Onsdag

Onsdag? Förstår inte riktigt vart dagarna tar vägen. Har haft fullt upp hela veckan, och resten av veckan är precis så fullbokat den kan bli. Inte riktigt med behandlingar men med planering, jobb i Storfors, examensfirande och en del annat. Har inte riktigt varit den respons vi hade hoppats på efter invingningen och all annan marknadsföring. Meen, det tar sig så smått iaf :)

Idag var vi uppe och pratade med de idrottsförbunden som har sina kontor i Arenan, som hör ihop med badhuset. Vi träffa Peter som jobbar på SISU, mycket trevlig och hjälpsam kille. Det ledde till att Maria och jag ska få föreläsa för barn som har fotbollsskola/hockeyskola/seglarskola i sommar. Lite om massage, hälsa och träning. Kommer bli super kul!

I  morgon ska vi sitta på badhuset hela dagen och planera och få ihop något bra till barnen, sedan på eftermiddagen kommer Elin hit. Har inte träffat henne sen examen så det ska bli riktigt härligt. Saknat henne nåt så otroligt! Nu är det dags att krypa ner, N har lämnat mig för dryga två veckors jobb i S-tälje så det är tomt i sängen nu :/ Hoppas det går fort till midsommar, fast det tvivlar jag inte på. Har en hel del att göra och tänka på :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0