i morse vart det lite stressigt, hann precis ner till bussen. träffar elin på bussen med en kudde i knät, söt du är :) när vi är påväg till tågstation märker vi att kl är ganska mycket, vi hann verkligen med tåget på sekunden. väl på tåget kommer jag på att ja glömt matlådan, i hallen dessutom. FAN fan fan. jag vart helt förstörd. hade kämpat så med min matlåda, så glömmer jag den, i HALLEN. den kommer bli dålig och den är bara att kasta. dessutom var det chili con carne i skolan idag vilket jag avskyr.

hela min dag har byggts upp kring att jag glömde min matlåda..
vi pratade om tankefällor idag. passa ju bra just idag :) var glad över att älsk tyckte maten var jätte god och jag överlevde dagen, utan min matlåda som stog och ruttnade i hallen...

nu ska jag sova. god natt.

hurra för ella!

shit va klockan gick fort då, så gjorde jag det smartaste att sätta mig här. då kommer jag säkert gå tillbaka till pluggandet igen... en helt okej dag i skolan idag, dock väldigt trött. fast inte lika trött som joel,haha, han somnade ett par gånger under lektion så vi fick väcka honom, satt där och nickade :)

idag fyller elin 20 år! grattis till dig hjärtat!!

♥ cathrine, jag förstår att du känner som du gör. har varit där själv, och är där ibland också. men det löser sig verkligen med tiden. ha en rolig danskväll nu ikväll! :) på torsdag kommer jonas hem! det kommer bli underbart för dig.

nu ska jag läsa lite till, egentligen borde jag kanske lägga ner för idag. men kan lika gärna traggla lite när det inte finns nåt på tv, passa på när i N är hemma och distraherar mig ;)

måndag

hur kan man bli skakis i händerna när man vart ute och sprungit? inte så vältränad kanske? näe det kan ja väl aaldrig tro. kände att ja inte hade tid med träningen idag, måste ju prioritera lite plugg denna vecka :( så jag drog mig ut på en springtur i det härliga regn&rusk vädret runt lamberget.. var riktigt sugen att svänga förbi elin och provsmaka lite morotskaka och kladdkaka ;)

i morse var det inte lätt att kliva upp ur sängen inte, trött som stryk. sov riktigt hårt på tåget till skolan, 55 min kändes som 5.. har en ganska skön vecka med inte så jobbiga "pluggämnen". i morgon har vi beteendevetenskap igen, studera kommunikation, riktigt intressant :) ons och tors har vi mental träning/stressfysiologi, hur bra som helst! 

cathrine & elin, ni gör mina dagar i skolan! ni är så bra ♥ 

nu ska jag lägga mig i soffan och... ? gissa? ja precis, vänta på älsk. som vanligt :) gott.

fan malin ja glömde hämta ut våra böcker....:/


söndagsångest

idag har jag verkligen det, vill inte den här veckan. plugg plugg varje dag, kommer inte ens hinna träna känns det som. usch:( har haft en helt okej helg iaf. var jätte mysigt hemma hos fanny igår! var kul att träffa både johanna och fanny. hoppas du fick en underbar kväll vännen!

älsk är hos anders och kollar på nåt ointresant. Cathrine har varit här och blivit masserad, det var mysigt!
nu ska jag hoppa i duschen och hoppas på att niklas dyker upp snart, saknar honom här i soffan :(

motivation?

vart får man motivationen ifrån, att läsa om perifert motoriska nerver, på en lördag? det underar jag.. jag har inte hittat det iaf. är så mkt annat som ja vill göra hela tiden. kommer hit ganska så ofta :) men lite har ja fått gjort iaf, får försöka lite i morgon igen. min planering har gått åt h*lvete, men det kanske går ihop sig ändå?

förstår inte vad ni vänner tänker på. blir så frustrerad.. försök att få bort den där "försvararreaktionen" som ni säkert får automtiskt, vilket ja förstår, men tänk lite längre.. det kommer inte lösas och bli bra av sig självt. stötta till hundra men tänk som sagt lite längre.. hjälp behövs.. det syns ju.

PAUS

måste ta några minuters paus i pluggandet. konstigt att ja alltid tarpaus när ja kommer ju till nerverna, konstigt. kanske för att det är omöjligt att förstå!! i eftermiddags ska jag hem till fanny på kalas! ska bli så mysigt! :) hopas jag hinner med en promenad i det sköna vädret!

