fantastiskt! : )

har haft en sjukt bra helg mina vänner. kom hem ifrån strömstad för några timmar sedan, i helgen har vi testat på att jobba som spaterapeut :) strömstad spa var ett helt underbart spa, avslappnat, mysigt, trevligt framförallt. personalen var hur mysig som helst och framförallt chefen. vi har jobbat, lärt oss en massssssa saker och haft det så jävla bra. fått hur mycket mat som helst, buffén var nog den bästa jag ätit. vi hann även med att bada och testa på lite olika saker.

vi har skrattat fruktansvärt mycket, varit nervösa och vart så jävla bra :) kunde verkligen inte blivit bättre. har dock sovit ganska dåligt så jag är fruktansvärt trött och sleten, så himla många nya intryck. men helgen blev verkligen över förväntan!

det började med 5 st väldigt förvirrade och nervösa blivande hälsoterapeuter från broby, haha inte konstigt att de trodde vi var praktikanter. men man kom in i arbetet sjukt fort och det gick galant idag. systemet de hade med bokningar var lätt att förstå och riktigt bra. vi var ändå 26 terapeuter på 17 behandlingsrum med bokningar hela lördagen och det flöt på så gott som felfritt hela dagen.

Lisa, Cathrine, Elin & Annica, tack för en galet bra helg. Hoppas det inte dröjer alltför länge innan vi får komma tillbaks :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0