42 dagar kvar! wiiiiiiee

ovärt att läsa

fredag idag.
cathrine har varit här och färgat mitt hår, tack!
har pluggat lite, men borde pluggat mycket mer.
hamnade i soffan hos älsk, det var mys !
vart nere på stan en sväng, köpt paket!
nu ska vi iväg och köpa thaimat! sen blir det hem till förs!

herra!

så blev det

hemkommen, med min bänk :) någon som vill få lite taktil massage på söndag? :) eller någon som vill ge kankse? ;)

vet ni vad. jag har bestämt mig för att följa med till thailand. tittade lite mer på vad jag skulle missa, och kom fram till att jag inte missar överdrivet mycket. vet inte om det är så att jag kom fram till att jag verkligen inte missar så mkt, eller om jag så himla gärna vill följa med så min hjärna ställde om sig lite.. skit samma. jag missar det jag missar. kommer kunna ta igen det när ja kommer hem eller senare.

så så är det, jag ska till thailand.. hmm. ja ska till thailand. nästan ingen som vet, vet inte riktigt det själv tror jag. okej en gång till, jag ska till thailand. känns lite skumt... men fan så underbart.

gott

sitter i skolan. har lunchrast. har ätit min goda korvstroganoff så magen är nöjd. är förövrigt ganska nöjd med det mesta nu :) slutar tidigare idag. ska börja med avslappning efter lunch, hur skönt är inte det ?! älsk är hemma när ja kommer hem sen, skönt det. fast ja ska iofs plugga. sen blir det boxning med cathrine! gött dä!

kul inlägg, jätte! men ja är nöjd :)
massgebänken kommer hem till min lya i morgon med cathrine. gott det!

greys anatomi

pjuh. nu kan jag inta soffan och vänta på greys :) spinningen gick bra förutom att ja var lite illamående, åt för mycket när ja kom hem, men ja var ju så inni norden hungrig. min matlåsda smaka skit idag. har även gjort matlådor för imorgon, och fick i mig lite käk nu också! goett !

måste bara ta itu med det jobbiga, sen är det bara att njuta :)

yes box

hemma i från skolan, gött! har tagit mig en macka och ska snart iväg på ett spinningpass med cathrine. vet ni vad? ja får min massagebänk imorgon :D ska bli skönt å kunna massera när ja vill, och få lite massage kanske ;) efter träningen blir det att laga matlåda, korvstroganoff & ris. måste göra nåt käk också att äta ikväll också, är inte sugen på ägg och mackor ikväll.

tror jag har bestämt mig... :)


snurr i bollen

jag SPYR snart på att läsa anatomi! och ni lär väl spy av mitt tjat om att jag måste plugga :p men det är ju så det är. är hemma idag, plugga-hemma-dag :) mycket schöönt! har fått en del gjort, tror jag.. just nu snurrar det bara i huvudet. ska försöka koppla bort det nu så ja kan sova inatt. i morgon drar vi igång med stresshanteringen, kan väl inte passa bättre än nu va mina vänner?

om en liten stund kommer älsk hem. då blir det äggmacka och oboy :) sen blir det mys framför tvn tills min hjärna börjat lugna sig. skulle behöva lite massage nu, bänken är påväg, men får nog inte hem den förns på måndag. skulle behövas i helgen!

slutläst för idag! "beröm dig själv för en väl genomförd plugg dag" :)
goodiie!


så vare det här med att "välja glädje"....

idag var det inte bra dag. kändes direkt när jag vaknade i morse, sov inge bra i natt heller. ville absolut inte stiga upp. ville bara ligga kvar i sängen må piss.. vet inte varför ja känner såhär riktigt. är nog en blandning mellan olika saker. stressen över skolan, suget efter att följa med till thailand, saknaden efter alla mina vänner där hemma! känns så jobbigt att inte hinna hem och träffa er. fick sluta tidigare idag så vi hann med det lite tidigare tåget, det var väl höjdpunkten på dagen i skolan iaf.

ska laga matlådor till mig och älsk nu, sen plugga och vid halv 8 ska jag iväg och träna. ska bli skönt det. ännu skönare när det är gjort och jag får träffa älsk.


möjligheten lockar..:/

fan va jobbigt det blev nu. älsk vill att ja följer med till thailand, jag vill ju så jävla gärna, men det går ju inte! :( ååh. hade vart mycket lättare om han aldrig frågat. kristina från klassen åker iväg i tre veckor nu, så det känns ju som jag också lika gärna kan åka! men ändå inte, kollade just chemåt och missar en hel del.

får väl vänta, å vänta.. tills vi kan åka. 

söndag idag. är hemma i storfors. ska snart käka lite mat och sen åka hem till KD igen.. blir film och mys ikväll. har inte ork att plugga nåt mer idag.  

hurra hurra idag med

fredagen börjar gå mot sitt slut, elle den e väl slut nu kanske. den har gått lika fort som den brukar gå. pluggade lite i förmiddags, svårt när älsk är hemma och ligger i soffan och är ganska så inbjudande. men han for upp och städade lägenheten så jag fick lite gjort :) efter det blev det thaikäk för mig, sushi för älsk, en svänga på stan och sen var klockan helt plötsligt 5. fick några rader skrevna då med...

ikväll har cathrine varit här, vi lagade ihop lite kyckling. efter det blev det en bio! Righteous kill blev det ikväll, lite speciell men den var bra! känner att jag fick skavsår efter våran spurt ner till stan förut, klockan blev lite mycket efter maten. en riktit mysig kväll iaf! älsk sitter på pitchers och strir massa skit och dricker bärs nu, vill att han ska komma hem så jag har nån att krypa ner med. men det förblir nog en önskan. "kommer om ett tag" fick jag till svar, "kommer om en stund" brukar ta ganska lång tid så det lär dröja ;)

idag, eller nu blir det väl igår, fyllde min älskade veronica virre wiener 21 år ! det ska firas på boda borg i morgon, de andra fortsätter med statt på kvällen men tråkmåns elin åker hem till storfors och pussar på hugo, vilket jag iofs inte tycker är alls tråkigt! känner att jag behöver vara ganska så pigg på söndag, måste plugga inför provet på måndag. bläää.

god natt mina vänner. två dagar kvar på helgen, mm va gott :)


hurra hurra hurra!!

va är det för en dag? jo det är ingen vanlig dag, för det är HUGOS födelsedag, hurra hurra hurra! idag fyller puddingen, älsklingen, grodan 3 år. han blir så stor så :) saknar honom nåt enormt, var länge sen nu. missade när han var hemma i storfors förra gången. men det ska det bli ändring på! på lördag åker jag hemmåt, på söndag ska vi ha kalas! :)

har tagit ett brejk ifrån pluggandet ett tag. tror inte jag får in nåt mer i huvudet ikväll. satsar på att förbereda mig lite inför boxningspasset vi ska bege oss in på om en timme :) är riktigt taggad faktiskt!

i morgon blir det att ta ut p-staven, plugga, köpa present åt hugo, sola och det vanliga fredagsmyset! :)

hårt

pjuh! det var ett jobbig spinningpass, min dagsform var inte den bästa kände jag :) men det var ändå skönt att träna, rensa skallen lite. det behövdes! mer fakta som ska in i huvet fick vi idag, men i ett lugnare tempo än förra veckan. det var skönt, i morgon verkar bli en bra dag. lära-känna-dag mer våran nya lärare, kul! :)

imorgon ska jag och kristina på ett boxningspass, fan va kul det ska bli :) har saknat boxningen verkligen, får se om vi pallar med :) men det gör vi nog! nu ska jag ta det lugnt i soffan, läsa lite och vänta på älsk. natti natti!

morning!

god morgon. var meningen att ja skulle försöka åka med det tidiga tåget idag, men det var jag alldeles för trött för. ville ligga kvar och snooza med älsk :) nu har jag ätit min gröt och är redo för att kliva ner till bussen. är inte speciellt redo för en heldags anatomi, men jag har inget val!!

ha en bra dag min vänner!

kordination vad är det?

då var veckan igång, känns ganska då bra faktiskt. vill bara att veckorna ska gå så det där jävla anatomi provet är över, just nu stressar det mig nåt så enormt. kanske känns bättre när jag suttit med det en bra stund i morgon? kommer hem vid två förhoppningsvis, och ingen träning i morgon. idag följde elin med mig hem efter skolan, vi pluggade lite sedan gick vi ner till friskis, var med på ett gympa/styrka pass, det var kul! var första gången jag var med på ett gympa pass så jag hängde inte alltid med, haha. såg nog rätt rolig ut!

har slängt ihop en köttfärssås, matlåda till mig och älsk imorgon. ikväll får det bli gröt och smörgås. väntar på honom, snart e han nog hemma! han e också och tränar. i morgon ska jag ha processhandledning, vi är en grupp som ska sitta och prata, berätta för varandra hur allt känns. får de hur det går, blir intressant. har en jätte bra grupp iaf, kommer nog sitta och böla :D

i helgen blir det kalas :) virre & hugo fyller år ! :)

sköna söndag..?

den har varit väldigt upp och ner, den startade inge bra, sedan blev det jätte bra, sen blev det mindre bra och nu är det helt okej :p har masserat älsk, varit och stor handlat inför veckan, kollat två filmer och lagar han mat. makaroonis och falukorv! ska bli gott det :)

är ledig i morgon, men ska in till skolan och massera lite, behöver det. hoppas ja hinner med och läsa lite också. älsk kommer hem varje dag denna vecka, ska bli skönt. även om vi inte hinner ses så mkt så är det alltid skönt å veta att man får sova tillsammans.

ha en bra vecka!

bion..

hemkommen efter bio med N och Jonas, vi var på Eagle Eye,  den var helt okej! så jävla kallt på bion bara, min näsa är fortfarande som en isbit. så skönt med dubbelsistserna längst upp, vi fick en varsin :) nu sover älsk redan, tråååååk:/ jahaja, finns väl inte så mkt mer för mig att göra uppe kanske. ska kolla tvn en sväng.

god natt mina vänner.


tacos-film-mys-sushi-käk-bio

det blev kvällen tilslut, och jag fick allt gjort som ja skulle. tog mig upp ur soffan tillslut. älsk om hem jämt före 4, då vart den enlång och härlig dusch, sedan till affären för lite kvällskäk. precis när vi kommer tillbaka ringer virre och frågar ifall hon får komma, sjävklart! va glad jag blev! :) så hon och zeke kom vid 7 tiden, då vart det tacos och sedan en film, hulken. myskväll! ♥

när vi skulle gå å lägga oss brakare i stá utanför :p åska såhär på hösten? trodde vi inte, men precis när vi hade kypit in i våran sovhåla börja det blixtra. det var riktigt mysigt. för er som inte varit hos oss, så har vi ett litet sovkrypin, en liten håla :) där bara våran dubbelsäng får plats, man får huka sig in i den. vid fötterna är det ett litet fönster, ett halvt runt. så när det blixtra igår så lös hela krypinet upp, mysfaktor javisst!  :D

nu är jag hemma i storfors en sväng, N ska träna och vi måste hämta lite grejer, som vi alltid glömmer. sedan blir det tillbaka till kd, då ska vi äta sushi, sen ska jag massera bejbe, och ikväll blir det käk och bio.

upp-och-hoppa

åt lite mat, satte mig i soffan men datorn i knät, där tog min städork slut. jag är ju inte klar än!! om jag sitter här, kommer det vara ganska skönt, men det kommer gnaga mig tills ja får ont imagen för att ja inte gör det jag ska. sådär ja, tror jag är påväg upp nu.

tvätt/städ & slapp

ÄNTLIGEN helg :) fan va underbart. har lite svårt att koppla bort all anatomi känner jag men jag ska försöka, eller borde jag läsa idag? hmm. jaja, behöver inte åka till skolan iaf. älsk jobbar extra nu torsdag & fredag så jag blir själv idag. var uppe med tuppen kl 6 i morse och gjort gröt åt oss, sen gick ja å la mig en svänga innan jag gick och tränade med Louise och Kristina. regnet öste ner :(

idag är det tvätt och städ dag, kanske därför N jobbar extra så han slipper det :) nu ska jag ta tag i städningen så jag kan slappa sen. ikväll vill jag äta nåt gott, och myysa :)


korvstoppad anatomi

bara en dag kvar nu, fy f****n va gött :) har varit en lika jobbig dag idag. men ja överlevde den, utan frallor också! mina goda russinfrallor var slut, men i morgon får det bli en extra :) efter halv två la min hjärna av, får se hur länge ja orkar i morgon. ska bli så skönt med helg i morgon så det anar ni inte.

ha varit iväg på ett spinningpass, jobbig tränare men det var ändå skönt att få svettas lite. har ätit lite korv och nu sitter jag i soffan och väntar på att älsk ska komma hem alldeles snart :) underbart!

snart är det greys, yeeeey !!! :)

RSS 2.0